Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokat játszottad és ráuntál, vagy alig játszottál és nem tetszett?
Fpocok
Bár úgy néz ki, mégis. Akkor marad az enyém porfogónak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Issue 1-4-et tartalmazza az alapjáték"

Ezt írta. Ha most nincs még az alapjátéknál is alapabb verzió, amiben csak 1 issue van, akkor igen, ebben benne van mind a 4. 😄
Fpocok
Bár én nem vagyok 100%-ban biztos, hogy az tartalmazza az elsõ 4et.

Fpocok
Ja, abban is benne van az issuek? akkor semmi. Bár ott nincs visszavásárlási garancia, ha nem jönne be 😄

Lentebb linkelt oldalt Merlin, ahol 8 euró az alapjáték, azaz az issue 1-4. Szóval akkor a használtat 3k forintért nem igazán éri meg. 😄
benőmenő
Egy ilyen régi játékért sok, ráadásul ez a Mac verzió.
Fpocok
2napig fennállhat a visszavásárlás lehetõsége, ha esetleg nem tetszik.

Fpocok
Nem steames... mondjuk hivatalos oldalról bármikor le lehet tölteni a klienst.

Fpocok
3k-ért tudok használtat, issue 1-4-el. Mondjuk mmonál simán lehet törölni karaktereket aztán mintha új lenne.

Kösszentyû.
MerlinW
Issue 1-4-et tartalmazza az alapjáték, az 5-8-at lehet megvenni külön. 5-7 3db komplett sztoriline-t ad, jó endgame cuccokkal, elõbb utóbb érdemes beruházni rájuk, mert nagyon jók. A 8 pedig egy un. scenario add-on, ami egy hullám alapú arénaharc. Ennek az alapját megkapod ingyen, ha megveszed, akkor kapsz 2 új pályát illetve nightmare nehézségi módot. Ennek is a végén lesz jelentõsége, mert a scenario-k augmenteket dobálnak, amikkel lehet turbózni az endgame cuccokat.

[merlinw.org]

Tudnál esetleg adni valami linket, hogy milyen kiegészítõk vannak és mit tartalmaznak? A hivatalos oldalon nehezen tudok elmenni, hogy most mi ingyenes frissítés, mi fizetõs DLC (ha egyáltalán van olyan hozzá) és mi kiegészítõ.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Végre már!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
40 ojrós Amazon Gift kártya, németeknek. Aki meg tudja intézni, szóljon. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Persze.

[merlinw.org]

Rapid81
Megjött a PvZ 2-höz a 4. világ!

De azért gondolom, hogy kiegészítõk nélkül is tudok vele játszani. Szóval mondjuk megveszem az alapjátékot és ha tényleg nagyon bejön és sokáig leköt, akkor ráérek a kiegeket akkor is majd megvenni, ha végigmentem az alapjáték tartalmán, nem?
MerlinW
Miután a TSW-nek semmi köze a Steam-hez, ott veszed ahol akarod. Nem kell a futtatáshoz Steam, ahogy a frissítésekhez sem még akkor sem ha ott vetted.

Itt 8 euro az alapjáték, de számolni kell még 20 eurónyi kiegészítõvel.

[merlinw.org]

wesker24
Jah mondani is akartam hogy a Secret Worlds oroszban régió záras !
genndy
Feltéve hogy ROW kulcsot veszel. Orosz kulccsal pl. szerintem nem mész sokra.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
wesker24
Pontosan persze ha nálunk nem elérhetõ de tudsz hozzá szerezni steam kulcsot akkor azt gond nélkül betudod aktiválni !
Ha Steam Store-ból nem tudok venni valamit, mert nem elérhetõ a régiómban, attól még, ha valahol veszek hozzá kulcsot, azt be tudom regisztrálni és használni, ugye? Most itt konkrétan a Secret World-re gondolok.
Ha valaki 2012 vége felé vett amazonon Batman Arkham Asylum GOTY-t vagy Arkham City GOTY-t, az kapott utána $5 promotional credit e-mailt, amit fel lehet használni az Origins-re most is. Így 5 dollárért vettem meg most. Az amazonos e-mail, amiben a promo kód volt 2013. június 13-án jött, de ha az e-mailek között a "Amazon Batman: Origins"-re rákeresve, meg lehet találni (az "arkham" szó nincs benne az e-mailben)

"Everything that happens, happens for a reason"

genndy
Szervereket is már biztos lelõtték.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szabi
úgy tûnik, hogy elfogytak a kódok mert folyamatosan azt írja már mindenki hogy nem kap kódot.. 😞

"Nulla tenaci invia est via"

fejnelkuli
A kód után nekem csak szépen elmagyarázza, hogyan kell origint letölteni meg regelni. Mit rontok el?

TBTPumpa
Kellett mondanom, le is döglött nálam az Origin.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Nem utolsó sorban most újra elõveszi mindenki az Origin klienst. <#idiota>

TBTPumpa
Nem hinném, hogy egy 2011-es játékért annyira sok pénz kért volna az EA. Valószínûleg már nem vette senki/nem játszottak vele sokat, így legalább újra az érdeklõdés központjába kerül.

Dzsini
Szerintem a zsilett volt a hülye, ha ennyit aktiválnak, ennyit kifizetnek és lenyelik a dolgot - nem fogják a generált kódokat érvényteleníteni, mert nem biztos, hogy ki lehet válogatni, hogy kié az "igazi"?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Vajon, ezek a játékok meddig lesznek az Origin fiókokon? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nekem is negyedszerre jött össze. Azt hiszem farmolok is vagy 10 ilyen Origin kulcsot, aztán, ha vége az akciónak, eladom õket jópénzért, követve az idõk szavát. <#idiota>

Legalább többnyelvû verzió a játék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
zsilettéknél gratula az informatikai osztálynak, hogy egy nyerõ kódot többször is be lehet váltani 😊

Azt hiszem megvan náluk a következõ "rozsdás penge" tesztcsoport.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Fééérfiasan tökéleteeeeeeeeeees!" <#idiota>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TBTPumpa
Köszi neked is meg a zsilettnek is! <#idiota>

Miért lenne necces? Ez a kód generál 1 origin kódot és azt kell beaktiválni. Saját és unokahúgom fiókjára is sikerült aktiválni egyet-egyet. Egyébként steamgifts topikban találtam.

@wantonly: nekem is sokat kellett frissítenem mire meglett.

wantonly
Folyamatos SQL error.
IMYke2.0.0.0
Egy azon kóddal?
Ez szerintem eléggé necces dolog lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ingyen Fifa 12 Origin-re.
Kód: K0SGY4P1

Lehet, h. nem jön össze elsõre és használt kulcsot ad, nekem másodikra lett jó. Frissíts, ha error-t dob.

IMYke2.0.0.0
Hát, már nem tudom mikor, talán a 2000-es évben, az akkori elsõ gépemen játszottam végig, és bizony én is csak bámultam, milyen jól néz ki - a teljes honosítása akkoriban nem volt kivitelezhetõ, mert az archívumai nem voltak visszafejthetõek, és csak HEX-ben, karakterlimitesen lehetett volna (amolyan) 100%-osra elkészíteni.

Engem akkoriban ugye a Tomb Raider-láz fûtött csak igazán, és bár nem említhetõ egy lapon velük, de valahogy játék közben elvarázsolt a bunyó-mászás-lövölde-ótókázás-sztori-két-karakter stílusával.

Dzsini
én nem csábulok el, megvárom az összkiadást. nem rohan az sehova 😊

IMYke2.0.0.0
Csak kíváncsi voltam, hogy mindent megvettél-é. 😊

Dzsini
Egy sztoris van ha jól tudom, a többi az ruha meg challenge...

Szabi
PSX-en szebb volt, vagy csak az emlékek szépítik meg ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Egy osztálytársamnál játszottam még anno. Nekem elég gyenge gépem volt és csak régi játékok futottak rajta. Amikor elõször megláttam nála, akkor elõször azt hittem a játékra, hogy átvezetõ videó, olyan jól nézett ki. Vicces, hogy pár évvel ezelõtt eszembe jutott és megnéztem róla néhány képet.Tökre meglepõdtem. Az emlékeimben a világ legszebb grafikájú játékaként szerepelt. 😄
Tinman
Melyik DLC-t javaslod? Mert ahogy néztem, elég siralmasak...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
A 8 elég sz*r szerintem, a 7 az istencsászár volt, de a 8 nagyon nem az. Neked bejön a 8? 7et toltad?