Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
A másik meg: 23 éves vagyok és dolgozom. Köszönöm szépen!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.05.13. 14:19:20
Why so serious?
Egy játék sem érdemli meg a warez-t, mert nem a játék felett mondasz ítéletet, hanem dolgozó emberek felett.
Na mindegy.
Nem számít ki warezol, de büszke ne legyen már senki erre.
Ezt még betudom annak, hogy Rony valszeg még nem dolgozóképes, nem tudja mit jelent az amikor napi 10 órákat vagy többet nyomsz le x fizetésért, és milyen amikor nem jön be a dolog és leépítenek, stb....
Ne legyen rá esélye megtapasztalni, de....
EA már ezt megcsinálta.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.13. 13:56:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
szerk.: Gyorsan kijavítanám a kommentem azzal, hogy a World at War és a Black Ops 1 megvan eredetiben, de csak is ezek.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.05.13. 12:56:54
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Next PC upgrade: 2022
A gyakorlatban viszont nagyon sok minden nem úgy működik, ahogy alapértelmezetten kellene. Legyen szó munkáról, emberi kapcsolatokról, vállalkozásról. Felnőtt emberként ezt mind megéljük. Reméljük, hogy mihamarabb belekerül, és nem valami igénytelen visszafordítás lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egy dolog, hogy mekkora a warez Magyarországon, és ha mindenki 100%-ig legálisan fogyasztana, sokkal jobban megérné, de a legfőbb probléma a piac mérete és a vásárlóerő. Nyilván magyar anyanyelvűek számát nem egyszerű egyik napról a másikra szignifikánsan megemelni.
Egyébként azóta egy cseh backer kérdésére válaszoltak:
@Miroslav Knedla: Děkuji! Additional languages are a tough case. Our investors support the 6 languages which give the most players. Negotiations are in progress to support additional languages such as Czech, Hungarian or Portuguese. Cannot guarantee them at the moment, but it will remain our goal and we want to add them regardless of the Kickstarter.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.13. 11:20:50
LOOOOL.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A KS kommentet viszont jogosnak érzem, egy próbát megérhet, de én ezeknek fél oldalas okfejtő levelet nem írok közvetlenül, mert nem érdemlik meg, ha egyikük sem érzi cikinek a magyar sub hiányát.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kiscsapat, nem rejtőzködnek From Software-ként, és még idegen nyelven sem kellene fogalmaznod. Amennyit itt velük foglalkoztál, írhattál volna egy kommentet a KS-oldalra is.
És ja, jól állnak, de ha a 150k-s stretch goal mögé rejtik a többi nyelvet, akkor nem túl valószínű, hogy összejön, és mivel a fontosabb nyelvek már benne lesznek addigra, sokakat nem is mozgatna meg. Nem is értem ezt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.12. 20:53:17
- Ferenc - Designer
- GBeres - Collaborator
- DavidZ - Collaborator
- Tamás Huszár - Collaborator
- Iakov Bazhanov - Collaborator
- GGergo - Collaborator
- CBrunner - Collaborator
- Nick Macari, Gabor
- Gergő Holényi
Meg egy ilyen infót is olvastam:
"A magyar csapat 50 ezer eurós (15,8 millió forintos) célkitűzése bő két hét alatt simán össze is jött, és még 18 nap hátravan a kampányból, úgyhogy gyűlik tovább a pénz a fejlesztésre."
Én értem, hogy az angol a fő nyelv, ezt egyetlen percig se vitatom! De, hogy egy magyar csapat már csak a hazai játékosokra való tekintetettel, indulóban nem úgy jelenteti meg a játékot, hogy a magyar sub bekapcsolható, az mocskosul gáz. Nálam ezt nem lehet kimosdatni, nálam ez brutális ellenszenvet vált ki.
Te is tudod, hogy a játékok feliratai nem foglalnak különösebben nagy helyet és a szövegmennyiséget bár még nem ismerjük, de ebben a fázisban még iszonyú könnyű munka, hogy a saját anyanyelv is benne legyen.
Nem írok nekik... pontosabban: Élből le is írtam őket. 1$-os bundliba jöhet is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegyük hozzá, hogy nem tisztán magyarokból álló fejlesztőcsapatról van szó, és nyilván az angol lesz a játék eredeti nyelve (és a fejlesztésé is), minőségi visszafordítás pedig pénzbe kerül, a magyar programozó lehet, hogy csak C++-ban tudná szállítani.
Sajnos üzletileg ez alighanem racionális hozzáállás, és a hozzászólások között sem tobzódik senki a magyar nyelv után. A helyedben írnék nekik.
Amúgy "nagyon magyar nyelvűnek" kell lennie ahhoz egy játéknak, hogy ne - főszabályként - angolul, esetleg németül játsszam.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.12. 17:23:48
De aztán be kellett lássam, hogy szar embereket nem fogok támogatni egyetlen fillérrel sem.
Támogatott nyelvek:
English, French, German, Italian, Polish, Russian and Spanish
Retkek/10.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Nem, de megetetheted a halakkal 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.05.12. 14:47:18
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.12. 12:10:48
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem én ezt kihagyom, mert elég gagyinak tűnik (az ilyen állatszereplős izék nálam alapból mínuszból indulnak, a rajzfilm graf meg a ráadás).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ezek nem mennek le...jönnek vissza. Nem akarok modortalan paraszt lenni de még mindig kurva drágák...majd ha a 1050ti beesik a 40k-sba a 1060 a 70 alattiba na akkor mennek le.
Felsőkat meg ugye luxus,az volt az is lesz.
A 1070-em kb. az első hónapban vettem, mikor megjelent, cirka 185k körül. Most u.a. a VGA 200k körül megy... aztán közben eltelt majdnem 2 év. Persze ez a konkrét típus volt pár hónapja 235k körül is. Röhej.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Challenge-eket nem csináltam.