Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem meglépik majd ezt az Asphalt 8-al is (az is elérhetõ win 8-ra storeon keresztül)
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És igen, sorba haladok, nem a 4.-el kezdem, hanem az Asylum utáni City-vel, majd folytatom az Origins-el.
Leárazásokról:
Halo: Spartan Assault was released for Windows 8 and Windows Phone 8 for $6.99 on July 18, 2013. It will be on sale for $1.99 April 3–9, 2014, and then will be permanently priced at $4.99 starting April 10, 2014.❤️>3> Halo: Spartan Assault was later released on the Xbox One on December 23, 2013,<4>4> and for the Xbox 360 on January 31, 2014<5>5> for $14.99.<6>6> These prices dropped to $9.99 on March 25, 2014.<7>7> Players who purchased and logged into the Windows 8 or Windows Phone 8 versions of the game on or before December 15, 2013 are able to purchase the Xbox 360 and Xbox One versions of the game for the discounted price of $4.99.<8>8> Halo: Spartan Assault will be released for Windows Vista and Windows 7 via Steam for $4.99 on April 4, 2014.<9>9><2>2>
Tehát volt.
Viszont!
Az Origins-rõl én is olvastam itt-ott hideget rendesen.
o rly? 😊
Forza.
Másokdikba beleuntam, de feltétlenül letolom. Ezt meg olcsón, elfogadnám.
elsõ két betment letoltad? lenne idõd erre a szemét harmadikra a negyedik megjelenése és/vagy 10$osodása elõtt?
hagyd ki ezt a részt.
Forza.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nail'd 0.99 dollár.
Akkor ezért van steamgiften belõle ,már értem!!<#idiota>#idiota>
Más valaki?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Parasite Eve 2, best game EVER!
"teenage mutant ninja Shrek" 😄
Merlin egy elmebeteg állat xD nagyon rákattant a cuccra !
Vigyázat függöséget okoz 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]