Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PC más téma, mert azzal millió egy dolgot művelhetsz.
Ha lesz, akkor nálam is porosodni fog néhány cím után.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vagy csak a játékokat passzolnád el? Horizon érdekel majd a gépre.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.11. 21:07:04
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.11. 16:22:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
+ A VR élmény elég jól átjön. Gyorsulás, lassulás(!!!), süllyedés, ütközés, tárgyak, karik érzékelése, "bent vagy a mesében" feelin', ezek elég jók.
+ Elég érzékeny vagyok a low frame-re de itt nem igazán van vele gond. 90-120 FPS-ről beszélünk ugye.
+ PC-re kb. 20 perc buherával ráköthető, elég sok minden tolható onnantól vele, persze kompromisszumokkal, ez nem Vive meg OR.
+ Nem túl drága az egész hóbelevanc, így tényleg ha a VR élménybe akarsz idejekorán beugrani, akkor arra az egy lehetőség. Az induló ára nyilván nem volt értelmezhető semmilyen szinten.
- A legnagyobb gond a szemedet kitépő küllem, ami odabent fogad. A játékok jó része kizártnak tartom, hogy 960x1080-ban fut. Emiatt gyakran mosottas, élsimítást gyak. nélkülöző érzésre néha 640x480-as feelingű "csodákkal" csapatsz, amiben ha peched van még a blur is alapból ON-on van.
- Ideig-óráig oké a fejeden, de nem kell hozzá 1.5 óra és kellemetlennek érzed... már pedig ha mozgatod, akkor elveszted a kép élességét amit az elején kínkeservvel MINDEN alkalommal beállítasz.
- Mindig remek érzés LEVENNI a sisakot a fejedről és megpillantani a csodás kijelződ képét az asztalon.
- Abs. búvárszemüveg feeling.
- Felrakod a fejedre azonnal párásodik, ott rögtön helyben, ehhez semmiféle mot. sickness nem kell... az csak dob rá. Állítólag borotvahab a megoldás, még nem próbáltam. Az tény, hogy segít rajta, ha páramentes helyen használod, vagy az üveglencse nem pincehideg.
- A hozzáadott fülhallgató teljesen komolytalan, vagy kipotyog a füledből, vagy a madzag idegel a halálba, szerencsére jack csatis lecserélhető bármire, de nem értem alapból miért nem BT-s, amikor 3k-ért veszek BT-s fülhallgatót bárhol (ezt amúgy meg is tettem)
- nincs igazán jól megoldva a mozgás kérdésköre, néhány megoldástól perceken belül jön a mot. sickness
- nem éppen sok játék van rá és ami van azok közül is elég sok felejtős
- kábeldzsungelt generál
- 130 játékot ígér rá a Sony csak idén, de ezek nagy része gyaníthatóan olyan szintű VR hulladékok, mint amiket Steam-en dolláros bundlikba megtalálsz. Csodák nincsenek, fejlesztési idő ennél több kellene a jó VR cuccokhoz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.11. 13:30:22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak mert van egy Horizon down-Crash trilogy-Injustice2 starter packom, amit olcsón megszámolok...
A magyar akciókat azért fenntartásokkal kezeld. Nem véletlenül van nekem US és UK accom is, ugyanis a játékaim közül egyetlen egyet vettem csak a hazai PSN-ről, azt is csak azért, mert tartalmazott magyar feliratot (Beyond & Heavy Rain pack).
Nagyon jó címeket vettem jóval a hazai ár alatt az elmúlt cirka 1 évben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyanis, monitor is kellene a cucchoz, hogy ne VGA-2-HDMI átalakítós, ezer éves ASUS-ra kötve használjam, amit ez miatt ráadásul folyamatosan dugdosni kellene PS4 és PC között.
Lehet, hogy veszek hozzá egy olcsó-de-nem-ráz monitort is.
Még rágódom.
PS4 Pro-t vegyél az must have, van rá simán már 20 remek cím, de PSVR-t neverver.
ratgab: Ez neked nem időpocsékolás ilyenekkel tolni:?
Tinman: Egy 9/10-es játékkal? Fúúú nem is tudom: ROHADTUL NEM? :-D
ratgab: Közben meg AAA játékok tömegei várják, hogy végigtold...Erre értem :-)
Tinman: Színvonalban ez is AAA, de nem mindenkinek fog ez bejönni az is biztos.
+ Nincs az irányítással semmi baj, de ehhez controller elengedhetetlen. Ezt el kell fogadni! Vannak játékok, amik nem bill+egérre vannak kitalálva. Pont. Azok számára akik nem tudják irányítani a kígyót controllerrel, van egy nagyon rossz hírem: Enyhe autisztikus tüneteik vannak, mozgáskoordinációs és finom motoros zavarokkal, melyet feltétlenül ki kellene vizsgáltatni. Miért mondom ezt ilyen formában? Mert FELHÁBORÍT, hogy azért kap negatívot egy ékszeres doboz játék a Steam-en, mert a jobbfszk (vagy bal, tökmindegy) serege nem képes elsajátítani 3 gomb használatát. Gyalázat.
+ Színorgia. Vannak talán akik giccsesnek mondják ezt a fajta színvilágot, én meg imádom. Ezért van színes tévém és nem Junosztym a garázsból.
+ Az Unreal Engine 4 ennél milliárdszor többre képes, de mivel a játék világa kedves, szerethető, már-már kiddie, így amit látunk az éppen elegendő, bár én a környező háttérrel kezdtem volna valamit, mert paintben különbet dobok össze. Nem zavaró, de néha szemet szúr.
+ A képernyőről Amazonasként lefolyó 60 képkocka minden egyes másodpercben, tökéletes frametime mellett
+ Nem szeretem a kígyókat. Gyűlölöm a kígyókat. Ezt a kígyót, viszont nagyon megszerettem. Nem beszél, nem pantomimes, mégis aranyos, kedves lény.
+ A kígyó mozgása gyak. tökéletes. Ez azért nem éppen elhanyagolható, mert mm pontosan kell néha a kígyó testével, súlyával, mozgásával kalkulálni is ez annyira perfektül működik, hogy egyfajta programozói csodaként tekintek rá.
+ A húzósabb részekhez minden szinten checkpointokat tettek, ami rengeteg ősz hajszál születését akadályozza meg, nem mellesleg az ultarn00b-ok kedvére is tesz
+ 3-féle in-game nehézségi fokozat: Easy: 3 db. kapukövet begyűjtöd és mész a köv. pályára. Medium: ...vagy összegyűjtöd az összes kék kis buborékot is. Hard: ...ha van a lábad között valami, akkor az 5 db. coint is felszeded. Ha ezt megcsinálod minden pályán, ha eddig nem fityegett a combjaid között semmi, ezután garantáltan kinő.
+ Ilyen 10 perceket játszó agyhalottak azt írták, hogy a kamerával nem tudtak mit kezdeni. A kamera szabadon forgatható, sőt az RB-vel közelre vagy távolra lehet fókuszálni. Aki innentől nem tudja kezelni, az vessen magára.
+ A zenék... hát... én nem is tudok mit mondani. Sugárzik belőlük a jóság/kedvesség. Szinte szívmelengető és elég hamar az ember elkezdi dúdolgatni.
+ Tele van bugokkal.... amik fel is reppennek, ha éppen a közelükbe jársz. Amúgy hibát én ebben a játékban nem igazán találtam.
+ Elképzelem ahogy egy 5 éves gyermek mosolyogva tolja, majd elképzelem, ahogy a 38 éves sokat látott gamer ugyan ezzel az arckifejezéssel és csillogó szemekkel játszik vele. No comment.
+ Semmi gond nincs a tanulási görbével. A játék finoman végig emeli a tétet, bár úgy érzem a "tüzes" pályán egy picit mintha kicsúcsosodna
+ "Jaj kígyó! Nagyon kígyó!" Az biza... ha úgy kezdesz el gondolkodni és mozogni, mint egy kígyó, minden könnyen fog menni. Pro tipp: Légy kígyó :-D
+ Olyan kristálytiszta kondenzátuma a játékélménynek, mely jó ha évente 1 van ilyen szinten prezentálva
- néha egy kicsit túl könnyű, néha egy kicsit elmebeteg szinten nehéz, persze ez utóbbi csak az in-game hard fokozatra él, amit fentebb tárgyaltam
- bár minden korosztályt elvarázsolhat lesznek ilyen CoD pistik akiket nem fog megérinteni és dögöljek meg ha ez a játék hibája. "Open your heart."
- sem egy szitárral, sem pedig egy UAZ kuplungjával nem tudtam irányítani
9/10
Az év FPS játéka 2017-ben
Call of Duty World War 2 (Wolfenstein The New Collossus)
Az év TPS játéka
Ghost Recon Wildlands (Uncharted The Lost Legacy)
Az év akciójátéka
Call of Duty World War 2 (Wolfenstein The New Collossus)
Az év legjobb akció-kalandjátéka
Assassin's Creed Origins (Horizon Zero Down)
Az év RPG játéka
South Park 2 (Mass Effect Andromeda)
Az év stratégiai vagy taktikai játéka
Warhammer 2 Total War (Dungeons 3)
A legjobb autó-versenyzős játék
Forza MS 7 (Dirt 4)
A legjobb sportjáték
FIFA 18 (NBA 2K18)
A legjobb co-op élményű játék
Ghost Recon Wildlands (Destiny 2)
A legjobb multiplayer játék
PUBG (Star Wars Battlefront 2)
A legjobb kreatív ötlet, the Badass
Cuphead (For Honor)
A legjobb (modern) kalandjáték
Life is Strange: Before the Storm (Batman The Enemy Within)
A legjobb art dizájn
Cuphead (South Park 2)
A legszebb küllem
Assassin's Creed Origins (Star Wars Battlefront 2)
A legjobb effektek
Star Warsd Battlefront 2 (Assassin's Creed Origins)
A legjobb zene
Assassin's Credd Origins (Wolfenstein The New Colossus)
A legjobb szinkronhangok
Call of Duty World War 2 (AC: Origins)
A legjobb történet
Life is Strange előzmények (COD: World War 2)
A legjobb horror
Resident Evil 7 (Outlast 2)
A legjobb kiegészítő vagy DLC
Rainbow Six Siege Season 3 (Dishonored Death of the Outsider)
A legjobb indie
Cuphead (Hellblade Senua's Sacrafice)
A legjobb ingyenes játék
Fortnite (The Elder Scrolls Legend)
A legjobb MMORPG
The Elder Scrolls Morrowind (Black Desert Online)
Az év meglepetés játéka
AC: Origins (Cuphead)
Az év csalódása
Star Wars Battlefront 2 (COD World War 2)
Videogamers megjegyzés: "Érdekes, pedig nagyon sok kategóriát nyertek a fentebbi két játék..." és mégis csalódás.... Érthetetlen 😊
Az év fejlesztője
Ubisoft (Nintendo)
Az év kiadója
Ubisoft (Sony)
Az év konzol exkluzív játéka
Horizon Zero Down (Uncharted The Lost legacy)
Az év PC exkluzív játéka
PUBG (Warhammer 2 Total War)
Megjegyzés: Xbox One-on az early access alpha verziója jelent meg, tehát nem a teljes full játéka! Ezzel legyen tisztában mindenki.
AZ ÉV MULTIPLATFORM JÁTÉKA. ami mindent vitt 2017-ben, az nem más, mint:
PUBG (AC Origins)
Pár napja azon gondolkodom, hogy milyen játékokról streameljek youtuben, amikor megtehetem, illetve ha az időm engedi. Elkészítettem egy rövid listát, amiben szavazhattok, hogy mégis mi legyen. Van egyéb lehetőség is, szal bármit írhattok 😄
íme: Szavazó link
A <#wilting>#wilting> a "játéknak" szól.
The Inpatient PS4VR teszt
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nem vészes, és nem halálos a dolog, de hát basszus.
Ha ez így megy tovább, tényleg hagyom a faszba a PC masterrace építést és megveszem életem első konzolját (PS4-et például).
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.09. 14:16:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én 2016 nyarán vettem a 1070-et, 150 ezerért. Persze tudtam erről a GPU válságról tavaly, de azt hittem, már lecsengett a dolog kicsit, ehhez képest még durvább a helyzet, mint akkor.
Most nézem, jelenleg 160k. link
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.09. 13:16:37
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.09. 13:12:08
Dayz, lol.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Talán egyszer megtörténik a csoda és a Forest is hasonló sorsra jut? Ne álmodozzak mi?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"HITMAN - GOTY Outfit Bundle (Cowboy, Raven Clown Outfit)
HITMAN - Bonus Campaign Patient Zero"