Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
azért a delphi sem tûnt nekem valami izmos dolognak. Grafikus pascal kb. Egy crysist abban nem lehet írni <#idiota>
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Rapid81
A középiskola az alapokat adja meg, amibõl utána tudsz tovább mozdulni és már érteni is fogod, hogy mit csinálsz. Én is TP-ben tanultam középsuliban, de utána önerõbõl tök könnyen el tudtam sajátítani a Delphit és azóta abban nyomom. Ha egybõl Delphiben kezdtem volna, nem vagyok benne biztos, hogy ennyire érteném, hogy mi kell bizonyos dolgok megoldásához...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sippie
az egy dolog, de a sulik mennyire a mai technikákat oktatják egyáltalán? 😄
én középsulimban anno turbo pascal, meg delphi ment ezerrel, c-t meg csak "szakkörön" vagy talán ötödéven okítottak, pedig elõbbiek már akkor is elavultak voltak.
zorrobomber
Én nem vagyok jó programozó, sõt még csak rossz se, szóval lehet nem nekem kellene erre válaszolni, de annyi biztos hogy tehetség és elszántság is kell hozzá. Elõbbire jó példa, hogy jött hozzánk egy pelyhedzõ állú srác, még be se fejezte az egyetemet, de pár hónap betanulás után már 3 ember munkáját végezte egyszerre.

tomsolo
Nem mert arra születni kell, mint a jó péknek vagy kovácsnak.

Sippie
és jól programozni programozó szakon lehet megtanulni?
zorrobomber
Külföldön lehet igen, de programozóból itthon bizony hiány van, szóval senki ne hagyja abba a programozó szakot mondván hogy telített a szakma 😊

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Esetleg ha valakit érdekel.

Origin-es Dead Space ingyen!
IMYke2.0.0.0
Ha rajongója lennék, akkor örömkiáltás kíséretében ugranék rá - mert amúgy, szerintem, ez egy impozáns csomag.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jól látom, hogy az ott Megan Fox? Lassan be lehetne kategorizálni szar, CGI-vel teli adaptációk állandó szereplõjének.
Fpocok
Ruhákkal meg maszkokkal ezerszer élethûbbet lehetett volna csinálni ennél a szar cgi karaktereknél. Szánalom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
HAHA <#vigyor>
DarkSector
ezek a nyomorék effektek meg számigépes trükkök...
persze mivel film, halkan jegyzem csak meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Alapít egy másik céget és készít még játékokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Most olvasom, hogy bezárták az Irrational Games-t (Bioshock sorozat) 😞

[merlinw.org]

tomsolo
Arra is emlékszem, hogy Resit nem is lehetett venni szinte csak feketén vagy pult alól, én is a "pécsi vásárban" vettem az enyémet meg hozzá egy Lara 2-t mert tök sokáig csak német verziósat lehetett kapni PSN-re.

Vmi 3 ezer volt darabja otthon meg azt sem tudtam melyikkel játszak most 😄

Sippie
13k-ért diablo2... ne is mond :/
és még csak nem is 0day, hanem vagy 2 évvel a megjelenés után. Mondjuk azt én basztam el, mert máshol olcsóbban is volt (media markt talán) de elfogyott a készlet, én meg nem akartam várni 😄
Botond
Még 2-3 boltot ismertem, azok is max 1-2 ezerrel voltak olcsóbbak, cserébe viszont nem árultak semmit day1, csak jó nagy késedelemmel, és hát nem annyira értünk rá 4-5-6-7 hónapot várni egy homm2re, gondolom ezt te is megérted. 😄
tomsolo
576 már akkori is posvány drága volt 😄

Botond
1996.10.01.
Botond
Nem tudom mikor jelent meg a heroes2, de azt day1 vettük haverral 15k-ért a pozsonyi úton az 576ban. Szerintem az is akkoriban lehetett, vagy korábban.
tomsolo
Én emlékszem mikor 1997-ben megvettem a Tekken 3-at Ps1-re 6990 Ft-ért. (Jelentsen ez bármit, de az akkori Mo megjelenés napján volt ez). Az akkori fizetésem olyan 16 ezer forint volt.

Szó szerint csókolgattam a mûanyag dobozt - akkor elég ritka volt a díszes kiadás - és nem akartam elhinni hogy amit eddig a játékteremben püföltem ott van az otthonban döbbenetes fmw-kkel. Már nem találok róla infót, de ha jól emlékszem Japán valamennyi renderfarmja fél-háromnegyed évig ezt tologatta.

Botond
3 gyerekre havi 100 az adókedvezmény. A költség nagyjából ugyanennyi, csak éppen egy gyerekre. Szóval aki egy ilyen sztorit kihoz plusszosba, ahhoz elõbb utóbb kiszállnak a gyerekvédelmisek, és vasban viszik el kiskorú veszélyeztetése vagy vmi hasonló jógcímen. 😄
Néha én is majdnem elhiszem ezt, aztán becsapódik egy DarkSector, és kõ kövön nem marad.
Sippie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"mert bár sok a buktató, de még több az öröm. "

meg az adókedvezmény <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Már eleve az szubjektív, hogy "értetlenkedés"...

Pedig én láttam a vádiratot, és én töröltem ki suttyomban a javasolt kerékbetörést belõle! <#zavart1>

Mindegy, tudom, hogy ezt a kérdést annyira eltérõen látjuk, mintha két párhuzamos dimenzióban szemléltük volna ugyanazt az eseményt. Talán így is volt.
Tinman
Köszi! Élmény volt olvasni, komolyan :-)))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Mindkét gyerek céges oviba jár, ahova olyan gyerekek járnak, akiknek minimum az egyik, de többnyire inkább mindkét szülõ a helyi nagy multinál dolgozik, vegyesen sori és irodistai dolgozók. Mivel csupa dolgozó szülõk gyermekei, így nincs a csoportban se hátrányos helyzetû, se egyéb problémás gyerek, vagy ilyen családból származó. Szóval klasszikus szegregált elitovi, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Na most mindezek ellenére a legutóbbi szülõi értekezleten a következõk hangzottak el:
- a gyereknek mesét kell olvasni, ha nem figyel akkor úgy kell neki mesélni, hogy... (kifogás volt, hogy nem figyel, azért nem mesélnek neki)
- a gyerekeknek nem praktikus nézni a valóvilág6ot, meg az éjjelnappal budapestet, mert ha sokáig fent vannak, akkor másnap fáradtak az oviban, és elalszanak, és úgy nehéz bármit csinálni, hogy a csoport fele belealszik, a fele meg nem (nem beszélve arról miket mondanak az így kiokosodott gyerekek a vv6ból nem naprakészeknek)
- ne hagyjuk ott a gyereket (3-4-5 évesek!) a tv elõtt a tv távirányítóval, mert olyat látnak amit nem kell (aztán az oviban elmesélik a többieknek a saját interpretációjukban)
- ne hagyjuk ott a gyereket a tablettal, mert esetleg oda navigál ahova nem kell (aztán az oviban elmesélik a többieknek a saját interpretációjukban)
- a gyerekek azt is elmesélik az oviban, hogy "és akkor anya hozzávágta a tányért apához és azt üvöltötte, hogy a jó k....", szintén nagyon hasznos tudás átadása ez
és még pár ilyen hasonló. De nekem a kedvencem az volt, amikor a kisebb gyermekem csoportjába jött beszoktatásra egy gyerek, aki megharapta a fiam 2 réteg ruhán keresztül úgy, hogy utána a 20 fog nyoma 2 hétig látható volt a gyermekemen, ezt persze az új gyereknek az anyjától 20 centire sikerült elkövetni, és ezt követõen fokozódott a figyelem, szóval még egy gyereket sikerült ugyanígy megharapni rá nemsokkal.

És mondom ez egy elit ovi, és én maximálisan elégedett vagyok az egésszel, de volt már aki kivette a gyereket, mert szerinte durvaságok voltak (verték a fiát a többiek), szóval amiket írtam azok csak nagyon a felszín, és a szülõ aki napi 3-4 órát tölt érdemben a gyerekkel nem nagyon tudja ellensúlyozni a napi 8-10 órában kapott inputokat. Plusz hétvégén a nagyszülõk is mindent megtesznek a gyerek rongálása (elkényeztetés) érdekében.

De ha könnyû lenne, akkor nem is lenne érdekes, szóval hajrá elõre a gyerekvállalásban! Mi is törpergünk egy harmadikon az asszonnyal, mert bár sok a buktató, de még több az öröm.
IMYke2.0.0.0
Közel sem.

Minden rosszindulat vagy a vita folytatási szándék nélkül: ugye éppen ezért a sajátos vitázásért lett amonnan kitiltva Imy. Õ biztos nem érzi, hogy ez kívülrõl ez minek látszik, hogy mi volt a "bûne" sokak szemében, pedig ezen ment akkor sajnálatos módon félre az egész.
IMYke2.0.0.0
"látod Imi rám számíthatsz"

És ennek örülök 😊

hátt, én inkább vitának nevezném mint flamenek mert nem szabadultak el az indulatok, de ez meg egy nagy off úgyhogy máskor a csajok topikba :-)

látod Imi rám számíthatsz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Megkérnélek, hogy mesélj p.ü.-ben/spoilerben, de gyerekvállalás elõtt nem biztos, hogy túl motiváló volna :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Én már nem járok oda.

Botond
Ó, már az oviban olyan dolgok vannak, hogy agyam eldobom.
Tinman
Ez esetben fõleg a minõséget helyezném a mennyiséggel szemben :-)

Tinman
Aszondják' nekem haverszülõk, hogy suliban úgyis elrontják õket :-(

Tinman
Valóban a befejezés kissé középszerû lett, de ez azért nem vette el a kedvem, hiszen az elõzõ tizensokórát meg végig nagyon élveztem.

A Planescape-ben Curst városa pl. nem igazán méltó a játék korábbi helyeihez/történéseihez, de ettõl a játék még oltári frankó. :-)

IMYke2.0.0.0
Nálam is.
Sõt, mivel folytatásra van kihegyezve a vége [mint manapság 99%-ban minden frencsájsz-játék], így még csak nem is haragszom érte - helyette tûkön ülve várom az újabb részt.

tomsolo
LOL

grebber
Semmi nem tudta nálam lehúzni a game-et kõkemény 10/10

Next PC upgrade: 2022

davidka003
TR végét nem érezted összecsapottnak? Csalódásnak?
Mert nekem az addigi 9,5/10-es játék hirtelen átment 7/10-be. (utolsó fél óra)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Ha kurvát nevelsz, akkor igen 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Ha elegendõ lányod van és különbözõ korúak, akkor jó sokáig lesz "kislányod". 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Ubersoldier 2 steam-en!!!!!! Lassan minden klasszikus felkerül<#eljen><#worship>

Next PC upgrade: 2022