Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ki nem hagytam semmit mert en is a minden bokor ala benezo tipus vagyok. Ha azt mondod h ott is logikusan van felepitve en elhiszem, ezesetben sanszosan annyi tortent h balra fordultam ott ahol a kolto ugy gondolta jobbra kellett volna.
A kapcsolos, csapdas dolgokra rajottem koszi 😉 ettol meg van egy kozel 30% ahol nem igazan logikus vagy csak nincs magyarazat. El lehet szorakozni a counter effect-ekkel a tovabbjutas vegett csak ez szajbaragos mar sztem.
Az amugy tetszik h nem az van h a pokok hozzam igazodnak szintben/erossegben hanem h az a regio nehezebb es kesz. Az nem jon be h csak ram hat a kornyezet mert rombolja a koherens vilagkepet pont ugy mint a
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Kapásból arra pl., hogy Dark Souls! Kifejtem: Légy víz! A legkisebb ellenállás irányába haladva menni a legjobb megoldás. Ott nem fogsz semmit sem eszement szívatásként megélni, ellenben igazságos lesz a harc.
Én valahol megértem, ha valakinek annyi ideje van, hogy direkt azt feszegeti, hogy merre a szarabb, de ez egyrészt mazochizmus, másrészt a játék úgy van felépítve, hogy ha csinálod rendesen a dolgokat bőven leszel azon a szinten, ahol az újabb és újabb terület mobjaival kerülsz szembe. Szerintem ez a része a játéknak kegyetlen jól van balanszolva, mert én minden kis sarokba benézek, minden questet megcsinálok ami nem ellenkezik a Paladin-féle elveimmal és így mindig, de mindig úgy kerülök szembe az ellenfelekkel, hogy azok velem egy szinten vannak, esetleg +1 szintkülönbséggel erősebbek, de csak azért mert nekem még 30%-nyi fejlődés kéne csak, az meg hamar megvan.
Tomsolo pl. úgy tolja a 2. részt, hogy nem tesz pontot semmire és baromira messze jár már. Valahol nagyon nagyon messze megértem... de ehhez nekem min. munkanélkülinek kéne lennem, mert annyi, de annyi jó játék van, hogy fogalmam sincs miért jó 1 harcot 10 perces helyett 30 percesre nyújtani, mert LVL1-ként LVL 14-es mobokat ölök le, mivel semmire nem toltam pontot. Tessék akkor Soulsokat tolni, ott ha tolod a pontokat is úgy pofán ver a kihívás, hogy a fal adja a másikat...
"h lvl11en utom a 14es"
Erre írtam a fentieket és ez tökéletes indikátora annak, hogy valamiket vagy kihagytál, vagy rengeteg quest maradt ki. Mondom mi a további gond ezzel: Mikor itt a magasabb lvl-en végzel, jó eséllyel el fogsz jutni majd a "helyes" irányba, ahol meg LVL14 leszel kb. mikor a LVL11-es mobokkal találkozni fogsz. Utálni fogod, mert pusztul-gurul majd minden. Jó ez így tényleg?
Ezeknek a tüzes/poison cloud-os részeknek erősen gyakran van megoldása... vagy egy csapda hatástalanítás kell oda, vagy egy picike falikapcsoló, vagy egy rejtett nyomáskapcsoló, esetleg egy eltolható kar. Nekem a rógnak elég magas az érzékelése pont azért, hogy már messziről szúrja ki a rejtett dolgokat, így a "titkos" vackokat áruló sellereket kb. ignorálom is, mert amiket load-reload-al megnéztem azt mind megszereztem már pusztán a magas érzékelés által.
Az elhelyezett csapdáknak legtöbbször van is logikus magyarázata, gyakran a játék is megmagyarázza egy elrejtett naplón, papíron, hogy miért kerültek oda.
"vegre, fszom. na huzzunk innet" erzeskent, szoval lassan elerunk odaig h nem szorakoztat :/ "
Ebben elhangzik egy klasszikus mondat: "Házhoz jöttél a lófaszért."
Bizony ez történt. Nekem az eddig 100 órám alatt egyetlen ezredmásodpercre se volt olyan érzésem, hogy "végre megvan, húzzunk innen". Sőt! Minden egyes területen nagy érdeklődéssel, már-már gyermeki kíváncsisággal vetem bele magam a felfedezésbe, mert vannak azért meglepő húzások, rejtett dolgok, érdekes questek. Ahogy fentebb írtam, vagy túl előre siettél, vagy szándékosan/véletlenül hagytál ki nagy részeket, hogy ekkora a LVL difi közted és a mobok között!
A konkrét példádnál én azokkal a pókokkal LVL 14.5-ön szembesültem.
A Divinity OS nem Baldur's Gate. Vannak hibái, nem is egy. De ettől függetlenül egy kifejezetten szórakoztató és rendkívül jól balanszolt játékról van szó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.31. 07:42:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gondoltam mar ra en is h lehetett volna maskepp fejleszteni a sracaimat de az az igazsag h sztem eleg faszak igy is; talan ha korabban hozom ossze az 5os craftingot lett volna egyszerubb az act 1 vegjateka de az letaktikazva pont h kihivas volt de megis oromteli mikor sikerult.
A jatekot talan a Wasteland 2-hoz tudnam hasonlitani mert mindketto ilyen rpg elemekkel tuzdelt, egy sztorira felfuzott de alapvetoen egy korokre osztott, csapatalapu taktikai cucc. a kulonbseg az h ott ha jol fejleszted a partid akkor igenis elvezetes amikor vmi boszme dogot/nagy ellenfel csapatot viszel a foldre esszel harcolva. es mindkettot legnehezebb alatt eggyel jatszom mert mazopisti nem vagyok de kedvelem ha nem csak klikkelo bajnoksag vmi.
Peldaval illusztralva, de egy kicsit eltavolodva ezektol:
Imadom a Might and Magic 6-ot. Nagyon jokor talalt meg anno (heroes2 rajngoi korszakom kellos kozepen) es eleg nagy szabadsagot adott, 5szor tuti vegigvittem. azon ismeroseim akik jatszottak vele tobbszor elmondtak h en idiota szinten tolom mar azzal mert pl nem hagyom a karaktereket aludni, lvl20on pucolok olyan helyeket amit ok vegjatekban/60askent, ok lvl70-80 kozott allnak mikor a vegere ernek en meg lvl130 korul, nekik 2-3 jatekbeli ev nalam 8-9 honap. De ez arrol szol h jol fejlesztve, okosan jatszva miket ki lehet hozni ugyanabbol a szitubol. Egyik ut sem ertekesebb a masiknal de en igy nagyon is elvezem mikor azt feszegetem h az adott szinten miket tudok meg hozni ahelyett h elmennek szintet lepni es csuklobol razzam ki ugyanazt. De a MM6 eseteben es sikerelmenykent jon at h, "lam, megcsinaltam" mig DOSEE-nel "vegre, fszom. na huzzunk innet" erzeskent, szoval lassan elerunk odaig h nem szorakoztat :/
Nemtom' neked mi a builded, nekem a saját:
- pala szerű kari, de nyilván úgy is viselkedek, ő a vezér, masszív tank, de persze healelni is tud, meg még pár trükköt, hiszen a hibrid karik a menők itt
- jég és víz mage, ő a healer, de amolyan pap szerű kari, mert harcolni is tud azért, mert ha kell második tanknak elmegy, ettől függetlenül gyógyításra, a terep tisztán tartására, fagyasztásra, víz és jég elementál idézésre használom
- róg! Sajnos itt egy picit hibáztam, mert a kimondhatatlan nevű ketrecbe zárt csajt kellett volna vinnem már az elején és nem Wulgárt' a néma rógot, mivel utóbbi nem volt range róg, hanem az a tőrös, mérgezős, critical sebzős róg. DE! Egyszerűen szimpatikusabb kari, mint a másik és a másikkal később történhetnek dógók' amikről most nem beszélek, szóval összességében nem bántam meg, hogy őt vittem el range róg irányba. Természetesen íjász és nem számszeríjász. Utóbbi szerintem fail út, mert k. sok AP-be kerül a számszeríjak használata és hiába sebez nagyot, ha csak 1-et lő, miközben én az íjjal meg 3-at, adrenalinnal 4-et.
- tűz és föld mage, aki idéz is már szinte a kezdetektől. Vagy egy pókot, farkast, tűz elementált, vagy Nick-et :-) Meg persze támogató kari is mágikus páncéllal, mérgező lövedékekkel, etc.
Soha nem toltam még egy Divinity játékot sem, de ez a csapat nekem pusztít!!! Solo már az elején mondta, hogy tuti újrakezdem majd, mert fingom se lehet a rencerről' oszt' ez nem jött be. Azt is mondta, hogy a pet pal skillnek lófüle értelme van, aztán én meg az ellenkezőjét tapasztalom, hiszen sok hasznos tippet adnak az állatok, meg számos quest is volt ezáltal. Igaz kicsit hibáztam az elején 1-2 ponttal, de nem vészes, kompenzáltam azt mással, szóval eszembe nem jutott, hogy újra kéne kezdeni.
DOSEE-t en jegelem per pill mert annyira olyan erzesem van h csak direkt akarnak szivatni a kulonfele effektekkel. Most pl fuvo szel van es pokok jonnek ellenfelnek. En kapok egy eltunthetetlen mass slow-t ok meg vigan futkorasznak mert ugye a pokok arrol hiresek h a szel nem hat rajuk. Ehhh. Leutok egy 5os pakkot, aztan sok agyalassal egy masik 5ost. (Kb ora, masfel ora mert gyokkettovel mozog mindenki) aztan latom h elottem vmi pokszektasok 6 tojashoz imadkoznak. Karomkodtam egyet es kileptem mert ez egyszeruen megoli a fun factor-t hisz hiaba fejlesztettem jol a csapatom kenhetem a hajamra s hiaba van mindenkinek min 3-4 cc skillje mert a 140% is csak 33%ban jon be.
Ergo nem feltétlenül az a gond, hogy van ilyen szál, hanem az ahogy az elő van adva, mert így már gáz, így már itt nagyon nincs helye. Nagyon nincs.
Gyakorlatilag 1 "normális" pár van benne csak... ha jól rémlik...
Az a durva, hogy a fiatalok (!!!) már ezt szívják magukba minden médiumból...
...és ehhez jön még a gender-semleges mániákus duma...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kész, mindent láttam. Nagyon kellett ebbe is a buzi szál, mer' az már mennyire nem lett volna PC, ha mondjuk a korábban látott ork lány és egy Cyseal-beli férfi szerelméről lett volna szó. Az még valid is lett volna, mert az az ork lány az emberek között nőtt fel, de ezt így betolni, annyira izzadtságszagú pécézés, hogy feljött a spagettim.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.30. 14:57:39
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Q. Where is Amazon Prime available?
A. Amazon Prime is available in the US, Mexico, Canada, Italy, France, Germany, Belgium, Austria, Spain, Japan, Netherlands, Luxembourg, Singapore or the United Kingdom. Twitch Prime is not available for Prime Video only plans in Amazon Prime countries.
tehat ha jol ertem az esetedbol akkor hiaba is vpn-eznel a bankkartyahoz tartozo cim alapjan siman visszadobjak
a free trial-t probalom jelenleg es igy is elerhetoek a jatekok (kerdes megmaradnak-e unsub eseten), a sajat platfromjuk pedig meglepoen jo; meg merem kockaztatni h jobb a hang es a kapcsolat is mint siman bongeszobol
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.03.30. 14:40:36
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 12:30:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert van csatorna elofizetve aminel nem sokkal tobb ez. Mondjuk a sorozatok pont nem erdekelnek kulonosebben ill rendelni sem rendelek annyit h annyira megerje de a jatekok meglepoen nem szarok. Szoval a kerdesem h ezek letolese h mukodik pontosan, plane h ha megszunik az elofizu mi tortenik a gammakkal?
Egyébként akinek van Amazon sorozata(illetve van pár mozifilm is fent nekik) amit nézz és nem gond az angol úgy jó ez is jár hozzá
Meg egy ingyenes twitch feliratkozás ha van kedvenc csatornád.
Gessz vat. A klikk hír alatt nincs semmi ezzel kapcsolatban. thx twitch
Azt hittem, hogy eksön lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
Terheletlenül 2 fokos a proci, terhelve 48 fok a max eddig. <#banplz>#banplz>
Végre a táp is elbírja a gépet. Az előző, amikor fullon járattam a procit és a VGA-t is, akkor simán kikapcsolt. Valószínű kezdte feladni. A 630-as Thermaltake már bírja. <#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Tisztán emlékszem, hogy valamelyik steam salen vettem. Rövid guglizás után kiderült, hogy valamikor tavaly nyáron történhetett a huncutság, a bethesda utólag bekúrt mindenkit CIS-be, aki nem Nyugat-Eu. Csak a ruszki steam fórumot lehet így látni, állítólag a modokkal is baj van, stb.
Nem nagyon fenyeget a veszélye, hogy játszani szeretnék vele a közeljövőben, de akkor is, mekkora cigányság már? Nem ezért fizettem!
Per Aspera Ad Inferi.
Ez meg... ez... ez... fúúú. Az árazás, a hozzáadott "munka", a DLC-zés.... hugh. Visszafogom magam, mert sok nemi szerv lenne a mondókámban.
marpedig a korabbi lofasz munkajuk detto ugyanilyen volt. (Ezert nem ertettem kulonosebben a par kommenttel lejjebbi oromkodest a BGEE-rol h micsoda olcsocsag)
Neverwinter Nights Enhanced Edition
We were promised graphical enhancements. They did a live stream where they showcased the game and how it would look. Then at some point they secretly removed that and released....well, a 16 year old game with nearly nothing enhanced about it. It functions a lot better on Windows 10, and it sounds a little better, but that is it. This product is not worth 20 dollars. Do not waste your money. Get it on GOG for far less, it's the same god damn game
The game really didn´t age well at all. Played the game when it came out and there is nothing that warrants the "enhanced edition" tag. I understand, that you can only polish so much out of a 16 year old game, and i really didn´t expect much in the first place, but seriously - 20€ for this ?!
AND you dare to charge for 15 year old content as day 1 DLC (that you didn´t alter in any way) ? Are you serious ?!
PSN ID.: Beegabor