311803
  • mulli1986
    Háát őőő, ezt inkább filmként tudnám elképelni. Bár a Mass Effect szériában is hatalmas a sztori.
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Rövid a zélet. Mielőtt elmegyünk, mindent ki kell játszani, amit csak lehet. Szar lenne ott állni Szent Péter előtt, mikor rákérdez, na hogy tetszett a felülnézetes taktikai nézet a DAI-ban, gyermekem?! ÉS te meg a homlokodra csaphatsz, hogy NABAZ, ezt kihagytam! Áááááááááá...

Rendes hörcsög a mennyekben is büszkén mutogathatja a steam accát, me azzal ott is menő lesz! :D
  • grebber
    Colin-t majd -75% on szerzem be , ha így halad nem is kell sokat várni erre.
  • Szabi #223537
    codemasters hétvége steam-en, már a Colin McRae Rally is féláron :D
  • DarkSector
    csak 4800????Inkább költök egy Destiny-re.
  • arty
    ha nem érdekel, még olcsóbb - vagy ez az alja? ;))

egyébként valami orosztól, tf2 kulcsokért ... ?
  • arty
    ma ez volt a legszórakoztatóbb topik - a személyeskedéseken is tudtam nevetni (jó is az, ha nem rajtam csattan az ostor :D )

zorro, grebber, imy
  • grebber
    4800ft-ért be lehet szerezni akit érdekel!
  • totyak
    Minimum felett vagyok kicsit Óriási élmény lesz majd így, ha adok neki esélyt.
  • genndy
    Ma megjöttek Szukitstól a rendelt könyvek, yee! (vasárnap rögtön rendeltem, ahogy MerlinW beírta, tegnap jött az email, ma kora délután meg a futár). Szép nagy pakk

@ratgab #223516: NAAGY +1
  • ZsZso
    Dungeons Of Dredmor Complete megéri az 1 USD -t, vagy csak plusszsorféleség?
  • ffxi
    Roger that!
  • ffxi
    Ezzel sem fogunk játszani egy ideig.
  • totyak
    Minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
    Processzor: Intel Dual-Core 2,8 GHz / AMD Dual-Core 3,2 GHz vagy jobb
    Memória: 4 GB RAM
    Grafika: DirectX 11 grafikus kártya 1 GB video RAM
    DirectX: Version 11
    Merevlemez: 26 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya a legújabb illesztőprogram frissítéssel

Ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
    Processzor: Intel Quad-Core vagy AMD Octo-Core
    Memória: 8 GB RAM
    Grafika: DirectX 11 grafikus kártya, 4 GB VRAM
    DirectX: Version 11
    Merevlemez: 26 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya a legújabb illesztőprogram frissítéssel
  • IMYke2.0.0.0
    Az AI War nem teljes, mert az 5 helyett csak 3 DLC-t nem adnak hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    https://www.humblebundle.com/weekly:
    * World of Goo
    * Dungeons Of Dredmor
    * AudioSurf
    * Armageddon Empires

Pay $6 or more to unlock!:
    * Amnesia: The Dark Descent,
    * AI War,
    * Teleglitch
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, hogy mire használják manapság a mai fiatalok, de - szabadjon megkérnem, hogy az "Anyád!" felkiáltást mellőzzük a topikban...

//Anyukám ráadásul 8 év nincs közöttünk...
  • ffxi
    Anyád! Ez lesz PC-re? :O Vajon milyen vas kell alá?
  • darkling
    +1

Én ugyan főleg read-only üzemmódban vagyok, de egyetértek.
  • IMYke2.0.0.0
    Elég olcsón mérik: "Ryse: Son of Rome" - 40 euro [~12xxx Ft]
  • IMYke2.0.0.0
    OFF: https://www.humblebundle.com/books - Star Trek Bundle

Bundlestars.com - The Trainz Bundle/
  • Scooter
    Teleglitch: Die More Edition 75% Steam Discount Key Giveaway
  • zorrobomber
    Ezt ne nekem mondd, én tudok értelmes is lenni :)

Lásd még: én itt vagyok, vállalom a véleményem, lehet nekem érveket mondani mi miért jó miért nem jó, míg grebber azóta is lapul a bokorba és annyit nem mondott hogy bocs, nem kellett volna jelentkeznem rá. Csak akkor van itt amikor kutyázni kell a nyaralni induló kollégát. Lehet hogy néha én is paraszt vagyok, de másnap bocsánatot is tudok kérni.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.04. 18:28:32
  • Scooter
    Canyon Capers ingyen!
  • ratgab
    Én olyan topikot akarok, ahol nem veszünk össze minden szaron, de kultúráltan közöljük a másikkal, ha éppen nem volt túl tapintatos a beszólása.

Elegem van már az állandó sárdobálásból.... Beszélgessünk, ütköztessünk véleményeket, olykor ne is értsünk egyet, mert az is építő jellegű tud lenni, de mindezt tegyük emberi méltóságunkat és homo sapiens mivoltunkat megőrizve. Legalább itt ebben az apró kis topikocskában ne marjuk egymást baromságokon!

Mutassuk meg az esetleges dobozos vásárlásainkat, osszunk meg spoilermentes játékélményeket, ajánljunk játékokat másoknak ez által. Pro-kontra vitassunk meg eltérő véleményeket a különböző játékokról, de lehetőleg tegyük ezt kultúr emberhez méltóan. Szerintem.

ui.: Ezelőtt 2 évvel így működött a topik, aztán elharapódzott a majd én jól megmondom mentalitás. Legyünk már újra normális közösség!
  • Botond #223515
    Nem, nem ment mellé. Nem csak neked szól, de neked is. :)
  • zorrobomber
    Ez kicsit mellément, nem tudom miről beszélsz, általánosságban én is azt írtam hogy értelmes párbeszédet akarok, az egyéb bajom meg elég konkrét.
  • Botond #223513
    Külömböző vélemények és nézőpontok nélkül elég egysíkú lenne a topik. Van akivel az esetek többségében egyetértesz, van akivel az esetek többségében nem értesz egyet, nagy kaland, az élet megy tovább. Kis tolerancia viszont segít a dolgon, amíg nincs egy abszolút igazság meghatározva mindennel kapcsolatban.
  • zorrobomber
    Azért vicces hogy mindenki legalább közvetve beismeri hogy grebber egy tapló, de azt mondjátok ó, rá kell hagyni... én csak hozzá igazodok. Ez itt az igazi kérdés, hogy valójában milyen topikot akarunk? Értelmes párbeszédet, vagy lifeless kocka csoportot marha sok ingyenjátékkal? Szóljatok ha az utóbbi a cél mert az nekem nem ingem.
  • ratgab
    Nem igazán, mert sokakban negatív vélemény alakul ki rólad ezáltal. Komolyan minek felvenni a kesztyűt állandóan? Fáj ha nem szólhatsz vissza? Egyébként meg lehet emberi méltóságot és kultúráltságot megőrízve is közölni valakivel, ha éppen sértő volt.
  • ratgab
    Tudod nem mindenkinek az az egyetlen vágya az életben, hogy kockulással töltse nonstop az idejét. Van, aki úgy piheni ki a fáradalmakat, hogy elmegy egy kis levegőváltozásra külföldre, ahol példának okáért nyári időjárás honol, esetleg tengerparton aszalhatja monitorfénytől megfakult tagjait vagy új tájakat fedezzen fel.

Ennyi tolerancia a minimum, hogy ezt is elfogadjuk szerintem. (Megjegyzem én is mennék, ha lenne rá módom).

Ui.: Nem volt túl stílusos véleménnyilványítás részedről ez így ebben a formában...
  • ratgab
    Jó pihenést!
  • zorrobomber
    Én kicsit idealista vagyok, szóval nálam az nem mentség hogy önzetlen. A tolvajok is elosztják a zsákmányt, akkor az egy olyan közösség amibe te tartozni akarsz? Na de ne folytassuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem csak bennem ébreszt kellemes emlékeket: Tomb Raider 2 - gyűjtögetés
  • kigyi
    Jó ez egyikünknél így a másikunknál úgy van én mint írtam szándékozok játszani azokkal amikre jelentkezek különben nem jelentkeznék az más kérdés, hogy erre majd mikor hogyan lesz időm.
  • darkling
    Ez az Ancient Space igen tetszik nekem, várós.

Wargame pack-ot meg megvettem 4 kulcsért, dehogy játszani mikor fogok vele, azt nem tudom :D
    Utoljára szerkesztette: darkling, 2014.09.04. 16:00:57
  • zorrobomber
    Igen, erre akartam utalni, hogy nem a nem elindítással van baj, hanem azzal, hogy tudvalevő, hogy ő multis játékhoz hozzá sem ér.

Más, az ilyen cikkekért szeretem az RPS-t:
    I Seem To Be Having Trouble Starting Titan Quest
    Meg is hozta a kedvem egy kis TQ-hoz, az alapot már többször, de Immortal Quest-et nem toltam végig sose.
  • IMYke2.0.0.0
    Írtam Notepad-be egy összeszedettnek szándékozott, majdnem-wall-of-text-et a dologról, ami grebbert illeti, de aztán úgy döntöttem, hogy nem fokozom nagyon. Csak az első 2 bekezdés:

Úgy érzem, akkor itt félreértés van.
    grebbert nem védelmezi senki - én sem.
    Leírtuk sokszor (ki így, ki úgy), hogy grebber olyan, amilyen. Elfogadtuk így (ezt elsősorban a MAGAM nevében írom).
    Vannak és voltak időszakai az elmúlt években, amikor egy átlagos magyar állampolgár havi fizetését költi el játékra villámgyorsan (gyűjtői, dobozos, és digitális kiadásokra egyaránt). Közben meg a konzolok játékokra nem költ, hangoztatja [sokaknak, főképp ugye a konzolokra is költő játékostársainknak, ilyenkor kinyílik a bicska] és önigazolóan ki is tart mellette. Meg tudjuk ebben az elhatározásában ingatni? Nem.
    Nem hibátlan a srác, ahogy mi, többiek sem.
    Közben meg önzetlenül segít bárkinek, akinek kell, aki kéri, önzetlenül és ha úgy hozza, akár előre megvásárolva azt, ami kell a másiknak.
    Tavaly, ~1 éven át ezt jó páran megtapasztalhatták, amikor a gamersgate hibájából az érintettek számára 20%-os vásárlási kedvezményt adott. De nem csak akkor - legyen bundle, legyen gyors akció, legyen dobozos vásárlási lehetőség stb.
    Cserébe néha kér segítséget, néha gyorsan és meggondolatlanul gépel be nekünk olyan dolgokat, amiken lehet, hogy élőszóban halva jókat röhögnénk.

Hogy az én véleményem is elhangozzék: én sem őt, sem mást nem ítélek el semmiért, ha egy mód van rá.
    Warez kérdésben a topikban én senkiért sem tenném tűzbe a kezem. Sajnálom, ha így, szándékolatlanul és ismeretlenül bárkit is megsértettem, de ugye amit az ember nem lát azt nehezen hiszi el. Biztosan akadt olyan időszaka játékostársainknak, amikor meginogtak, "demóztak" stb.

Kiegészítés a steamgifts és a nyeremények, és az el-nem-indítás témakörében [mert ez valóban kényes dolog, amikor nem kis értékű játékok felajánlásáról van szó a két topikban, csoportnak és a teljes fórumnak]:
    Jómagam is rendelkezem olyan játékkal, amivel 1 mp-et sem játszottam még. Csak STEAM-en van ~460 játékom, a felével biztosan nem játszottam a digitális rendszerben. S akkor ott vannak a dobozosok, a más rendszerbeliek stb. A Hörcsög (el)uralkodik.
    A topik lakói is hatnak egymásra (ezt már sokszor kitárgyaltuk) - konform módon vásárlunk, emocionálisan, impulzívan. S ugyanígy jelentkezünk a felajánlásokra is.
    Én próbálok csak olyanokra, amikkel még a Kaszás bekopogása előtt mindenképp akarok játszani.
  • jarlaxxe
    Ez szerintem nem igy van mert az pofátlanság ha olyan játékra jelentkezel amivel nem is akarsz játszani mig mást meg nagyon érdekelne.
    A hörcsögös marhaságnak is van határa.
  • kigyi
    Volt amit nyertem és még el sem indítottam, tervben van viszont annyi időm nincs játszani mint amennyi játékot összeszedtem. Áprilistól október végéig nem nagyon jut idő játékra, de majd játszok vele csak idő kérdése. 2 hónapja játszok az FC3-al (igaz nem nyertem) és még nem tudtam befejezni csak az alapstory-t vittem végig. Az idén egyetlen játékot maxoltam ki az is a Settlers 7 volt. Majd játszik vele, ha olyan kedve lesz, ha meg a hörcsög szereztette be vele hát van ilyen nekem is akad pár jól behörcsögölt játékom amivel lehet életben nem játszok, de jónak tűnt majd, ha időm és kedvem lesz elindítom :)

Semmi személyes csak nem értem miért vagy kibukva ennyire a srácra amikor az egyik legaktívabb tag és sok jó akcióról az infót pl. én neki köszönhetek.