Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különösen olyan playerek ellen, akiknek a játék-gyakorlata és csapatjátéka (és nem ritkán az EQ-ja és IQ-ja) a 0-hoz tendál...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondok még durvábbat: én már azt is tapasztalom, hogy ha 3-4, több tagmondatos, a tárgyra visszakötő mondatnál többet használok egy diskurzusban, akkor elködösült, szinte már értetlen tekinteteket látok a beszélgető partnereim 90%-ánál...
S a többieknek: ne, ne tessék "okoskodós" monológokra gondolni hirtelen... egyszerű válaszokra az általuk feltett kérdésekre, vagy szimplán egy párbeszédre X témában...
Nagyon ddddduuuurvaaaa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aztán rájöttem, hogy órák, vagy akár napok mennek el középszar játékokra, miközben halomban állnak a jók. Pont azért, mert az élet rövid. Gyakorlatilag az egyszeri gamer folyamatosan 8/10 feletti játékokkal játszhat, ha akar. Komolyan.
Amúgy megértem az álláspontod. Nekem sajna már nincs ennyi időm, hogy ha a Humbliban van egy picit érdekesnek tűnő cucc, akkor azt azonnal megnézzem. Annak tényleg villantania kell valamit képek/videók alapján, hogy eljussak a download gombig.
Amúgy ebben a lassú netem is vastagon benne van. Nyilván ha 100 gigát 2 óra lenne leszedni, talán több dologra néznék rá én is... bár játszani akkor sem játszanék 2-nél többel, mert akkor jó egy játék, ha jól eltudok benne merülni. Ez néha egy gyengébb játékkal is sikerülhet, de úgy nekem nem megy, hogy minduntalan kikacsintgatok belőle.
Ez a furcsa figyelem megosztás egyébként a mai emberi kapcsolatokat is egyre inkább jellemzi. Egyre felszínesebbek, egyre kevésbé figyelnek oda a másikra, egyre felületesebbek a napi kapcsolatok. Sok az infó, gyakran a lényeg is elveszik az infó cunamiban.
Pont egy olyan hónapot élek amúgy, amikor számomra 1-2 fontosnak tartott embertől érthetetlenül ilyen figyelemmel összefüggő "pofonokat kapok".
Mondok egy példát: Felajánlottam a futós órám, hogy azzal mérjék le a 24 órás sporttevékenységét a fiúknak. Ez valóban egy hosszabb levélben volt leírva. A válasz furcsa volt, rá, mert konkrétan nem válaszoltak a levélben feltett kérdéseimre! Itt már gyanús volt, hogy EL SEM OLVASTÁK igazából!
Aztán az esemény után csak egyetlen egy mondattal rákérdeztem! Erre jött a megrökönyödött válasz, hogy ha tudták volna, akkor elkérték volna!
Na most ezek az emberek "állítólag" szeretnek és érdekli őket mi van velem. A nagy. Büdös. Lófaszt. (És ez nem az első ilyen eset... az emberek vastagon fosnak a másikra, néha el sem olvassák, mit makog.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 20:17:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az Élet túl rövid. Ráadásul én kíváncsi is vagyok. Ennyi a magyarázat a telepített 100 játékra. Sőt, mondok jobbat, mikor sokkal szarabb géppel nyomultam, akkor volt 197 játék is telepítve. S nem, ebből nem 100 indieszar volt...
Még egyszer: amit megveszek / megnyerek / megkapok, arra ránézek, mert kíváncsi vagyok rá. Nem fogok, és nem is várhatok vele 10 évet, mire sorra kerül, mert játszani kell (a gémer társadalom "elvárása" szerint) az aktuális zseniális címmel...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is azt mondom, hogy 500 óra után ne unhatnál bele kb. bármibe. Azt mondom, hogy egy single címnél, ha beletolsz pár órát majd félreteszed, és feltelepíted a köv. játékot az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az előző cím nem köt le.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I met God. She's black
Hidd el, ha lenne belőlem 100, akkor mind a 100 játékkal játszanék, egyszerre, csak hogy kielégítsem a kritikai vénádat... <#bee1>#bee1>
Nekem a Zombie Army Trilogy ugrik be erről a módról...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.17. 19:32:56
Valahogy az Activisionnak csak lefele megy a dolog.. mi az isten ez a római zombizás "Call of Duty" néven?! 😄
Dobják el a CoD nevet és találjanak ki valami új nevet, akármi is akar ez lenni..
I met God. She's black
Aztán tele van a stat sokaknál, drágán megvett, félbehagyott játékok garmadájával. Pl. én onnan tudom, hogy a Gothic 3 egy szar játék, hogy a Gothic 1-2-öt boldogan toltam végig, a 3.-at iszonyatosan erőltettem, bele is ment vagy 70 óra, aztán örültem, amikor egy nap már úgy ébredtem, hogy elfelejtettem hol tartottam benne. Addig én is bőszen tartogattam a telepítési könyvtárat, mentéseimet, hogy "de én majd folytatom", oszt' nem, mert egy szar.
Erről beszélek. A konzolos excluk elég nagy része nem az a beleunós fajta. Szép dolog PC-s brutál válaszék 1$-ért, de sokszor mennyiségről és középszar címekről van szó, sem mint minőségről.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Origin: 5 játék telepítve
Uplay: 2 játék telepítve
Én is kedvem szerint játszom --- van, amikor a legtartalmasabb játék(ok)kal sem vagyok képes 1-2 óránál többet játszani (különösen 7köznaponként). S van, amikor 2 hétvégi nap alatt bele"tolok" egy címbe majdnem 20 órát is...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De az összes GoW mellett megvolt pakolva a PS3-am HDD-je is.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.17. 16:40:09
Mondjuk nem egyszerű, az tény.
Egy jó játéknak az a legfőbb ismérve, hogy nincs fent mellette 41 másik, mert csak az az 1 érdekel.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.17. 16:28:47
Épp most várom a Post Scriptumot, amihez még csak hasonló sincs konzolon de cáfoljatok meg nyugodtan.
Egyetlen értékelhető játékot láttam eddig az a Guitar Hero volt. Haverokkal tök poén volt az egész, összegyűltünk és bohóckodtunk. Persze egyedül nem szórakoztató.
Nekem nem gond ha más szereti a konzolokat, mindenki játsszon azzal, ami neki a legjobb. Ettől még nekem ez a véleményem.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.17. 16:14:59
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halo 5
Halo 4
Halo 3
Hal o3 ODST
Halo Reach
Fable 2
Forza Horizon
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 5
Gears of War 3
Gears of War: Judgement
Ninja Gaiden II
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Ridge Racer 6
Next PC upgrade: 2022
Nemtom van-e még, de ez a kettő pont jó lenne, ha lenne...
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.17. 13:26:11
PC-n is vannak 8-9+/10-es címek, de ettől még kár lenne kihagyni a konzolos felhozatalt, főleg, hogy adott műfajon belül néha ott találod a legeslegjobbat.