Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Bio Inf akciós, de a DLC nem. Száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
wantonly
Az összeset kontrollerrel játszottam végig 3 éve.

Ok, akkor jó, kösz az infót! Csak mert a steam-es oldalon nem szerepelt a kontroller támogatás.
IMYke2.0.0.0
Az összeset kontrollerrel játszottam végig 3 éve.
Annyit elárulhatok, hogy bár egyik epizód sem maga a tökély, összességében mindegyikkel remekül szórakoztam.
A Forgotten Sands nehezebb is volt, mint a többi (fõképp a végén) - számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
A klasszikusokat én is imádtam, korának meghatározó játékai, az új részek közül a Warrior Within-t és a The Two Thrones-t nyúztam, mindkettõ remek játék, de valóban nehezek, mind az ügyességi, mind a verekedõs részek okozhatnak fejfájást. Amíg nem volt normális vasam, addig nagyon sokat játszottam ezekkel, mert grafikailag nagyon szép volt és mégis jól futott. Azonban eddig nem volt lehetõségem kontroller-t használni (remélem támogatja mindegyik rész), talán így könnyebb lesz. Nagy szégyenteljes hiányosságom, hogy kimaradt a The Sands of Time, ez most pótolva lesz és a legújabb részekre is kíváncsi vagyok, de majd szépen sorjában.

Imi: köszi a megerõsítést, megvásárolva. Belegondolva a 700Ft/játék elég jó üzlet, csak egyben hangzik nekem soknak. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A The Forgotten Sands Deluxe Edition-t vettem meg, mert az tartalmazza (legalábbis remélem, hogy nem csak az elõrendelésnél volt ez) az elsõ részt is és így olcsóbb volt a kettõ.
Sir Quno Jedi
Demonicon

Na el is feledtem megírni, hogy letoltam. 18 óra, mellékküldikkel (majd mind).

Jóféle, sötét, vége sem leányálom. Az uccsó helyszín uncsi tán a sok mászka miatt (pedig az is jó).

Korrekt rpg, kaland, komoly, sötét sztorival, kemény döntésekkel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maak
Okay...inkabb arra celoztam, hogy nincs aranyban a 4pack ara az 1db araval...nemhogy olcsobb lenne, ahogy a logika diktalna.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Elég ha egyre van pénzed, meg még három steam havernak ugyanez, és szoktatok egyszerre online lenni. :o
Maak
Biztos nem tokeletes, de azt olvasom jobb az elsonel, 4 fos coop meg bejovos szokott lenni, csak epp 4packra<#merges2> nem volt eleg lovem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jó a játék? Lehet mennék én is lopni néha...<#idiota>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Köszönjük! Bár nincs meg, de ezúttal meghagyom másnak a lehetõséget! <#taps>
Maak
Csak mer' kellene emberke akivel majd megyunk lopni. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
<#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak

Dzsini
Én amennyire szerettem a klasszikus Prince of Persiakat (1-2, egy kicsit a 3D), annyira nem tudtam dûlõre jutni az újakkal. A platformozás még csak-csak, de a bunyókra nem tudtam ráérezni, és csak szenvedtem vele.

Viszont a világot nagyon kedvelem (mondjuk a nevembõl sejteni lehetett), így a Youtube HD mozit választottam 😊 Nagyon rendben van az a sorozat, nekem még a rajzfilmesebb stílusú reboot és a filmbõl készült rész is tetszett.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Szerintem bõven megéri a sorozat ezt a pénzt.
Ha mindegyiket végigjátszod, akkor remek 1 hónap elé nézel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Ez tényleg egy nagy semmi.
wantonly
A Prince of Persia Franchise szerintetek megér 3500Ft-ot? A játékot ismerem, ár szempontjából kérdezem. Amazonon DRM nélkül akciózzák, máshol nem szoktam látni, hogy akciózva lenne. A steam-es verziót pedig csak itt lehet megvenni (gondolom).
Szabi
soha nem fogok konzolt venni miatta.. viszont ha kiadnák pc-re, azonnal rendelném is elõ..

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
ja, devkitnek szokták hívni, az E3-on azokkal demózták az X1 / PS4 tartalmakat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
"A Forza Motorsport 5 PC-s verziója is feltûnt, ami azt hivatott bizonyítani, hogy a DirectX 12-vel mûködhet a játék PC-n is. Ez sajnos egyelõre csak demonstráció, mivel a Microsoft nem tervezi a program kiadását erre a platformra."

Ez betonkemény!

Tehát elvileg jönni fog egy kalóz XBOX One emu ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Nem hanem csak nextgen. Az UBI store oldalán nincs PC opció...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kigyi
Szimulátorozok az iRacing-el teljesen kompatibilis, ott nincs gond vele és közben jól mûködik sok más játékkal is már.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Jól döntöttél, hogy megvetted. <#worship>
Én imádtam még a nehéz harcot is benne. Volt egy ellenfél, akivel jó ideig szívtam, míg rájöttem, mi a megoldás.
Kontroller erõsen ajánlott.

ZsZso
Amazon AppStore (Android) ingyenes alkalmazások:

Some have been freebies before but this should be the list of free titles for the occasion.
These should all be free Friday the 21st and Saturday the 22nd;
King of Math Junior
PrintHand Mobile Print Premium
Runtastic PRO GPS Running, Walking & Fitness Tracker
SketchBook Pro
Worms 2: Armageddon (Kindle Tablet Edition)
Swype Keyboard
POLARIS Office
Worms 2: Armageddon
mSecure - Password Manager and Secure Digital Wallet
Fruit Ninja: Puss in Boots
Dr. Panda's Airport
SpinArt
MONOPOLY
Ski Safari: Adventure Time
Battle Maiden Yuko Runner
Toca Lab (actually today's free title anyways).

http://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1000620471

Félkövérre vettem a szerintem nagyon érdekes címeket. Frankóságos!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Miért nem csodálkozom, hogy továbbra sem értesz...

Dzsini
Elite: Dangerous alfa változathoz, ahova 200 fontért be lehetett szállni 😊

Sir Quno Jedi
Mihez is?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kigyi
Mert a végleges még legalább 1 év és ez is használható már jelenleg is rendesen.

Sir Quno Jedi
minek neked devkit vaze

ZsZso
Szerintem ez az. Nem dobtam el tõle az agyam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hát, a Child of Light, ami a legjobban érdekel. Az Amnesia-t nem mertem játszani, szóval a Daylight is kimarad 😄. A Watch Dogs és a Murdered ígéretesnek tûnik, de mindkettõnél megvan a veszély, hogy egy idõ után monotonitásba fog torkolni a játékmenet. A Bound by Flame-tõl nem várok sokat, mivel a fejlesztõcsapat eddig nem csinált semmi kiemelkedõt. Ez a Max akármi pedig még kérdéses kategória.
kigyi
Elérhetõ az Oculus Rift Dev kit 2. Javított felbontással gyorsabb válaszidõvel, szebb külalakkal stb. Halad a cucc a megjelenés felé, de még azért addig eltelik talán 1 év is 😞 Lassan kezdek begizdulni, hogy elõrendelem a dev kit 2-t így a nagyobb felbontással, már viszket a kezem csak pénzem nincs 😄 😄

wesker24
Nem a Carmageddon Reincarnation egyenlöre csak Early Access lesz !
Krisztiam
A carmageddon az dobozos lesz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

grebber
A ninja gaiden már a multé, azért nem is írtam fel!

Next PC upgrade: 2022

sz4bolcs
Bocs, akartam még írni a hozzászólásom végére még, hogy 'de majd meglátjuk'. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

wesker24
Mert még csak Early Access és csak pre alpha statusban van ! 😄
Szabi
igen, PC, Xbox One, PS4

"Nulla tenaci invia est via"

tomsolo
A The Crew tényleg csak nextgenekre jelenik? :o

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

sz4bolcs
Nem tûnik valami nagy játéknak :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

carmageddon megjelenik? jézus mennyi játszottam vele régen😄

<#eljen>
Shep
Kihagytad a holnapi Ninja Gaident

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
600ft-é játék DLC-kkel? Capcom-tól?LOL naná hogy jo 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Amikrõl majd kiderül, hogy fabatkát sem érnek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondtam 😊

DarkSector
Március 21-23 -> ingyen GOLD hétvége Xbox Live-on!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Azt írtam, hogy 3k brutálisan sok egy demóért.
Jött rá egy ilyen komment:
"Nem kötekedésnek szánom , tipikus az vagy akinek minden ingyen kellene..."

hát nem lol? Amúgy meg ja kb ingyen kéne adni, mert demonak felel meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És meglepõen sok köztük az új IP.