Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én csak azt nem értem, hogy ha olyan kritikus pontra jutunk, akkor miért nem állítjuk be az offline módot, amikor is - értelemszerűen - nem tud minket más játékos betámadni (nekem is volt egy, amikor az amúgy sem könnyű Ariandel pályán 2 órányi haladást buktam, mert egy nyomi rámtámadott, de az én hibám, mert elfelejtettem a játékban lekapcsolni az online módot - egyébként egy gyors internetről való lecsatlakozás is segíthet ilyen esetekben).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Anno PS3-on miután kiplatináztam és minden pixelét megismertem a DeS-nek, gondoltam én leszek a multi királya. Benéztem az "emeleti" hall of fame-be és amit ott láttam, utána kiléptem és soha többet nem indítottam el a DeS-t. -> Csalók hada, olyan fizikai képtelenség számokkal, amit csak cheatelve lehetett beletolni.
GTA V dettó ugyan ez. Amikor az úszást az ürge 0.1 mp alatt megtette, miközben legalább 10 perc kell hozzá... oookaaay.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dio 3: Igen, az autowin korábban is megvolt. Az első 2 fokozat vastagon autoplay volt és azért nem kevés óra. Nyuggernek kéne ahhoz lennem, hogy ráámeljem a szemem. Kapásból mondok 50 játékot, ami baromi jónak tűnik és tolnom kéne. Ez legalább 2 évnyi adag, mert vannak benne 2-300 órás címek is, arról már nem is beszélve, hogy közben még jönnek remek címek.
Na meg a hétköznap egyre inkább useless, gaming szempontból. 9-10 óra meló, némi sport után már örül az ember, hogy kidőlhet. Hétvége meg itthoni melók, GoW-al is alig haladok -.-

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amikor toltam pc-n a multit nekem sem esett jól hogy minden secundumban megoltek mégse futottam csíterezni...
Next PC upgrade: 2022
Nem fogok hazudni: egyáltalán nem sajnálom, hogy nem tudom neked linkelni magyarul ezeket, tekintettel arra, hogy a magyar nyelv nem világnyelv...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az, hogy kapod a lehetőséget rá, és semmit sem olvasol el, csak a kis buborékodban élsz...
SG, GK, GS, PH, PCG ..... stb siteokból... Ha azt látom hogy csak a pc-sek sírnak a multi csalók miatt és pontosan 0 = NULLA komenntet láttam ugyanezekben a konzolos csalók kapcsán akkor szerintem nincs gond...Már lassan többségben lesznek a konzolos playerek és mégse olvasok semmit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.26. 12:12:34
Hát, ha nem olvasod, amit a Kugli eléd dob, akkor nincs miről beszélgetnénünk...
Azért az hogy minden szerveren vannak moslékok vs évente találkozol 3 db-al rohadtul nem ugyanaz
Nem értem minek tolja valaki bárminek a multiját pc-n ha aztán sírnak a csalók miatt... Kb olyan dolog hogy mondom hogy undorító a szar ,de mégis megeszem... Akkor minek szarozni valamit..Legegyszerűbb lépés konzolra váltani.. Lassan már nem tudják hány játékot adjanak melléjük csak hogy fogyjanak.
-- vagy nem is tették,
-- vagy ha tették, akkor sokat nem is ért 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"(Mads) Mikkelsen is expected to play one of the title's leads, and with almost nothing about the game seeming straightforward, the 52-year-old has weirdly explained to Total Film how Death Stranding is taking co-operative gaming to the next level:
“The whole concept of playing the game, as I understand, needs collaboration from different people from different parts of the world. Which is also on another level of fantasticness.”"
<#wilting>#wilting>
Shadow of War X1/PC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.25. 20:51:09
(Majdnem fél évig ugyanaz volt itt, s nem ezek)
- PSN Now PC - Uncharted 1 - 12 o 12 p
- PSN Now PC - Uncharted 2 - 10 o 25 p
- PSN Now PC - Uncharted 3 - 8 o 37 p
Az első részben 0 célzás segítés volt. Azért annyi.
Az utolsó már "gyerekjáték" volt.
Also instantly unlock Cook, Serve, Delicious! 2!! and Ken Follett's The Pillars of the Earth (MSRP $42.98) when you subscribe!"
Írta: oriic | 2018-05-25 09:00 | Forrás: GAMEPOD.hu
Hivatalosan is megjelent a játék, így végre olvashatóak a tesztek, amelyek között akadnak azért eléggé kritikus hangvételűek is.
Míg az áprilist a God of War uralta PlayStation 4-es fronton, addig a május egyik legjobban várt játéka sokak számára a Detroit: Become Human. A játék végre hivatalosan is megjelent, ennek köszönhetően pedig megérkeztek az első értékelések is, amelyek között bár akadnak alacsonyabb pontszámúak is, többnyire pozitív képet kapunk a programról.
Press Start – 9
The Sixth Axis – 9
Spazio Games – 9
Dual Shockers – 9
Eurogamer Italy – 9
Hobby Consolas – 92/100
Shacknews – 9
VentureBeat – 88/100
COGConnected – 84/100
EGMnow – 8.5
Gaming Nexus – 8.5
Worth Playing – 8.5
Meristation – 8.5
Wccftech – 8.5
PSU – 8
IGN – 8
Gamekyo – 8
Multiplayer – 8
We Got this Covered – 4.5/5
The Guardian – 4/5
Twinfinite – 4.5/5
GamesRadar -4.5/5
Hardcore Gamer – 4.5/5
Gamespot – 7
CGMag Online – 7
AusGamers – 6.9
Paste Magazine – 6.7
Metro UK – 6
Trusted Reviews – 3.5/5
USGamer – 3.5/5
God is a Geek – 5
Slant – 2.5/5
Digitally Downloaded – 2/5"
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.05.25. 15:29:14
A Diablo 3-tól annyiban elvenném a "kedved", hogy nem lehet normális szinten kezdeni a játékot, maximum experten, ami még mindig teljesen komolytalan. A master végigjátszás után vagy a 60. szint elérésével oldódik fel, a torment 1-7 60. szinttől, a torment 8-14 a 70.-től. De állítólag amúgy is az adventure mode-dal kezdődik a játék. (Ha nem rohansz, experten a 60. szint már az act 3 elején-közepén röhögve megvan extra grind nélkül.) Szóval mivel az az accod nincs már meg, legfeljebb kooperatívba becsatlakozva tudnád megkerülni a tutorialt. (Érdekes, mert PS3-on a demóban úgy felcsavartam a szintet, hogy estem-keltem.)
Úgy vagyok ezzel, hogy a sok tartalom és lehetőség, az erős endgame dicséretes, de hogy jó pár óra auto-win mögé kell elzárni, az botrány.
Az AC irányithatóságával sem voltam teljes mértékben elégedett, sőt! Anno játszottam az első résszel, de egyrészt annyira nem állt kézre az irányitás, annyira nem volt számomra logikus, és ráadásul igazán története sem volt, hogy pár óra után azt is töröltem. Nyilván a Black Flag-re már elég sok tapasztalatuk volt irányitás terén, bár tökéletesnek még azt sem nevezném, de a kamerakezelése fényévekkel jobb volt és a harcrendszere is átláthatóbb, egyszerűbb volt. Pont azért, mert a RM igazán egyik stilusra sincs specializálva, nem értem hogy miért bonyolitották meg ennyire. Illetve... az hogy a kamerakezelést hogy sikerült ennyire elszúrni, arra nincs mentség.
Én nagyon ritkán néztem azt, hogy mennyire értelmes egy loot. A F4-ben a "bázisom" mellett volt egy hely, ahol raiderek tanyáztak. Általában nem volt náluk semmi extra, ráadásul xp-t is alig adtak, még is oda mentem még 80. szinten is és összeszedtem a vackokat, mert én ilyen harácsolós (is) vagyok. A Mothership Zeta ugyan ez. A loot 99%-a olyasmi volt, amivel már odalenn is rendelkeztem, még is cipeltem magammal még az üres konzerves dobozokat is. És ugyanez volt a Vegasban vagy a 4-ben is. A Vegasban igyekeztem összeszedni az összes neves fegyvert. Nem azért mert használni akartam őket, vagy ilyesmi, csak harácsoltam. A 600 órányi játékidő nagyrészében sztem 10 fegyvert ha használtam. A rakétavetőket meg a Fat Man-eket szinte csak kipróbálás céljából vettem fel, kalandozni egyszer se vittem magammal őket. A F4-t meg a háromnegyedéig úgy játszottam, hogy power armort csak addig vettem fel, amig hazacipeltem. Otthon már volt belőle van 10, teljes frame-re szerelt, lefestett, stb. (pont a napokban találtam egy videót, nagyjából akkor készült, amikor először kalandoztam pa-ban. Egy kicsit talán benne van az is a dologban, hogy az első szinteken még tucatjával használtam a stimpakkot a raiderek ellen is, később fordult a kocka és élveztem hogy egy-egy lövéssel lepucolom őket. Igen, tápolni is szeretek.
Természetesen lehet hozzájuk hasonlítani, és jogos is kiemelni, ha gyengék ezek a részek, de nem szabad elfelejteni, hogy más ligában játszanak, másoknak szólnak.
Az elved szerint se tudtam volna könnyen dönteni a Remember Me kapcsán, hiszen ha néztem volna belőle combogeek videót, tuti még normalról is lejjebb veszem. Persze tudván azt, hogy Imi és Error is kimaxolta, valóban jogos lett volna hardon kezdeni <#banplz>#banplz>
Dio 3: Oh értem... rég feladtam már a követését, igazából nekem az már soha többé nem fér bele, hogy toljam. Akkor majdnem 100 óra belement, nem akarok belőle többet, pedig a Reaper of Souls kiegre lehet, hogy rá kéne 1x nézni, de ahhoz meg előröl kéne kezdenem, szóval ez már nekem skip.
A Bayonettát (én ugye imádtam) nem tudom, hogy milyen szinten játszottad, én hardon, a kissé archaikus DMC1 (HD) ahhoz képest könnyebb az alapszinten (ugye máson el sem lehet kezdeni, csak easy automaticra visszaváltani). Ja, és a kutyák difficulty spike-ja minden, csak nem reprezentatív. A DMC2 névre hallgató mostohagyerek meg már inkább a Remember Me szintje. De ugye ha nem a te stílusod, akkor érthető, hogy nem motiváló visszanyúlni ilyen régre. (Amúgy a PC-s DMC1 nálam bugos volt, ha vettem blue orbot, lenullázta a talált fragmentjeimet, szóval óvatosan. PS3-on nem volt ilyen.)
Szerk.: Különben nem önmagában a segítőre gondoltam, az régi téma (ICO, SoT), de csábító tud lenni túlzott ihletmerítés, akkor is, ha az adott játékhoz nem illik.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.25. 14:58:46