Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hidd el: Akkor és ott megjelenés hetében, amikor kijöttél a Vault 13-ból n00b kariként, egy szál késsel a kezedben, majd meghallottad a környezeti hangokat és megláttad a tájat, ugyan ezt érezted. Én feltétlenül. Emiatt a 3. esetében már nem ütött akkorát a Vault-ból való távozás... nem meglepő, hogy nem.

Persze, hogy 2018-ban a 3. rész után ez már neked nem tud átütni ^^

"És engem ezért nem zavart, hogy egy idő után már félisten voltam a F3-ban, mert számomra a harci kihivás csak negyed vagy ötödrangú, fontosabb hogy felfedezhessek, megismerhessem a világot"

A felfedezés izgalmához drasztikusan hozzátesz, ha van tétje a dolgoknak. Fullos karival, már nem számít egy jó loot, jó fegyó, jó páncél, mert már van rajtad, meg 2 az inventoryban eladásra. Ez egyébként az Muterhajó Zétában járt csúcsra, amit kb. egy céllövöldének éltem meg. A Baldur's Gate 1-2 pl. ebből szempontból k. jól van belőve, mert bármit is teszel, akkor is egy tisztességes kihívás fog rád várni a következő helyszíneken és nem az van, hogy pusztulgurul minden tőled, mint a F3-ban, cirka 60%-tól.

F4-ről sajnos még nem tudok nyilatkozni. Remélem megérem, hogy játszhassak majd vele, egyelőre New Vegas... talán idén nekiesek. Hosszú a sor.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.25. 15:03:48

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mert nem csak a Mortal Kóbász meg a renDieMCi vannak a búnyos piacon. Régen pl volt egy Fighting Force nevű lópikula. Csak azért, mert nem volt ring, meg nem időre ment, attól még verekedős játék volt az is. És kb annak a továbbfejlesztett változata lehetne a RM, fejtörőkkel meg "ügyességi" részekkel megspékelve. Meg nyilván egy történetet aláhegesztve. De még is verekedős játék, mert nem jutsz tovább úgy, hogy ellopakodsz, kikerülöd, meghekkeled, csak ha levered. És a játékidő fele kb ebből áll. És mint mondtam, még ezen is túltettem volna magam, ha nem társult volna hozzá ilyen igénytelenül összetákolt célzás/mozgás rendszer és kamerakezelés. Magukat az ellenfeleket nem is lett volna olyan nehéz leverni, a nehézség kb felét az adta, hogy nem sikerült a megfelelő ellenfelet befognom, nem arra mozdult a karakter, amerre szerettem volna és legfőképpen hogy úgy mozgott a kamera, hogy az ellenfelek felét nem is láttam.
Akció-kalandok sora van tele közelharccal, legyen szó AC-ről vagy Beyond Good & Evilről. De mondhatnám a zseniális Sands of Time-ot is, mert az még elég könnyed volt ebből a szempontból (a Warrior Within már nagyon bekeményített). Bár élvezetesebb, mint a Remember Me, a maga egyszerű módján jobban működött, és mellé a platforming és a feladványok is "enyhén" jobbak voltak.

Szerintem az RM tipikusan az az akció-kaland, melyről ránézésről lerí, hogy nem lesz túl nehéz (az Occam-elvet követve egyértelmű a döntés). Mindenesetre a kihívásról spoilermentes vélemények után mindig lehet guglizni.

Dio 3? Az nekem hell fokozaton is vicc volt, utána az inferno meg brutál nagy ugrás volt.

Már sok minden megváltozott, a szinteket is átnevezték. Most így néz ki: normal, hard, master expert, torment I, torment II... torment XIV. torment I-en egy sima sárga (unique) ellenség keményebb, mint egy fejezetvégi boss. Az albossokhoz képest meg pláne. Nem igazán stimmel ez így, és így a HP-növeléssel is járó szintemeléssel is bajban vagyok. Nagyon addiktív kooperatívban (helyetted is crusader vagyok, ha jól rémlik, neked a kiegészítő előtt ment le), de ez az egész nem az a mechanika és balance, amit ideálisnak tartom.
MerlinW
<#szomoru1>

[merlinw.org]

Tinman
Ha a stílus k. jó, az magával szokta vonzani a magas minőséget is. Persze van erre is rossz példa, de szvsz nem ez a jellemző.

Ennek k. jól áll, hogy AAA. És még csak azzal se értek egyet, hogy ez már nem GoW. De. Az. Csomó korábbról áthozott, de jelentősen upgradelt jellemzője van. A lehető legjobb ami történhetett az Ascension-os vergődés után a GoW-al, az pont ez. A Sánta Mónika feltörölte velünk a padlót.

Nem is tolom nagy adagokban, pont azért, hogy sokáig tartson. Mindig csak akkor tolom, amikor tudom, hogy tuti van rá 1-1.5 órám. Eleve a hard fokozat miatt is, így az igazán örömteli, így nincs frusztráció. Azért eleinte voltak meglepetések, még nekem Souls-on szocializálódott gamernek is... meg vannak is, de már jobban lekezelem, fejlődtem.

Uniformizálódástól nem tartok. Mire gondolsz? Arra, hogy Kratos mellett van segítő? Szerintem nincs ezzel semmi gond. Sokkal üresebb, magányosabb, kevésbé motivált lenne a játék... ez egy plusz hangulatot ad, segít érzelmileg is átélni és véletlenül SE hajaz ezen része a Last of Us-ra. Az is remek, meg ez is. De a kettő más.

DMC-nek még mindig nem álltam neki a Souls-os gyakorlataim ellenére sem, pedig lassan a trimmelő gépre is megvannak a DMC-k. Bayonettával meg anno is úgy voltam mint most... nekem az már túl combogeekjapó, túl sok. Nem vagyok vak, letoltam, láttam és értem az erényeit, de nekem kevésbé zsánerem. Eleve a #kardospajzsosfejszésölős megoldásokat csípem, így a GoW is rögtön betalált.

Azért írtam a kullogást, mert mostantól kezdve éveknek kell eltelni ahhoz, hogy egyáltalán más fejlesztők megpróbálkozzanak hasonló húzásokkal. Nem fogok spoilerezni, eleve szagoljon kötelet aki leszarja a másik játékélményét, szóval csak annyit mondok, hogy vannak benne olyan megoldások, amiktől elég különleges a játék, ráadásul amiket már láttunk máshol, azon is csavartak kicsit, minden feljebb van ebben a cuccban tolva... minden.

Kiknek kéne az útjukra lépni? Hát mondjuk az ilyen From Soft-féle suttyóknak. A GoW hardon feltétlenül hasonló pár elemében a Souls-okhoz, de míg a DaS 3 nem volt képes igazán megújulni, csak DeS + BB gyúrma lett, addig a GoW olyan jól megújult, hogy nem maradt a fejemen haj.

Milliárdszor szívesebben tolom jelenleg a GoW-ot, mint a DaS 3-at az biztos.

Valójában a From Soft ezekkel a Soulsborne címekkel, a múlt évezredtől képtelen igazán megújulni, bár az tény, hogy a Bloodborne már egy nagyobb lépés volt egy másik útra, a DaS PtD meg a cég munkásságának abs. csúcsa.

És most mit rebesgetnek? Bloodborne 2? Ómilyeneredetiötletlófaxt. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.25. 14:44:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ebből a szempotból nem is bánom, hogy kimaradt a F1-2, igy talán kevésbé voltam "előitéletes" a folytatással. Wótmá nagyon nem lehetett, mert ha jól láttam (már pedig jól láttam) akkor az első két rész a Commandoshoz hasonlóan felül-oldal nézetes, fix kameranézettel, ami aligha adhatja vissza a lepusztult vidék, a romos házak fölött és a piszkos felhők között halványan pislákoló Nap képét. Tudom magamról, hogy az utóbbi években nagyon elmentem FPS irányba, de egy ilyen élményt soha nem fog tudni visszaadni egy Fallout 1-2 kivitelű játék. (és hogy ne legyen az, hogy csak találomra irtam valamit, benyomtam egy Fallout 1 gémpléjt. Hát a Vault bejárata ennyi erővel lehetne egy bánya/dungeon/TotalAnnihilation betonpálya is, nekem semmiféle poszt-apokaliptikus hangulatot nem adott. De izlések és pofonok.

Pedig a Black Flag története engem valahogy jobban érdekelt. Nyilván a fordulatról lemaradhattam, mert én csak az aknamezőig jutottam el, ott nem birtam el azzal a robotizével és miután egy órán át, többszöri nekifutásra se adta be, inkább letöröltem az egész játékot. És nem azt mondom, hogy a BF története tele volt csavarokkal, de nekem abszolút adta azt, amit egy kalózos játék történetétől várnék, mondom ezt úgy, hogy a sci-fi még mindig közelebb áll a szivemhez és bár az alapötlet érdekesnek tűnt, a 8 óra alatt nem villantott semmi olyat, ami miatt azt mondtam volna, hogy akkor huszonharmadszor is nekiugrok a robotnak. Edwardot én se igazán értettem és azonosulni se tudtam vele, valahogy még is jobban érdekelt, hogy mi lesz vele. Verekedős játékkal meg annyira nem szoktam játszani, hogy bennem fel sem merült, hogy esetleg optimalizáljam a kombókat, pedig tényleg mindent kényszeresen, de annyira nem érdekelt. És engem ezért nem zavart, hogy egy idő után már félisten voltam a F3-ban, mert számomra a harci kihivás csak negyed vagy ötödrangú, fontosabb hogy felfedezhessek, megismerhessem a világot és elolvasva a logokat megtudhassak dolgokat a háttérről, illetve feladatokon keresztül segithessek karaktereket. És igaz hogy magasabb szinten már úgy gázol át az ember az ellenfelek többségén, mintha rongybábuk lenének, de azért a F4-ben pl még 80. szinten is akadt olyan ellenfél, amire alaposan rá kellett készülnöm. Azt nem mondom persze, hogy túl nehéz volt a harc, de amikor valakit fejbelősz és távcsövessel és túléli, az azért a realisztikusnál "nehezebb". (ezért is nem szeretem a boss harcokat, mert mi az, hogy kitárazok a fejére és nem hal meg?)
Tinman
"Nem is értem a "bunyósokhoz" való hasonlítást."

Én értem... k. sokat kell benne melee bunyózni. Nyilván senki nem akarja a MK-al, meg a SF-el összevetni, de a DMC-hez egy fokkal inkább közelebb áll (jah, azért az is más stílus.)

Ez a hard, nem hard kérdés, baromira nem ilyen egyértelmű. Volt olyan játék ahol a normal is megizzasztott, meg volt olyan is, ahol hardon is könnyen meneteltem, meg persze olyan is, ahol hardon azt is megbántam, hogy megszülettem. A Rise of Tomb Raider pl. hardon is viccház, a Conan meg hardon egy könyörtelen mészárszék. A lófax se tudja amikor elkezd vele játszani, hogy na akkor most min is kéne tolnom, hogy élvezzem is a játékot, meg kihívás is legyen. Ahány fejlesztő ezt annyiféleképpen látják.

Dio 3? Az nekem hell fokozaton is vicc volt, utána az inferno meg brutál nagy ugrás volt.

Stalkerben fogalmam sincs miért, de nem zavart annyira, mind a Dead Island-ben. Eleve a Stalker az mérföldekkel jobban bejött/közelebb áll hozzám, mint a DI valaha is fog.

Tudod milyen ez, nem a minőséget szokták majmolni, hanem a stílust. És nem is kell mindennek AAA-nak lennie.

Én az uniformizálódás ellen vagyok úgy általában - persze a jótól tanulás és adaptálás mellett.

Továbbá normális DMC-t meg Bayonettát szeretnék. Vélhetően lesznek is. Megújítani nyilván azokon is lehet mit, és az új GoW-ot nem is kívánom megszakérteni, de a hack 'n slash nem az a műfaj, melyben nyugati alapokat érdemes követni. (És náluk sem lenne ekkora eszetlen költségvetés rá.)

Egyáltalán mire gondolsz? Kik kullognak mögöttük, és kiknek kéne az útjukra lépniük?
Tinman
Hát ha ilyen minőségben képesek lesznek rá (erősen meglepődnék), akkor hajrá nekik. Ha jól tudom ehhez 100+ ember több, mint 4 évnyi munkája kellett.

IMYke2.0.0.0
Remélni, na azt szabad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remélem, hogy az ipar nem ebből nem azt a tanulságot vonja le, hogy ész nélkül másolni kell.
Így nekem NAGYON könnyű volt normalon a játék.

Szinte minden tapasztalt játékosnak az minden efféle tinglitangli akció-kaland. Nem is értem a "bunyósokhoz" való hasonlítást. Nem Mortal Kombat és nem is DMC az RM. De hardon is könnyű, a játékmenet pedig nem követeli meg, hogy hardon élvezze az ember, csak az alatt fölösleges panaszkodni a kihívás hiányára.

Meg hát hol van ez a Diablo III-tól? Torment I-en beálltam egy boss arcába, és nem tudott érdemben megsebezni. Ehhez képest az első részben még normálon is szájba tudta verni az embert az első burning dead.

Elmegyek 15 másodpercnyire az épülettől. Visszamegyek, újra ott van. És ez gyak. az összes zombira igaz.

Nem spawnolt újra az összes gyorsan, legfeljebb 1-2 előkerült még. Gyakran azért, mert az előző akcióra még nem értek fel a játékosig. De egy zombiapokalipszis érte a szigetet, és mindenki élőhalott lett, nem csoda, hogy ritkán kihalt, inkább csak élőkihalt a környék. A Stalker respawnja engem jobban zavart, de még a Borderlandseké is. Főleg a Dying Lightban meg kapásból még túlélősebb volt hangulat, alap volt, hogy ki sem irtok mindig mindenkit, a célra koncentrálok. Egyedül és letakarítósan játszva persze ezek zavaróbbak lehettek, de szerintem nem érdemes úgy erőltetni ezeket a játékokat. Tudom, a Ryder Whyte és a kezdő szekciók single-only részek. A legdurvább viszont, hogy a Dying LIghtban a végjáték az, magyarán a végigkooperatívkodott játék végén elmarad a közös katarzis. Na, az a Techland igazi bűne.
benőmenő
Nemrég volt egy posztja redditen, hogy már nem működik semmi kezelés, szóval várható volt sajnos. Azóta a podcastjét is átvette más.
Azzal, hogy nem adta fel rávert egy évet amit a dokik jósoltak neki. Úgy hogy közben tudott még dolgozni, rendezvényekre járni.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.05.25. 12:49:23
Voltan
Igen. Úgy nézett ki, hogy alakul már a dolog egy pár hónapja, de sajnos kiújult, és ez már elvitte...

Nyugodjék békében.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jól tudom hogy rákos volt, ugye?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Oh ^^

Sajna ezekből olyan 3/4-1 évente bőven elég 1. Ha már kettőt tolsz egymás után az nem kicsit terhes.

Kezdésnek, akkor AC1 főszállal érdemes csak foglalkozni, az kb. olyan 17 óra alatt megvan.

IMYke2.0.0.0
"Rest in Peace John Peter Bain, July 8, 1984 - May 24, 2018."

34 éves volt. Dzsizász...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
AC nálam még mindig parkoló pályán áll - az AC1 sincs végigjátszva. S ha már a legújabb részekig majdnem minden megvan (nincs: Unity, Syndicate, Rogue, és Origin), akkor megjelenési sorrendben haladnék... ha rá vinne a lélek és a kedv.

IMYke2.0.0.0
Hú, szegény 😞(

Tinman
A GoW kb. megreformált egy műfajt. Innentől ez az etalon, ami után lehet kullogni.

Tinman
Igen, FS abs. casual cucc, a készítők se gondolták, hogy ekkorát fog szólni.

Vannak jó verekedős játékok, a Remember Me ebben nagyon mediocre. A combo rendszer elsőre nekem is olyan volt, hogy átfutott az agyamon, hogy jó, akkor én ezt kukázom. Aztán pár perc vakaródzás után beláttam, hogy ez csak az ellenség megtévesztése... ez az egész egy faék. És az. Én pont másképp gondolkodtam mint te:

Olyan RÖVID combokat raktam össze, amik célirányosak! Volt 100% sebzésre menő, 100% gyógyításra menő, meg 100% képesség feltöltő. Mikor melyik kellett azzal soroztam a népet. Így nekem NAGYON könnyű volt normalon a játék. A vége felé kezdtem el a sebzést és a feltöltést is variálni, de igazából nem volt az se nagyon lényeg, ment külön is.

Engem a falmászók picit sem zavartak. Soha nem is lőttem rájuk, mert előbb-utóbb lemásztak, támadni akartak és akkor kaptam el őket, közben ütöttem a társaikat, a nagy bengát meg nyilván a végére hagytam. Nem volt gond.

"Egyébként sem szeretem a platformereket, de a Black Flag-et kivittem, pedig abban is rengeteget kellett csúszni-mászni-ugrabugrálni."

Kellett, de az nem platformer. Az egy akció-kalandjáték.

"történet sehol sincs pl a Black Flaghez képest"

WTF??????????

A Black Flag iszonyú harmatos főszállal rendelkezik. A története rendkívül sekély, érdektelen a főhős, azt a játékot a hajókázás meg a tropical környezet adja el. Hozzá képest a Remember Me története nagyon is egyben van és a fordulat sem rossz, bár a játék felétől kezdtem sejteni.

"A Dedájlend is klafa játék lett volna, ha nem ilyen ratyi az inventory/equip megoldás."

Letoltam. Egyedül. Nekem azzal a fő bajom az, hogy teszem azt ott az asztalnál egy zombi, felé megyek felkel, leverem. Elmegyek 15 másodpercnyire az épülettől. Visszamegyek, újra ott van. És ez gyak. az összes zombira igaz. Ennél retekebb respawnt utoljára a Far Cry 2-ben láttam, amit emiatt ott is hagytam a francba.

Mert a Souls-ban is van respawn, de okosan! Ha meghalsz, akkor kapod vissza a nyakadba dögöket, de általuk elég jól fejlődhetsz is. Ehhez képest a DI inkább csak pain in the ass...

"Nekem a Fallout 1-2 kimaradt."

Így nem meglepő, hogy a 3. rész és New Vegas nagyon tetszik neked. Nekem se volt ellenemre a 3. Goty, de azért ez már nem az a FO, mint amibe anno beleestünk. Nem késő még pótolnod! Igaz a graf nem öregedett túl jól, de én nem hagynám ki a helyedben.

"elhagytam a Vault-ot és ott álltam a Wasteland közepén, fölöttem a sápadt nap.... az az érzés is leirhatatlan volt."

Igen, de nekünk rajongóknak ez vótmá' ;-)

Neverwinterbe gondoltam, hogy beleugrom! Aztán utánaolvastam és u.e. a putri van abban is, mint a WoW-ban, hogy a respawnoló mob-ra, meg boss-ra vársz. Kösz nem, többet az életben nem állok sorba játékban! WoW-ban bővel elég volt.

benőmenő
Ha akkora király a GoW, mint amilyennek nem tűnt stream alapján, akkor később is az lesz, mire megveszem majd én is a prőt/ps5-öt.
Egyelőre a PS3 felhozatalba is csak belekóstoltam, egy fantasztikus Journey-vel, a korrekt GT6-tal, egy középszar Killzone 2-vel és egy minősíthetetlen Motorstorm Apocalypse-el. Továbbá ott van még a szintén PSN-es Rain, amire illene már tényleg időt szakítanom.
A legtöbbet egyébként a FIFA 16 pörgött a haverokkal. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.05.25. 09:33:39
Voltan
Ó baszd meg.... 😞😞😞😞 Nagyon sajnálom. Ő volt az egyik legjobb. Ever.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Na ez de király! videó

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Bound by Flame egy vastagon középszerű játék. Abs. egypatronos.

Olyan messze van a Dark Souls-tól, mint a Baldur's Gate a Cursed Crusader-től.

Tinman
Fullos AC😮 élményért ez már elég jó ár.

Ha Unity + Syndicate még nem lenne hátra azonnal venném, így csak pénzkidobás.

Te, hogy állsz AC sorozattal? Mik pörögtek le eddig?

Dzsini
Elővásárolható a Jurassic World Evolution - a Frontiernél vásárlás is Steam kulcsot ad.

Megjelenés június 12-én.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.25. 08:37:22

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Inkább God of War-ba fordítanám azt a pénz. Hardon vastagon szórakoztatóbb, mint a DaS 3.

benőmenő
Dark Souls 3 Deluxe Edition 24.49 EUR
Tartalmazza a Season Pass-t. Én rendben megkaptam a kódot, annyi hogy a regisztrációs email kicsit sokára jött meg. A biztonság kedvéért azért Paypallal fizettem.
RIP TB, remélem már SQJ-vel rakja össze az új i9-es, Pascal Titános konfigját.
TotalBiscuit elment. 😞

IMYke2.0.0.0
Sajnálom 😞
A lényeg mondjuk maga a játék 😊

Eh. Késő. 😞 Mindegy. Azért köszi a linket. Majd legközelebb alaposabban körülnézek. 😄
IMYke2.0.0.0
Jól is teszed, hogy csak gondolkozol, mert itt sokkal olcsóbb: GMG - a kód: UBI15

Az Origins Goldon 40 fontért nagyon erősen gondolkodom.
Jim Morrison
legtöbb -66%
Origins most 36EUR

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
<#levele>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Na, ezen fel lehet már sírni tényleg...

//Na, úgy látszik eszméltek, mert már nagyobbak az engedmények...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.24. 19:08:13

genndy
Tavaszi nagytakarítás a Steamen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Legrosszabb játékélményeim egyike az a játék, szerencsére ezt hamar fel is ismertem és továbbálltam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Vannak hibái, de kellemes indie TPS akció. Az az érdekessége, hogy tényleg nem mindegy, hogy milyen viszonyt alakítasz ki a szereplőkkel (nem csak a Mass Effect-es "együtt hálás" miatt, hanem a sztori alakulása, és a végkimenetelt illetően).
Sőt, ha maximalista vagy, akkor --- ez lehet, hogy el fog keseríteni --- minimum 3 teljes végigjátszás szükséges a dologhoz (nincs benne klasszikus értelemben vett save spam)...

//Szerk.: kiegészítésként, nem a magyarítással játszottam, így annak minőségéről nem tudok nyilatkozni (vélhetően hangulatos a magyar, mert Teomus készítette).
//További kiegészítés, hogy a kamera azért engem tudott kicsit zavarni. Ha még jól rémlik a dolog,
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.24. 18:33:52

Atisz
A Bound by Flame wishlisten van, remélem nem olyan mint a Dark Souls (vagyis jobb). Egy ismerős áradozott róla és nem tűnik rossznak, de lusta vagyok megvenni (egyszer már volt vmilyen bundliban, úgy meg már nem jószívvel adok ki rá pénzt).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Bossfight lol. Azokat csak a youtubon láttam benne.
Még a legelején azt a dagat genyót nagy nehezen lenyomtam azt semmi több balfasz vagyok.
De a mostani killer bundle kapcsán emlegetett Technomancert fejlesztő játéka a Bound by Flame is ilyen 😞 Ott konkrétan pl egy harci tutorial az elején lehetetlenség.. Le kell győzni a csávót meg easyn se tudom megkarcolni se. Sajnos gondolom a Surge és a Tecnomancer is ilyen..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.24. 17:55:40

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Csak a 3. részt játszottam, úgyhogy nem tudom mi a helyzet az 1. résszel, de az a "legendás" nehézség egy álmítosz. Az első bossfight elég demoralizáló tud lenni, de ha hozzászoksz a bukfenchez és a futkosáshoz, valamint, hogy nem szabad eltávolodni az adott ellenféltől, akkor egy kemény-átlagos nehézségű játék a Dark Souls 3. Kapásból tudok 10 olyan játékot, ami nehezebb (többnyire elborult platformerek).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hmm, elég aljasnak tűnik. Én imádtam a régi X-COM-ot, de valahogy ez az új egy percig sem vonzott (az az 50-es évekbeli megvan, majd valamikor kipróbálom).

IMYke2.0.0.0
Most olvasom, hogy már 15 napja kivették a STEAM Store-ból a "Dark Souls: Prepare to Die Edition"-t... egész pontosan 2018.05.09-én (nekünk) este.
Nem véletlen, hogy a kuriózummá lett cím ára megugrott ott, ahol még vásárolható legálisan / szürkén.

Scooter
<#eljen> Azért ha valakinek van elfekvőbe, az szóljon. Megegyezünk!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.24. 16:04:20
IMYke2.0.0.0
"Ez kérdés volt?"

??
Azért szögeztem le, hogy ne legyen félreértés azt illetően, hogy miről is hablatyolok.
Vincent is örül, ha Te mindvégig tudtad, hogy miről írok... ellenben, beugró emberkék már nem olyan biztos...

//Szerk.: "Azt láttam a legolcsóbban az utóbbi időben csak 9.99€-ért."

Még egyszer: mióta nyílt titok lett, hogy jön a Remastered, még a szürke oldalakon is meg duplázódott ill. triplázódott a PtDE ára...
ELŐTTE (ahogy írtam) bagófüstért lehetett begyűjteni, mert úgy tűnt, hogy "le van írva" a játék...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.24. 16:02:22

Scooter
"A "Prepare To Die Edition", nem a Remastered."
Ez kérdés volt? Tudom, hogy nem az. Azért akarom a régit. Azt láttam a legolcsóbban az utóbbi időben csak 9.99€-ért.
IMYke2.0.0.0
Már nem tudom neked linkelni, de G2A-n 1500 Ft környékén is járt. És mintha még a Kinguinen is láttam volta bőven 2000 Ft alatt...
Most ugyanott (mindenhol máshol) majdnem 6000 Ft.
A "Prepare To Die Edition", nem a Remastered.