311803
-
Ne haragudj, lehet néha úgy tűnik, de veled semmi gondom azon kívül hogy grebbert véded... ellentétes a srác a topik szellemiségével. Ha veled néha vitázunk más dologról, az csak azért van mert makacs vagy, és én is... Hogy kifejtsem mi a bajom konkrétan grebber-el, egyrészt az hogy nyíltan warezol, hirdeti, reklámozza, erre sosem szólsz semmit. Nemrég feltettem egy Chivalry giftet EJ-be, iszonyat jó játék, szeretem, meg akartam osztani veletek. Grebber nyerte meg, amivel nincs is gond, azzal sem hogy nem indította még el. Azzal viszont igen, hogy utólag leesett, hogy nem játszik multis játékkal. Akkor miért jelentkezett? Költői a kérdés, egyszerűen nem ide való. Minimum az EJ csoportból kitenném a szűrét. Peace. -
Csak a vak és az ide nem járó, itt nem olvasgató fórumozótársaink nem tudják, hogy két emberre is rá vagy állva a topikban.
Az egyik grebber. A másik a házigazda.
Olyan egyéni műsorokat vágsz itt le néha, olyan minősíthetetlen viselkedést, személyeskedést, hangnemet sokszor, hogy azon csodálkozom, hogy a többieknek ez nem szúrt szemet, és nem követelték a kipenderítésedet innen és a csoportból.
-
Már egy ártatlan kérdést se lehet feltenni? Ha valaki, akkor én értem a viccet :) -
Én se értem mit személyeskedsz és hogy miért nem érted a poént, de magasabb szellemiséggel inkább rád hagyom a bunkóságod ;) -
Visszavehetnél már magadból. -
Miért a tuskó debil parasztok idevalók? -

De igaz! :D -
Nem láttam, de ja, 10-es skálán ér 4.9-et. Ingyen, plusz egy sor! -
Van olyan jó, mint a film? :) -
Kutyát se érdekli vissza se gyere. -
Csináltam egy ilyet Greenmangaming - Playfire hátha valaki farmolja a zsetont és elakad.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.04. 12:37:41 -
Ingyenes lett az Altitude steam-en! Baromi jó (multis) móka, ajánlott! -
Így legalább következmények nélkül lehetek paraszt, tényleg kéne az NB2K14 igazán vehetne nekem még egy példányt.. -
Ajj, nemá'. Ez még vicces volt az elején, de már egyre kevésbé az. Tudod, grebberen úgy sem fognak a szavak! Olyan ez mintha valakit egy tollpihével próbálnál eltenni láb alól. ;) -
Jöhet ingyen! Valamit nem tudsz még mellédobni? -
Köszönöm szépen itt is
-
A tied küldtem a serialt! -
Valszeg gyorsabban mint én, gratulálok! -
Privátot írtam, a ninja reflexeim jeleztek
-
Kéne :) -
Mivel a srác akinek félreraktam az NBA 2K14 kulcsot nem bírt várni és vett TF2 kulcsért így akinek kell az első leggyorsabb ingyen megkapja! -
A saját lakásomban sincs net egy hete, és szerintem még 2-3 hétig ez nem is fog változni. Most éppen áram és víz sincs amúgy. :D -
Teljen kellemesen az idő, és tűnjön úgy mintha 1 év lenne! :) -
-
Ha van ember akit megkérhetsz 3x1,9x $ ,de ha van kártyalóvé akkor még olcsóbb mert az ugye "ingyen" van! -
Jó nyaralást! :) -
Emberi áron az mennyi? -
Jó nyaralást! 
(és persze játssz sokat a lesötétített szállodai szobában
)
-
Net nélkül 2 hétig pff nem vagy ide való... -
Ha lenne okos cuccod se lenne jó, ha magaddal vinnéd, mert úgy semmit sem ér a nyaralás, ha ott van. -
Evoluti0N #223470 Fiúk, én most könnyes búcsút veszek tőletek két hétre. Vár a görög tengerpart és nem leszek internetközelben, mivel nincs semmi okos cuccom. Próbáljátok a hozzászólásokat legalább azért 1000 alatt tartani. Ne kelljen majd sokat pótolni! :D -
Thief: Master Thief Edition ára elég fain akit érdekel a game! 3TF2 kulcs. Ami ha van kártyalé eléggé best buy lehet azok számára akiket érdekel. -
Igen. Dmitry Glukhovsky meghirdette, hogy más írók is beszállhatnak a Metro világ bővítésébe. Andrej Gyjakov kapta a legtöbb szavazatot a Metro rajongóktól így az ő könyvei hivatalosan is a sorozat részei lettek. -
Evoluti0N #223467 Ragyogást olvastam, Metro 2033-at is. Mindkettő nagyon bejött. Utóbbi meg is van. A két alsó a Metro 2033 világában játszódó könyvek? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Könyvtár bővítés meggyorsítva. Nem bírtam kivárni, hogy a Szukits-nál rendelt csomag megérkezzen így ezeket ma szereztem be:
Ez meg a Metro könyv gyűjtemény. A két alap már rongyosra olvasva, így jól jön már az utánpótlás :D
-
GameFly digital customers: GameFly has sold its digital download business to AtGames Holding Ltd. GameFly will continue to operate the digital download business for AtGames until later this year or until the transition is complete. -
Evoluti0N #223464 Meg olyan ramja, mint a munkahelyemen a gépemben. Legalábbis az is ilyen szépen műanyagba van csomagolva. Sokkal szebb így. Nem mintha olyan sokat látnám. :D -
Úgy látom olyan alaplapja van mint nekem :D -
Nem ennyire egyszerű ez. Szigorú céljaik vannak, de közben meg néha hülye módszereik. Dolgoztam a Sony-val, még a PSP-re csináltunk lokalizációt pár évvel ezelőtt. A legapróbb hibáról külön-külön riportot dobtak be, mi kijavítottuk, a csomagok viszont később értek ki, ennek ellenére, hiába magyaráztuk el nekik hogy még ne nézzék, újra visszanyitogattak minden lezárt jelentést. Folyamatosan. A vezetőjük mondta hogy ha nem lesznek kész határidőre akkor elbukik egy nagyobb(pontos összegre nem emlékszem, de kb. éves fizetésnek elfogadtam volna) összeg jutalmat.. persze óriási csúszás és bukta volt. -
Evoluti0N #223461 Pont ez az. Szeppukut kellene elvégezniük, ha nincs kész minden időben.