Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.11. 09:46:27
1:28-nál a kukában No Man's Sky, meg a Call of Duty valamelyik része... váááá :-DDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha még nem lőtted el a 14 napos trialt, akkor bármikor.
Amiről viszont lecsúsztál az a 250 Ft-os GamePass, ami szerintem rohadt jó deal volt, mert a 3 legérdekesebb címet 1 hónap alatt le lehet tolni, megszakadni se kell.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szelektív.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez valami ideiglenes lehetőség a GoW kipróbálására, vagy később is lehet majd?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Nem nagyon tudok semmibe se belekötni. Imádtam a 3. részt és az Ascension is elment és nem bántam volna azt se, ha a régi vonalat viszik tovább, de ennek ellenére jót tett a vérfrissítés a játéknak. A sok kisebb bejárható területet, ahova bármikor vissza lehet menni, jól megtöltötték tartalommal. Nincs az a sok felesleges időhúzó tevékenység, vagy üresjárat, ami sok open world játékban jellemező. Ami legjobban meglepett, h mennyire jól megírták a sztorit, valamint Kratost, na meg a kapcsolatát Arteusszal. Eddigi GoW játékokra nem az erős írás volt a jellemző. Ami a játék többi részét illeti, továbbra is hozza a God of War kötelező elemeit, még ha kicsit más tálalásban is. Látványos harc, sok ellenség, sokszor hatalmas ellenségek, epikus bossharcok. Visszatért a platformozás is, még ha kicsit leegyszerűsített formában is. Emellett hozta a kötelező újításokat is, ami szinte "minden" játékban benne van mostanság: szal különböző öltözékek, craftolás, fejlesztések, tapasztalati pontok. Azonban igazából nem érződnek beleerőltetettnek, mivel a különböző képességek, fegyver és páncélbónuszok változtatnak a játékos játékstílusán és mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző összeállítást. Összességében eddig messzemenően az idei év legjobb játéka. Még nem játszottam ki 100%-ra, de tervben van. Csak sajnos közben elkövettem azt a hibát, h elkezdtem játszani ezt és most nehezemre esik visszamenni a GoW-ba befejezni az abbahagyott dolgokat.
Ugyanis arra nincs szó, h az eddigiek alapján új Mario is mekkora überkirály.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.05.11. 00:56:40
+ Hát a graf azért elég kellemes. Olyan szinten fix 60 frém MINDEN ULTRÁN, full maxon (@FHD persze), hogy még 59-et se volt szerencsém látni.
+ Le a kalappal az MS előtt, hogy ezt BÁRKI számára totálisan ingyen adják! Ahogy mondtam a 14 napos trial mindenkinek jár és aki ennyi idő alatt nem képes letolni, pedig az akarat megvan, az hagyjon fel a gaminggel, mint hobbival. Magyarul: A Gears of War 4 FULL single élmény TELJESEN ingyenes!
+ Vanquish feelin'. A rommá unt Locust helyett, itt 2 fő fajta ellenféllel (ezeken belül meg rengeteg érdekes döggel) is találkozunk és ez feltétlenül jót tesz az összképnek.
+ Horror feelin'. Egy kicsit a 2. rész nagy része, a 3. része egésze és a Judgement is szakított az 1. rész nyomasztóbb légkörével, ami nem feltétlenül volt jó húzás a single kampányban. Itt a Vanquish jellegű téma mellé azért jócskán jutott a nyomasztóbb témából, de ez úgy előadva, hogy DzsimifiaKrisztián jópofizása egész befogadhatóvá teszi az egészet.
+ Árkád elemek. Örülünk.
+ Rengeteg filmszerű esemény.
+ Őrületes darálások és dögök.
+ Egész érdekes helyszínek, frankó környezeti hatások, hangulatos megoldások.
+ Perfekt irányítás controllerrel is, de hát nyilván, hiszen X1-es cím.
+ Biztos Day1 retekport volt (nem), de az achibugon kívül, szépen ki van polírozva a stuff.
+ Ebbe a cover lövölde témában, azért nem nagyon van jobb... persze a LeszTovÁsz jobb, mert a kaland vonal erősebb benne, de a GeoW 4 nem is akarja azt az irányt túltolni. Lövölde akar maradni és abban elég jó.
+ Rosszabbra számítottam mérföldekkel és elég nagy pozitív csalódás ehhez képest, holott nyilván látom, hogy innen már nem nagyon van tovább, bár elvileg lesz Gears 5 is.
0 - SOHA ilyen még nem történt velem! Netszerte olyan 9-11 órákat mondanak a teljes végigjátszásra. Ehelyett NYOLC óra, egészen pontosan 7:59 alatt értem a játék végére úgy, hogy azért elbaromkodtam, elmolyoltam pár részen, több sarokba benéztem, mint kellett volna, tájat és textúrát nézegettem. Vagy mások voltak bénák, vagy nekem a Gears of War - Judgement után ez a 4. rész normalon tényleg ennyire ízi-pízi volt.
0 - Csak egy kis érdekesség: A játékkal játszók, mindössze 29%-a játszotta csak végig ^^
- A közepe felé kissé leül, de a vége felé ismét magára talál.
- Néha rettentő terhes ez a forgatókönyv: duma, jópofizás, harc, szar időjárás, duma, harc, védelem keresése, harc, dráma, towe defense, goto 10. Sokszor eltúlzott mennyiségű benne a lövölde szekció, az 1. és 2. részben ezt jobban sikerült belőni.
- Ennyire fos befejezést már rég láttam. Konkrétan az az érzésem van, hogy:
a, Elfogyott a pénz.
b, A kiadó a Coalition-ra rúgta az ajtót.
c, 19.000 Ft-ért várható az ACT VI. (NEM!)
- A Day 1 ára értelmezhetetlen volt, azért a cirka 20k-s árért, meg majd' 15 ezres SP-ért. Jah, tudom a multi, multi, multi... de ott meg van egy csomó cashért vásárolható baromság, pont ezért lehetett volna a kezdő ár is barátibb.
Nem egyszerű pontot dobni rá, mert bár JÓVAL kevésbé tuskó az egész, mint az a Marcus vonal esetében volt és jót tett neki a pici Vanquish életérzés is, de ez a játékmechanika, azért eléggé el van már fáradva, noha még mindig nagyon is jól működni... csak hát már láttunk ilyet párat.
Az X360-as Judgement-re nagyon vajszívűen 8-ast mondtam (gyenge pillanat), de abban vastagon benne volt az is, hogy az Epic mennyire szépen optimalizálta a cuccot arra az őskövület hardverre, úgy, hogy a sztoriban is tudtak érdekeset húzni (az egész egy nagy visszaemlékezés!), a kihívást remekül belőtték és végig kiemelkedően pörgött az egész. Ha arra ment a 8-as, akkor erre is, holott már más utat járnak.
A GeoW 4 sok minden jobb, de van amiben szvsz gyengébb, mint a Judgement, holott utóbbit "illik" nem szeretni. Ehelyett én a 3. részt nem szeretem, a Judgementet igen, a GeoW 4 meg egy igazán korrektül összerakott játékként fog nálam megmaradni, főleg, hogy jót tett neki a Jimmy-fia-Krisztián húzás, meg a Vanquish no meg a horror feelin'.
8/10 (a saját kategóriájában), nem szórakoztam rosszul, nem untam szinte soha és sokszor rajtam volt, hogy "na még egy szakaszt", "na még egy fejezetet".
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.10. 21:39:36
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Per Aspera Ad Inferi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na most ami jó cím van és érdemes ránézni, az 1 hónap alatt elég kényelmesen letolható.
Engem igazából leginkább a Gears of War 4 érdekelt, azt viszont 14 napos, az általuk felajánlott ingyenes próbával is totálisan végig lehet tolni, NAGYON kényelmesen. Az utolsó fejezet körül járok és még van a 14 napból 4 napom, de mondom lájtosan toltam. Achikat is adja, teljes értékű a 14 nap, vagy az 1 hónap alatt és a régi Live acchoz társítja, így nem kell új accban gondolkodni, megy a több achi közé.
Még a ReCore és Halo Wars 2 érdekelne, de majd legközelebb... most inkább majd God of War-t tolok majd én is.
Next PC upgrade: 2022
Arról nem is beszélve, hogy a játékok mennyisége... khm...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálam 25$ meg bizony nagyon is számottevő, ebből pár hónap alatt simán kijön egy "friss" AAA cím. Sőt ugye a store-ban az előfizetőknek további 10% kedvezmény is jár.
Na meg ugye az 1 teljes free hónap se egy utolsó dolog... annak normál ára 12$, előfizuval 11$-t ér. Ez így akárhogy is nézem 36$ spórolás. Nem is annyira kevés.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Lényegen sokat nem változtat.
F
Apropó nem maradt valakinek egy Kerbalja? Annyira hülyeségnek tűnik, hogy már kell 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Asszem' Hérakleitosz mondhatta, hogy 2x nem léphetsz ugyan abba a folyóba... nem is léptem, sőt még jól is jártam, mert 5$-al megemelték a walletre küldött lét, így 25$-t küldtek rá azonnal, mihelyst előfizettem.
Nem akarok magamnak nagy jelentőséget tulajdonítani az ügyben, de eddig mindig csak nagyon rövid időkre engedték, hogy bonus-t is kapjon a vevő az éves előfizetés mellé. Most ugye valamiért jóval nagyobb az intervallum, konkrétan egy teljes hét, még 11.-ig tart, sőt jóval kiemeltebb, kevésbé elsunnyogósabb és megtévesztőbb az egész!
Azon még mindig kéne javítaniuk, hogy a levélben is elküldjék a pontos dátumokat, mert az még mindig nem megy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.09. 09:26:01
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát erre akkor lehet, hogy lassan rá kéne reppenni... bár aztán a Unity meg a Syndi még hátravan, szóval, akkor most gyorsan le is hűtöttem magam.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kód még: GMGBDAY
Pikcsőr:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.08. 17:29:38