Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
- borderless window-ban, ha van rá mód
- vagy egyszerűen ALT+TAB és méretezd egérrel a játékot.
Előnye: a VGA-d nem pusztul bele.
Hátránya: esetleg kerete lesz a játéknak.
Nálam például tegnap volt olyan játék, ami 500+ FPS mutatott a Bandicam-en. Amint kinyomtam ALT+TAB-ba és méreteztem = 60 FPS és csendes VGA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@Merlinw: Nem tudtam, direkt nem olvastam utána a játéknak, maximum íz, no spoiler.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ajánlom mindenkinek, kontrollerrel hátradőlve kellemes kikapcsolódás. Rajongónak sem kell lenni, én pl. csak 1 SP évadot láttam.
Várjuk a 2 sztori DLC-t😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.04. 23:41:00
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Engem szépen beszippantott a cucc.
A barátnős engem is zavart. Remekül meg lehetett volna kanyarítani a sztorit a kifejtéssel.
Ráadásul most jön valami filmféleség is Donnie Yen-nel
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.02.04. 21:55:20
PSN ID.: Beegabor
+ Sandbox játékban részemről én még soha nem csíptem ennyire főhőst, mint Wei Shen-t, holott szentül hittem, hogy a kínai éra miatt egyetlen nevet sem leszek képes megjegyezni. Tévedtem.
+ Sokkal jobban bekajáltam ezt sztorit, mint eddig bármelyik GTA részét. Sokkal.
+ Eleinte nem volt szimpi, hogy inkább bunyóra épít a játék, de aztán egyre inkább beláttam, hogy sokkal jobb ez így, mert szinte végig megvan a kihívás, és nem az van, hogy folyamatosan maxos testpáncéllal, meg kalasnyikovval rohangálunk. Szóval, ez így volt eredeti és nem baj, hogy nem akart GTA lenni. Valójában nem is nagyon merült fel bennem, hogy egy ócska GTA klón lenne, mert egyszerűen egy olyan sandbox játékkal játszottam, ami Hong Kongban játszódik és nem akarja másolni a GTA-t, igaz vannak közös pontok, de ez a stílus elkerülhetetlen jellemzője.
+ Abs. jó a helyszín kiválasztása, egész hangulatosak az utcák, pedig cirka 6 éves cím.
+ Mellékküldetések azon része, melyek némi történeti szállal is bírtak teljesen okésak voltak, de voltak sajnos olyanok is szép számmal, amikor újra és újra u.a. kellett csinálni.
+ Jópofák voltak a racing küldik, egész élveztem őket. A járművek irányítása árkádos, de nincs vele semmi gond és az egyes típusok sokkal eltérőbben viselkednek, mint feltételeztem volna.
+ A Zodiac Tournament Pack-ról korábban azt hittem, hogy valami agyatlan baromság, de tévedtem. Tök jól szórakoztam vele, bunyós DLC, van stílusa, már-már Bruce Lee-s filmeket idéző, szóval aki nehezen boldogul az alapjáték bunyós témájában, az ezt NAGYON messziről kerülje el. Külön jelenik meg a térképen, de ha jól rémlik csak akkor lehet elmenni a szigetre, ha a harcművészeti téma már ki van maxolva. Korábban odamentem, akkor szólt, hogy nem vagyok meg elég oda és jogos is, legyen az életerő és a kombók is maxon. Pro tipp: Előtte kaja + Dragon Kick üccsi' és sokáig tart a hatása, eleinte segíthet.
+ Ha leteszel egy járművet X ponton, meglepően sokáig ott is fogod találni. Ezen a téren elveri bármelyik GTA-t.
+ Süt a nap, esik az eső, ránk esteledik, ezzel se volt gond.
+ Lőfegyverek esetében időlassítás rulz, működik, jópofa, filmszerű.
+ Nyilván nagy előny 6 évvel a megjelenés után bug szempontból pluszt adni, de igazából buggal alig találkoztam, amivel igen, az sem volt zavaró, bár az alt+tab után néha a legalacsonyabb felbontásra vált a játék.
0 - Zenék... nagyon vegyes kérdés. Egyrészt a karoke bárban tolható számok szinte mind frankók. Másrészt a rádióban simán 60%-ban olyan hulladékok szólnak, hogy az nem csak a hallgatható kategóriát nem éri el, de egy részük kifejezetten irritáló. Ahogy a kínai nyammogás is fárasztó, mert a GTA-ban jópofa volt 1-1 vicces angolul ellőtt hír, de itt... brrr.
- Néhány szál nagyon elvarratlan... és itt most főleg a barátné kérdéskörre gondolok. De ezek annyira elvarratlanok, hogy az már kifejezetten zavart.
- Kamerakezeléssel kizárólag járműben volt gondom, de akkor elég sokszor. Amikor körbe akartam forgatni a kamerát, gyakran automatikusan nézőpontot váltott és arra hatott a forgatásom, amiből nagy kavalkád lett.
- Árkád velejéig, mégis sokszor megesett az elakadás a semmiben, vagy valamilyen bagatell apró dologban és akkor jött a moonwalking. És ezt autóval, motorral is előadta.
- Az azért zavart, hogy ha találtam egy jó verdát, azt NEM tehettem be a gyűjteményembe. Kocsit vagy veszel, vagy küldi után kapod. Kár, mert emiatt pl. addig nem nyerhetsz meg 1-2 racing versenyt, amíg a sztoriban odáig el nem érsz, hogy megnyerd a ligába passzoló járművet.
- Tuning mint olyan nincs.
- Ahogy repkedés sincs... pedig...
- Az activity-k száma szerény és hamar letudható/megunható.
- A rendőri "kábszeres-kamerás-megfigyelős" mellékküldetések a játék egyértelmű mélypontja. Nulla, ötlettelen, unalmas. 1x-2x oké, de volt ilyen vagy 25.
- Amikor küldi közben üldözök valakit, majd a nagy hévben kimegy pár parkoló automata + oszlop, erre sorra vonja le a "rendőr pontokat" azt úgy nehezen tudtam feldolgozni. Ettől függetlenül már bőven a játék vége előtt maxos lett a rendőr oldalam, míg a triádos az összes DLC letudása utána is csak 9.5/10. Fogalmam sincs miért, amikor MINDEN küldit megcsináltam, ezt a statoknál látom is.
- A Nighmare in North Point DLC éppen, hogy csak eléri a fogyasztható szintet. Tipikus Red Dead Redemption - Undead Nightmare szerű hulladék... izé, ez rosszabb.
- A honosítást már nem is tudom ki készítette, de csúnya félrefordítások és gyakran indokolatlan durva káromkodások kerültek bele, gondolom ettől menőbbnek gondolta magát az illető... hát oszt' nem. Egy idő után emiatt teljesen ignoráltam a magyarítást, inkább csak rontott a beleélésen. Az meg főleg kinyitott a bicskát, hogy az angol nevű karaktereknek kényszeresen magyar nevet kellett adni. Blöeh. Tessék lefordítani a Golden Gate hidat akkor Arany Kapu hídnak, Katy Perry-t meg Körtebor Katalinnak eszemfaszom -.-
Nagyjából 40 óra alatt pergett le úgy, hogy még a nem túl fárasztó dolgokat is összeszedtem, de eszem ágába nem volt maxolgatni, mert ami ezen a téren elmaradt, az baromság. (Vedd meg az összes ruhát, kocsit szintű hülyeségek.)
8/10, ráadásul úgy, hogy szigorú vagyok vele szemben. Nyilván egy GTA V után közvetlenül tolva nem tud talán nagyon betalálni, de kis időt ráhagyva már okozhat kellemes órákat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 21:56:54
Next PC upgrade: 2022
Valóban, az összes videojáték a világ megmentéséről/megváltoztatásáról szól. <#whatever>#whatever>
Tényleg kellene már valaki, aki ellenőrzi és eltávolítja ezeket a valamiket, mert rettentő sok a hulladék már Steam-en!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.04. 20:39:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://store.steampowered.com/app/577080/A_Dump_in_the_Dark/
Per Aspera Ad Inferi.
Akit érdekel steam group buys
+ Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de semmit nem tudtam korábban erről a játékról, bár valamikor wishre tettem a képek alapján és úgy tűnik nem csalt a szimat, (fogadd puszimat), mert egy igazán kellemes élménnyel lettem gazdagabb.
+ Egy szó, kb. annyi el nem hangzik a játékban és mégis RENDKÍVÜL sokat mond. A mögöttes tartalom és a mondanivaló nagyon rendben van!
+ Kellemes puzzle-platform téma, hangulatos környezetben, olyan kihívással, ami csak akkor fog frusztrálni, ha valami baj van a tökfödő alatt. Egyébként pedig a feladványok úgy vannak megoldva, hogy a megfejtésük során pozitív feedbacket kapsz, ahogy rájössz a dolgokra.
+ Küllem, játék a fényekkel, hangokkal.
+ Román team első játékához képest le a kalappal.
+ Végre egy csapat, akik tudnak programozni és értenek a Unity motorhoz. Ergo a játék, nem szaggat, nem bugos, nem köhécsel, fix 60 frame, smooth, mint a jégen csúszó Ráma kocka.
+ Ha bejött az Inside, Limbo, Swapper, Unmechanical és társai erősen meglepne, ha ez nem tetszene.
0 - Rövidke. Lassú tempóban 3 óra, sietősen, jó logikai készséggel megáldva akár 1.5. Az átlag szerintem 2.5 óra alatt ér a végére.
- Aki Steam-en erre negatívot ad, az egyrészt buta, mint a főd', másrészt setét mint a hód' árnyékos oldala.
Nálam ez 8.5/10 alsó hangon és csak azért nem több, mert akkor mit kapna a Limbo, meg az Inside?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.04. 10:03:03
~4 óra. Többnek éreztem, eléggé intenzív volt.
Ashly Burch kitett magáért a forgatókönyvvel.
De amúgy megértelek a te szemszögedből. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
KÖSZÖNETEM még1x neki.
Töltöm is. PC-n is végig akarom vinni. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
DARK SOULS™ III + Ashes of Ariandel™ DLC
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az lenne a jó ha lenne mindenre, normálisan.
Én lennék a legelső aki az utcán felkiáltana, ha megérném azt, hogy veszek egy játékot és platformfüggetlen hozzájuthatnék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De azért grat. 😊"
Franc se tudja miért, de jó megérzésem van a játékkal kapcsolatban -- úgy érzem, egyelőre, hogy én jól fogok vele szórakozni.
Aztán ha mégse, akkor elfér a fiókon 😊
Pc-re nem jön az a baj. Legalábbis egyhamar...