Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is csak Xbox 360-om van a PC mellett. Nagyon távlati terv egy PS4. De lesz majd, ez tuti.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.05.17. 13:14:43
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Iszonyú hc arcade cuccok IS vannak rá... meg vannak simán csak k. jó egyéb játékok is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Addigra nagyjából kiderül mi az a nagyjából egy tucatnyi jó játék, amit érdemes beszerezni, mert nem lett remazterelve (vagy csak új konzolra lett, ezért még úgy drága). Már csak azért is, mert később mire lesz emulátor és elérhető árú pc, ami futtatni is tudja, addigra elkezdenek ritkulni (és nyilván drágulni) a használt példányok.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.05.17. 12:53:03
Olyan játékok vannak PS4-re, amik az életben nem lesznek PC-re, ráadásul az élmény amit adnak erősen top kategória. Számuk pedig már simán 40+ -os... ebben nyilván benne vannak a PS3-as remasterek is.
Az, hogy -egyelőre- nem lehet vele DVD-t írni, vagy Photoshopban átszerkeszteni vele valamit, az totálisan lényegtelen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Ez persze igaz, de ez ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy egy vízforraló soha nem lesz olyan sokoldalú, mint egy légkeveréses sütő. Való igaz, de ha tea kell, akkor a vízforralót egyszerűbb használni.
Ez ennyi. A konzol célszerszám, nem több, nem kevesebb. A PC univerzális. Mindkettő a maga előnyeivel, hátrányaival.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.17. 10:37:08
A játékcsomagos kiadások drágultak az elmúlt 1 hónapban, sajnos.
//https://konzolbirodalom.hu/playstation-4/konzolok/PlayStation-4-Pro-1TB-Glacier-White (a fekete is ennyi) - 119990 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.17. 10:12:23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.05.17. 09:39:20
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Battlefield 1942
Battlefield Vietnam
Battlefield 2
Battlefield 2142
Battlefield Bad Company
Battlefield 1943
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield Hardline
Battlefield 1
Battlefield V
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.17. 09:35:22
Igen, még mindig nem erőszakoltam rá magam a pénz elköltésére. 😊
Kápém van rá, ezúttal nem okoz érvágást a dolog (nyilván, ezt is lehetne költeni házra, ruházkodásra, estébé, de ezt direkt a PS4-re gyűjtöttem), csak egyszerűen nem visz rá a lélek.
Holott, május 25-én jön a Detroit, októberben meg a RaDíR 2, és persze, addig sem unatkozna a gép.
Sóher vagyok, még magammal is. Viszont, amikor költök, addig vagy 100x megrágtam a dolgot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem játszottam rossz játékokkal mostanában, de elviselném, ha valami őszintén letaglózna :-)
Ennyit tudok róla:
- God of War
- szakállás ürge
- fiú kísérő
- skandináv(?) éra
- meg összesen 2 kósza képet láttam róla, nyilván nem szándákosan :-/
Neked a PS4 Pro még várat magára?
Nem akarok az ügyvéd ördöge lenni (;-), de nekem rohadtul kényelmes volt anno mikor+hűtő+PS4 Pro+10k vásárlási utalvány+PS4 Pro extra controller baromi jó áron és mindezt 0% THM-el.
Nincsenek illúzióim, tudom, hogy a 0% THM se annyi, a vásárolt áru meghirdetett árában benne van, de basszus én akkor körülnéztem és amennyiért vettem a cuccokat az árgép, 2. és 3. találta volt alapból! Vagyis rohadtul versenyképes volt és ha az extrákat, meg azt hozzáveszem, hogy meg se érezzük a havi röhejes 8.600 Ft-os törlesztőt a fenti 3 termékre, akkor nem nagyon van aggály.
Annyi csak, hogy az ilyen-olyan hozzáadott hitelkártyát soha nem szabad használni/aktiválni, mert akkor jön a lehúzás.
Szerintem a fenti felállásban egy jó tv + PS4 Pro neked is mehetne. Nem mondom, hogy minden héten van 0% THM, de elég gyakran... 4 havonta tuti.
Láttunk ott a nejemmel Merci terepjárós kő gazdagokat, akik 0%-ra vitték a cuccokat.,, nyilván ők is utánanéztek és why not? :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 08:41:39
Az elvárásaim: Magasak ^^
Next PC upgrade: 2022
Tehát akkor:
-Battlefield 2
-Battlefield 3
-Battlefield 4
-Battlefield 1
-Battlefield V
<#banplz>#banplz>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Egyébként a Stalker 2 ugyanezen motor 2.0-ás változatát fogja használni (X-Ray engine wiki szerint).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.16. 17:14:32
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hol írtam én arról, hogy bugmentes volt?!
Segítek, mert lyukas az agyad:
"Arról az engine-ről beszélsz, ami korát meghazudtoló módon, az akkori CryEngine (1?)-t megverve tudott effekteket..."
Mutass már egyetlen egy játékot, amiben nem tapasztalt bárki a Földön akár csak egyetlen bugot?!
Bill Gécc megkérdezte a születendő új Windowst, hogy "Fej vagy gyomor?". Nos, fej lett.
Ez kb olyan dolog hogy a win10 120x fejlettebb mint bármelyik windows mert a ms ezt tolja+ nálam nincsenek azok a gondok amik miatt sírtok.. Akkor ugye hogy mekkora király a win 10? lol
Fejlett az...
Én nap mint nap olvasok itt és máshol a Windows 10-ről. Annyi elég nekem.
De te még mindig nem tudod, és még mindig terelsz, hogy a STALKER alapjáték motorja mennyire fejlett volt akkor, amikor megjelent...
Te nem ugyanezt csinálod a win 10el? Dehogynem..
Nem is kell messzire menni a kb posztumusz díjas lost alpha nincs is annyi papír amire a hibákat le lehetni írni pedig már 456 ezer frissítésen meg dc verzión is túl van...ez a remek engine...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.16. 15:51:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The situation is quite similar to the ME: Andromeda one. It will be extremely hard to match the expectations.
"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az Unreal Engine-t úgy is lehet használni (az 1. résztől), hogy az adott termék egyáltalán ne legyen moddolható. Csak szólok...