Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Pro tipp: aki neki akar ugrani a Devil May Cry 3-nak, az lehetőleg ne Dualshock 4-gyel tegye, mert ilyen szintű button mashing-nél baromi kényelmetlen.
A streamer akit néztem letolta a komplett HD collectiont vele és utána legalább 2 napig panaszkodott, hogy fáj a keze és saját tapasztalatból is megtudom erősíteni.
Tinman
Legújabb növidia drv van fent... azt kapj a 10-es is dettóba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Win 10, akartam írni, de lemaradt...

Esetleg videókártya, vagy driver....
RatBaG
ha esetleg valakit mégis érdekel a SUPERHOT, akkor a SOMA-ért tudok cserélni.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
A tört ára tényleg olcsóbb szokott lenni, mint amin legál cuccok vannak. Legál cuccal lehet achizni, meg Live-ozni, meg akciókkor fillérekét vásárolni.

Nekem a régi FAT X360-om szélsebesen vitték el kb. 1.5 éve 40k körül, persze digitális játékokat is adtam hozzá (30-at legalább).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gyerek vagy még mi már régen is ablakmosóval irtottuk a vonalkódot 😄
tigeroo
srácok ma képzeljétek hogy jártam. a mai világban egyre több digitális vásárlást csinálok, főleg steames játékok és pl. a mostani blizzard cuccok (d3, overwatch, wow).

de most úgy voltam vele, hogy 3ropiért a diablo 3 ajándék, ott a helye a polcomon. erre mi fogad hazaérkezve? a jó magyar forgalmazó matricája a szép dobozon, amit alig tudtam levakarni. 1-2 karcot is hagytam szerencsétlen dobozon.

miééééééééééért....?
IMYke2.0.0.0
Ja, hát igen 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én olyan 30-40 körül gondoltam...jól átvasztak volna ha krumplit akarnék 😄
IMYke2.0.0.0
Sok érte?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

10k te most szórakozol velem?
Jim Morrison
egy barátom vett talán 2 éve használtat, rengeteg játékkal (tört) 1 kontrollerrel 10k.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.27. 21:36:44

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tudom nem ez az a topik de kb mennyibe fáj most egy kiszuperált x360? Mivel úgy néz ki a Cave nem portol több játékot PCre,kettő játék nagyon hiányzik a listámról (DoDonPachi SaiDaiOuJou és Akai Katana)
Tinman
Nem kavarhat be a 64 bit, elvégre én is írtam, hogy azon indítottam el ^^

Akinek tetszett a To the Moon, annak ajánlom a Rakuent. Nem ugyanaz a fő fejlesztő, de a játék készítője dolgozott a To the Moonon is és annak a stílusát viszi tovább.
Atisz
A SOMA (amihez még mindig nem kezdtem neki) önmagában megéri a BTA szintet, de hogy ez a Superhot kit érdekel még a legmagasabb szinten, amikor már többször osztogatták itt-ott teljesen ingyen...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TBTPumpa
by IGN

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
LOL büdöletsen gyenge. Superhot meg a 14$-os részben egyenesen szánalmas. Kezd agyfaszt kapni a Humble sajnos.

Next PC upgrade: 2022

Ezt meg hogy? Én kb egy fél napja szenvedtem vele. Lehet a 64 bites win kavar be..

Atsi: kösz megnézem, a videókártyás részt még nem néztem

xido: nem, mert csak két fájlt kell átmásolni....
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.03.27. 20:09:05
genndy
Humble Indie Bundle 19

1$:
Halcyon 6: Lightspeed Edition
Mini Metro
Rakuen

BTA:
Keep Talking and Nobody Explodes
SOMA
Poly Bridge
More in 6 days 24 hours

14$:
SUPERHOT
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.03.27. 20:03:52

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
Akkor lesz, csak nem a közeljövőben 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Elvileg így.

Persze a magyarítás nem tudom mennyire kever bele, bár azt sem nagyon tudom, hogy egy akció/rpg/hack&slash-hez feltétlenül szükséges-e a magyar nyelv.

nem lehet,hogy csak azért kell neki xp,mert az elérési útvonal,a mappák neve?
nem tudod feltenni üres mappába és onnan átmásolni,vagy megmutatni a telepítőnek a win10 mappáját?
Tinman
Win 8.1 64 bit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van, de a kiegészítő nincs benne lefordítva...
jarlaxxe
Ezzel csak az a baj, hogy a goldhoz nincs is forditás csak az alapjátékhoz...

Magyarítás nélkül nekem is sikerül, csak a magyarítás miatt kell az xp...
Dzsini
mégsem lesznek Tomb Raider 1-2-3 remake-ek (sok eszükkel a Realtech VR úgy jelentette be még pár hónapja ezeket, hogy előtte nem kommunikált a Square Enix jogi osztályával, és úgy azért nehéz...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Én Windows 7-en simán tudtam indítani a Sacred (1) Goldot.

Sacred 1 gold, de a magyarítással csak az xp-én indul el...

Amúgy két merevlemezem van, ha nincs más lehetőség, lehet hogy a másikra csinálok egy partíciót, és rakok rá xp-ét,.... De nem tudom hogy lenne egyszerűbb...
Melyik játékról van szó?
Szerintetek hogy tudnék játszani egy olyan játékkal, ami csak az xp-én fut el? Windows 10 van a gépemen, de emiatt nem fogom felrakni az xp-ét.
Feltettem a vmware workstation-t és azon elindúl, csak lassú, nem teljes képernyős a játék.
De lehet csak azért, mert nem tudom hogy lehet a videókártyát beállítani, jelenleg vmware svga 2 van a megjelenítésnél....

Még gondoltam arra is hogy esetleg pendrive-n meg-e lehetne oldani.... 8 gb-os, a játék kb 2-3 szóval ráférne elvileg.....
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.03.27. 17:08:53
TBTPumpa
Ez csak azért durva, mert EU verziós a játék és az előrendelői DLC kódja is, és mégis "zár" van az egyes régiók között.
A kiadás megegyezik a Németországban kapható verzióhoz. Francia/Olasz/Spanyol verzióban egy papírlapon van a játék kódja benne a fémtokban. Német és "Magyar" verzióban egy fóliás papírtokban van benne a kód, bankkártyához hasonló, hátoldaláról érmével lehet lekaparni azt a részt, ami az alapjáték + Season Pass kódját rejti. A fémtokban a Behind the Scenes Blu-ray lemez van, néhány képeslap illetve Webshop reklám. Egy fokkal igényesebb kiadás, mint amit Francia/Olasz/Spanyol "barátaink" kapnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 09:17:01

Voltan
Jaja, az egy patront megér mindenképp, ha valaki még nem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Úgy hallottam a Way Out elég fasza lett. Ki vette már meg és nincs még partnere? <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2018.03.27. 07:33:28

The Darkness 2 ingyenes humblin,szerintem igen jó játék volt,akinek kimaradt most pótolhatja 😊
IMYke2.0.0.0
Elég durva jelenség 😞 --- különösen a "határok nélküli"*** digitális világ korában...

//*** = irónia

TBTPumpa
RIP előrendelői DLC:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ilyennel sem találkoztam még eddig.

TBTPumpa
7 Steam kulcsot ad. Ennyiért valóban Best buy.

Tartalma:
Baldur's Gate: Enhanced Edition
Baldur's Gate II: Enhanced Edition
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear DLC
Baldur's Gate: Enhanced Edition Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate II: Enhanced Edition Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate: Faces of Good and Evil DLC

Akinek még nincs meg 😊
Baldur's Gate: The Complete Saga €10.79
nagyon-nagyon jó ár 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Voltan
Azzal még soha nem volt gondom 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
<#eljen> (bár a G2A-val sem volt gondom, mindössze egyszer, de a support ellátta a feladatát)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mondjuk, ha találunk 100%-s eladót, akkor annál talán meg lehet próbálni.
jarlaxxe
<#eljen>

genndy
A "megbízható" és a "legális" azért nem ugyanazt jelenti. Igaz hogy a kinguin és a cdkeys is erősen szürke, de azokra én még nem olvastam panaszt, a G2A-ra már többet is. A G2A a ki tudja honnan szalajtott eladókkal azért sokkal inkább piactér, mint a többi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
A Ni No Kuni II gyűjtői doboza nem kicsi. Videókban kisebbnek tűnt, ez nagyobb mint egy Blizzard CE.

jarlaxxe
Akkor ott velem kivételeznek...de ha redditen ezt mondták neked akkor természetesen ne vegyél onnan semmit én legalábbis ezek után nem ajánlom / legalább több kulcs marad nekem /

Én csak egy igen szofisztikált "Is kinguin legit" keresőkérdésre kapott számtalan találatra tudok hivatkozni reddit, steam és egyéb oldalakról.<#confused>
jarlaxxe
Nem tudom ki terjeszti ezt a marhaságot, hogy nem megbízható de én több mint három év alatt 34 játékot vettem onnan és egyikkel se volt gond.
Ha ez szerencse lenne már rég ötösöm is lett volna a lottón de persze az aktuális józsi bácsi sose az én számaimat húzza ki...

Scooter