311803
-
INGYENES LETT A WOW!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.03. 07:50:54 -
Hát ez piszok jó lehet. -
Ígéretes! (lehet volt már)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.02. 22:23:58 -
:)
Mondjuk szerintem a többihez mérve kisebb mint 36 cm de mindegy. :D -
basszus, úgy röhögök hogy már kijöttek a könnyeim is
-
"a most felfedezett új glitch azonban olyan szinten elképesztő, hogy kénytelenek vagyunk megmutatni.
A probléma a Tennessee Titans egy védőjátékosát, Christian Krikseyt érinti, aki a maga 188 centiméteres magasságával egyébként sem tartozik a legmagasabb játékosok közé. A fejlesztőknek sikerült valamit elgépelniük a beállításoknál, Kirksey magassága ugyanis 6'2 helyett 1'2 lett a játékban, ez pedig mindössze 36 centiméter, így a termetes védő leginkább egy akciófigurára hasonlít. Kirksey termetéhez képest meglepően aktív a pályán, és bár nem tornyosul falként a támadók elé, a lábukat így is könnyen összeakasztja, így továbbra is hasznos tagja a csapatnak."
Egyszerűen döbbenet! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Valszeg lesz refound. Warznél is volt. -
Ha ilyen van azt a Steamnak kellene intézni, ha már levették akkor kárpótolják a vásárlókat. Eleve ami felkerül arra olyan szerződést kötni olyan kondíciókkal hogy a nyomi fejlesztő ne léphessen le, ha meg igen, akkor pénz behajtás és visszafizetés. -
STEAM levette a the stomping land-ot. Még egy EA játék csődölt be muhaha. -
A fülcimpád csapdossa a bokád! Boldogat! -
Ne köszönd, fizesd meg! :D -
Köszönöm mindenkinek! -
Boldogot Rapid81! -
+1.
Isten éltesse , de azért engem is. :D -
Útálom a bundle-ös cégeket... Megvetetem tesómmal ajándékba :) -
ratgab #223405 Arctic Bundle Syberia, Still Life-ok és társaik 2 ejrós bagó áron. -
ratgab #223404 Grat és jó szórakozást hozzá neked.
-
ratgab #223403 Lehet akkor járnál a legjobban, ha nem onnan vásárolnál.... -
ratgab #223402 Néztem videót és nagyon bejött az alapján. Majd talán karácsonykor behúzom, ha esetleg nem én nyerném. -
ratgab #223401
Szívesen kolléga! :-)
-
ratgab #223400 Csatlakozom én is. Boldogot Rapid, Isten éltessen! -
Köszönöm szépen, töltöm is le:)
-
ratgab #223398 Csak az a fránya Tag nem lenne rajta... -
Tiborc nyert, emailen küldtem a giftet. Grata! -
Jimmyke #223396 Jah, kénytelen voltam IE-t elindítani, tisztátlannak érzem magam. :D -
Operával sem jó. -
Jimmyke #223394 Jézus, 576kbyte honlapja mindig is ilyen instabil volt, hogy széthullik minden második kattintásra ha rendelni akarok, vagy csak a Firefoxot nem szereti? -
GOTY, GOTY, GOTY, és akcióban, továbbra is csak ezt tudom mondani. Te is megkapod a teljes játékot (khm, khm, Border2, de még mindig elég sok tartalommal, úgyhogy megéri a GOTY), fejlesztő is pénzhez jut. Win-win.
Hátrány?
1. Nincs 0(1)-day játszás. Személy szerint ez cseppet sem zavar.
2. Nincs 0-day bevétele a fejlesztőnek. Magyarként ez szintén cseppet sem zavar, nem mi termeljük ki a nyereséget. -
beta key giveaway van sok helyen olvastam.de lehet én vagyok hülye -
Jó tudod. Már nincs kulcsosztás, ha a Blizzard "méltónak" tart a bétatesztre, akkor automatikusan hozzárendeli a Battlenet accountodhoz, aztán eldöntöd, hogy játszol-e vele vagy sem. Úgy rémlik, hogy már a Diablo 3 RoS bétánál sem osztogattak kulcsokat.
Pénznyelő instabuy:
Sims 4 már kapható a CD Galaxisban!
Standard verzió - 12 000 Ft
Prémium verzió - 14 000 Ft
Gyűjtői változat - 18 000 Ft
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok meddig bírja a játék "védelme".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.02. 18:03:09 -
Á, így már értem. Valóban nehezményezhető, ha csak úgy összedobom őket a kosárba, egy kalap alá veszem őket - a felsorolásban nem így szándékoltam, hanem mint jelenségek, amiket az utóbbi pár éven belül kaptunk és már megszoktunk.
Hogy kinek melyik mennyire rossz vagy jó, az ugye egyéni vérmérséklet kérdése.
Én már nem ágálok olyan vehemensen a DLC-intézmény ellen, s próbálok szűrni is. Persze, a "teljesség igénye" továbbra is megvan - a fejlesztők direkt szétkapják a játékukat, és az adott rajongó / játékot megszerető játékosnak kell "összevásárolnia" a teljeset... szomorú, hogy így van. :(
-
Tudtommal eddig mindenki kapta az accontjára a bétát, tehát nem kulcsokat adtak. de most lehet lesz, nem tudom mire gondolsz. -
Hazaértem, behúztam a TFU-t, meg a Jedi Academy és Jedi Outcastot is. MAC-esek, de a közös kód miatt simán megette őket a Steam (egy sor mindegyik, nem kettő) 
Hörcsög mára megetetve... oh, wait...este új HB is lesz! Jaj nekem ha valami jó lesz
-
Tudom :) Legalább lesz miből költeni téli vásáron! -
Jó azért szeintem nem butaság, azért ez az akarat-teljesítés dologban van valami.
Mindanyian mi játékosok keményen küzdünk a kis ft-unkért a melóhelyen nem? :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.02. 17:22:18 -
ratgab #223385 Ha ránézel a piacra igen szépen fial walletpénz....:-D -
Sajna most arra se futja, a wallet pénz meg fial. Max kivárom :) Szerintem ha karácsonyi vásárig nem veszek semmit, még akkor is 10-20x több játékom lesz befejezetlen, mint amennyit végignyomtam. Szerintem ez a hörcsög lét első jele... -
sajna villámsrosolva se akartam, mert akkor meg más marad le :( weeklong dealba kéne lennei :(
---
emlékeztetőül:
még másfél órán át "nyitva" a lehetőség! -
Evoluti0N #223382 Először én is jelentkeztem rá. Utána, amikor megláttam, hogy csak 3,75 euró, akkor úgy voltam vele, hogy inkább megveszem és nem kockáztatom meg, hogy ne én nyerjem meg és aztán várnom kelljen megint, hogy lemenjen az ára. -
am van itt olyan ember akinek van diablo III-as accountja?és már nagyon megunta.érdekelne de nem olyan amin wow meg starcraft is van.csak dio.privátba is írhat.köszönöm:)