Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát csak a magam nevében tudok nyilatkozni: engem nem fogott meg a világa. Még.
Viszont, lehet, hogy többen jelentkeznének innen is, SG-ről is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1. rész - GOD EATER RESURRECTION - Initial release date: February 4, 2010
2. rész - GOD EATER 2 Rage Burst - Initial release date: November 14, 2013 (STEAM-re: 29 Aug, 2016)
A 3. rész egyből jön mindkét platformra, a jelek szerint.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Privibe addoljuk egymást ha érdekel valakit.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ha ezt jelenti akkor nincs miről beszélni mert magyarba csak határon kivülről küldenek illetve fogadok...
Next PC upgrade: 2022
Maelstrom - tengeri csaták egy fantasy világban
Sajnos éppen meglett nekik és nem tudni, marad-e a multis shithole vagy tolnak bele single jóságot. Mert ez már most jobb mint a Thieves fos.. mondjuk ha netes lesz akkor olymindegy annak is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.25. 11:08:38
Már maga a "reklám" is tökéletesen prezentálja, hogy mit is kell várnunk ettől a csodától.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alaphangon 40 óra a végigjátszás a rivjúk szerint. És ehhez még 10 órát hozzá fognak majd csapni a 2 sztori DLC-vel (ezért emeltem párhuzamba a Witcher 3-mmal).
Az az örli ekszessz kalózos játék nem érdekel. Windows Store-ból többet soha semmit. Még 1 hónapja is döglődött az Age of Empires Definitive Edition megjelenésekor. Csak azt remélem, hogy az Ori and the Will of the Wisps nem Windows Store only cucc lesz (ha valaha elkészül ugye), mert akkor elmegyek Bécsbe és megcsapom a fejlesztőket.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.25. 10:39:31
Amúgy meg kapható olcsóbban is megbízható forrásokból (WingameStore, Fanatical, Humble Store, Gamersgate).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.25. 10:30:50
Május 25-től érvényes.
Február 28-tól érvényes.
Fee eddig is volt Friends & Family esetében, ha nem a PP egyenlegről küldtél pénzt, hanem bankkártyáról. Ez már évek óta így van. A februári változásban nevesítik is az összeget, ami euró esetében 0.35€, dollárnál pedig 0.3$. Nincs itt semmilyen 2-3$. Valaki jól behúzott téged a csőbe...
A májusi változás ráadásul még csak hírből sem érinti a Fee-ket, mert a személyes adatok gyűjtéséről és tárolásáról szól.......
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2018.03.25. 09:49:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"ez nem Fabulon ez szar"
https://screenshots.firefox.com/FYubQX1emWetiJYL/prohardver.hu
Ez a jóvilágvége dátuma:
Notice of amendment to the PayPal User Agreement.
Effective Date: May 25, 2018
itten-e
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.24. 21:49:39
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
a grafika valoban ilyen Fortnite-os amit lehet szeretni vagy nem szeretni (en birom ha jol meg van csinalva) de semmi extra, kiveve a viz ill a vizalatti resz ami valoban gyonyoru. (viszont eleg erdekes h odalent mindig vilagosabb van)
van 3 fajta kuldetes es kesz, csontvazoles, kincskereses, kereskedes ezek varialodnak kicsit ha magasabb szintre jutunk el. Mindegyikre jellemzo h az elejen alig fizet vmit. ha csinaljuk ezeket akkor leadaskor no a repunk veluk igy tudunk vegul jobban fizetoket felvenni. de ez eleg grindolos tud lenni, fokepp a kereskedos ami amugy is a legunalmasabb mind kozul. (kapsz egy ketrecet es fogj be vele vmilyen adott tipusu csirket vagy malacot es hozd vissza. vacak 100, max 200 aranyert ez siman eltarthat akar orakig is mivel alt lovesed nincs hol fogsz talalni szigetet allattal)
ha van aktiv kuldi akkor van esely h spawnol mas cucc is ha kikotsz vhol, ha nincs akkor minden sziget tok ures. lehet talalni hordokat amibol felveheto az alaptargyak vmelyike (palank a lyukak betomesehez, agyugolyo, banan ami visszatolti a hp-t ill kaja az allatoknak). De aktiv voyage nelkul a felfedezesnek majdhogynem semmi ertelme. (van kb 2 kivetel ezalol. allitolag ketto mert en csak egyet lattam es hallottam egy masikrol. ilyen raid szeru placc ahol hullamokban jonnek a fokozatosan nehezebb csontik h legvegul jojjon egy boss akit kinyirva nyilik egy ajto, mogotte kinccsel. 3-4 emberrel ez kb 1-2 ora is lehet.)
es igen, ellenfelekbol vannak a csontvazak meg a kigyok no meg persze a jatekosok. mert hogy az egesz egy pvp zona ahol mindenki lo reflexbol es az nyer akinek tobb haverja van. (mert 3-4 utesbol/lovesbol halsz) ez ugyanugy igaz a hajos reszre is mert ott meg van ember kezelni mindent. szvsz minimum az outpostokat meg kellett volna csinalni pvp free-nek mert igy a tarsas erintkezes minimuma sem jon ossze 99%ban szal kenheted a hajadra az osszes emote-ot amit a karakter tud. haverom csak annyit mondott h szte elszoktam a pvp jatekoktol es valszeg neki van igaza de ez engem marhaaaaaaara idegesitett. miutan ketten toltuk max igy ha meglattunk vkit akkor kereshettunk is uj utiranyt magunknak. elso belepesem is arrol szolt h ismerkedem az iranyitassal, nezegetem az outpostot h mi hol van, ki mit ad kuldit, mit hol lehet venni aztan megjelent 4 arc es lelottek a csaba. halalkor atkerulsz a respawn time ideje alatt a lelkeket szallito hajora majd 20-30 mp-el kesobb kinyilik az ajto amin athaladva nemi toltes utan feleledsz a hajodon. persze ez elsore nem jott at mert amig neked tolt kvazni mar ott vagy a 4 arc meg felmaszott a hajomra es egybol agyonlott h megjelentem szal jott ismet a lelekveszto hajo. (biztos jo moka es en vagyok az egyeduli aki irl is unja a faszfejeket nemhogy jatekokban ahol kikapcsolodnek)
a jatek vitathatatlanul legjobb es leglevezetesbb pontja a hajozas ami sajna per pill csak arra funkcional mint a GTAban a kuldetes kozbeni autozas A-bol B-be. csak osszvissz itt van 2 hajo, a gyorsabban manoverezheto de gyengebb sloop meg a galleon. az elsot el lehet iranyitani egyedul is, a masikhoz viszont kell ember mar.
szoval ilyen tavirati stilusban:
+hajozas, viz
-full pvp
-bugos (invite csak az xbox appon keresztul sikerult, ingame nem; hangnal ha azt allitod h nem akarod hallani a nem crewmate-eket az ugyanugy ervenyesul mindenkire ergo nemitod a havert is reflexbol ezzel; alt+tab-ra reflexbol kivag a fomenube h vegignezhesd az osszes szart ismet, persze rejoin vagy ilyesmi nincs. kulon tok jo mert fixen ablakban fut es ha le vagy felviszed az egeret akkor siman ki is kattinthatsz veletlen a jatekbol.)
-nem elo vilag: stationary npc-k ill tok ures szigetek aktiv kuldetes nelkul
-minimalis lehetosegek perpill
-a keresett penzt majdhogynem csak kozmetikai cuccokra lehet kolteni a jatekban alt. horror osszeget fizetve mindenert.
-ergo nagyon gyorsan repetativva es unalmassa valhat jelen formajaban, foleg egyedul. az a jo ha van legalabb egy haver, de a legjobb ha masik 3-5 mert akkor mar lehet menni a nagyobb, erosebb hajoval is hatekonyan.
tuti van amit meg kihagytam de jelen formajaban en mindenkit ova intenek attol h erre penzt adjon ki.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.03.23. 23:08:12
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én megvárok jó néhány véleményezést, jó pár hónapnyi DLC érkezést, majd egy kövérebb akciózást... hopp, már 2022-őt írunk?
Elő lehet már tölteni, nem egész 25GB.
Így a G2A és a cd kulcsboltok ismét felvirágoznak majd.
A korosztályt (szintén PvE) pedig a leárazások miatti sok nokedli hullámot leszámítva, igen-igen változó, én rengeteg 25-40+ -os emberrel találkoztam már aki nagy fan. (twitch-en is vannak streamerek a BR-ből, szintén idősebb korosztály - szal' nem mondanám, hogy feltétlen más korosztályt kíván, mint pl. a PUBG, vagy a R6 Siege)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Hand of Fate 2-höz is kellett 20+ (!) patch mire eljutott oda, hogy ember elé lehet tenni és már rá lehet mondani, hogy érdemes megvenni, mert jó játék.
Értem én, hogy nagy a nyomás a kiadók részéről, de az önlejáratás károsabb. Kár ennyire kapkodni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.