Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jó tanács: nálam eddig mindig bevált Windows 7-esen: a játékot indítsd
- borderless window-ban, ha van rá mód
- vagy egyszerűen ALT+TAB és méretezd egérrel a játékot.
Előnye: a VGA-d nem pusztul bele.
Hátránya: esetleg kerete lesz a játéknak.

Nálam például tegnap volt olyan játék, ami 500+ FPS mutatott a Bandicam-en. Amint kinyomtam ALT+TAB-ba és méreteztem = 60 FPS és csendes VGA.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Hát nekem eddig még nem, de ez nem baj, jobban zavar, hogy Vsync nélkül megfőzi a gpu-t, azzal meg random lemegy 30 fps alá is időnként. Szóval a remek programozásról szóló állításodat én cáfolnám 😄 Attól még persze jó cucc, ennyit megért. Végigviszem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com/ - "Tales of Berseria" - 16,99 dollár (~4230 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most már én sem játszanék ~120 (59 sima és 54 a Def) órát a Sleeping Dogsszal 😊

Humble B-on a bundleknel be tudom allitani h ne dollarban fizessek?
Tinman
Hát az úgy nekem már sok lenne belőle. Pontosabban szóval annyi jó játék van a piacon, hogy nagyon fájna ilyen különféle verzákba 40 órákat beletennem.

@Merlinw: Nem tudtam, direkt nem olvastam utána a játéknak, maximum íz, no spoiler.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy nagyon picit nekem is volt ilyen feelingem, de később ez elmúlt teljesen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Írásodon felbuzdulva megvettem G2A-n kemény 1 ajróért. Kicsit belenéztem, valóban nagyon jónak tűnik, de nem lehet elmenni amellett, hogy ránézésre, és érzésre is pofátlan nyúlás az Inside-tól 😄 Mondjuk annyi baj legyen, nagy mestertől nem szégyen lopni, de a hasonlóság eddig már megmosolyogtató 😄

Scooter
Phoning Home. Valakinek volt már hozzá szerencséje? Vélemény? Nem tűnik olyan rossznak.
MerlinW
Fractured But Whole stáblista (30 óra) . Ez is piszok jó volt, sokat röhögtem. tömény 25 órányi sztori tartalom, ~5 órányi gyűjtögetős, felfedezős. A harcrendszer sokkal jobb lett, mint volt. A játék vége fele voltak 15-20 perces megütközések is (Mastermind módban játszottam). Az aréna DLC meg igazi csemege 😊 A zene és a szinkron (ofc) 10/10, a poénok fele tipikus South Park-os fárasztó alpári féle, a másik fele viszont fenomenális.

Ajánlom mindenkinek, kontrollerrel hátradőlve kellemes kikapcsolódás. Rajongónak sem kell lenni, én pl. csak 1 SP évadot láttam.

Várjuk a 2 sztori DLC-t😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.04. 23:41:00

[merlinw.org]

MerlinW
"már-már Bruce Lee-s filmeket idéző" - Az a DLC az Enter the Dragon nemtom hanyadik évfordulójára készült, így nem meglepő 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tinman - Én lenyomtam a "sima" verziót (amihez ugye adagolni kellett volna a külön DLC-ket, de nem tettem, mert ott pihen a fiókon a Definitive minden földi jóval), és utána a Def-et is.
Engem szépen beszippantott a cucc.

A barátnős engem is zavart. Remekül meg lehetett volna kanyarítani a sztorit a kifejtéssel.

IMYke2.0.0.0
Seth - Bizony - Donnie Twitterren csicseregte.

Seth
<#eljen> Nagyon kellemes meglepetés volt . Soha nem játszottam a True Crimes játékokkal, budget GTA-nak,Mafia-nak tartottam őket. Aztán jött ez és baromi jól szórakoztam 😊 Megvan PS4-re is , biztos nekiállok majd valamikor.
Ráadásul most jön valami filmféleség is Donnie Yen-nel
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.04. 21:55:20

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Sleeping Dogs - Definitive Edition (+All DLC) is lepergett. Talán hasznos lesz valakinek, aki még nem tolta, de fontolgatja.

+ Sandbox játékban részemről én még soha nem csíptem ennyire főhőst, mint Wei Shen-t, holott szentül hittem, hogy a kínai éra miatt egyetlen nevet sem leszek képes megjegyezni. Tévedtem.
+ Sokkal jobban bekajáltam ezt sztorit, mint eddig bármelyik GTA részét. Sokkal.
+ Eleinte nem volt szimpi, hogy inkább bunyóra épít a játék, de aztán egyre inkább beláttam, hogy sokkal jobb ez így, mert szinte végig megvan a kihívás, és nem az van, hogy folyamatosan maxos testpáncéllal, meg kalasnyikovval rohangálunk. Szóval, ez így volt eredeti és nem baj, hogy nem akart GTA lenni. Valójában nem is nagyon merült fel bennem, hogy egy ócska GTA klón lenne, mert egyszerűen egy olyan sandbox játékkal játszottam, ami Hong Kongban játszódik és nem akarja másolni a GTA-t, igaz vannak közös pontok, de ez a stílus elkerülhetetlen jellemzője.
+ Abs. jó a helyszín kiválasztása, egész hangulatosak az utcák, pedig cirka 6 éves cím.
+ Mellékküldetések azon része, melyek némi történeti szállal is bírtak teljesen okésak voltak, de voltak sajnos olyanok is szép számmal, amikor újra és újra u.a. kellett csinálni.
+ Jópofák voltak a racing küldik, egész élveztem őket. A járművek irányítása árkádos, de nincs vele semmi gond és az egyes típusok sokkal eltérőbben viselkednek, mint feltételeztem volna.
+ A Zodiac Tournament Pack-ról korábban azt hittem, hogy valami agyatlan baromság, de tévedtem. Tök jól szórakoztam vele, bunyós DLC, van stílusa, már-már Bruce Lee-s filmeket idéző, szóval aki nehezen boldogul az alapjáték bunyós témájában, az ezt NAGYON messziről kerülje el. Külön jelenik meg a térképen, de ha jól rémlik csak akkor lehet elmenni a szigetre, ha a harcművészeti téma már ki van maxolva. Korábban odamentem, akkor szólt, hogy nem vagyok meg elég oda és jogos is, legyen az életerő és a kombók is maxon. Pro tipp: Előtte kaja + Dragon Kick üccsi' és sokáig tart a hatása, eleinte segíthet.
+ Ha leteszel egy járművet X ponton, meglepően sokáig ott is fogod találni. Ezen a téren elveri bármelyik GTA-t.
+ Süt a nap, esik az eső, ránk esteledik, ezzel se volt gond.
+ Lőfegyverek esetében időlassítás rulz, működik, jópofa, filmszerű.
+ Nyilván nagy előny 6 évvel a megjelenés után bug szempontból pluszt adni, de igazából buggal alig találkoztam, amivel igen, az sem volt zavaró, bár az alt+tab után néha a legalacsonyabb felbontásra vált a játék.

0 - Zenék... nagyon vegyes kérdés. Egyrészt a karoke bárban tolható számok szinte mind frankók. Másrészt a rádióban simán 60%-ban olyan hulladékok szólnak, hogy az nem csak a hallgatható kategóriát nem éri el, de egy részük kifejezetten irritáló. Ahogy a kínai nyammogás is fárasztó, mert a GTA-ban jópofa volt 1-1 vicces angolul ellőtt hír, de itt... brrr.

- Néhány szál nagyon elvarratlan... és itt most főleg a barátné kérdéskörre gondolok. De ezek annyira elvarratlanok, hogy az már kifejezetten zavart.
- Kamerakezeléssel kizárólag járműben volt gondom, de akkor elég sokszor. Amikor körbe akartam forgatni a kamerát, gyakran automatikusan nézőpontot váltott és arra hatott a forgatásom, amiből nagy kavalkád lett.
- Árkád velejéig, mégis sokszor megesett az elakadás a semmiben, vagy valamilyen bagatell apró dologban és akkor jött a moonwalking. És ezt autóval, motorral is előadta.
- Az azért zavart, hogy ha találtam egy jó verdát, azt NEM tehettem be a gyűjteményembe. Kocsit vagy veszel, vagy küldi után kapod. Kár, mert emiatt pl. addig nem nyerhetsz meg 1-2 racing versenyt, amíg a sztoriban odáig el nem érsz, hogy megnyerd a ligába passzoló járművet.
- Tuning mint olyan nincs.
- Ahogy repkedés sincs... pedig...
- Az activity-k száma szerény és hamar letudható/megunható.
- A rendőri "kábszeres-kamerás-megfigyelős" mellékküldetések a játék egyértelmű mélypontja. Nulla, ötlettelen, unalmas. 1x-2x oké, de volt ilyen vagy 25.
- Amikor küldi közben üldözök valakit, majd a nagy hévben kimegy pár parkoló automata + oszlop, erre sorra vonja le a "rendőr pontokat" azt úgy nehezen tudtam feldolgozni. Ettől függetlenül már bőven a játék vége előtt maxos lett a rendőr oldalam, míg a triádos az összes DLC letudása utána is csak 9.5/10. Fogalmam sincs miért, amikor MINDEN küldit megcsináltam, ezt a statoknál látom is.
- A Nighmare in North Point DLC éppen, hogy csak eléri a fogyasztható szintet. Tipikus Red Dead Redemption - Undead Nightmare szerű hulladék... izé, ez rosszabb.
- A honosítást már nem is tudom ki készítette, de csúnya félrefordítások és gyakran indokolatlan durva káromkodások kerültek bele, gondolom ettől menőbbnek gondolta magát az illető... hát oszt' nem. Egy idő után emiatt teljesen ignoráltam a magyarítást, inkább csak rontott a beleélésen. Az meg főleg kinyitott a bicskát, hogy az angol nevű karaktereknek kényszeresen magyar nevet kellett adni. Blöeh. Tessék lefordítani a Golden Gate hidat akkor Arany Kapu hídnak, Katy Perry-t meg Körtebor Katalinnak eszemfaszom -.-

Nagyjából 40 óra alatt pergett le úgy, hogy még a nem túl fárasztó dolgokat is összeszedtem, de eszem ágába nem volt maxolgatni, mert ami ezen a téren elmaradt, az baromság. (Vedd meg az összes ruhát, kocsit szintű hülyeségek.)

8/10, ráadásul úgy, hogy szigorú vagyok vele szemben. Nyilván egy GTA V után közvetlenül tolva nem tud talán nagyon betalálni, de kis időt ráhagyva már okozhat kellemes órákat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 21:56:54

sadface
Nem tudom számít-e de Steam Greenlight banner ott villog..

I decide when I'm done.

grebber
LOL ez legalább game és nem fake engine assett amibe nem lehet csinálni semmit sem.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Milyen jó kis egyszerű gondolkodású a készítő:

Valóban, az összes videojáték a világ megmentéséről/megváltoztatásáról szól. <#whatever>

Tényleg kellene már valaki, aki ellenőrzi és eltávolítja ezeket a valamiket, mert rettentő sok a hulladék már Steam-en!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.04. 20:39:34

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Mindig van lejjebb... dzsízász...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Black The Fall-hoz: Mindezt 0.5-1$-ért....
Akit érdekel steam group buys

Scooter
<#eljen> Én is kíváncsi vagyok erre a játékra. Amint megláttam a stílusát, ment is a wishlistre.
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tinman
Humblis Black The Fall miatt kénytelen vagyok ezt a hsz-t elkövetni, elnézést érte.

+ Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de semmit nem tudtam korábban erről a játékról, bár valamikor wishre tettem a képek alapján és úgy tűnik nem csalt a szimat, (fogadd puszimat), mert egy igazán kellemes élménnyel lettem gazdagabb.
+ Egy szó, kb. annyi el nem hangzik a játékban és mégis RENDKÍVÜL sokat mond. A mögöttes tartalom és a mondanivaló nagyon rendben van!
+ Kellemes puzzle-platform téma, hangulatos környezetben, olyan kihívással, ami csak akkor fog frusztrálni, ha valami baj van a tökfödő alatt. Egyébként pedig a feladványok úgy vannak megoldva, hogy a megfejtésük során pozitív feedbacket kapsz, ahogy rájössz a dolgokra.
+ Küllem, játék a fényekkel, hangokkal.
+ Román team első játékához képest le a kalappal.
+ Végre egy csapat, akik tudnak programozni és értenek a Unity motorhoz. Ergo a játék, nem szaggat, nem bugos, nem köhécsel, fix 60 frame, smooth, mint a jégen csúszó Ráma kocka.
+ Ha bejött az Inside, Limbo, Swapper, Unmechanical és társai erősen meglepne, ha ez nem tetszene.

0 - Rövidke. Lassú tempóban 3 óra, sietősen, jó logikai készséggel megáldva akár 1.5. Az átlag szerintem 2.5 óra alatt ér a végére.

- Aki Steam-en erre negatívot ad, az egyrészt buta, mint a főd', másrészt setét mint a hód' árnyékos oldala.

Nálam ez 8.5/10 alsó hangon és csak azért nem több, mert akkor mit kapna a Limbo, meg az Inside?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 10:03:03

IMYke2.0.0.0
"Life is Strange: Before the Storm - 01 - Awake"
~4 óra. Többnek éreztem, eléggé intenzív volt.
Ashly Burch kitett magáért a forgatókönyvvel.

darkSectorxxx
Hát nekem sokat jelent a játék. 😊
De amúgy megértelek a te szemszögedből. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
GMG - TOPPICK22 kód - 21,83 font = ~7670 Ft.

kigyi
Ha valakinek véletlenül nem kell a DSIII, de előfizetője a monthly-nak akkor gondoljon rám megvenném 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lalakov
Ha legalább 5 embert érdekel a whitelistemen lévő emberek közül, a Monthly Bundle februári játékai vagy a márciusi játéka, akkor azt a játékot felajánlom nektek.
grebber
Én köszönöm érzésre ugyis ez is nullás bundle lesz semmi értelmessel mint a mostani 😞 Annyi jó cucc van és ilyeneket raknak bele <#levele>

darkSectorxxx
Közben Grebber tudott segíteni.

KÖSZÖNETEM még1x neki.
Töltöm is. PC-n is végig akarom vinni. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hogy is lehetne, hogy is lehetne... várjunk csak....!

darkSectorxxx
Csak hogy tudnék hozzájutni? 😄

Rapid81
Egy LiS complete-re lenne érdeklődő a csoportból Steamgifts-en vagy már mindenkinek megvan? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
WOW azonnal veszem ha lehet valahogy ezt megvenni. 😄

IMYke2.0.0.0
Na, ez már döfi!

TBTPumpa
Humble Monthly 2018 március:
DARK SOULS™ III + Ashes of Ariandel™ DLC

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

totyak
Nem érdekel valakit egy Wasteland 2 steam kulcs valami kulturált összegért? Még a karácsonyi időszakban nyertem egy játékon, ahol találomra adtak játékokat és én pont nem erre pályáztam volna. Választani nem lehetett. Remélem él még a kulcs 😄

darkSectorxxx
De, nincs összefüggés, csak azt mondom, hogy mellette meg a minőség lefelé megy.

Az lenne a jó ha lenne mindenre, normálisan.
Én lennék a legelső aki az utcán felkiáltana, ha megérném azt, hogy veszek egy játékot és platformfüggetlen hozzájuthatnék.

IMYke2.0.0.0
S te nem örülsz annak, hogy nem konzol-foglyok a Final Fantasy-k? <#ticking><#csodalk>

darkSectorxxx
Át is mentek tömeggyártásba.

darkSectorxxx
<#crazya>

Machinarium, Samorost 1, 2, 3, Botanicula. Mind kötelező. 😊
Voltan
Ez jól néz ki 😊 A többit is ki kéne próbálnom, mi?

Dzsini
Azért az nem rossz, hogy az FFVII különlegessége óta mostanra eljutottunk odáig, hogy a számozott Final Fantasyk közül csak az első kettő nincs PC-re.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"FF XV-el nagy hibát vtettél szerintem.
De azért grat. 😊
"

Franc se tudja miért, de jó megérzésem van a játékkal kapcsolatban -- úgy érzem, egyelőre, hogy én jól fogok vele szórakozni.
Aztán ha mégse, akkor elfér a fiókon 😊

darkSectorxxx
Igen. Iszonyat várom.
Pc-re nem jön az a baj. Legalábbis egyhamar...

Voltan
Engem is nagyon érdekel, de félek is tőle, mert ebből bármi lehet, egy igazi legenda, és egy nagy rakás borzalom is.
Szóval inkább várok a megjelenésig, aztán ha az első fecskék örülnek, akkor lecsapok rá.