Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Próbáltam anno többször, és nem győzött meg. Sőt, mostanában barátokkal játszottam pár karika Killing Floor 2-t. Ők képesek órákig ellenni vele, én két kör után halálosan untam. Tudom, a KF2 nem épp a legkomplikáltabb játék, de hát ez nem is arról szólt, dumlgattunk közben, mint máskor, de magát a játékot eluntam nagyon hamar. Mondtam is, gyerekek, ha beszélgetni akarunk, akkor menjünk inkább sörözni, mint amúgy is, mi a fenének ehhez a játék 😄 Tapasztalatom alapján ez nem játékfüggő nálam, egyszerűen a multi műfaj, mint olyan teljesen hidegen hagy. Nem tehetek róla 😄 Az egyetlen vállfaja, amit szeretek, az a hot seat. A régi időkben a jó kis Heroes of MM partik, meg a Mortal Kombat csépelések zseniálisak voltak. Persze akkor a partner ott ült melletted. Ja, meg a LAN partik anno,
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én pont így vagyok a multis cuccokkal 😄 Persze igaz, azokat nem veszek semmi áron sem. Ez természetesen mind ízlés dolga.
De co-op ebben? Ez egy story driven kaland-RPG. Nem kimondottan a co-op stílus 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Hogy érthetőbb legyek: az egy játékosnál több játékost bevonó játékmódok -- a kooperatív is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.02.15. 12:48:07
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindig Red Hot Chili Peppersre gondolok
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ugyanúgy nem látszik a webes store-ban, hogy megvan. Kliensben ott pihen. Angol verzióm van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.15. 09:47:44
Úgyhogy nem volt mese, meg kellett vennem a DE verziót ami fölváltotta az egész játék verzióját és így most elvileg megvan az összes DLC. Legalább is a Steam könyvtár szerint. A Shop-ban ugyanúgy nem mutatja hogy meglennének. Elbaszott egy dolog ez a régiózár, főleg egy SINGLEPLAYER játéknál.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.15. 08:54:27
Miért a pak? Akár több tízezer kis fájl is lehet bennük, ami kitömörítve nem igen hatékony semmilyen adattároló számára. Miért titkosított? Adatvédelem, védelem a hekkelés, moddolás ellen.
Mikor készítesz egy patch-et, a játékot újra "build"-elik, az engine hozza létre a pak fájlokat. Tehát nem manuális a dolog. A fejlesztő módosít X száz apró forrás/script fájlon, egyeben, majd generál egy production build-et, ami olyan ami nálad van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 00:47:26
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.15. 00:29:59
[merlinw.org]
Let Them Come
Ninja Tycoon
Into the Breach
Ebből a legelső már megjelent, a másik kettőre egy picit várni kell. A másodikról annyit kell tudni a Hyper Knights (talán ismerős valakinek) készítőinek új játéka. A harmadikról pedig azt, hogy az FTL készítőinek új játéka lesz. Ez nyilván többeknek ismerős, mert nagyon népszerű játék volt annak idején.
A Let Them Come pedig röpke 3 óra játékidő után: Nagyon jó! Akinek begyere a stílus (védd magad és fejlessz) az tuti nem fog benne csalódni.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.02.14. 13:55:05
Alapjaiba véve Witcher-es rendszere van ha a küldetéseket nézzük, de annál jóval szimulátorosabbra véve. Nekem eddig 5 óra játék után bejön, de gyakorlatilag még csak a tutorial résszel végeztem, úgyhogy az igazi még csak most kezdődik. Majd természetesen írok még, hátha elgondolkozol a játékon.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.14. 11:39:32
Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ha cseh vagy szlovák lennék (meg a legtöbb szláv), akkor én is szégyellném azt a nyelvet és inkább angolul szólalnék meg 😛
Arra azért figyelhettek volna, hogy ha már a kunok magyarul szentségelnek (egészen durvákat, pont, mint ahogy szlovák tévéfilmekben szoktak a magyarok, akik általában a gonoszak természetesen), legalább valami anyanyelvű magyart szerződhettek volna (vagyunk azért 15 millióan, ráadásul többnyire ezen a kontinensen). Erről sajnos megint leró a cseh mentalitás (kicsit átvették a németek nagyképűségét).
Nekem azért talány ez a játék mert megnéztem róla vagy 5-6 videót, de még mindig nem tudom, hogy mi a lényege: egy történetorientált RPG-e, mint a Witcher, vagy egy menedzselős akciójáték. Ez persze nem feltétlenül negatívum (tud újat nyújtani a játék a végigjátszás során), de azért furcsa.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.02.14. 11:32:15
Amik még eszembe jutnak és nem írtad:
Trine 1-2!
Magicka 1+2
Shiftlings
typing of the dead overkill
futottak még kategória:
BattleBlock Theater
Fear 3
Sniper elite v2
Illetve ha érdekel a H&S műfaj Diablo 1-2-3, Torchlight 2, Sacred 1-2, Titan quest, Path of exile stb.
F
(A DaS Scholart a játékosok 2%-a maxolta ki.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Erősen vizes pálya, ahol az achihoz NEM érhetsz a vízhez! Ez mikronnyi részed a vízhez ér ééés... és nem történik semmi. Pont ez benne a szemétség, hogy a kamera sokszor fordulhat úgy, hogy azt hiszed a farkad utolsó mm-e nem ért a vízhez, aztán igen és máris buktad az achit.
2. Az eleje könnyű, de a végén 4 pontos is rohadt nagyot lehet szívni. Egy sima leesés a vízbe. A második egy trükkös "létra", dettó víz van alattad. A 3. pont egy tüskék felett átvezető rész, amiben nem is a kapukőig eljutás a nehéz, hanem az animáció! Amikor is a kapukövet megszerzed, a madár ELENGEDI a farkad és ha nem csúsztál túl a kő megszerzésekor, akkor 0.2mm a farkadból éppen a víz tetejére ér.
HAT! 6! órám ráment erre az egy achira. Ha 40x nem kezdtem neki akkor 1x sem. Rohadjanak meg vele, már álmomból felkeltve lerajzolom annak a pályának minden bitjét -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Divinity Original Sin Enhanced Edition FULL magyarul játszató már. Bár még éppen a tavalyi hajrában készültek el vele, de nekem ez oltári nagy hír volt. Nem is kérdés, hogy le kell tolni asap <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.13. 19:14:20
Next PC upgrade: 2022