Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
<#eljen>

#300325: <#eljen>
Dzsini
Ha a többi Arkham tetszett, ez is fog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
BEST BUY. Kibaszott jó game!

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Batman™: Arkham Knight Premium Edition 7.99€! Ez most gondolkodóban ejtett. Vélemény róla?
3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Meg Metal Gear Survive. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

December-januárban is volt 200 Ft-ért egy hónap, szinte biztosan lesz még olcsón.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.11. 09:46:27
Tinman
Zseniális, fetrengek :-DDD

1:28-nál a kukában No Man's Sky, meg a Call of Duty valamelyik része... váááá :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Később is mehet, semmi pánik!

Ha még nem lőtted el a 14 napos trialt, akkor bármikor.

Amiről viszont lecsúsztál az a 250 Ft-os GamePass, ami szerintem rohadt jó deal volt, mert a 3 legérdekesebb címet 1 hónap alatt le lehet tolni, megszakadni se kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Ez vótmá'?
darkSectorxxx
😄

Szelektív.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Huhh, ennyi helyet SSD-n most nem tudok felszabadítani, ha fejre állok sem. A Nioh letörlésén gondolkodtam, de tegnapelőtt megint betöltöttem, és 5 perc bénázás után (a sok kihagyás) úgy beszippantott megint, mint egy ezer dolcsis lízingszolgáltató. Szóval a Nioh egyelőre marad 😄

Ez valami ideiglenes lehetőség a GoW kipróbálására, vagy később is lehet majd?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bocs. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Off-ba tettem már többször is.

Link

Tinman
127 GB-ot tölt le, majd utána még plusz 1 GB-ot. Kemény, de én azt mondom 1x érdemes minden lövölde kedvelőnek letolni, mert elég látványos, pörgős, a sztori se rossz és szórakoztató az egész.

Csodálom hogy még senki sem lőtt ide képet a Nintendo Labo-ról. 😄

Jah, ha már itt tartunk. Legújabb szerzemény. 😊

Nekem tegnap lepörgött a God of War.

Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Nem nagyon tudok semmibe se belekötni. Imádtam a 3. részt és az Ascension is elment és nem bántam volna azt se, ha a régi vonalat viszik tovább, de ennek ellenére jót tett a vérfrissítés a játéknak. A sok kisebb bejárható területet, ahova bármikor vissza lehet menni, jól megtöltötték tartalommal. Nincs az a sok felesleges időhúzó tevékenység, vagy üresjárat, ami sok open world játékban jellemező. Ami legjobban meglepett, h mennyire jól megírták a sztorit, valamint Kratost, na meg a kapcsolatát Arteusszal. Eddigi GoW játékokra nem az erős írás volt a jellemző. Ami a játék többi részét illeti, továbbra is hozza a God of War kötelező elemeit, még ha kicsit más tálalásban is. Látványos harc, sok ellenség, sokszor hatalmas ellenségek, epikus bossharcok. Visszatért a platformozás is, még ha kicsit leegyszerűsített formában is. Emellett hozta a kötelező újításokat is, ami szinte "minden" játékban benne van mostanság: szal különböző öltözékek, craftolás, fejlesztések, tapasztalati pontok. Azonban igazából nem érződnek beleerőltetettnek, mivel a különböző képességek, fegyver és páncélbónuszok változtatnak a játékos játékstílusán és mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző összeállítást. Összességében eddig messzemenően az idei év legjobb játéka. Még nem játszottam ki 100%-ra, de tervben van. Csak sajnos közben elkövettem azt a hibát, h elkezdtem játszani ezt és most nehezemre esik visszamenni a GoW-ba befejezni az abbahagyott dolgokat.
Ugyanis arra nincs szó, h az eddigiek alapján új Mario is mekkora überkirály.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.05.11. 00:56:40
Voltan
Mennyi helyet eszik?

Tinman
Lepergett a Gears of War 4.

+ Hát a graf azért elég kellemes. Olyan szinten fix 60 frém MINDEN ULTRÁN, full maxon (@FHD persze), hogy még 59-et se volt szerencsém látni.
+ Le a kalappal az MS előtt, hogy ezt BÁRKI számára totálisan ingyen adják! Ahogy mondtam a 14 napos trial mindenkinek jár és aki ennyi idő alatt nem képes letolni, pedig az akarat megvan, az hagyjon fel a gaminggel, mint hobbival. Magyarul: A Gears of War 4 FULL single élmény TELJESEN ingyenes!
+ Vanquish feelin'. A rommá unt Locust helyett, itt 2 fő fajta ellenféllel (ezeken belül meg rengeteg érdekes döggel) is találkozunk és ez feltétlenül jót tesz az összképnek.
+ Horror feelin'. Egy kicsit a 2. rész nagy része, a 3. része egésze és a Judgement is szakított az 1. rész nyomasztóbb légkörével, ami nem feltétlenül volt jó húzás a single kampányban. Itt a Vanquish jellegű téma mellé azért jócskán jutott a nyomasztóbb témából, de ez úgy előadva, hogy DzsimifiaKrisztián jópofizása egész befogadhatóvá teszi az egészet.
+ Árkád elemek. Örülünk.
+ Rengeteg filmszerű esemény.
+ Őrületes darálások és dögök.
+ Egész érdekes helyszínek, frankó környezeti hatások, hangulatos megoldások.
+ Perfekt irányítás controllerrel is, de hát nyilván, hiszen X1-es cím.
+ Biztos Day1 retekport volt (nem), de az achibugon kívül, szépen ki van polírozva a stuff.
+ Ebbe a cover lövölde témában, azért nem nagyon van jobb... persze a LeszTovÁsz jobb, mert a kaland vonal erősebb benne, de a GeoW 4 nem is akarja azt az irányt túltolni. Lövölde akar maradni és abban elég jó.
+ Rosszabbra számítottam mérföldekkel és elég nagy pozitív csalódás ehhez képest, holott nyilván látom, hogy innen már nem nagyon van tovább, bár elvileg lesz Gears 5 is.

0 - SOHA ilyen még nem történt velem! Netszerte olyan 9-11 órákat mondanak a teljes végigjátszásra. Ehelyett NYOLC óra, egészen pontosan 7:59 alatt értem a játék végére úgy, hogy azért elbaromkodtam, elmolyoltam pár részen, több sarokba benéztem, mint kellett volna, tájat és textúrát nézegettem. Vagy mások voltak bénák, vagy nekem a Gears of War - Judgement után ez a 4. rész normalon tényleg ennyire ízi-pízi volt.

0 - Csak egy kis érdekesség: A játékkal játszók, mindössze 29%-a játszotta csak végig ^^

- A közepe felé kissé leül, de a vége felé ismét magára talál.
- Néha rettentő terhes ez a forgatókönyv: duma, jópofizás, harc, szar időjárás, duma, harc, védelem keresése, harc, dráma, towe defense, goto 10. Sokszor eltúlzott mennyiségű benne a lövölde szekció, az 1. és 2. részben ezt jobban sikerült belőni.
- Ennyire fos befejezést már rég láttam. Konkrétan az az érzésem van, hogy:
a, Elfogyott a pénz.
b, A kiadó a Coalition-ra rúgta az ajtót.
c, 19.000 Ft-ért várható az ACT VI. (NEM!)
- A Day 1 ára értelmezhetetlen volt, azért a cirka 20k-s árért, meg majd' 15 ezres SP-ért. Jah, tudom a multi, multi, multi... de ott meg van egy csomó cashért vásárolható baromság, pont ezért lehetett volna a kezdő ár is barátibb.

Nem egyszerű pontot dobni rá, mert bár JÓVAL kevésbé tuskó az egész, mint az a Marcus vonal esetében volt és jót tett neki a pici Vanquish életérzés is, de ez a játékmechanika, azért eléggé el van már fáradva, noha még mindig nagyon is jól működni... csak hát már láttunk ilyet párat.

Az X360-as Judgement-re nagyon vajszívűen 8-ast mondtam (gyenge pillanat), de abban vastagon benne volt az is, hogy az Epic mennyire szépen optimalizálta a cuccot arra az őskövület hardverre, úgy, hogy a sztoriban is tudtak érdekeset húzni (az egész egy nagy visszaemlékezés!), a kihívást remekül belőtték és végig kiemelkedően pörgött az egész. Ha arra ment a 8-as, akkor erre is, holott már más utat járnak.

A GeoW 4 sok minden jobb, de van amiben szvsz gyengébb, mint a Judgement, holott utóbbit "illik" nem szeretni. Ehelyett én a 3. részt nem szeretem, a Judgementet igen, a GeoW 4 meg egy igazán korrektül összerakott játékként fog nálam megmaradni, főleg, hogy jót tett neki a Jimmy-fia-Krisztián húzás, meg a Vanquish no meg a horror feelin'.

8/10 (a saját kategóriájában), nem szórakoztam rosszul, nem untam szinte soha és sokszor rajtam volt, hogy "na még egy szakaszt", "na még egy fejezetet".
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.10. 21:39:36

MarkBlade
<#worship>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG
IMYke2.0.0.0
De ha tudod, akkor miért kérdezed tőlünk? <#confused>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Na, majd E3 idején lesz 😄

Tinman
Most volt pár napja 2500 Ft helyett 250 Ft a GamePass, 1 hónap.

Na most ami jó cím van és érdemes ránézni, az 1 hónap alatt elég kényelmesen letolható.

Engem igazából leginkább a Gears of War 4 érdekelt, azt viszont 14 napos, az általuk felajánlott ingyenes próbával is totálisan végig lehet tolni, NAGYON kényelmesen. Az utolsó fejezet körül járok és még van a 14 napból 4 napom, de mondom lájtosan toltam. Achikat is adja, teljes értékű a 14 nap, vagy az 1 hónap alatt és a régi Live acchoz társítja, így nem kell új accban gondolkodni, megy a több achi közé.

Még a ReCore és Halo Wars 2 érdekelne, de majd legközelebb... most inkább majd God of War-t tolok majd én is.

grebber
Ja és alapárcsökkenésről ne is álmodjunk.....gőgös szemétláda bagás

grebber
Szokott ,de minek <#eplus2> 50%-nál feljebb nem igen ismernek akciót

IMYke2.0.0.0
Tudomásom szerint (aminek alapján grebber néhány kapcsolódó hozzászólása képezi időszakonként): nem, nincs (Steam-like) Sale, és az engedményekkel is csínján bánnak... a 75+%-ot el is felejtheted...
Arról nem is beszélve, hogy a játékok mennyisége... khm...

Prince23
MS Store-on szokott lenni sale?

Atisz
Sajnos ez megy ma (és ezért nem fogadom el amikor valaki azt mondja, hogy "magyar" stílus) nyugaton: meg kell próbálni a lehúzást, 10-ből 1x bukunk, de 9x sikeres (már a vállalat és nem a fogyasztó szempontjából értelemszerűen). Ehhez persze kell az alacsony szintű kelet-európai fogyasztói kultúra (itt már jogos a magyarozás) = aranybánya.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Kerbal továbbra is nagyon jó cucc, de kell hozzá idő, nem az a 2 perces cím.

Nálam 25$ meg bizony nagyon is számottevő, ebből pár hónap alatt simán kijön egy "friss" AAA cím. Sőt ugye a store-ban az előfizetőknek további 10% kedvezmény is jár.

Na meg ugye az 1 teljes free hónap se egy utolsó dolog... annak normál ára 12$, előfizuval 11$-t ér. Ez így akárhogy is nézem 36$ spórolás. Nem is annyira kevés.

Tinman
Én korábban is csak azt kértem amit ígértek. Ha nem ígértek volna 20$-t, nem kérem vissza a pénzem. Nem tudom minek kellett nekik ez az egész herce-hurca velem, amikor most meg 25$-t "buktak". Ha akkor megadják a 20$-t nincs ez az egész.

IMYke2.0.0.0
https://www.whenisthenextsteamsale.com/ -- már a legutóbbi Sale óta ez a dátum ezen az oldalon...

Prince23
Steam Summer Sale: június 21

Via, kotaku!

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Igen, mert van rajt 4.50 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MEdievil
Biztos az a 25 euró? Mert nekem dollárt ír és a végén a walletre ennyi jött: Wallet Funds: €21.58
Lényegen sokat nem változtat.

F

kigyi
Ezen már én is elgondolkodtam így lenne 25€-m a walletemen már ami azért már elkölthető összeg.

Apropó nem maradt valakinek egy Kerbalja? Annyira hülyeségnek tűnik, hogy már kell 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
<#eljen> A pozitív kisugárzás azért átjön 😊

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#nevetes1>

Tinman
Humble Monthly

Asszem' Hérakleitosz mondhatta, hogy 2x nem léphetsz ugyan abba a folyóba... nem is léptem, sőt még jól is jártam, mert 5$-al megemelték a walletre küldött lét, így 25$-t küldtek rá azonnal, mihelyst előfizettem.

Nem akarok magamnak nagy jelentőséget tulajdonítani az ügyben, de eddig mindig csak nagyon rövid időkre engedték, hogy bonus-t is kapjon a vevő az éves előfizetés mellé. Most ugye valamiért jóval nagyobb az intervallum, konkrétan egy teljes hét, még 11.-ig tart, sőt jóval kiemeltebb, kevésbé elsunnyogósabb és megtévesztőbb az egész!

Azon még mindig kéne javítaniuk, hogy a levélben is elküldjék a pontos dátumokat, mert az még mindig nem megy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.09. 09:26:01

És Igen a Nis kidobja a Disgaea 5 teljes csomagot PC-re! Szép szülinapi ajándék lesz ha megjelenik még ebben a hónapban...már csak egy Cave port hiányzik,aztán zabálhatok mindent...amit a kertben találok 😄
genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Tyűűűű! 😮 Na, ez tetszik!

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így van... neked is megvan az árad millió dologra, meg nekem is, meg annak is aki most azt gondolja, hogy neki nincs. Nyilván attól is függ mennyire szélsőséges dologról van szó. Pl. embert nem tennék el láb alól akkor sem, ha milliárdokat kapnék érte. Viszont ingyen is megtenném, ha a családomat védeném ezzel.

Tinman
Gold Edition? Az a fullos Season Pass-es?

Hát erre akkor lehet, hogy lassan rá kéne reppenni... bár aztán a Unity meg a Syndi még hátravan, szóval, akkor most gyorsan le is hűtöttem magam.

darkSectorxxx
Még mindig JOGGAL tartja az árát. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Nice... <#eljen>

IMYke2.0.0.0
GMG-n 12000 Ft-ért a tiéd lehet az ultimét AC: Origins feeling --- a Gold Edition-nel.
Kód még: GMGBDAY

Pikcsőr:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.08. 17:29:38