Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A streamer akit néztem letolta a komplett HD collectiont vele és utána legalább 2 napig panaszkodott, hogy fáj a keze és saját tapasztalatból is megtudom erősíteni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Esetleg videókártya, vagy driver....
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem a régi FAT X360-om szélsebesen vitték el kb. 1.5 éve 40k körül, persze digitális játékokat is adtam hozzá (30-at legalább).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de most úgy voltam vele, hogy 3ropiért a diablo 3 ajándék, ott a helye a polcomon. erre mi fogad hazaérkezve? a jó magyar forgalmazó matricája a szép dobozon, amit alig tudtam levakarni. 1-2 karcot is hagytam szerencsétlen dobozon.
miééééééééééért....?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.27. 21:36:44
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Atsi: kösz megnézem, a videókártyás részt még nem néztem
xido: nem, mert csak két fájlt kell átmásolni....
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.03.27. 20:09:05
1$:
Halcyon 6: Lightspeed Edition
Mini Metro
Rakuen
BTA:
Keep Talking and Nobody Explodes
SOMA
Poly Bridge
More in 6 days 24 hours
14$:
SUPERHOT
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.03.27. 20:03:52
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Persze a magyarítás nem tudom mennyire kever bele, bár azt sem nagyon tudom, hogy egy akció/rpg/hack&slash-hez feltétlenül szükséges-e a magyar nyelv.
nem tudod feltenni üres mappába és onnan átmásolni,vagy megmutatni a telepítőnek a win10 mappáját?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy két merevlemezem van, ha nincs más lehetőség, lehet hogy a másikra csinálok egy partíciót, és rakok rá xp-ét,.... De nem tudom hogy lenne egyszerűbb...
Feltettem a vmware workstation-t és azon elindúl, csak lassú, nem teljes képernyős a játék.
De lehet csak azért, mert nem tudom hogy lehet a videókártyát beállítani, jelenleg vmware svga 2 van a megjelenítésnél....
Még gondoltam arra is hogy esetleg pendrive-n meg-e lehetne oldani.... 8 gb-os, a játék kb 2-3 szóval ráférne elvileg.....
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.03.27. 17:08:53
A kiadás megegyezik a Németországban kapható verzióhoz. Francia/Olasz/Spanyol verzióban egy papírlapon van a játék kódja benne a fémtokban. Német és "Magyar" verzióban egy fóliás papírtokban van benne a kód, bankkártyához hasonló, hátoldaláról érmével lehet lekaparni azt a részt, ami az alapjáték + Season Pass kódját rejti. A fémtokban a Behind the Scenes Blu-ray lemez van, néhány képeslap illetve Webshop reklám. Egy fokkal igényesebb kiadás, mint amit Francia/Olasz/Spanyol "barátaink" kapnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 09:17:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2018.03.27. 07:33:28
//*** = irónia
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ilyennel sem találkoztam még eddig.
Tartalma:
Baldur's Gate: Enhanced Edition
Baldur's Gate II: Enhanced Edition
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear DLC
Baldur's Gate: Enhanced Edition Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate II: Enhanced Edition Official Soundtrack DLC
Baldur's Gate: Faces of Good and Evil DLC
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha ez szerencse lenne már rég ötösöm is lett volna a lottón de persze az aktuális józsi bácsi sose az én számaimat húzza ki...