Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem. 😊 Kevés volt a tápom (vagy döglődött) és az Arctic Cooler Freezer 64 Pro meg már kiszolgálta az idejét (12 év). Meg már 5 v. 6 procifelfogatást tört el nekem. A 8370 meg köztudottan melegszik. Így inkább vettem 15k-ért egy vízhűtést, mint mondjuk 10-12k-ért egy újabb bordát. A húzás már csak ráadás. 😊 Megtehetem alapon.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Kicsit gondolkodva rajottem kozben h hol hibaztam nagyot. Beleestem a klasszikus elvarasi hibaba (pont mint sokan a Wasteland 2 kapcsan) miszerint azt hittem h fogok kapni egy osszetett sztorival megaldott klasszikus rpg-t es nem (mint ahogy irtam korabban) ezt a csapatalapu taktikai jatekot, magyarul nem a helyen kezeltem a gammat. Hiba volt pont a BG1-et tolni elotte szoval megyek es X-com 2-ozom kicsit h feloldjam a problemet. 😊
Akkor nem off 😊 twitch-es tema meg ingyenjatekos kerdes is volt egyben.

Ki nem hagytam semmit mert en is a minden bokor ala benezo tipus vagyok. Ha azt mondod h ott is logikusan van felepitve en elhiszem, ezesetben sanszosan annyi tortent h balra fordultam ott ahol a kolto ugy gondolta jobbra kellett volna.
(Talaltam egy karavant ahol serult a "lo" akik elkuldtek a szektasokhoz h hozzak verkovet, ott sehol nem volt ilyen opcio gondoltam ha csatlakozom a hulyesegukhoz majd csinalok en magamnak, elkuldtek a tesztbarlangba, elotte voltak a pokok. Slusszpoen h a vitality boost-os kvazi mass heal spellre nem hisztizett az ize h bantja igy ott all epen egeszsegesen a taborban varva a "gyogyulast"

A kapcsolos, csapdas dolgokra rajottem koszi 😉 ettol meg van egy kozel 30% ahol nem igazan logikus vagy csak nincs magyarazat. El lehet szorakozni a counter effect-ekkel a tovabbjutas vegett csak ez szajbaragos mar sztem.
Az amugy tetszik h nem az van h a pokok hozzam igazodnak szintben/erossegben hanem h az a regio nehezebb es kesz. Az nem jon be h csak ram hat a kornyezet mert rombolja a koherens vilagkepet pont ugy mint a
vilagpusztito elohalott sorcererking act1 fobosskent
.
Tinman
Tehát azt mondod, hogy kevés volt a 8370-es ereje már gamingben? Ezért kellett húznod + vízhűtés? 4k-ban játszol már?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ha már van vízhűtésem, akkor kicsit meghúzgáltam a 8370-es bajuszát. <#idiota> 24.5x szorzóig stabilan ment, 25x-nél adta fel, ami 5GHz (a 24.5x az 4.9). 😊 Nem rossz, nem rossz. Hogy le se gyilkoljam és tuti stabil legyen, 22x-en meghagytam, ami 4.6GHz, a gyári 4-hez képest. Hogy miért nem ruháztam be hamarabb vízhűtésre...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Hát nemtom mennyire off az EJ topikban EJ-ról beszélni, de ha Twitch, meg a Win 10 csak ezen az oldalon elfért, akkor ez is vastagon... főleg, hogy ha valaki tolni fogja legalább tudni fogja mire érdemes figyelnie.

Kapásból arra pl., hogy Dark Souls! Kifejtem: Légy víz! A legkisebb ellenállás irányába haladva menni a legjobb megoldás. Ott nem fogsz semmit sem eszement szívatásként megélni, ellenben igazságos lesz a harc.

Én valahol megértem, ha valakinek annyi ideje van, hogy direkt azt feszegeti, hogy merre a szarabb, de ez egyrészt mazochizmus, másrészt a játék úgy van felépítve, hogy ha csinálod rendesen a dolgokat bőven leszel azon a szinten, ahol az újabb és újabb terület mobjaival kerülsz szembe. Szerintem ez a része a játéknak kegyetlen jól van balanszolva, mert én minden kis sarokba benézek, minden questet megcsinálok ami nem ellenkezik a Paladin-féle elveimmal és így mindig, de mindig úgy kerülök szembe az ellenfelekkel, hogy azok velem egy szinten vannak, esetleg +1 szintkülönbséggel erősebbek, de csak azért mert nekem még 30%-nyi fejlődés kéne csak, az meg hamar megvan.

Tomsolo pl. úgy tolja a 2. részt, hogy nem tesz pontot semmire és baromira messze jár már. Valahol nagyon nagyon messze megértem... de ehhez nekem min. munkanélkülinek kéne lennem, mert annyi, de annyi jó játék van, hogy fogalmam sincs miért jó 1 harcot 10 perces helyett 30 percesre nyújtani, mert LVL1-ként LVL 14-es mobokat ölök le, mivel semmire nem toltam pontot. Tessék akkor Soulsokat tolni, ott ha tolod a pontokat is úgy pofán ver a kihívás, hogy a fal adja a másikat...

"h lvl11en utom a 14es"

Erre írtam a fentieket és ez tökéletes indikátora annak, hogy valamiket vagy kihagytál, vagy rengeteg quest maradt ki. Mondom mi a további gond ezzel: Mikor itt a magasabb lvl-en végzel, jó eséllyel el fogsz jutni majd a "helyes" irányba, ahol meg LVL14 leszel kb. mikor a LVL11-es mobokkal találkozni fogsz. Utálni fogod, mert pusztul-gurul majd minden. Jó ez így tényleg?

Ezeknek a tüzes/poison cloud-os részeknek erősen gyakran van megoldása... vagy egy csapda hatástalanítás kell oda, vagy egy picike falikapcsoló, vagy egy rejtett nyomáskapcsoló, esetleg egy eltolható kar. Nekem a rógnak elég magas az érzékelése pont azért, hogy már messziről szúrja ki a rejtett dolgokat, így a "titkos" vackokat áruló sellereket kb. ignorálom is, mert amiket load-reload-al megnéztem azt mind megszereztem már pusztán a magas érzékelés által.

Az elhelyezett csapdáknak legtöbbször van is logikus magyarázata, gyakran a játék is megmagyarázza egy elrejtett naplón, papíron, hogy miért kerültek oda.

"vegre, fszom. na huzzunk innet" erzeskent, szoval lassan elerunk odaig h nem szorakoztat :/ "

Ebben elhangzik egy klasszikus mondat: "Házhoz jöttél a lófaszért."

Bizony ez történt. Nekem az eddig 100 órám alatt egyetlen ezredmásodpercre se volt olyan érzésem, hogy "végre megvan, húzzunk innen". Sőt! Minden egyes területen nagy érdeklődéssel, már-már gyermeki kíváncsisággal vetem bele magam a felfedezésbe, mert vannak azért meglepő húzások, rejtett dolgok, érdekes questek. Ahogy fentebb írtam, vagy túl előre siettél, vagy szándékosan/véletlenül hagytál ki nagy részeket, hogy ekkora a LVL difi közted és a mobok között!

A konkrét példádnál én azokkal a pókokkal LVL 14.5-ön szembesültem.

A Divinity OS nem Baldur's Gate. Vannak hibái, nem is egy. De ettől függetlenül egy kifejezetten szórakoztató és rendkívül jól balanszolt játékról van szó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.31. 07:42:37

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

inkabb spoilerbe mert off 😊
Gyari witch/wizard (ergo volt pet pal szoval en is tudom h marha hasznos cucc) parost csinaltam es a paranoid harcosnot meg a ketreces ijaszlanyt viszem. Elobbi kis air cuccal megfuszerezve igy plusz ket stun eselye van, utobbi meg rugo cuccokkal igy lehet vele trukkozni de alapjaraton o a dd a csapatban. mindenkinek van most mar 1es viz skillje h ha minden kotel szakad akkor lehessen regen-t tolni de alapbol a witch van arra huzva (4es) witchcrafttal kiegeszitve (3as), mig a wizard pyro (3as) es air (4es) gratisz water-rel (2es). Szoval fagyasztasok, sokkolasok es rohamok tarhaza all a rendelkezesemre igy aztan marhara idegesito amikor ilyenekkel korlatoznak le vagy amikor sorra nem jon be semmi. Igen, lehet mondani h lvl11en utom a 14es tuleroben levo mobokat de az baj h mikor vegzek veluk akkor nem oromerzet van h megcsinaltam hanem h "@$%£!"£ anyukad , ez sokkal lazabban, ergo elvezhetobben menne ha nem lennek mestersegesen szivatva". Es detto ugyanezzel operaltak Cyseal-ben is a tuzes resznel vagy mikor eltunthetetlen poison cloud-ok voltak, stb. Mostanra mar tobbszor zavar mint sem h a talaj effektekkel probalnak visszafogni amikor logika sincs benne.

Gondoltam mar ra en is h lehetett volna maskepp fejleszteni a sracaimat de az az igazsag h sztem eleg faszak igy is; talan ha korabban hozom ossze az 5os craftingot lett volna egyszerubb az act 1 vegjateka de az letaktikazva pont h kihivas volt de megis oromteli mikor sikerult.
A jatekot talan a Wasteland 2-hoz tudnam hasonlitani mert mindketto ilyen rpg elemekkel tuzdelt, egy sztorira felfuzott de alapvetoen egy korokre osztott, csapatalapu taktikai cucc. a kulonbseg az h ott ha jol fejleszted a partid akkor igenis elvezetes amikor vmi boszme dogot/nagy ellenfel csapatot viszel a foldre esszel harcolva. es mindkettot legnehezebb alatt eggyel jatszom mert mazopisti nem vagyok de kedvelem ha nem csak klikkelo bajnoksag vmi.

Peldaval illusztralva, de egy kicsit eltavolodva ezektol:
Imadom a Might and Magic 6-ot. Nagyon jokor talalt meg anno (heroes2 rajngoi korszakom kellos kozepen) es eleg nagy szabadsagot adott, 5szor tuti vegigvittem. azon ismeroseim akik jatszottak vele tobbszor elmondtak h en idiota szinten tolom mar azzal mert pl nem hagyom a karaktereket aludni, lvl20on pucolok olyan helyeket amit ok vegjatekban/60askent, ok lvl70-80 kozott allnak mikor a vegere ernek en meg lvl130 korul, nekik 2-3 jatekbeli ev nalam 8-9 honap. De ez arrol szol h jol fejlesztve, okosan jatszva miket ki lehet hozni ugyanabbol a szitubol. Egyik ut sem ertekesebb a masiknal de en igy nagyon is elvezem mikor azt feszegetem h az adott szinten miket tudok meg hozni ahelyett h elmennek szintet lepni es csuklobol razzam ki ugyanazt. De a MM6 eseteben es sikerelmenykent jon at h, "lam, megcsinaltam" mig DOSEE-nel "vegre, fszom. na huzzunk innet" erzeskent, szoval lassan elerunk odaig h nem szorakoztat :/
Tinman
Arrafelé kb. egy hete jártam, de ték it ízi, az egy rövidke rész, hamar letudható, a pókszektások lebeszélhetők a fasságaikról, egen' kő, papír, olló, gyík, Spock putrival, aztán a kipattanó tojások másféle pókok, mert nagyon hamar dögleni fognak. Az, hogy ott 1-2 skillre, nincs elég akciópontod, az nem katasztrófa, simán megoldható izomból.

Nemtom' neked mi a builded, nekem a saját:

- pala szerű kari, de nyilván úgy is viselkedek, ő a vezér, masszív tank, de persze healelni is tud, meg még pár trükköt, hiszen a hibrid karik a menők itt
- jég és víz mage, ő a healer, de amolyan pap szerű kari, mert harcolni is tud azért, mert ha kell második tanknak elmegy, ettől függetlenül gyógyításra, a terep tisztán tartására, fagyasztásra, víz és jég elementál idézésre használom
- róg! Sajnos itt egy picit hibáztam, mert a kimondhatatlan nevű ketrecbe zárt csajt kellett volna vinnem már az elején és nem Wulgárt' a néma rógot, mivel utóbbi nem volt range róg, hanem az a tőrös, mérgezős, critical sebzős róg. DE! Egyszerűen szimpatikusabb kari, mint a másik és a másikkal később történhetnek dógók' amikről most nem beszélek, szóval összességében nem bántam meg, hogy őt vittem el range róg irányba. Természetesen íjász és nem számszeríjász. Utóbbi szerintem fail út, mert k. sok AP-be kerül a számszeríjak használata és hiába sebez nagyot, ha csak 1-et lő, miközben én az íjjal meg 3-at, adrenalinnal 4-et.
- tűz és föld mage, aki idéz is már szinte a kezdetektől. Vagy egy pókot, farkast, tűz elementált, vagy Nick-et :-) Meg persze támogató kari is mágikus páncéllal, mérgező lövedékekkel, etc.

Soha nem toltam még egy Divinity játékot sem, de ez a csapat nekem pusztít!!! Solo már az elején mondta, hogy tuti újrakezdem majd, mert fingom se lehet a rencerről' oszt' ez nem jött be. Azt is mondta, hogy a pet pal skillnek lófüle értelme van, aztán én meg az ellenkezőjét tapasztalom, hiszen sok hasznos tippet adnak az állatok, meg számos quest is volt ezáltal. Igaz kicsit hibáztam az elején 1-2 ponttal, de nem vészes, kompenzáltam azt mással, szóval eszembe nem jutott, hogy újra kéne kezdeni.

Prince23
Sztem Twitch app. az...

Inkabb kulon platformnak mondanam aminek elsodleges celja a kozvetites. Szkeptikus voltam mert marhara nem szeretek minden szarnak kulon vackot installalni de eddig meglepoen jo es esku a hangminoseg sokkal jobb es nem tapasztaltam azota kapcsolati problemkat.

DOSEE-t en jegelem per pill mert annyira olyan erzesem van h csak direkt akarnak szivatni a kulonfele effektekkel. Most pl fuvo szel van es pokok jonnek ellenfelnek. En kapok egy eltunthetetlen mass slow-t ok meg vigan futkorasznak mert ugye a pokok arrol hiresek h a szel nem hat rajuk. Ehhh. Leutok egy 5os pakkot, aztan sok agyalassal egy masik 5ost. (Kb ora, masfel ora mert gyokkettovel mozog mindenki) aztan latom h elottem vmi pokszektasok 6 tojashoz imadkoznak. Karomkodtam egyet es kileptem mert ez egyszeruen megoli a fun factor-t hisz hiaba fejlesztettem jol a csapatom kenhetem a hajamra s hiaba van mindenkinek min 3-4 cc skillje mert a 140% is csak 33%ban jon be.
Twitch kliens? <#wow1>
Tinman
Szerintem lehet ezt igényesen is előadni. Az, hogy egy full ellenséges táborba betolok 2 random karit és seperc alatt megtudom róluk amit annak milyen mondanivalója van? Ez olyan, mint egy random generált küldetés. Ezt fel lehetett volna építeni tisztességesen, így csak megfelelési kényszer.

Ergo nem feltétlenül az a gond, hogy van ilyen szál, hanem az ahogy az elő van adva, mert így már gáz, így már itt nagyon nincs helye. Nagyon nincs.

IMYke2.0.0.0
Engedj meg egy jó tanácsot (semmiféle irónia a részemről, csak ugye kapcsolódik a spoilerben foglaltakhoz): az "Agents of Mayhem"-mel nem szabad játszanod akkor... az a taglaltaknál is nyíltabban csinálja ugyanezt.
Gyakorlatilag 1 "normális" pár van benne csak... ha jól rémlik...

Az a durva, hogy a fiatalok (!!!) már ezt szívják magukba minden médiumból...
...és ehhez jön még a gender-semleges mániákus duma...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Lehet, hogy spoiler valakinek, nagyon apró, de lehet, hogy az... Divinity, kényszeres PC-zés -.-

...és akkor 5.600 XP-t kaptam a Divinity-ben azért, mert a GAY(!) ember és a szintén GAY(!) ork szerelmét(!) titokban tartottam.

Kész, mindent láttam. Nagyon kellett ebbe is a buzi szál, mer' az már mennyire nem lett volna PC, ha mondjuk a korábban látott ork lány és egy Cyseal-beli férfi szerelméről lett volna szó. Az még valid is lett volna, mert az az ork lány az emberek között nőtt fel, de ezt így betolni, annyira izzadtságszagú pécézés, hogy feljött a spagettim.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.30. 14:57:39

Voltan
A legkevésbé sem gyenge. A top tier kicsit tényleg gáz, de a Halcyon 6 és a Soma miatt simán megéri a középső.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a FAQ-ban talaltam most ezt:
Q. Where is Amazon Prime available?
A. Amazon Prime is available in the US, Mexico, Canada, Italy, France, Germany, Belgium, Austria, Spain, Japan, Netherlands, Luxembourg, Singapore or the United Kingdom. Twitch Prime is not available for Prime Video only plans in Amazon Prime countries.

tehat ha jol ertem az esetedbol akkor hiaba is vpn-eznel a bankkartyahoz tartozo cim alapjan siman visszadobjak

a free trial-t probalom jelenleg es igy is elerhetoek a jatekok (kerdes megmaradnak-e unsub eseten), a sajat platfromjuk pedig meglepoen jo; meg merem kockaztatni h jobb a hang es a kapcsolat is mint siman bongeszobol
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.03.30. 14:40:36
TBTPumpa
+ Az Amazon által gyártott filmeket is megnézheted (pl. Manchester by the Sea - Régi város) és az Amazonról rendelt csomagoknál sincs szállítási költség (40 euró alatt sem). Amerikainál más a tészta, de az másik kontinens is ugyebár.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 12:30:13

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

En ezert erdeklodtem elsosorban. 😊
Mert van csatorna elofizetve aminel nem sokkal tobb ez. Mondjuk a sorozatok pont nem erdekelnek kulonosebben ill rendelni sem rendelek annyit h annyira megerje de a jatekok meglepoen nem szarok. Szoval a kerdesem h ezek letolese h mukodik pontosan, plane h ha megszunik az elofizu mi tortenik a gammakkal?
Tinman
Skinhez anno tuti kódot adott, erre gondoltam.

Panzeradler
Igen, battlenetnel linkelni a kettő accot úgy tudod redeemelni
TBTPumpa
Megint adnak valamit a Hearthstone-hoz? Legutóbb - 2 hátlapot adtak, ott csak Redeem funkció volt és ott kellett belépni a Battlenet accountodba, úgy csatolta hozzá. Kártyacsomagoknál még adott kódokat, nem tudom, hogy ez megvan-e még.

Tinman
Ha előfizet valaki Twitch Prime-ra, és nem játszik a Hearthstone-al, kérem gondoljon rám amikor ahhoz adnak paklit, skint, akármit, játékokat fogok érte adni, biztos meg tudunk egyezni. Thx.

Panzeradler
Twitch support iszonyat lassú(nekem 1hét volt mire válaszoltak), jobban jársz ha Amazon(1nap alatt válaszolt) supportnak írsz.
Panzeradler
Nekem volt előfizetésem, de azt hozzá kell tenni, hogy amikor teljes külön álló játékot adnak(aka nem fortnite/pubg/cod skint) akkor csak a saját twitch kliensükre jár, nem steamest adnak.

Egyébként akinek van Amazon sorozata(illetve van pár mozifilm is fent nekik) amit nézz és nem gond az angol úgy jó ez is jár hozzá
Meg egy ingyenes twitch feliratkozás ha van kedvenc csatornád.
Küldtem ticketet. Remélem, h majd válaszolnak.
"Your billing address associated with your credit card must be a verified address in the United Kingdom or the Republic of Ireland to get access to Twitch Prime. Click here for help."

Gessz vat. A klikk hír alatt nincs semmi ezzel kapcsolatban. thx twitch
Hm.... Lehet, h befizetek egy hónapra. Régóta szemezek a ST-vel. Ennyiért bőven megéri.
Van vkinek tapasztalata a Twitch prime-al? (aka Amazon prime-al) csak mert tok veletlen lattam meg tegnap h ha netan van vkinek ilyen aktiv elofizuja akkor jar vele par jatek havonta es 30ig pl a Shadow Tactics is benne van (meg tan masik 3-4 ami most nem jut eszembe). Alapbol 7.99 GBP (mas valutaban nem neztem) es emelle ugye ott van az elofizu tobbi elonye azaz lehet megerne a dolog.
Köszi, behúzva. És benne van a Sewers dlc is. <#worship>

Scooter
IMYke2.0.0.0
Tamagochi játék... 😞
Azt hittem, hogy eksön lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Dzsini
Jurassic World Evolution first gameplay video

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ma megjött az új táp és a vízhűtés a szerkezetbe. <#idiota>
Terheletlenül 2 fokos a proci, terhelve 48 fok a max eddig. <#banplz>
Végre a táp is elbírja a gépet. Az előző, amikor fullon járattam a procit és a VGA-t is, akkor simán kikapcsolt. Valószínű kezdte feladni. A 630-as Thermaltake már bírja. <#idiota>

TBTPumpa
Ingyen Spec Ops: The Line (Humble Store)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.29. 19:25:13

Scooter
Scooter
3Error
Az. Egyébként az amcsiknak, kb. minden "nem nyugat"... Olaszország, Franciaország, Anglia, Németország amiről (a tanultabbak) hallottak. A többi egyenlő Elefántcsontparttal...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RatBaG
Tegnap a steam librarymat lapozgattam, és csak most tűnt fel, hogy a Fallout New Vegasom RU jelzést kapott. WTF?!
Tisztán emlékszem, hogy valamelyik steam salen vettem. Rövid guglizás után kiderült, hogy valamikor tavaly nyáron történhetett a huncutság, a bethesda utólag bekúrt mindenkit CIS-be, aki nem Nyugat-Eu. Csak a ruszki steam fórumot lehet így látni, állítólag a modokkal is baj van, stb.
Nem nagyon fenyeget a veszélye, hogy játszani szeretnék vele a közeljövőben, de akkor is, mekkora cigányság már? Nem ezért fizettem!

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Teljesen igazad van.

Sztem nem mentheto az se semmivel. GOG-on konkretan van egy kiemelt forum topic ami szepen lepesrol lepesre elmagyarazza hogyan kosd ossze a BG1-et a kettovel ugy h a kettes engine-jevel jatszhasd az elsot is mar, olyan felbontason amilyenen akarod, szinte minden feature-t magadnak allitva be, rajongoi patch-ekkel stb. En vhogy gond nelkul kepes vagyok lemondani par extra npc-rol amivel az EE "tobbet" tud. (cserebe ha jol olvastam kepesek voltak bennefelejteni olyan bugokat is amiket anno hivatalosan is javitottak 1-2 folttal.)
Tinman
Win Store = joke. (A bad one.)

Tinman
A BG EE egy nagyon picit menthető azzal, hogy tettek hozzá fisemfos tartalmat, meg a kevésbé szerencséseknek is futtathatóvá vált normális méretben. (Ci7 + Win 8 társaságában toltam le anno FHD kijelzőn). De azzal is az volt a gond, hogy a Day1 ára száni volt, a hozzáadott tartalom pedig nem tudta emelni a legenda fényét, kis túlzással elment egy ügyesebb mod-nak. Eleve milyen már, hogy hozzáfestek a Mona Lisa-hoz? Nem kell ahhoz hozzáfesteni, az úgy volt hall of fame.

Ez meg... ez... ez... fúúú. Az árazás, a hozzáadott "munka", a DLC-zés.... hugh. Visszafogom magam, mert sok nemi szerv lenne a mondókámban.

De uriember biztosra nem fogad 😉
marpedig a korabbi lofasz munkajuk detto ugyanilyen volt. (Ezert nem ertettem kulonosebben a par kommenttel lejjebbi oromkodest a BGEE-rol h micsoda olcsocsag)
IMYke2.0.0.0
"Hatalmas" engedmények az MS Store-ban... --- hatásszünet --- egészen 50%-ig elmentek...

Tinman
De annyira tudtam -.-

Neverwinter Nights Enhanced Edition

We were promised graphical enhancements. They did a live stream where they showcased the game and how it would look. Then at some point they secretly removed that and released....well, a 16 year old game with nearly nothing enhanced about it. It functions a lot better on Windows 10, and it sounds a little better, but that is it. This product is not worth 20 dollars. Do not waste your money. Get it on GOG for far less, it's the same god damn game

The game really didn´t age well at all. Played the game when it came out and there is nothing that warrants the "enhanced edition" tag. I understand, that you can only polish so much out of a 16 year old game, and i really didn´t expect much in the first place, but seriously - 20€ for this ?!
AND you dare to charge for 15 year old content as day 1 DLC (that you didn´t alter in any way) ? Are you serious ?!

Seth
Hát ha egymásután tolta le őket, akkor szerintem bármilyen irányítóval ugyanez történt volna 😊

PSN ID.: Beegabor

Jim Morrison
nem, pont ts en volt, megkerdeztem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/