Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálam valahol az egész körökre osztott játékmenet sántított, pedig imádom az ilyesmit. Na és persze ott volt a Diablo-klón Divine Divinity emléke is, ami minden volt, csak RPG nem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Olyan 10 órám benne van, véleményt nem mondok róla, de az tény, hogy ott tartok, hogy letörlöm, felégetem, behintem sóval, mert szerepjátékban én ennyire alja, nulla, igénytelen, putri megoldással még soha nem találkoztam.
9-es intelligenciával és a játékban töltött időhöz képest magas karizmával ott állok egy átlagos polgár előtt és arról győzködöm a jó nevében, hogy a mocskos ügyért járó pénzt át kéne adni annak, akinek kárt okozott.
Mi történik?
Kő. Papír. Olló. Spock. Gyík.
Azt hittem valamit elnyomtam, vagy meghaltam és egy másik univerzumba kerülve játszom a játékkal, de úgy tűnik egyik sem. Ezek az ostoba barmok tényleg így gondolták megoldani a meggyőzés/megfélemlítés/csábítás, stb. kérdését. Kő. Papír. Ollóval.
Ami úgy zajlik, hogy neked van mondjuk 4-es érvelési értéked, az ürgének meg van 3-as. Majd elkezded nyomkodni a kő, papír, olló ábrát és ha bejött, mert a random neked kedvezett, akkor kapsz annyi pontot amennyi az érvelési értéked. Van egy skála, ami feltelik 10-ig és ha éppen mákod volt kapsz 4 pontot, már csak 2x kell akkor a 10-ig nyerned, hiszen a köv. esetben 8 lesz, majd a következőben 12 vagyis nyerted az érvelést.
Ha nem jön be, töltsd vissza az állást és próbáld újra. Csodálatos. Remek. Kiváló.
Ezt nem hiszem el. Ébresszen fel valaki könyörgöm. A generáció egyik legjobbnak tartott szerepjátékában ilyen fontos lépéseket ilyen köpedelem módon kell megoldani, ez fúúúúúú.... leakadt a szíj.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.18. 12:25:56
Mondtam már, hogy megint visszajött a hiba? Kikapcsol a második monitor bootkor? És újrakezdi az egész bootolást és sokáig tart, míg bekapcsol?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2018.02.18. 11:28:20
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
erre fel full áron árulják majd 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra a legjobb dráma ebben a kategóriában még mindig a Wolf Among Us és a LiS.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.17. 16:05:40
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A kontroller (Ps-es még nem volt a kezemben) szokható. Viszont: minden játék(stílusban) másként áll az ember kezére. Az ember hajlamos azt hinni, hogy "jáj, de jól tudok bánni a controllerrel", ha mondjuk egy Giana Sisters: Twisted Dreams-t irányít vele... aztán jön az arcra esés, amikor mondjuk egy Uncharted-et...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jó érzés látni, amikor valaki teljesen józanul leül valami elé és képes látni annak a hiányosságait, amit persze fejlesztők igyekeznek elmaszatolni valamilyen artnak behaluzott, vagy technikai trükknek eladott marhasággal, ami valójában csak egy gyenge sztori időhúzása. Egy igazán jó játékot nem kell mentegetni... ott nincs kérdés, az leszakítja az ember fejét és pont. Az a jó játék... meg van ez...
Mondhatnám, hogy a Steam-en pedig 9/10-en áll a játék, ami egyszerűen blaszfémia, mert mondanom sem kell, hogy millió+1x adok inkább Merlin véleményére, mint az ottani gusztustalan flufferelésre.
A metás 7.5 már elgondolkodtatóbb, de kaptam én is már fejmosást azért, hogy "bezzeg a metán". Aztán ha az ember beleássa magát sokszor kiderül, hogy egyik szerző a másiktól másolt (rövid határidő rlz), sokan meg egyszerűen 0.5-1 óra után billt ragadnak és írnak 3 oldal elemzést valamiről, amiről csak egy villanásnyi tapasztalásuk van. Legjobb példa erre legutóbb a Snake Pass volt, ahol olyat is olvastam, hogy MINDIG u.a. a zene szól, aztán nagyon nem, hiszen az egyes főbb világok esetében a zene eltérő.
A 2/10 azért gondolom részedről is erős túlkapás, hiszen a 2/10 az gyak. játszhatatlan, minden szempontból egy fércmű.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.17. 09:33:11
A BtS-t meg pihenős megszakításokkal végigjátszottam mert kíváncsi voltam mit hoznak ki a végére, de semmi extra sajnos. Mindegy pipa, megvót😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.17. 00:03:23
[merlinw.org]
A LiS az a játék amit kb bottal se (na jó hype miatt belenéztem) mert kinek kell egy tinipicsapicsogás szimulátor? 4/10 biztos megvan...ha már belepréseltek annyi fost,hogy az kifolyik a szádon. o.O
Life is Strange: Before the Storm: 2/10
Utóbbival végeztem pár perce és...
- ~3-4 órányi elcsépelt klisé tartalom 13 órára, 3 epizódra nyújtva. Gyakorlatilag a játék minden perce az időhúzásról szól, hogy meglegyen a kontent. Természetesen semmit sem lehet skip-elni. Piszkosul idegesítő. (játékélmény 1/10)
- A karakterek ábrázolása borzalmas, mindenki baromi lassan beszél (időhúzás) és borzalmasan bölcsnek akar látszani, de csak irreális baromság jön ki a szájukon. Nagyon gyenge poénok, teljesen elcseszett döntések és lehetőségek, 0 fordulat, a két főszereplőt kivéve borzalmas szinkron (script 1/10)
- Zene és hangok szódával elmegy, alter rock és emo popshit (zene 4/10)
- Grafika (szerintem) rosszabb mint az elődé volt, a környezetet megmentik a fényeffektek, de az animáció nevetséges. Az előző rész is gáz volt e téren, de ott a tartalom minősége minden mást elfeledtetett velünk. Itt viszont a játék 80%-ban kényszerből nézzük ahogy esetlenül mozognak gesztikulálnak a karakterek. Ja és nincs vsync, viszont tearing az van. (külcsíny 2/10)
Kényszerből, mert hogy a játékidő meglegyen, a legutolsó karakteranimáció is minimum 10mp-ig tart (leül, feláll, kimegy a térképről/visszajön). Emellett minden epizódot megszakít egy legalább 1-2 perces művészien megmutatjuk a tájat, "hallgasd a zenét amit szponzorálunk/vagy ők minket", bemész egy ajtón 20mp-ig nézed ahogy a kamera végigszalad az üres szobán, természetesen akkor is mikor éppen be kell surrannunk valahova, hogy ellopjunk valamit, de hát minek fenntartani a feszültséget. Ez utóbbi - rendezés - igaz más szitukra is, mikor pl vinnénk valakit kórházba, hogy ne halja meg magát, dübörög a feszkós zene, már-már történik valami, ami hatással van az emberre, erre hirtelen csend és töltőképernyő. Profi döntés.
Na mindegy, csalódtam. Az első rész után a BtS egy összecsapott rajongói lehúzás. Senkinek sem ajánlom. Az elődöt meg mindenkinek. Kérem vissza a 13 órámat 😞
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.16. 22:15:34
[merlinw.org]
ezt azoknak,akik még nem csömörlöttek meg az újhullámos pixel graphic játékoktól és a 80as évektől 😊
Caladrius Blaze - 5,74€ (75% so-so)
Danmaku Unlimited 2 - 0,99€ (80%)
Raiden IV: OverKill - 2,24€ (85% must have)
BULLET SOUL - 3,74€ (75% ennyiért bőven megéri)
"Az akció a hírek szerint február 18-ig délután 3 óráig tart, a Dungeons II beszerzéséhez pedig nem kell mást tennünk, mint elmenni a GOG főoldalára és meglévő fiókunkba belépve (A regisztráció ingyenes) rábökni a Get for Free gombra."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az időeredményeket nem lebecsülve ez a ranglista minden, csak nem reprezentatív, szerintem az utcámban több ICO-végigjátszást találni.
Mellesleg a másik fülön PS2-n mindkét listás eredmény 1 óra alatti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"