Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de Snake Pass előtt még ez:

Szerk: Most nézem, h a benne levő Bayonetta 1 kulcs miatt 18-as besorolás. A Bayonetta 2 16-ot kapott. Hmmm...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.02.16. 12:02:29
Tinman
Megtaláltam egy régi hsz-em... 1 óra 30 alatt csináltam meg, de hogy pontosan mennyi, azt már sehol nem lelem. (1:28 a wr és rohadtul nem jártam messze tőle úgy tűnik!)

Na most kezd érdekelni egyre inkább egy ICO Remaster PS4-re és nem viccelek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Ezek a fórumokon egyértelműen meg vannak határozva, hogy melyik speedrun típus miket engedélyez és tesz lehetővé. És ha valaki talál valami újat, akkor azt megírja, és a közösség eldönti, hogy mi fér bele a "glitchless" meg egyéb dolgokba...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.02.16. 11:37:50

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Oh fákk... akkor még nem volt rögzítő cuccom, a 2 órán belüli achihoz csináltam meg SOKSZOR, aztán eljutottam arra szintre, hogy 1:40 alatt ment és aztán kiszálltam. Teljesen nulláról kéne kezdenem :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Számomra sem, de hát nem egyszerű műfaj ez, mert pontosan mi számít glitch-nek? Oké ,sok esetben egyértelmű, pl. átmész a falon, vagy átesve textúrán kikötsz valahol, de pl. itt a Snake Pass kapcsán, a srácnál olyat látok sok helyen, hogy igazából olyan helyeken jár, ahol a készítők nyilván nem akarják, hogy járhasson mégis ügyeskedve eljut és csak ott és csak akkor sikerül neki a falon megtapadnia és felmászni olyan helyre, ahonnan amúgy nem juthatna fel, hanem instant meg kéne halnia.

Dzsini
Hát, ha van róla felvételed, akkor a fórumra dobd fel, ellenőrzik, hogy nincs-e benne csalás meg egyebek (vágott felvétel, stb.) - erről szól a dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Baz! ^^

https://www.speedrun.com/Ico

Nekem ide van egy 1h:37p-es eredményem!!! Ezzel a világon a 2. legjobb lennék? WTF?

Atisz
Amit wesker24 mond, nálam is ugyanez volt (persze akkor derült ki, miután már minden lehetséges - nem létező - problémát kiküszöböltem): a rohadt tápcsatlakozó mozdult ki és emiatt volt melegedés, leállást, újraindulás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Korrekt.

A Baldur's Gate féle "speedrun"-t kár említeni is, mivel számomra nem speedrun az, ha valaki csal és exploitokat használ ki. Persze ez nagyrészt a Beamdog hibája, mivel nem elég hogy kivették a szuperhangulatos átvezetőket, még olyan bugokat is benne hagytak/elrejtettek, amik az eredeti Baldur's Gate utolsó hivatalos patchében ki voltak már javítva...

- a Durlag Tower-es nimfa nem adott kvázi végtelen xp-t
- a bandita tábor (és a Cloakwood Mines) meglátogatása nélkül esélyed nincs belépni Baldur's Gate városába, a hídon nem enged át a városi őrség
- az eredetiben figyeltek arra, hogy a csapdák sebzése ellen a mágikus védelmek ne működjenek (nem túl korrekt, de érthető)

Ha a Beamdog, az eredeti, véglegesen patch-elt Baldur's Gate-et adja ki (amit gondolom nem lehetett, az Atari miatt, bár szinte biztos vagyok, hogy az még Interplay-es volt), akkor mindez nincs és nem létezik speedrun 2 óra alatt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Megnéztem a húzósabb részeket és hát döbbentem... a srác nagy részüket kihagyta, mert olyan glitch-szerűségeket használt ki, amerre amúgy eszed ágába se lenne menni, meg rájönni se sikerülne könnyen. Ettől függetlenül vérpro.

¯\_(ツ)_/¯

1 font vót, szal nem a világ vége.
Dzsini
Fair enough, tényleg csak azért emlegettem fel, hogy ha esetleg szeretnél még kihívást magadnak állítani - amúgy egy 100% speedrunt (felül van olyan fül) lehet, hogy érdemes megnézned, már csak műélvezet szempontjából is.

Tinman
De ha nem jön, be akkor meg széjjelszecccc' :-(

A te hibád.

IMYke2.0.0.0
Ja, és közben a géped meg a fejlesztőnek bányászik... 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ááá biztos nem az fogja megnyerni aki valamelyik fejlesztő, vagy teszter haverja :-/

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Jogos :-D

Köszi neked is, meg Iminek is. Annyit azért még elmondanék, hogy BIZTOS, hogy nem képes mindenkinél betalálni, de hát különbözők vagyunk...

Ebből a Snake Pass-ből mindig "Season Pass"-t akar kiolvasni az agyam.

Hülye agy, huss!!!!

Bocsi, csak Steam-szindrómás vagyok. 😄

Amúgy grat a 100%-hoz!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Első pályát minap próbáltam, több ezerből első 100 alá be is csúsztam rögtön... lehetne sokat faragni rajta, de az első háromba szerintem soha nem tudnék bekerülni.

Igazából rendkívül nagy elismerésem azoknak, akik ennyire tökélyre fejlesztik egy olyan játék irányítását, melyet a Steam rivjúk legalább 30%-a ekéz, hogy borzalmas. (Nem az, csak meg kell tanulni kígyóként gondolkodni és ez nem vicc.)

Viszont! Ez a játék inkább szól a szívmelengető szórakozásról, mint a hc rohanásról a pálya végi kapukig. Értem, hogy lehet így is játszani, és a Baldur's Gate-et is lehet 17 perc alatt végigtolni, de akkor pont sérül a játék lényege: Az ügyesség, az előre gondolkodás és a színtiszta játékélmény, no meg a "kedvesség" kombinációja.

Tudom, hogy ezt azért írtad, hogy egy újabb célra hívd fel a figyelmet a játék kapcsán, de nekem ennél a játéknál a speedrunozás sokat elvenne belőle.

Érdekesség:

2 achi van benne, ami vért pisilős és ezek megszerzése közben döbbentem rá, hogy igazából nem is három in-game, hanem 4 nehézségi fokozata van a játéknak és 4. az achimaxolás! Mert ez a 2 achi tényleg megköveteli, hogy MESTERI szinten irányítsd a kígyócskát.

1. No dive, amiről írtam. Gyak. ott egy eléggé "vizes" pálya, ahol ki van adva, hogy ne érj a vízhez. Ez egy kígyónál rohadt nehéz, hiszen mindenhová lóg a farka és ha a madárral cipelteted a végét, akkor meg nem fogsz tudni jól kapaszkodni csomó helyre... hol is? Hát a víz felett, ahol ha elengedteted vele a farkad, már kezdheted is előröl a pályát. Gyilkos volt. Sokat káromkodtam, de közben élveztem a kihívást :-D

2. Quetzalcoatl. Ez az achi meg azért brutális, mert a 15 pálya végigvitele során nem halhatsz meg. Hiába vannak a pályák közben checkpointok, azokat felesleges is használnod, mert ha meghalsz valahol azt a pályát azonnal kezdheted is újra és rohadtul nem számít, hogy éppen 20 perce tolod és a legvégén csúsztál le egy szakadék feletti vékony botról. Eleinte könnyű elkerülni a halált, de a játék felétől már egyre nagyobb veszély, ami a legvégén a 15. pályán csúcsosodik ki, ahol iszonyat veszélyes már minden egyes akadály, mert ezerrel fúj a szél és lefúj bármiről, ha nem kapaszkodsz, vagy rosszul helyezkedsz. Megszámolni se tudom, hogy hányszor kezdtem újra ezt a pályát, mire úgy betanultam, hogy hibátlatnul végigmentem rajta. Rendkívül nagyfokú koncentrációt és előre tervezést igényel és itt is, mint a Souls-okban te magad fejlődsz és ez priceless!!!

A Soulsokkal ellentétben azonban ez a játék techno szempontjából is perfekt. Egyszerűen nincs benne bug, nincs benne pályatervezési baromság és ahogy már írtam a nehézségi fokozatot ott helyben te döntöd el, hogy mit vállalsz be és mit nem! Nulla probléma van vele. Nulla. Aki mást ír, az hazudik, mert minden pixelét megnyaltam többször is.... olyan van, hogy te bénázol csúnyákat és akkor elkezded okolni a kamerát (amit amúgy fullra te tudsz kezelni, ha akarsz), meg az irányítást, aztán érdekes a köv. próbánál meg csak jól csinálod és máris nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.16. 10:43:08

IMYke2.0.0.0
Személyes: szerintem, ez már munka =/= jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tinman
38 éves vagyok. 6 éves korom óta gamer. A Snake Pass az első amire rá kell dobnom: tökéletes. Kár, hogy vége, nincs már benne, mit elérnem.

10/10

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.16. 10:24:23

Voltan
Köszi, megbizgettem, bár nem volt laza érzésre. Remélem, most már rendben lesz

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Nekem ugyan ilyen problémám volt nem rég, de nálam csak játék közben, akkor hirtelen elsötétült a Monitor, a VGA venti elkezd veszettül pörögni, ugy maradt minden, de egy Restart után már minden jó, én is próbáltam már mindent, Nvidia driver reinstall, Benchamrk minden OK, de továbbra is fenn állt a probléma aztán legalábbis nálam a Megoldás az túl egyértelmű volt, nálam ugye a 6 pines VGA táp csatlakozó jött ki a helyéről nem tudom hogyan de félig kint volt a kábel és nem volt rendesen bedugva, talán esetleg amikor ki lett fújatva a gép és nem lett vissza dugva rendesen, mert ugye nekem Moduláris tápom van, VGA Táp kábel vissza dug és nálam már minden Ok lett ezután, azóta sincs gond vele.
Voltan
Segítségre van szükségem, gépes gondom van. Az utóbbi időben megesik, hogy akár játék közben, akár azon kívül, de játék után valamikor random módon elsötétül a monitor, a GPU venti pedig veszettül bepörög, és úgy marad, csak a kikapcs-bekapcs segít, ugyanakkor a háttérben megy a gép, a játék is akár, zene is van, meg ilyenek. Nyilván arra gondoltam, hogy túlmelegedés, de nem nagyon hiszem, mert egyrészt monitorozom a hőt, és játék közben se megy 71-72 fok fölé, ráeresztettem egy full részletességgel ellátott Heaven benchmarkot is, akkor se volt magasabb. Másrészt meg játékon kívül is csinállta már, amikor ugye idle, tehát 40-50 fokos max.

Gyanakodtam arra, hogy az Nvidia profiler a ludas, mert használom Vsync alab bekapcsolásra, meg néha FPS limitálásra, de most anélkül is csinálta már. Most cseréltem drivert 390.7-re 388.0 - ról.

Van tippetek? Mi ez? A gép vírusmentes elvileg. Help please, kezdek kétségbe esni. Konfig az aláírásban. Köszönet!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Na, az a jobbik forgatókönyv 😊

Scooter
Nem most nem, de megvan a hiba. Még a bundlestars.com volt a könyvjelzőben. Eddig azzal is bejött a fanatical oldala, de most már nem. Ki lett cserélve. <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Ismerve a kálváriáidat az elmúlt időszakból, szerintem valami nagy gond van a laptopoddal vagy gépeddel. Újratelepítés vagy nagyon szúrós tekintetű átnézés és a vírusírtód / security-de leirtása ajánlottnak tűnik.

Nálam a Fanatical Store jelenleg (1 perce készült a kép) így néz ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Scooter
Nálam: Origin DNS error. Error 1016.
3 böngészőben is.
IMYke2.0.0.0
Dehogy, Megy az:

Scooter
Fanatical megdöglött. <#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
Elképesztő mennyiségű szemét van a STEAM-en: "There are currently 30,630 items in the update queue" (SteamD😎.

TBTPumpa
Reméljük nem a "Nagyobb a füstje mint a lángja" effektus lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Na, akkor Lunar New Year Sale - Day 1!
2018.02.15 (19 óra) - 2018.02.19. (19 óra)

IMYke2.0.0.0
Igen, bizonyára ezt írtam... <#sniffles>

Az emberek túlértékeltek. <#idiota>

Legmaradandóbb játékélményeim mind a barátokhoz kötődnek. Anno a LAN partyk, utána a L2 szötymörgés, WoW raidek, FOW csaták, aztán a WHO-ban a várostromok vagy mostanában PUBG-ben a csirkevacsik. Vannak jó single játékok és nem szólom le azokat, akik ezeket élvezik de számomra úgy teljes egy játék ha van múlti.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.02.15. 15:53:46
Atisz
Külföldi forrásból beszerezhető verziót, ami Kelet-Európán kívül mindenhol forgalomban van.

genndy
Gondolom külföldről az angol nyelvet is tartalmazó, nem RHCP tagosat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Milyen normális pakkot? Mesélj? A Definitive Edition nincs megjelölve? Akkor ha Hungary-ban veszed, szerintem meg lesz.
Atisz
Maga az elv.

A már említetteken kívül (ha épp nem tartalmazná a DLC-ket, bajos a beszerzés, a community oldal cirill betűkből áll, stb.) az a gond, hogy Oroszországban valóban olcsóbb ez a verzió, míg nálunk, Lengyelországban, a cseheknél, meg a tótoknál (+ azt hiszem még a románoknál is) teljes áras, ráadásul mindezt úgy, hogy minket önkényesen az orosz verzió alá soroltak. Ez diszkriminatív és zavaró.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.02.15. 14:05:46

3Error
Engem zavart a nagy RU felirat. Le is töröltettem anno a fiókomról és beszereztem a "normális" pakkot.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Benne van az összes DLC és van benne angol nyelv, nem mindegy akkor milyen verzió?

Why so serious?

3Error
Ne vedd meg. Atisz aláírásában szerepel a lényeg.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
A 300 Ft-os Tesco-s verzió is már ott van, ha rámész az egyetlen találat adatlapjára. Írja, hogy neked már megvan.
IMYke2.0.0.0
Nem - arra érti, hogy orosz földi, olcsó verziónak beállított kiadvány (röviden: RU tagot kapsz).

Scooter
Azt értem, de mi más baja lenne azon kívül?
grebber
Arra érti gondolom ami már 657milliárdszor ki lett tárgyalva hogy hiába van ez meg a steam kb ugy érzi mintha megse vona...mint a mostani 300ft-os tescos verziót....

Next PC upgrade: 2022