Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az FC5 összességében megeszi reggelire és csak ez számít.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze, ha figyelembe vesszük, hogy 10 év van a két játék között... háááát... valóban, azt a naaagy next gen feelinget tényleg nem érzem.
A különbség annyi, hogy az 5-öt élvezem, a 2-t pedig igen hamar eluntam anno.
Sokan keresik nagyon pláne a gyengébb és drágább 1060 ellenében. Feltettem ph apróra 6-an egyből jelentkeztek rá. Egy srác jött is érte kocsival. 100k-ért adtam el... Nekem megfelelt. Így az új már csak kb 250-be lesz + ez a vissza 100k.
IGP-vel is el lehet lenni FUEL-l emit most pörgetek megy szépen 😊 Far Cry 2 is csak annak meg gondolom nem tetszik mert random bezárodik a game mindenféle jelzés hibaüzi nélkül. Itt van még a polcon a szerintem már 9 éves GTX 460 de azon szar a hűtés én "gumipokoztam" rá egy 12cm-eset de az kevés neki 😊
Eddig azt kerestem hogy tudom úgy belőni a game-et hogy fingassa a 980ti-t most meg hogy mit kell szarra butitani hogy ne akadjanak az igp miatt.De legalább végre a héten fellövöm a 980ti tesztemet a ph-ra.Hátránya mivel eladtam vagy 10 game-et nem fejeztem be vele így azokat kiszedtem...Ez van várom az új AMD VGA-t és veszünk valamit
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.04. 16:53:11
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most tolom a FC2-öt sajnos intel igpvel kidobálgat 😞 Legunalmasabb FC forever de el lehet vele lenne de sok egyszerre nem ajánlott mert arckaparoan unalmas.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Andule tök jól le is írta mi a baj. Mintha a random generátor szórná össze a felszerelést, aztán vagy rábólintasz vagy csak szánakozol. Nekem elég gyakran az utóbbi történik.
Mindegy, nem ettől jó ez a játék, mert a játék JÓ! Attól (is) jó, hogy SOHA egyetlen percig nem untam meg benne se egy harcot, se egy helyszínt, de még a questeket is, a zenéket is nagyon hamar megszerettem, a pályatervezéssel, az ellenfelek változatosságával semmi gondom nincs, ahogy NPC-ből is van egy rakat és a balance szerintem nagyon is okés. Van egy csomó hibája, de még így is k. elől van a mezőnyben.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.03. 16:36:17
Igazabol mar a jatek elejen ki lehet lopni az npc-ket szemet is lvl1es pickpocket-tel amitol meg kulon dol a zseton.
A játéknak eléggé a végén járok szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Papíron rohadt jól mutat, hogy +1 erő, + 78 életerő, 20%-ot visszacsap a közelharci támadásból, +1 testi erő és mégis sokkal jobb egy common +2 vagy a kezdeményezéshez + 51 életerő. Nekem ez milliószor jobban bevált...
Hidd el végignéztem a kereskedőket mindig... felejtős a felhozatal... vagy esett már jobb, vagy 15 perc múlva esik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.03. 09:35:38
Kereskedelem = halott. Pont mint a Máz Effekt 1-ben, ahol a játék kb. 70%-nál nálam kiakadt a pénz számláló, egyszerűen nem számolta tovább a lét. (Az nem kereskedelem, hogy eladod a sok szart a kereskedőnek és nem veszel semmit az érte kapott pénzből, mert nincs semmi olyan, ami ne potyogna tonnaszám.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.04.02. 15:54:11
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha ez se viszi őket csődbe akkor semmi sem.
Kellemes husvetot!
ui:
Starcraft 2 Battlechest eléggé megérte Cdkeysrol
[merlinw.org]
Meg egyébként is van rá 2 év gar és inkább ez, mint egy újabb porfogó borda, ami újra és újra eltöri a felfogatást, mert túl nagy a súly.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Az nem jon be h csak ram hat a kornyezet mert rombolja a koherens vilagkepet"
Ja, de azok a pókok ott születnek, ott nőnek fel. Egy eszkimó is jobban bírja a hideget, mint egy szomáliai nem?
Az ACT1 boss röhej volt. Aztán a története a játék végéig újra és újra előkerül + kibővül. Fogalmam sincs miért tették oda. Hülyeség volt tőlük az biztos.
"osszetett sztorival megaldott klasszikus rpg-t es nem (mint ahogy irtam korabban) ezt a csapatalapu taktikai jatekot"
Nem egy BG az tény. Ellenben a sztori elég sokrétű, volt, hogy fél nap is elment azzal, hogy egyetlen egy harcban sem vettem részt, hanem questeltem, vagy egyéb úton oldottam meg a helyzetet. XCOM 2 nemtom' milyen, de az 1. részben se vágott pofán a sztori az biztos, ellenben harc, harcot követett... de ha a harc jó és élvezetes, akkor játszatja magát játék. Már pedig a DoS harcai is elég jók.
magyarul nem a helyen kezeltem a gammat. Hiba volt pont a BG1-et tolni elotte szoval megyek es X-com 2-ozom kicsit h feloldjam a problemet. 😊
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.01. 14:15:28
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
GG WP
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igen, az ott tényleg a gay pár egyik tagja, miután főnöke megtudta, hogy mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.31. 17:32:55
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R