Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok nem kompetitív játékosok 😊
IMYke2.0.0.0
"Egy kompetitív multi címben jónak lenni többet jelent mint egy single játékban kimaxolni az összes acsit."

Különösen olyan playerek ellen, akiknek a játék-gyakorlata és csapatjátéka (és nem ritkán az EQ-ja és IQ-ja) a 0-hoz tendál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A single játékok legnagyobb baja a buta AI és a scriptelt játékmenet, ahol egy csőben játszol. Egy kompetitív multi címben jónak lenni többet jelent mint egy single játékban kimaxolni az összes acsit.
IMYke2.0.0.0
"(És ez nem az első ilyen eset... az emberek vastagon fosnak a másikra, néha el sem olvassák, mit makog.)"

Mondok még durvábbat: én már azt is tapasztalom, hogy ha 3-4, több tagmondatos, a tárgyra visszakötő mondatnál többet használok egy diskurzusban, akkor elködösült, szinte már értetlen tekinteteket látok a beszélgető partnereim 90%-ánál...
S a többieknek: ne, ne tessék "okoskodós" monológokra gondolni hirtelen... egyszerű válaszokra az általuk feltett kérdésekre, vagy szimplán egy párbeszédre X témában...
Nagyon ddddduuuurvaaaa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ezen én is átestem.

Aztán rájöttem, hogy órák, vagy akár napok mennek el középszar játékokra, miközben halomban állnak a jók. Pont azért, mert az élet rövid. Gyakorlatilag az egyszeri gamer folyamatosan 8/10 feletti játékokkal játszhat, ha akar. Komolyan.

Amúgy megértem az álláspontod. Nekem sajna már nincs ennyi időm, hogy ha a Humbliban van egy picit érdekesnek tűnő cucc, akkor azt azonnal megnézzem. Annak tényleg villantania kell valamit képek/videók alapján, hogy eljussak a download gombig.

Amúgy ebben a lassú netem is vastagon benne van. Nyilván ha 100 gigát 2 óra lenne leszedni, talán több dologra néznék rá én is... bár játszani akkor sem játszanék 2-nél többel, mert akkor jó egy játék, ha jól eltudok benne merülni. Ez néha egy gyengébb játékkal is sikerülhet, de úgy nekem nem megy, hogy minduntalan kikacsintgatok belőle.

Ez a furcsa figyelem megosztás egyébként a mai emberi kapcsolatokat is egyre inkább jellemzi. Egyre felszínesebbek, egyre kevésbé figyelnek oda a másikra, egyre felületesebbek a napi kapcsolatok. Sok az infó, gyakran a lényeg is elveszik az infó cunamiban.

Pont egy olyan hónapot élek amúgy, amikor számomra 1-2 fontosnak tartott embertől érthetetlenül ilyen figyelemmel összefüggő "pofonokat kapok".

Mondok egy példát: Felajánlottam a futós órám, hogy azzal mérjék le a 24 órás sporttevékenységét a fiúknak. Ez valóban egy hosszabb levélben volt leírva. A válasz furcsa volt, rá, mert konkrétan nem válaszoltak a levélben feltett kérdéseimre! Itt már gyanús volt, hogy EL SEM OLVASTÁK igazából!

Aztán az esemény után csak egyetlen egy mondattal rákérdeztem! Erre jött a megrökönyödött válasz, hogy ha tudták volna, akkor elkérték volna!

Na most ezek az emberek "állítólag" szeretnek és érdekli őket mi van velem. A nagy. Büdös. Lófaszt. (És ez nem az első ilyen eset... az emberek vastagon fosnak a másikra, néha el sem olvassák, mit makog.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 20:17:21

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Zsolti.

Az Élet túl rövid. Ráadásul én kíváncsi is vagyok. Ennyi a magyarázat a telepített 100 játékra. Sőt, mondok jobbat, mikor sokkal szarabb géppel nyomultam, akkor volt 197 játék is telepítve. S nem, ebből nem 100 indieszar volt...

Még egyszer: amit megveszek / megnyerek / megkapok, arra ránézek, mert kíváncsi vagyok rá. Nem fogok, és nem is várhatok vele 10 évet, mire sorra kerül, mert játszani kell (a gémer társadalom "elvárása" szerint) az aktuális zseniális címmel...

Tinman
Túl elnézők vagytok. Persze én is néha el tudok lenne egy középszar címmel egész jól, de ez pont azért van, mert még nem jártam Balin, így nyilván nem hiányzik és nem is érzem, hogy mit vesztettem vele, hogy ott még nem jártam. Úgy könnyű ellenni a középszerrel, hogy kiváló címekre rá sem nézek (pl. egyes konzolos kiváló excluk), aztán a fejemben egyik középszar versenyez a másikkal. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szerintem sem rossz játék a WoW... inkább egy undormányos rémálom, egy agyatlan ostoba grindfeszt, egy Eric Cartman-generátor.

Nem is azt mondom, hogy 500 óra után ne unhatnál bele kb. bármibe. Azt mondom, hogy egy single címnél, ha beletolsz pár órát majd félreteszed, és feltelepíted a köv. játékot az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az előző cím nem köt le.

IMYke2.0.0.0
Heheh... Battle Royal mód... akarom mondani Blackout...

Shep
Hát nem olyan benne a víz, mint a higany? Tisztára, mint valami kvék 1-es játékban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, hát az nem sok mindenre elég manapság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WoW-ba is beleuntam anno 1 év full kockulás után, pedig az minden csak nem rossz játék. Nincs olyan játék, amibe ne untam volna bele. Végtelenségig még egy mmorpgt sem lehet játszani. Ez persze nem jelenti azt, hogy később ne lehetne újra elővenni és még jobban rákockulni, mint azelőtt.
szabii98
Oké, ez a zombis téma amúgy nem olyan gáz, nem értem hogyan kapcsolódik a franchise-hoz, vagy a Black Ops IIII-hoz, vagy akármihez, de nem rossz..

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
"Steam-en pl. elég jól látszik, hogy melyek nem jönnek be neked... megértem."

Hidd el, ha lenne belőlem 100, akkor mind a 100 játékkal játszanék, egyszerre, csak hogy kielégítsem a kritikai vénádat... <#bee1>

IMYke2.0.0.0
Hasonló véleményen vagyunk...

Nekem a Zombie Army Trilogy ugrik be erről a módról...

Tinman
Steam-en pl. elég jól látszik, hogy melyek nem jönnek be neked... megértem.

IMYke2.0.0.0
Az elmúlt héten ez a szám kilenc volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.17. 19:32:56

szabii98
Nézem, mert miért ne, de komolyan, hogy merészel egy ekkora cég ilyet kiadni, hát mi ez egyáltalán? 😄

Valahogy az Activisionnak csak lefele megy a dolog.. mi az isten ez a római zombizás "Call of Duty" néven?! 😄
Dobják el a CoD nevet és találjanak ki valami új nevet, akármi is akar ez lenni..

I met God. She's black

Tinman
Azt elhiszem, hogy nem egyszerű, mert nincs sok értelme.

Aztán tele van a stat sokaknál, drágán megvett, félbehagyott játékok garmadájával. Pl. én onnan tudom, hogy a Gothic 3 egy szar játék, hogy a Gothic 1-2-öt boldogan toltam végig, a 3.-at iszonyatosan erőltettem, bele is ment vagy 70 óra, aztán örültem, amikor egy nap már úgy ébredtem, hogy elfelejtettem hol tartottam benne. Addig én is bőszen tartogattam a telepítési könyvtárat, mentéseimet, hogy "de én majd folytatom", oszt' nem, mert egy szar.

Tinman
"beleunok" = nem jó játék

Erről beszélek. A konzolos excluk elég nagy része nem az a beleunós fajta. Szép dolog PC-s brutál válaszék 1$-ért, de sokszor mennyiségről és középszar címekről van szó, sem mint minőségről.

Tinman
Ebből effektíve játszol 5-el, ha jól tippelem :-)

Tinman
Hát mivel megmondtad világosan, hogy a Baldur's Gate neked nem jön be...

IMYke2.0.0.0
https://www.twitch.tv/callofduty --- BO IIII leleplezés.

3Error
Higanyvíz?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/store/galactic-civilizations-ii-ultimate-edition --- "Galactic Civilizations II: Ultimate Edition" - INGYEN.

Dzsini
igp - eladta a videokártyáját, úgyhogy amit a 6600k tud

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Nem hiszem én azt. A higanyvízen 2 hét alatt sem tudtam magam túltenni 😊

Shep
Mi a túró vagy?

benőmenő
Néha azért van más választás. <#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
STEAM: 95 játék telepítve
Origin: 5 játék telepítve
Uplay: 2 játék telepítve

Én is kedvem szerint játszom --- van, amikor a legtartalmasabb játék(ok)kal sem vagyok képes 1-2 óránál többet játszani (különösen 7köznaponként). S van, amikor 2 hétvégi nap alatt bele"tolok" egy címbe majdnem 20 órát is...

Voltan
Dead Cells k...jó, öröm időnként visszatérni hozzá 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Azt akkor én mit szóljak? Telepitett játékok 477 db azt kb fényévente játszok...valahogy amióta igpn vagyok egyszerűen totál elment a kedvem mindentől és inkább filmezek sorozatozok.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
<3

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nekem is fenn van vagy 40 játék a Baldur's Gate mellett. Ezek szerint annyit is ér 😞

De az összes GoW mellett megvolt pakolva a PS3-am HDD-je is.
Dehogynem. Nyilván egyszerre nem tudok játszani minddel. Ami egyáltalán nem szórakoztat és feltehetően nem is lesz kedvem vele játszani azt le is szedem. Rotációba szoktam 1-2 játék az amivel gyakran játszom amibe ha kicsit beleunok, akkor jó néhány kis könnyed játék. Pl. Ilyen a Dungeon of the endless néha előveszem jót szórakozok vele de minden nap nem tudnám játszani vagy a Dead cells, Heat signature, Door kickers, Rimworld, Darkest dungeon, They are billions, Helldivers, Sunless sea, Panzer corps. Ezek mind ilyen 1-2 hétig poén játékok.

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.17. 16:40:09
Voltan
Mondjuk ezzel vitáznék, én is kb. 5-6 játékkal játszom párhuzamosan.
Mondjuk nem egyszerű, az tény.

Tinman
Ennek nagy része nem lehet túl jó... erősen nem.

Egy jó játéknak az a legfőbb ismérve, hogy nincs fent mellette 41 másik, mert csak az az 1 érdekel.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 16:28:47

42 játék van fent nekem most PC-n. Időm sincs minddel játszani, mégis hova vegyek Konzolt?
Épp most várom a Post Scriptumot, amihez még csak hasonló sincs konzolon de cáfoljatok meg nyugodtan.
Viszont másoknak, korábbi generációs PlayStationök - és természetesen PC - mellett már drasztikusan csökken a PS4 értéke.
Barátomnak van Ps4 pro ja ott szoktam látni azt, amit ő megszerez. A másik meg folyton a PS4-ről áradozik, mert az meg adja veszi a játékokat. Egy olyan címet sem tudott mondani, ami kicsit is felkeltette volna az érdeklődésem. Az, hogy egy cutscene-nél úgy tudok továbbjutni ha nyomkodom az egyik billentyűt nekem nem élvezet. Mmo, mmorpg, stratégi, Moba, FPS kb. ilyen stílusú játékokkal játszok. HOTS-nél jobb címet aligha mutatsz PS4-en vagy egy Steel Division-nél jobb stratégiát de Albionozni, Wowozni se PS4-en fogok. FPS játékokat meg inkább hagyjuk is. Havernál néztem egy ilyen detektíves játékot, majd behánytam attól a képforgatástól, amikor szét akart nézni a karakter, ez is egérrel százszor jobb.
Egyetlen értékelhető játékot láttam eddig az a Guitar Hero volt. Haverokkal tök poén volt az egész, összegyűltünk és bohóckodtunk. Persze egyedül nem szórakoztató.

Nekem nem gond ha más szereti a konzolokat, mindenki játsszon azzal, ami neki a legjobb. Ettől még nekem ez a véleményem.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.17. 16:14:59
Voltan
VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, köszi!

MerlinW

[merlinw.org]

Voltan
A Demon souls az hogy? Engem is érdekelne 😊

MerlinW
Szerencsére egyik sem érdekel ezek közül😊 PS Now-val végigjátszottam pár címet ami érdekelt, illetve most hogy már a Demon's Souls is fut PC-n tökéletesen, jól vagyok😊

[merlinw.org]

grebber
Ha másért nem ezekért megéri bőven egy wrz gép....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sunset Overdrive
Halo 5
Halo 4
Halo 3
Hal o3 ODST
Halo Reach
Fable 2
Forza Horizon
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 5
Gears of War 3
Gears of War: Judgement
Ninja Gaiden II
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Ridge Racer 6

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Kapásból a Sunset Overdrive és a Halo 5 jut eszembe, ami Win10 alatt biztosan nem fut, X1 only :-/

Nemtom van-e még, de ez a kettő pont jó lenne, ha lenne...

Olyan nincs már egy ideje, h Xbox exkluzív cím. Manapság minden kijön Windows 10 store-ba, sokszor emellett Steamre is. Az újabb címek már csak abban "exkluzívak", h nem jönnek ki PS4-re.
Scooter
Ja, bocs. Nem tudom. Nem vagyok képben box-okkal, de régen voltak. <#vigyor5>
Scooter
Így is herótom van a PC-s címektől, annyi jó cím van. Nem akarom még jobban elcseszni az időmet. Épp elég, hogy mindig 1 szerkezet előtt ülök és örök lemaradásban vagyok, amivel végezni akarok.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.17. 13:26:11
Tinman
Boxra van még egyáltalán exclu? <#hehe>

PC-n is vannak 8-9+/10-es címek, de ettől még kár lenne kihagyni a konzolos felhozatalt, főleg, hogy adott műfajon belül néha ott találod a legeslegjobbat.