Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Én most Comodo Internet Security Premiummal tolom. Van benne tûzfal és virusírtó is, mindig jelez, amikor valami csatlakozni akar ÉS nem kell kódokkal frissítgetni, mivel bármeddig érvényes és legit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Köszi, bár én már megtaláltam aktuális szerelmemet a Kaspersky Internet Security-t. Ennél jobb cuccal eddig még nem találkoztam. Rettentõ gyors (mind mûködés, mind ellenõrzés szempontjából), Windows rendszert sem lassítja, kicsi erõforrásigénye van, baromi nagy és friss vírusadatbázis (sokszor frissíti az adatbázisát), magyar nyelv, tûzfal, pénzügyek + jelszavak védelme, reklámok és spamek blokkolása, weboldalak ellenõrzése, rootkit keresõ. És a 30 napos Trial verzió sem nyomja az arcodba a reklámjait, mint más "kedves" vírusirtók (vegyél meg most pls!), hanem teszi szépen a dolgait. A tûzfal is kellõ védelmet nyújt, azért volt 1-2 Microsoft backdoor, amit letiltottam vele. <#idiota>
A tavalyi vírusadatbázis/víruskeresõ program tesztben is kiemelkedõ eredményt ért el!

Nagyon ajánlott kategória!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Mivel te nem játszod neked mindegy. Mi akik igen lehetünk csalódottak, de nem azért mert évente kapunk egy minõségi játékot, hanem azért mert nagyon nem akarnak megújulni, és ez teszi lapossá az egészet. A korszakok, karakterek, és minden más ami a prezentácval és a desingel összefügg azok mind mind kiválóak mindig. Játékmechnaikában kellene belenyúlni, hogy az is élvezetes legyen. Reméljük a nextgen részeknél új alapokra fektetik az egészet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Valóban remek. Mostantól évente nem egy ratyi AC-t fogunk kapni, hanem kettõt.

grebber
Francia forradalom idején, Párizsban. Érdekes választás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Epic!!!!<#eljen><#taps>

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Ha valaki normális vírusirtót keres, most a Bitdefender Internet Security 2014 9 hónapig érvényes változata innen ingyen elérhetõ:
Bitdefender Internet Security 2014

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Shep
Alfa de azért év végén már jön 😊 Tudom 100 éve fejleszti az x-edik csapat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nagynehezen csak összehozták. Megy a Paypal Gaming Sale.

Bár szerintem kár volt...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Mutat már egy ideje, de minek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

lalakov
Neked nem mutat? :o
grebber
Miért neked mutat valamit már vagy csak trollkodsz?

Fpocok

grebber
Elég jóra sikerülhetett a nemrég megjelent Rekoil<#banplz>

Rekoil 3pack 3 font

tomsolo
Hát ez a paypal gamingsale nem tûnik vmi nagynak....:/

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Annyira azért csak nem borzasztó, The Fall-tól nem lehet rosszabb 😊

Seth
Mert szóra sem érdemes

PSN ID.: Beegabor

Shep
Látom a steam megint lehalt.

Shep
Ja, közben látom ,hogy konzolra már van majdnem egy hete warez. Akkor meg mi az, hogy beszámolót nem nyomtál kedves Grebber?

Shep
Mi az ,hogy a múlté, már konzolon szétwarezoltad, vagy mi?

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Ezért nem szabad free hétvége elõtt resync-elni. Én a The Witcher-nél megtanultam a leckét.
genndy
Én egyáltalán nem értem mirõl beszélsz... <#rinya> Én vagyok a hülye, értenem kéne?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

<#nevetes2>
Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezekszerint te is 😄, nem, csak megsporoltam nektek egy szavazast. Sorsolas meg kimegy, mondjuk epp be akartam irni a steames csoport topikjaba is es akkor vettem eszre amit...szal nem azert ajanlottam fel a payday-t amit ott olvastam...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sz4bolcs
Ja, ez a battle assault áll hozzá legközelebb.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
xD

Fpocok
NEm tudom. Valami bollywoodi.

tomsolo
Wow milyen film ez? Elöször azt hittem a Singham de látom, hogy nem...

Fpocok
😊

tomsolo
Jaaa odáig nem jutottam el 😄

Talán olyasmi lehetett mint a Battle Assault...

wantonly
Amúgy nekem "Exists in Your Account"-ot ír a free hétvége miatt.
Tinman
Most mi a baj? Megint én csináltam valamit? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Oldalnezetes bunyos játékot írt 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Maak
Nem ohajtom kommentalni miert dontottem igy, csak annyit, hogy van aki ide sem boffent mar honapok ota, es fel sem merult a neve. <#shakehead>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tomsolo

Dzsini
hm, nem pont robotok, de C64-en volt egy Aaargh! nevû móka, ahol egymást lehetett rádobálni különféle épületekre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sz4bolcs
Nem OMF. Még régebbi játék lehet. Tényleg az egész csak arról szólt, hogy két felhõkarcoló méretû robot harcol felhõkarcolók között.

Dzsini
Az 1.6.5 múlt decemberi verzió (ez van a Play Store-on), az Amazonon 1.6.2-nél tartanak. Nem tudom mennyi új funkció meg hibajavítás került bele ahhoz képest, de azért ennyi idõ alatt illett volna szerintem utánuk állni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
One must fall 2097?
OMF 2097
sz4bolcs
Nem. Ebben nagy felhõkarcolók voltak háttérben, meg tereptárgyakként, a robotok is ház méretûek voltak.

IMYke2.0.0.0
Ingyenes, és magyarul is tud: "Heroine's Quest: The Herald of Ragnarok"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Rise of the Robots?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

davidka003
Mûholdas csatornán régen csomó ilyen játék volt amit a TV-ben nyomattak. Fõleg német adókon. Vágyakozva néztem õket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Amazonon vettem, mert a Play nem fogadja el a bankkártyámat, pedig semmi baj nincs vele... Én nem vettem észre amúgy, hogy gond lenne vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

sz4bolcs
Valaki emlékszik arra a játékra, amit tv-ben nyomattak 20 éve valami mûholdas csatornán?: Oldalnézetes bunyós játék, robotok harcoltak egymás ellen városi környezetben.

Dzsini
Ahogy olvasom az Amazonon többen panaszkodnak, hogy a play store-hoz képest nem a legfrissebb változat van ott, tehát lehet, hogy jobban jártál 😊

(én is megvettem elég hamar, rövid próba után nagyon jól összeszoktunk)

Rapid81
Ennyit kellett volna várnom a Swype-ra. Mindegy. Azt a 2 dolcsit vígan megérte.