Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nanáhogynaná! De az igazi gémer mekka, amikor nyáron egy hétre elmennek anyóshoz mindhárman. 😊
grebber
Epic végre mióta vártam már!
Remélem meglépik majd ezt az Asphalt 8-al is (az is elérhetõ win 8-ra storeon keresztül)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
DLC-k is?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Nem akarok fogadni, szivasd magad nyugodtan 😊

Forza.

Tinman
Nincs otthon a macska cincog az egér :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyah, meg is van Batman Origins, kártyapizbõl :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Mire végzek AC3al, addigra te is végezhetsz. Bár most chapter6ban egész beindult a játék, kezdem elkapni az új harcstílust is, lehet végül jó lesz ez is! És ma bulizni van az asszony, gyerekeket ágyba dobom fél9kor, aztán mehet a cucc hajnalig!
Tinman
Idén letolom mind a kettõt. Akarsz fogadni?

És igen, sorba haladok, nem a 4.-el kezdem, hanem az Asylum utáni City-vel, majd folytatom az Origins-el.

Tinman
2013 július-tól elérhetõ Win store-on.

Leárazásokról:

Halo: Spartan Assault was released for Windows 8 and Windows Phone 8 for $6.99 on July 18, 2013. It will be on sale for $1.99 April 3–9, 2014, and then will be permanently priced at $4.99 starting April 10, 2014.❤️> Halo: Spartan Assault was later released on the Xbox One on December 23, 2013,<4> and for the Xbox 360 on January 31, 2014<5> for $14.99.<6> These prices dropped to $9.99 on March 25, 2014.<7> Players who purchased and logged into the Windows 8 or Windows Phone 8 versions of the game on or before December 15, 2013 are able to purchase the Xbox 360 and Xbox One versions of the game for the discounted price of $4.99.<8> Halo: Spartan Assault will be released for Windows Vista and Windows 7 via Steam for $4.99 on April 4, 2014.<9><2>

Tehát volt.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok képregényhõs-rajongó <úgy igazán kedvenc képregényem, és hõsöm sincs>, a Batman-játékokkal is érdekesen alakult a kapcsolatom - mostanság meg épp a STEAM szívat a játékkal , de annyit elmondhatok már, az Arkham Asylum GOTY végigjátszása, a Kihívások teljesítése, és a Riddle-rejtvények megtalálása közben, hogy valóban nem rossz az elsõ rész.

Viszont!
Az Origins-rõl én is olvastam itt-ott hideget rendesen.

Szabi
"Supported Languages: English (US), Русский язык"

"Nulla tenaci invia est via"

arty
tehát amikor majd ott állsz 2017 áprilisában, hogy betmeneznél, te a jó negyedik helyett a fullbugos hulladék originnel fosz nekiállni játszani?

o rly? 😊

Forza.

arty
Drágán, soseleárazva, windows tûzfal szerviz és win 8.x elvárással.

Tehát nem volt 😛

Forza.

Tinman
Elsõt letoltam, szerettem.

Másokdikba beleuntam, de feltétlenül letolom. Ezt meg olcsón, elfogadnám.

arty
10$ mitõl jó egy ócskaságért?
elsõ két betment letoltad? lenne idõd erre a szemét harmadikra a negyedik megjelenése és/vagy 10$osodása elõtt?

hagyd ki ezt a részt.

Forza.

Scooter
Mégicsak beadtam a derakamat origin-el! K*urva életbe :-P Azért mégiscsak Dead Space. Imádom ezt a játékot és még végigvinni se sikerült. Bár cseréltem valakivel és megvan steam-en, de origin-en még talán magyar felirat is van hozzá.
Tinman
Volt ez már eddig is PC-n. Win store-ba.

Fpocok
Remek... még egy mobil fos játék pcn.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Én direkt úgy állítottam be, hogy minden alkalommal kérje biztonsági okokból.
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Igen, õt ismerem. Rendszeresen veszek én is onnan. Na akkor rá is írok facebookon.

Tinman
Danih, vele eddig csak pozitív tapasztalatom volt.

ZsZso
Be Mine 12

Sang-Froid - Tales of Werewolves 1 USD -ért ... hmmm hmmm hmmm

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Hol?

grebber
LOL Batman kapcsán mondóm megnézem amazonon hátha van valami akció még!
Nail'd 0.99 dollár.

Akkor ezért van steamgiften belõle ,már értem!!<#idiota>

Tinman
1590 Ft-ért is látok már... alakul ez.

grebber
Inkább warezba, azzal nem volt gond hogy nem lehetett továbbjutni benne ellenben az eredetirõl hallani ilyet<#banplz>

Tinman
Eddigi legjobb ajánlat :-)

Más valaki?

Rapid81
Bridge Constructor 1.25$

Ajánlom. Én jól elvoltam vele tegnap kezdésnek 2 órát. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Nem, de lemaradsz az összes event-rõl és az azokért járó jó cuccokról😊

[merlinw.org]

wesker24
Jah az igaz de a karakterem most ugyis pihen megvár az engem nem megy sehova ! 😄
MerlinW
Rég játszottunk😊 A fõ karakterem már majdnem teljesen .5.5, a másik meg 4.4😊

[merlinw.org]

MerlinW
Változó, néha bekéri biztonsági okokból.

[merlinw.org]

MerlinW
Dobj egy mail címet privátban és küldök neked.

[merlinw.org]

Tikal
Ma vásárláskor Steam újra kérte a bankkártyám adatait.. számlázási cimet ( még telefonszámot is ), nálatok is?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok

zorrobomber
Végülis mindegy most nem kínzom vele az Intel HD 4000-et, majd otthon valamikor kipróbálom.

Begugliztam és az elsõ találatok között volt a játék Steames közösségi oldaláról egy téma, ahol emberek osztogatnak 3 napos trial kulcsokat. Hogy honnan szerzik, azt nem tudom. Azonban nem Steames kulcs, legalábbis ott nem tudtam beregisztrálni, hanem az oldalon lehetett.
zorrobomber
Lehet hülye kérdés, de hol lehet ilyen trialt szerezni?

Legjobb hozzászólás a videónál.
"teenage mutant ninja Shrek" 😄
Régóta keresek már olyan MMO-t, ami hosszabb idõre leköt. Az Aion óta nem volt ilyen. Habár nem tudom, hogy abban mi volt, ami miatt olyan sokáig játszottam, de volt valami. Elõtte meg jópár évvel ezelõtt a Silkroad Online. Mondjuk az azért, mert az elsõ MMO-m volt és minden új volt és csodálatos és nem volt összehasonlítási alapom. Azóta párat próbáltam, de semmi se kötött le hosszú idõre. A TOR-t is startkor megvettem. 2 hónapot játszottam. Guild Wars 2-t talán 4 hónapot. Talán majd ez. 😊 Nem mintha nem lenne emígy mit játszani, de azért kell néha egy kis MMO is. 😄
wesker24
Én is csak ajánlani tudom nekem már 100 órám benne van és nagyon kellemes a cucc !

Merlin egy elmebeteg állat xD nagyon rákattant a cuccra !

Vigyázat függöséget okoz 😄
MerlinW
Én majdnem 1000 órát pakoltam már bele, jó cucc nagyon. Emellett nagyon kellemes a társaság is. Többnyire középkorúak játszanak vele. Ajánlom. Ha segítség kell szólj.

[merlinw.org]

Nem akarom elkiabálni, de Secret World 3 napos trialt elkezdtem ma és egyre jobban tetszik. Ez mellé még ha vesszük azt, hogy nincs havidíj és sok oldalon 10 euró körül van az ára. Ennek vásárlás szaga van.
grebber
MerlinW
Csak mondta Evo hogy mi a probléma😊 Érdemes vinni szervizbe az egész vasat és reprodukálni a hibát nekik (nem kell otthagyni a gépet). Így a szakik tudni fogják pontosan mit keressenek.

[merlinw.org]

Itt még Windows újratelepítés is volt. Teljes formatálással.
De hülye vagyok. Most jut eszembe. Max költöztetem a monitort. Miért akarnám mindkettõ gépet használni egyszerre?