Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lefordítom: olcsósított... alacsonyabb árúvá tett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
? <#wilting>
Atisz
A single-player, történetorientált játékok sokkal maradandóbb, nagyobb élményt nyújtanak. Persze ez és egy jó co-op mód nem zárják ki egymást.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Vigyázat, "ócsított" orosz verzió...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Voltan
Amen, brother. De persze megint csak, ez ízlés dolga. Engem nagyon kevéssé köt le a multi, egyéni szocproblem, tudom.

Próbáltam anno többször, és nem győzött meg. Sőt, mostanában barátokkal játszottam pár karika Killing Floor 2-t. Ők képesek órákig ellenni vele, én két kör után halálosan untam. Tudom, a KF2 nem épp a legkomplikáltabb játék, de hát ez nem is arról szólt, dumlgattunk közben, mint máskor, de magát a játékot eluntam nagyon hamar. Mondtam is, gyerekek, ha beszélgetni akarunk, akkor menjünk inkább sörözni, mint amúgy is, mi a fenének ehhez a játék 😄 Tapasztalatom alapján ez nem játékfüggő nálam, egyszerűen a multi műfaj, mint olyan teljesen hidegen hagy. Nem tehetek róla 😄 Az egyetlen vállfaja, amit szeretek, az a hot seat. A régi időkben a jó kis Heroes of MM partik, meg a Mortal Kombat csépelések zseniálisak voltak. Persze akkor a partner ott ült melletted. Ja, meg a LAN partik anno,

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
"Teljes áron single játékot biztosan nem veszek."

Én pont így vagyok a multis cuccokkal 😄 Persze igaz, azokat nem veszek semmi áron sem. Ez természetesen mind ízlés dolga.
De co-op ebben? Ez egy story driven kaland-RPG. Nem kimondottan a co-op stílus 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Saját véleményem: a multiplayer*** túl van értékelve.

//Hogy érthetőbb legyek: az egy játékosnál több játékost bevonó játékmódok -- a kooperatív is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.15. 12:48:07

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez egy openworld RPG. Ilyenbe nem szoktak coop-ot rakni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jó játéknak tűnik, csak elszomorít, hogy még egy sima co-op sincs benne. Teljes áron single játékot biztosan nem veszek.
Jim Morrison
köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Ja amúgy benne van a nevében is a Fanatical-on: Dishonored - Definitive Edition (HCP). Most vettem észre. <#vigyor>
Russia, Hungary, Czech, Poland

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Dzsini
RHCP (Russia, Hungary, Czech Republic, Poland)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
mi az az rhcp?
Mindig Red Hot Chili Peppersre gondolok

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Jah, csak az más kérdés, hogy csöppet drágák a DLC-k. Több mint az alapjáték ára. Szóval akkor inkább egy Definitive. Persze majd megvárom még bundle-ban lesz. Remélem már nincs az az idő messze. <#vigyor1>
genndy
Steamről meg tudod, mert a DLC-kből is RHCP-t kapsz. Külső oldalról maximum úgy, ha RHCP-s DLC-ket veszel, de azokat tudtommal nem is árulják kulcsos oldalak (mert csak a Steamről és RHCP államokban dobozos formában voltak beszerezhetők).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Persze mondjuk nem tétel, ha meg is kéne vennem a Definitive Edition-t, mert az RHCP-t Pedro-val cseréltem, egy másik játékra, ami neki kellett. Szóval úgy nézve ingyen volt, csak bosszantó, hogy ezt a verziót nem nézi semmibe a rendszer. Már csak az a kérdés, hogy a Fanatical-os az európai verzió-e. Bár ahogy nézem igen: This product will only activate in the following regions: Czech Republic, Hungary, Poland.
IMYke2.0.0.0
Valószínűleg azt írná.

Scooter
Már csak az a kérdés, hogy ha külön megveszem a DLC-ket tudnám-e aktiválni, ha az alap RHCP kiadás van meg? Nem írná-e, hogy nincs meg az alapjáték. Közben megvan, csak az RHCP, de azt nem nézi annak.
Aki ezt kitalálta, tökön rúgnám!

IMYke2.0.0.0
Nálam telepítve, és egyszer végigjátszva (38 óra, alap - a DLC-k még nem) - működik.
Ugyanúgy nem látszik a webes store-ban, hogy megvan. Kliensben ott pihen. Angol verzióm van.

Nem konkrétan egyik verziót sem mutatja hogy meglenne, viszont a könyvtárban megvannak. Feltelepítve még nem volt, úgyhogy nem tudom hogy ténylegesen működik-e.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.15. 09:47:44

Scooter
Gondolom azért nem mutatja, mert Definitive Edition-ként van a játék és nem külön tartalmazza a DLC-ket, hanem bele van integrálva a játékcsomagba. Pl. Nekem ugyanez van a Fallout 3 GOTY-nál. Az alapjáték külön nincs meg. <#vigyor>
Mondjuk nekem hasznos volt ez a Definitive Edition, mert nekem is csak az alapjáték volt meg, viszont az a ROW verzió volt és Steam-en egyik DLC-t sem engedte megvenni, mert azok meg RHCP-sek voltak.

Úgyhogy nem volt mese, meg kellett vennem a DE verziót ami fölváltotta az egész játék verzióját és így most elvileg megvan az összes DLC. Legalább is a Steam könyvtár szerint. A Shop-ban ugyanúgy nem mutatja hogy meglennének. Elbaszott egy dolog ez a régiózár, főleg egy SINGLEPLAYER játéknál.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.15. 08:54:27

MerlinW
Annyi a varázslat, hogy titkosítva vannak a pak fájlok (amit persze fel tudsz oldani az editorral). Tehát küldheted a módosított xml, stb fájlt a népnek, de a motor azt a pak-ban fogja keresni, amit dekódol/megnyit/keres/használ. Azt meg nem lehet elvárni ugye a néptől, hogy maga tegye bele😊

Miért a pak? Akár több tízezer kis fájl is lehet bennük, ami kitömörítve nem igen hatékony semmilyen adattároló számára. Miért titkosított? Adatvédelem, védelem a hekkelés, moddolás ellen.

Mikor készítesz egy patch-et, a játékot újra "build"-elik, az engine hozza létre a pak fájlokat. Tehát nem manuális a dolog. A fejlesztő módosít X száz apró forrás/script fájlon, egyeben, majd generál egy production build-et, ami olyan ami nálad van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 00:47:26

[merlinw.org]

MerlinW
Ha megvan a sima Dishonored, akkor ne foglalkozz a DE-vel. Textúrákhoz hozzá sem nyúltak, aktiváltak pár DX effektet és annyi. Gyakorlatilag eladják még egyszer a GOTY-t. Kiadták a mostani konzolokra csupán ezért a DE titulus.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 00:29:59

[merlinw.org]

Scooter
Jim Morrison
tudtommal így van, viszont a játék különböző elemeit szét lehet szedni különböző pak fájlokra. Nem tudom, hogy ők hogy csinálták, viszont lehet, hogy rengeteg különböző dologhoz nyúltak hozzá, aminek ez a velejárója.

Indie ajánlás:

Let Them Come
Ninja Tycoon
Into the Breach

Ebből a legelső már megjelent, a másik kettőre egy picit várni kell. A másodikról annyit kell tudni a Hyper Knights (talán ismerős valakinek) készítőinek új játéka. A harmadikról pedig azt, hogy az FTL készítőinek új játéka lesz. Ez nyilván többeknek ismerős, mert nagyon népszerű játék volt annak idején.

A Let Them Come pedig röpke 3 óra játékidő után: Nagyon jó! Akinek begyere a stílus (védd magad és fejlessz) az tuti nem fog benne csalódni.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.02.14. 13:55:05
MerlinW
És Grim Dawn-t tenném a lista elejére😊

[merlinw.org]

Atisz
Attól még lehet nagyon jó. És éppen ettől érdekes, hogy x db videó megnézése után sincs tiszta képem a játékról.

Akkor ez nem a te játékod. Itt nincsenek sárkányok, se mágia, se baszóbbnál baszóbb egysorosok és párbeszédek.

Atisz
Mindenképp érdekes és kifejezetten jó, hogy történelmi környezetbe van helyezve (bár ha már Zsigmond és a csehek én inkább a huszita háborúkat dolgoztam volna fel - igaz, ahhoz kevesebb szentségelő magyar passzolt volna 😛). Az igazat megvallva azonban akármekkora történelem rajongó vagyok, jobban szeretem a jól kidolgozott fantasy világokat.

"Nekem azért talány ez a játék mert megnéztem róla vagy 5-6 videót, de még mindig nem tudom, hogy mi a lényege: egy történetorientált RPG-e, mint a Witcher, vagy egy menedzselős akciójáték."

Alapjaiba véve Witcher-es rendszere van ha a küldetéseket nézzük, de annál jóval szimulátorosabbra véve. Nekem eddig 5 óra játék után bejön, de gyakorlatilag még csak a tutorial résszel végeztem, úgyhogy az igazi még csak most kezdődik. Majd természetesen írok még, hátha elgondolkozol a játékon.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.14. 11:39:32

Atisz
Resident Evil 5 mindenképp +

Atisz
"Egy cseh úriemberrel vagyunk és a csehek mind angolul beszélnek, míg a többi nép a saját nyelvén."

Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ha cseh vagy szlovák lennék (meg a legtöbb szláv), akkor én is szégyellném azt a nyelvet és inkább angolul szólalnék meg 😛
Arra azért figyelhettek volna, hogy ha már a kunok magyarul szentségelnek (egészen durvákat, pont, mint ahogy szlovák tévéfilmekben szoktak a magyarok, akik általában a gonoszak természetesen), legalább valami anyanyelvű magyart szerződhettek volna (vagyunk azért 15 millióan, ráadásul többnyire ezen a kontinensen). Erről sajnos megint leró a cseh mentalitás (kicsit átvették a németek nagyképűségét).

Nekem azért talány ez a játék mert megnéztem róla vagy 5-6 videót, de még mindig nem tudom, hogy mi a lényege: egy történetorientált RPG-e, mint a Witcher, vagy egy menedzselős akciójáték. Ez persze nem feltétlenül negatívum (tud újat nyújtani a játék a végigjátszás során), de azért furcsa.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.02.14. 11:32:15

köszönöm a válaszokat!😊 Sok jó játékot írtatok amik megérhetnek 1 próbát. 😄
MEdievil
Üdv egy leányzóval játszottam végig a Resident evil 5 és 6 illetve a Dead Space 3-at. Legjobb játék élményeim között vannak ezek a címek (magukban talán nem tökéletesek de így ketten jobb hangulata volt mint sok jobb játéknak)
Amik még eszembe jutnak és nem írtad:
Trine 1-2!
Magicka 1+2
Shiftlings
typing of the dead overkill

futottak még kategória:
BattleBlock Theater
Fear 3
Sniper elite v2

Illetve ha érdekel a H&S műfaj Diablo 1-2-3, Torchlight 2, Sacred 1-2, Titan quest, Path of exile stb.

F

IMYke2.0.0.0
Akkor különösen: <#eljen><#worship>

Tinman
Most nézem: 0.64% of the players have this ^^

(A DaS Scholart a játékosok 2%-a maxolta ki.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#vigyor3>

Tinman
SOHA meg se próbáljátok a Snake Pass "No dive" achievmentjét. Szóltam!

1. Erősen vizes pálya, ahol az achihoz NEM érhetsz a vízhez! Ez mikronnyi részed a vízhez ér ééés... és nem történik semmi. Pont ez benne a szemétség, hogy a kamera sokszor fordulhat úgy, hogy azt hiszed a farkad utolsó mm-e nem ért a vízhez, aztán igen és máris buktad az achit.

2. Az eleje könnyű, de a végén 4 pontos is rohadt nagyot lehet szívni. Egy sima leesés a vízbe. A második egy trükkös "létra", dettó víz van alattad. A 3. pont egy tüskék felett átvezető rész, amiben nem is a kapukőig eljutás a nehéz, hanem az animáció! Amikor is a kapukövet megszerzed, a madár ELENGEDI a farkad és ha nem csúsztál túl a kő megszerzésekor, akkor 0.2mm a farkadból éppen a víz tetejére ér.

HAT! 6! órám ráment erre az egy achira. Ha 40x nem kezdtem neki akkor 1x sem. Rohadjanak meg vele, már álmomból felkeltve lerajzolom annak a pályának minden bitjét -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
GOG CONNECT - nekem ezeket dobta, a többi alul meg másnak lehet:

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Gondolom itt már mindenki rég tudja, de én ma tudtam meg, hogy a

Divinity Original Sin Enhanced Edition FULL magyarul játszató már. Bár még éppen a tavalyi hajrában készültek el vele, de nekem ez oltári nagy hír volt. Nem is kérdés, hogy le kell tolni asap <#buck>

Tinman
Köszi! Még jöhet majd infó, ha gondolod, részemről én örömmel olvasom :-)

A különbség az, h ez indie játék, az meg AAA.
Igeeeen, a mimikával meg az animációkkal vannak bajok. Egy Witcher 3 után eléggé elkeserítő ilyet látni, de én úgy vagyok vele hogy ez egy kis csapat. Tudtommal 2014 óta megy a projekt és csak most készültek el vele. Ahhoz képest korrekt. A Squad-nak sincs professzionális animációja, még alfa állapotban van, mégis rohadtul élvezem, mert nagyon átadja a háborús hangulatot.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.13. 19:14:20

grebber
Szegény Mass effect mit kapott a mimika miatt. Akkor itt egyenesen székházbombázás és máglyán égetések kellenének hogy legyenek...

Next PC upgrade: 2022

Prince23
62 ezer játékos nyúzza most a Kingdome-ot, és a vélemnények is nagyon jók, legalábbis az egy éve megjelent For Honorhoz képest.