Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
PC-n van annyi cím mint égen a csillag. Azokra se jut időm, amire szeretném. Más meg nem érdekel. Egy box exkluzív se. Nem érdekel, hogy ilyen jó, vagy olyan jó. Ennyi... <#hehe>
Voltan
Viszont van valami,amit tud, a pc pedig nem. Úgy hívják, exkluzív cím. Ez az egész erről szól, nem másról. Nagyon jó játékok vannak, amiket az életben nem fog senki tolni PC-n. Ha ezeket ki akarod próbálni, nincs más választásod, mint szerezni egy konzolt.

Ennyi.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is csak Xbox 360-om van a PC mellett. Nagyon távlati terv egy PS4. De lesz majd, ez tuti.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.05.17. 13:14:43

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Teljesen érthető... ha nem ettél még meleg ételt, úgy gondolod a száraz kenyér és a víz is rendben van. ^^

Iszonyú hc arcade cuccok IS vannak rá... meg vannak simán csak k. jó egyéb játékok is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
De hát írta, hogy nem nézegeti, nem ismeri, így azt gondol róluk, amit csak szeretne / ami beleillik a világképébe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Milyen végletekig lebutított arcade játék? Bloodborne mond valamit? Vagy pl. GoW is aszott nehéz már normalon is. Ne jöjjünk már ezzel a teljesen valótlan sztereotipikus baromsággal, h konzolokra csak árkád, lebutított játékok vannak.
benőmenő
Soha ne mond, hogy soha. Én 40k körül vettem ps2-t, ps3-at is, és valószínűleg pro-t is fogok.
Addigra nagyjából kiderül mi az a nagyjából egy tucatnyi jó játék, amit érdemes beszerezni, mert nem lett remazterelve (vagy csak új konzolra lett, ezért még úgy drága). Már csak azért is, mert később mire lesz emulátor és elérhető árú pc, ami futtatni is tudja, addigra elkezdenek ritkulni (és nyilván drágulni) a használt példányok.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.05.17. 12:53:03
Én nem nézegetem a PS4 címeket, amit nem látok arra pedig nem vágyok. Főleg multi címeket nézek PC-re, amit haverokkal lehetne coopba vagy multiba játszani. Minek költsek még 120at egy konzolra aztán meg játékokra, mikor Pc-s kínálattal bőven elvagyok. Az pedig, hogy egy végletekig lebutított arcade játékkal játsszak ahhoz nincs kedvem.
Ennyi.
Tinman
Teljesen rossz nyomon jártok.

Olyan játékok vannak PS4-re, amik az életben nem lesznek PC-re, ráadásul az élmény amit adnak erősen top kategória. Számuk pedig már simán 40+ -os... ebben nyilván benne vannak a PS3-as remasterek is.

Az, hogy -egyelőre- nem lehet vele DVD-t írni, vagy Photoshopban átszerkeszteni vele valamit, az totálisan lényegtelen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak itt jelen esetben a célszárszám nem tud többet mint az univerzális. Havernál mindig elszörnyülködöm a konzolját látva, pedig gondolkodtam én is de legutóbb egy olyan játékot láttam nála, ahol az options menüben az egyetlen beállítási lehetőség a fényerő.
MerlinW
Nincs itt vita😊 PC-s ember konzolt - legtöbb esetben - kizárólag az exkluzív címek miatt vesz. A nem PC-snek meg nincs más választása😊

[merlinw.org]

Scooter
Oké na. Nem akartam vitát generálni. <#miaz>
grebber
Lassan jön az új törés azt veszek én is <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Voltan
"Sose lesz olyan sokrétű mint egy PC. Persze drágább, de valamit valamiért."

Ez persze igaz, de ez ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy egy vízforraló soha nem lesz olyan sokoldalú, mint egy légkeveréses sütő. Való igaz, de ha tea kell, akkor a vízforralót egyszerűbb használni.

Ez ennyi. A konzol célszerszám, nem több, nem kevesebb. A PC univerzális. Mindkettő a maga előnyeivel, hátrányaival.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
De nem is az a dolga, hogy sokrétű legyen, így ezt felróni neki...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Én sose vennék konzolt, de ez csak az én véleményem. Az ellenkezésem a 90-es évektől elejétől kitartott és most is tartom hozzá magam. Sose lesz olyan sokrétű mint egy PC. Persze drágább, de valamit valamiért.
benőmenő
Én meg remélem a következő konzolok nem netbookokba szánt cpu-val jönnek és lesz egy igazán durva, rombolós Bad Company 3.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.17. 10:37:08
IMYke2.0.0.0
120000 körül már beszerezhető (ajándék játék és/vagy + 1 controller nélkül).
A játékcsomagos kiadások drágultak az elmúlt 1 hónapban, sajnos.

//https://konzolbirodalom.hu/playstation-4/konzolok/PlayStation-4-Pro-1TB-Glacier-White (a fekete is ennyi) - 119990 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.17. 10:12:23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Már vagy több mint 10 éve várják a BF rajongók a 2142 folytatását, de még mindig semmi. Még jó hogy az EA-nek fontosak a rajongók. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.05.17. 09:39:20

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Igen, viszont a V az II. világháborús lesz.
Battlefield 1942
Battlefield Vietnam
Battlefield 2
Battlefield 2142
Battlefield Bad Company
Battlefield 1943
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield Hardline
Battlefield 1
Battlefield V

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.17. 09:35:22
Tinman
Már brutál sok cím van rá, amit érdemes letolni és egyre csak gyűlik a sor... 100k alatt akarod beszerezni? Végül is idén esélyes lehet akár annyiért is, év vége felé.

IMYke2.0.0.0
"Neked a PS4 Pro még várat magára?"

Igen, még mindig nem erőszakoltam rá magam a pénz elköltésére. 😊
Kápém van rá, ezúttal nem okoz érvágást a dolog (nyilván, ezt is lehetne költeni házra, ruházkodásra, estébé, de ezt direkt a PS4-re gyűjtöttem), csak egyszerűen nem visz rá a lélek.
Holott, május 25-én jön a Detroit, októberben meg a RaDíR 2, és persze, addig sem unatkozna a gép.
Sóher vagyok, még magammal is. Viszont, amikor költök, addig vagy 100x megrágtam a dolgot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hát remélem :-)

Nem játszottam rossz játékokkal mostanában, de elviselném, ha valami őszintén letaglózna :-)

Ennyit tudok róla:

- God of War
- szakállás ürge
- fiú kísérő
- skandináv(?) éra
- meg összesen 2 kósza képet láttam róla, nyilván nem szándákosan :-/

Neked a PS4 Pro még várat magára?

Nem akarok az ügyvéd ördöge lenni (;-), de nekem rohadtul kényelmes volt anno mikor+hűtő+PS4 Pro+10k vásárlási utalvány+PS4 Pro extra controller baromi jó áron és mindezt 0% THM-el.

Nincsenek illúzióim, tudom, hogy a 0% THM se annyi, a vásárolt áru meghirdetett árában benne van, de basszus én akkor körülnéztem és amennyiért vettem a cuccokat az árgép, 2. és 3. találta volt alapból! Vagyis rohadtul versenyképes volt és ha az extrákat, meg azt hozzáveszem, hogy meg se érezzük a havi röhejes 8.600 Ft-os törlesztőt a fenti 3 termékre, akkor nem nagyon van aggály.

Annyi csak, hogy az ilyen-olyan hozzáadott hitelkártyát soha nem szabad használni/aktiválni, mert akkor jön a lehúzás.

Szerintem a fenti felállásban egy jó tv + PS4 Pro neked is mehetne. Nem mondom, hogy minden héten van 0% THM, de elég gyakran... 4 havonta tuti.

Láttunk ott a nejemmel Merci terepjárós kő gazdagokat, akik 0%-ra vitték a cuccokat.,, nyilván ők is utánanéztek és why not? :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 08:41:39

IMYke2.0.0.0
Jóslok: az állad órákig a padlón lesz 😊

Tinman
DarkSector jóvoltából este God of War... nem mondom, hogy nem ülök tűkön.

Az elvárásaim: Magasak ^^

grebber
A történelem során most végre a BF a CODnál jobb lesz singleplayerben.... Cod ugye most csak multi only lesz <#banplz>

Az eredeti első rész nem a 42 volt? Utána meg a Vietnam? Mondjuk nekem csak a 3-ig van meg, de ha a 4 és az V a távolabbi jövőben játszódik, akkor időrendileg stimmel, hiszen az 1 az első világháborúba visz vissza.
Az új BF rész címe pedig Battlefield V lesz.

Tehát akkor:
-Battlefield 2
-Battlefield 3
-Battlefield 4
-Battlefield 1
-Battlefield V

<#banplz>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jej? <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Május 17-én leplezik le a Black... Ops IIII-et...............

MerlinW
Másik meg hogy, ha 4-5 éve tuningolják a motort 2.0-ra, akár jó is lehet mára. Meglátjuk.

[merlinw.org]

3Error
Engem nem zavartak a bughalmok egyik STALKER-ben sem, ha az a bizonyos "érzés" meglesz benne, már örömmel "szívok". <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
O jaj akkor isten irgalmazzon nekünk....

MerlinW
Stalker motorja nyílt forráskódú lassan 4 éve, bárki pepecselhet vele😊 Egyébként technikailag valóban katasztrófa. Igen, tudott pár érdekes grafikai fícsört, de alapvetően minden téren limitáltak voltak a lehetőségei. Nem hiába nem kellett a kutyának sem😊

Egyébként a Stalker 2 ugyanezen motor 2.0-ás változatát fogja használni (X-Ray engine wiki szerint).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.16. 17:14:32

[merlinw.org]

Jim Morrison
<#mf1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Úristen. tudsz te olvasni?
Hol írtam én arról, hogy bugmentes volt?!
Segítek, mert lyukas az agyad:

"Arról az engine-ről beszélsz, ami korát meghazudtoló módon, az akkori CryEngine (1?)-t megverve tudott effekteket..."

Mutass már egyetlen egy játékot, amiben nem tapasztalt bárki a Földön akár csak egyetlen bugot?!

A Win 10-nek egyébként van egy kevesek által ismert, rövid története.

Bill Gécc megkérdezte a születendő új Windowst, hogy "Fej vagy gyomor?". Nos, fej lett.
grebber
Fasza gyerek vagy. Attól, hogy szerinted nonplusszüber fejlett volt ezer év ezer patch után bugmentes igaz? NEM!

Ez kb olyan dolog hogy a win10 120x fejlettebb mint bármelyik windows mert a ms ezt tolja+ nálam nincsenek azok a gondok amik miatt sírtok.. Akkor ugye hogy mekkora király a win 10? lol
Fejlett az...

IMYke2.0.0.0
"Te nem ugyanezt csinálod a win 10el? Dehogynem.."

Én nap mint nap olvasok itt és máshol a Windows 10-ről. Annyi elég nekem.
De te még mindig nem tudod, és még mindig terelsz, hogy a STALKER alapjáték motorja mennyire fejlett volt akkor, amikor megjelent...

grebber
Elég azt tudni, hogy ocsmány és bugos.. Ezer év és ezer patch után is....
Te nem ugyanezt csinálod a win 10el? Dehogynem..

IMYke2.0.0.0
Jézus odafenn a magas égben... modderek alapján ítélsz meg valamit, amiről szart se tudsz... szép.

grebber
Mond ezt a vele dolgozó moddereknek akik ha valamit alkotnak vele 500 új hibát eredményez....
Nem is kell messzire menni a kb posztumusz díjas lost alpha nincs is annyi papír amire a hibákat le lehetni írni pedig már 456 ezer frissítésen meg dc verzión is túl van...ez a remek engine...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.16. 15:51:00

TBTPumpa
Shenmue III szintén 2019-ben jöhet legkorábban. RIP 2018 Gaming

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Jaja, látszik, hogy *art se tudsz arról, mivel játszottál...

grebber
Jaja arról az engineről beszélek ami már akkor ocsmány volt amikor létrehozták és minél többet foglakoztak vele egyre csak bugosabb lett , eltaláltad <#eljen>

Én ezzel tisztában vagyok. Őszintén szólva én már annak is örülnék ha a régi motorból tákolnának össze valami hasonló kinézetű részt, csak legyen egy újabb STALKER. Modok tömkelege a bizonyíték hogy erre van igény.

Fpocok
"Guys, lower your expectations to a bare minimum. The original team was dissolved in 2011 and they went separate ways (mostly to 4A). The sequel is made by a completely new team that has no relation to the original trilogy.

The situation is quite similar to the ME: Andromeda one. It will be extremely hard to match the expectations.
"

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Arról az engine-ről beszélsz, ami korát meghazudtoló módon, az akkori CryEngine (1?)-t megverve tudott effekteket...

IMYke2.0.0.0
Várható volt a csúsztatás, sajnos.

IMYke2.0.0.0
"semmi akadálya nem lesz hogy ez is moddolható rész legyen."

Az Unreal Engine-t úgy is lehet használni (az 1. résztől), hogy az adott termék egyáltalán ne legyen moddolható. Csak szólok...