Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
én középsulimban anno turbo pascal, meg delphi ment ezerrel, c-t meg csak "szakkörön" vagy talán ötödéven okítottak, pedig elõbbiek már akkor is elavultak voltak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
persze mivel film, halkan jegyzem csak meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vmi 3 ezer volt darabja otthon meg azt sem tudtam melyikkel játszak most 😄
és még csak nem is 0day, hanem vagy 2 évvel a megjelenés után. Mondjuk azt én basztam el, mert máshol olcsóbban is volt (media markt talán) de elfogyott a készlet, én meg nem akartam várni 😄
Szó szerint csókolgattam a mûanyag dobozt - akkor elég ritka volt a díszes kiadás - és nem akartam elhinni hogy amit eddig a játékteremben püföltem ott van az otthonban döbbenetes fmw-kkel. Már nem találok róla infót, de ha jól emlékszem Japán valamennyi renderfarmja fél-háromnegyed évig ezt tologatta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg az adókedvezmény <#zavart1>#zavart1>
Mindegy, tudom, hogy ezt a kérdést annyira eltérõen látjuk, mintha két párhuzamos dimenzióban szemléltük volna ugyanazt az eseményt. Talán így is volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na most mindezek ellenére a legutóbbi szülõi értekezleten a következõk hangzottak el:
- a gyereknek mesét kell olvasni, ha nem figyel akkor úgy kell neki mesélni, hogy... (kifogás volt, hogy nem figyel, azért nem mesélnek neki)
- a gyerekeknek nem praktikus nézni a valóvilág6ot, meg az éjjelnappal budapestet, mert ha sokáig fent vannak, akkor másnap fáradtak az oviban, és elalszanak, és úgy nehéz bármit csinálni, hogy a csoport fele belealszik, a fele meg nem (nem beszélve arról miket mondanak az így kiokosodott gyerekek a vv6ból nem naprakészeknek)
- ne hagyjuk ott a gyereket (3-4-5 évesek!) a tv elõtt a tv távirányítóval, mert olyat látnak amit nem kell (aztán az oviban elmesélik a többieknek a saját interpretációjukban)
- ne hagyjuk ott a gyereket a tablettal, mert esetleg oda navigál ahova nem kell (aztán az oviban elmesélik a többieknek a saját interpretációjukban)
- a gyerekek azt is elmesélik az oviban, hogy "és akkor anya hozzávágta a tányért apához és azt üvöltötte, hogy a jó k....", szintén nagyon hasznos tudás átadása ez
és még pár ilyen hasonló. De nekem a kedvencem az volt, amikor a kisebb gyermekem csoportjába jött beszoktatásra egy gyerek, aki megharapta a fiam 2 réteg ruhán keresztül úgy, hogy utána a 20 fog nyoma 2 hétig látható volt a gyermekemen, ezt persze az új gyereknek az anyjától 20 centire sikerült elkövetni, és ezt követõen fokozódott a figyelem, szóval még egy gyereket sikerült ugyanígy megharapni rá nemsokkal.
És mondom ez egy elit ovi, és én maximálisan elégedett vagyok az egésszel, de volt már aki kivette a gyereket, mert szerinte durvaságok voltak (verték a fiát a többiek), szóval amiket írtam azok csak nagyon a felszín, és a szülõ aki napi 3-4 órát tölt érdemben a gyerekkel nem nagyon tudja ellensúlyozni a napi 8-10 órában kapott inputokat. Plusz hétvégén a nagyszülõk is mindent megtesznek a gyerek rongálása (elkényeztetés) érdekében.
De ha könnyû lenne, akkor nem is lenne érdekes, szóval hajrá elõre a gyerekvállalásban! Mi is törpergünk egy harmadikon az asszonnyal, mert bár sok a buktató, de még több az öröm.
És ennek örülök 😊
látod Imi rám számíthatsz
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Planescape-ben Curst városa pl. nem igazán méltó a játék korábbi helyeihez/történéseihez, de ettõl a játék még oltári frankó. :-)
Sõt, mivel folytatásra van kihegyezve a vége [mint manapság 99%-ban minden frencsájsz-játék], így még csak nem is haragszom érte - helyette tûkön ülve várom az újabb részt.
Mert nekem az addigi 9,5/10-es játék hirtelen átment 7/10-be. (utolsó fél óra)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3