Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Eredeti játékokról szóló képek: jöhetnek spoiler nélkül, csak a méretük ne legyen nagy (<300k😎.
2. Más, azaz offtopik, de nem sértõ, nem gusztustalan képek/videók spoilerbe, spoiler elõtt lehetõleg jelezni hogy mire számítson az ember ("filmes off", "érdekesség", "vicces"). Ez se legyen nagy (<300k😎, de ha muszáj akkor jobban elfér.
3. Gusztustalan, sértõ képek spoilerben SEM.
Ennyi. Písz & láv.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha a saját példámra gondolok engem elég durván beszippantott az akció-biznisz. Két éve talán még 2 játékom volt. Volt egy Half-Life + egy CS az accountomon. Azt sem tudtam mi fán terem a digitális játékvásárlás vagy. Most meg 300-400 játék csak a steam accountomon, a többirõl és a dobozosokról már nem is beszélek...
Nem azt mondom, hogy ez baj, sõt, mert egy-két kivétellel nem bántam meg. És az iparnak se hinném, hogy rossz lenne, hogy én ennyit költöttem (és még sokan, akik az akciók miatt többet költenek játékra), de ne essünk át a ló túlsó oldalára. Ha valami egy kicsit is érdekel és nagyon olcsó, akkor már sokszor megveszem. Egyébként nem biztos, hogy tenném. Sokszor elfelejtem azt, hogy ezzel a sok játékkal amit felhalmoztam nem fogok tudni játszani. Szeretnék, de fizikailag lehetetlen. Az akciók jók, de az arany középutat kellene megtalálni.
Az eltántoríthatatlan warez-huszárok meg bekaphatják. Mindegy nekik, hogy akció vagy nem akció, akkor se vesznek semmit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amíg a HB is játékonként adott kódot, akkor szívesen megvettem az egész csomagot, mert legfeljebb kisorsoltam vagy szétszórtam ami nem kellett. Így legfeljebb akkor, ha úgy gondolom hogy lesz rá jelentkezõ (bár tipikusan a bundle pakkok azok amit sokan vesznek, pont mert olcsó, úgyhogy jelentkezõ se nagyon van a giftre (fõleg ha úgy gondolkozik mint én, hogy úgyse kellene neki az összes, tehát ha nem vette meg, jelentkezni se fog rá)).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Torment 2 sem készülne azzal a felütéssel (azt majd meglátjuk, hogy milyen lesz), hogy majd bundle-ökbõl behozza az árát.
Ingyenes is coop is ,ez még érdekelhet is<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindannyiunknak vannak olyan gyengéi, amikor nyitjuk durván a pénztárcát... ezt te is tudod.
"1-5 dollárért a többségnek már mindegy mit vesz."
Nem tudom más hogyan gondolkodik e téren, de én mindig úgy veszik bundlit, hogy min. 1 cím kiemelkedõen fel kell keltse az érdeklõdésem. Fut most is vagy 5 bundli, aztán 1-et vettem, a többi nem érdekel, vagy tényleg csak 1 cím belõle, azért meg nem adok 6 dolcsit.
"Nálunk persze sokat számít a warez ellen, de se korábban, se a jövõben nem kelet-európai piac fogja eltartani a kiadókat."
Nézd meg a külf. torrent oldalakat... azért vannak ám ott is sokkoló adatok, de igen, tényleg nem a mi régiónk a mérvadó.
"(hörcsög) vagyok, de én ilyen voltam régen is,"
C64-em megkapása utáni 1 hétben már 100 játék felett voltam. Semmit nem változtam, csak annyit, hogy most nem warezolok.
Amúgy igen... egyetértek nagy vonalakban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindig csak azokat lehet kiszipolyozni akik hagyják magukat!Én pl (mert van lassan 600 game a steam fiókomon amik közül lehet el sem indítom már 95%-át mert warezba letoltam többször is) egy fikarcnyit sem érzem magam kiszipolyozva!
Lehet, hogy szerencsésebb lenne tényleg a krémet megbecsülni jobban, és nem elaprózodni a sok semmiség között. (Ez az elõbbi mondat mondjuk érthetõ a játékokon messze túlmutató értelemben is.) Mindenesetre az szerintem röhejes, amikor már azért is megy a nyavalygás egy akciós játékra, ha korábban már egyszer volt 50 Ft-tal olcsóbb.
Én is - azaz mi is - felhalmozó beteg állat (hörcsög) vagyok, de én ilyen voltam régen is, másrészt pedig azért játszom is hébe-hóba.)
Látom, hogy magad is írtad, részben egyetértesz vele, és most valószínûleg velem is, de úgy gondolom, hogy az általad kifogásoltak nem elválaszthatók teljesen attól, amit írtam.
"amit arra használnak, hogy kiszipolyozzák a játékosok pénzét"
Nem. Nem az 1-5 dolláros címmek szipolyoznak, hanem a pár órás, de 10k-s játékokkal, amihez aztán jön 5k-s Season Pass, amivel + pár -nem is biztos, hogy tartalmas- órát adnak csak megint.
"Ráadásul mivel a sok vásárlás miatt rengeteg címet felhalmoznak, sokat be sem fejeznek (már ha egyáltalán elkezdik)."
És? Ez miért káros a piacnak? Lényeg, hogy még több elment belõle a fejlesztõkhöz is jut belõle, mehet a következõ fejlesztésre a pénz. A felhalmozás egyik legáldásosabb hatása, hogy feleslegessé teszi a warezolást. Ott van sok 100 címet, mi a szarnak warezolnál le egy 501.-et?
A másik jótékony hatása, meg a játékosra van: Bõven van választék, kényelmesen válogathat kedve és szája íze szerint.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy hogy némelyik indie stuff szereti masszívan tartani +3 év után is a nyitó árát?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Miért káros dolog a leárazás?
A Democracy fejlesztõje, Cliff Harris nem hogy nem örül a dömpingszerû játékakcióknak, egyenesen károsnak tartja a rendszeres leárazásokat.
„A játékosokkal játszanak, mint egy k*rva zongorán, amikor felbukkan a kiírás, hogy LEÁRAZÁS!” – olvashattuk Harris legutóbbi blog posztjában. „Ez egy nagy pszichológiai trükk, amit arra használnak, hogy kiszipolyozzák a játékosok pénzét, és ez rossz, és ha tudunk (valószínûleg nem tudunk) tennünk kell ellene.”
Harris, az egyemberes Positech Games tulajdonosa szerint a kiárusítások nem tesznek jót a megjelenéseknek. A játékosok kivárnak, tudják, hogy elõbb-utóbb úgy is az olcsó kosárban fogja végezni az adott cím, ami kifejezetten problémás a multiplayer játékok esetén. Emiatt lassan folyik be a pénz a fejlesztõkhöz, akik így nem tudják finanszírozni a tartalmakat, és a javításokat. Harris szerint emiatt az állapot miatt a vásárlók kevesebb idõt fordítanak arra, hogy kiderítsék, az adott játék megéri-e egyáltalán az árát. Ráadásul mivel a sok vásárlás miatt rengeteg címet felhalmoznak, sokat be sem fejeznek (már ha egyáltalán elkezdik).
Az akciók elértéktelenítik a játékokat, és minden hatalmat az olyan rendszerek kezébe adnak, mint a Steam, vagy a Gog. „Nem hiszem, hogy ez ellen bármit tehetünk. A leárazások mûködnek. A kiárusítások mûködnek” – tette hozzá Harris. „Megértem, hogy a többféle árazás miatt több játékoshoz jutnak el a címek. Értem, hogy a kiárusítás gazdaságilag hatásos módszer a bevétel maximalizálásához. A baj az, hogy ezzel forrásokat vesznek el az adott terméktõl. Már nem termékeket adunk el, hanem akciókat. Az endorfinlöket attól keletkezik, hogy lecsaptunk egy jó ajánlatra, és nem attól, hogy ténylegesen szeretnénk megvenni egy játékot, és átélhertjük azt az élményt, amikor elkezdünk vele játszani. Ez rossz.”"
grat
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!