Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg ha a regisztrációhoz járt volna ingyen valami 1 Ft-ot sem érõ csoda, már régen lenne accountod náluk 😉

Jut eszembe, elégedett vagy a Steamen vásárolt Final Fantasy VII-tel? Az most a definitív verzió?
Tinman
"Warning: This title uses 3rd party DRM (Stardock Account Required)"

Még 1 lófax reg!? Hát mentem tökön szúrom magam -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Azért a "64 bit required" egy olyan követelmény, amit ritkán látni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
<#banplz>

Kinyitotta a windmill acsit! 😄 Holnap mondjuk szegény nem fogja érteni miért nem tudja felemelni a karját. :o
Galactic Civilizations III early access - olcsó, ki ne hagyjátok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, ez szemetebb húzás volt, mint mustárgáztámadást intézni egy bölcsõde ellen, de én mûár csak ilyen vagyok. Holnap majd számba veszem, hogy maradt-e túlélõ a topikban.
Az rendben van, hogy bugos, és az elõdeitõl elmarad, de az mióta bizonyított tény, hogy élvezhetetlen a játék? Vagy próbáltad is, és ennyire nem tetszett?

Lehet, hogy rossz, de az eddigi vegyes információk alapján is messze van a kerülendõ kategóriánál nálam.
zorrobomber
Szerintem ha megcseréled a game-eket akkor is ment volna az alvás 5 perc után <#idiota>

Tinman
<#eljen><#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Kisebbet elég nehéz altatni, asszony nincs itthon, szóval beraktam neki fruit ninja kinectet, amíg a nõvérét zuhanyoztattam. Nyomott 5 kört, lezuhanyoztattam õt is, majd eldõlt mint egy zsák, mehet az AC3. Gyereknevelés skill +1. 😊

Asszony meg elõre örült, hogy végre én szívok. Na persze, ahogy õ elképzeli! 😄
Dzsini
szeretném a közösség nevében átnyújtani - ha már közvetlen képként nem szabad 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Húú gyerekek most ne szúrjam tökön magam.

Tudom Imy allergiás rá, de mégis csak meg kell osztanom.

CSGO-ban vannak kulcs nélkül nyitható matricakapszulák steam marketen (80 cent körül mozog jelenleg). Mivel múltkor jól jártam a nyitogatással vettem is párat. Kevés sikerem volt ezúttal, de azért nyitottam egy 3 eurós matricát is.

Gondoltam feldobálom a nyitott szarokat (kicsit bosszankodtam, is, hogy pár euróm bánta a hülyeségem). Oké mindet felrakom raktárból, de basszus hol van a 3 eurósom (tartalékolni akartam hátha felmegy az ára).... Hát nem felraktam 30 centért.... Szerintetek elvitték? kb. 0,000001 másodperc alatt.

Idiot of the Year díjat megérdemlem vagy megérdemlem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Akkor is "erõltette" valaki, hogy a kupon ma már neked nem tûnik fel 😊 (vagy nem erõltetett senki semmit, és egy természetes folyamat, hogy bekerülnek egy nyelvbõl szavak egy másik nyelvbe, még ha van, akinek nem is tetszik - ha a többség használja és érti, akkor az márpedig úgy van)

Viszont mielõtt valaki az orrunkra koppint offolás miatt, ha van kedved hozzá a linkelt topicban lehet róla beszélgetni.

Rapid81
100 év az 100 év. Erõltetni viszont nem kell az ilyen szemetet, mint lájk, vócser, poszt és a többi, nagyon "trendi" szöveg. Attól senki nem lesz több, csak tovább rombolja az egyetlen dolgot, ami ennek a népnek még megmaradt. Az anyanyelvét...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Mintha a kupon (leánykori nevén coupon) annyira más lenne 😊 Valószínûleg olyan 100 éve még azt is az eredeti, franciás írásmóddal írták a legtöbb helyen.

Scooter
Pedig van ott:
Supported Languages: Èeský, English (UK), English (US), Magyar, Polski, Русский язык
wantonly
Egész jó áron vannak, ráadásul feljön egy ablak amiben -20%-os kódot ad!
IMYke2.0.0.0
Gamersgate - Tom Clancy akciózás

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Én sem emlékszem, de azt is meg kellett néznem, hogy már megvan-e a játék. 😄
Rapid81

Rapid81
A második nekem is megjött. Nem is emlékszem mikor jelentkezhettem rá. 😄

wantonly
Ma két steam kulcs landolt a postaládámban:

1. Congratulations! As an SSC Gold member, you have been randomly selected to receive a code for Shattered Horizons from SAPPHIRE Select Club.

2. Hello, Yet Another Zombie Defense was just released on Steam, you can add it to your account using the follwing key.
Rapid81
Gondolom akkor érzi magát "menõnek", meg "trendinek" az illetõ...

Rapid81
Amikor egy jövevényszónak van magyar megfelelõje, akkor sosem értettem, hogy miért kell erõltetni a szemetet...

genndy
Ja, hogy ez egy játék másik játékbeli újraértelmezése. Aha.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
SimCity 2000. Bár azok a barna fák elég furcsák.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fabio Capello
Trial.

Fpocok
Pedig annyi a mérete. De szerintem csak demó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Behúztam origin-re a Dead Space-et és alatta volt egy másik ajánlat, Kingdoms of Amalur: Reckoning. Fiókban az is 0.00€ mutat mint a Dead Space. Feltettem az origin programot és ott van a Reckoning is. Több mint érdekes. Pedig a boltban ha rákeresek, nincs ingyen. Most tölti...7.66GB. Erre kíváncsi leszek, hogy demo-e. Mérete alapján nem tûnik annak.
Fpocok
lalakov
Én nem. Melyik játék ez?
Botond
Milyen hírt?
Fpocok
... aki játszott vele. Én spec soha nem játszottam egy résszel sem.

zorrobomber
Öö, hát én nem, de amúgy láttam a hírt.

Botond
Mindenki. 😊
Dzsini
úgy tudtam, hogy valaki majd kiakad a vócseren 😊 lásd itt és itt

Fpocok
Ki ismeri fel?
Ne csaljatok<#ejnye1><#email>

Fpocok
De mit csináljak vele, ha nem játszom? 😄

Rapid81
Kupon, basszus, kupon...

Amúgy 14.39$ -> 3200 HUF

Fpocok
De neki staemen kell, mert csak ott tudja elkölteni a kártyapénzt 😄

lalakov
Igen a voucher felhasználható pluszba, kivétel a Fallout 3 GOTY-nál.
grebber
De ki akar érte pénzt kiadni? Nekem ingyen kell steam-en hamarosan az lesz<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
20%-os vócserrel 9,6 font, 3600 forint.

Botond
20% off voucherrel lényegében font ár = eurós ár.
grebber
Na dishonored goty ez jöhet steam-re is csak euroban legyen ennyi és költöm is el az összeszedett kártyapénzemet!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
MerlinW
Én találtam magamnak haveri csapatot😊 Annyira jót, hogy jövõhéten utazom ki Írországba egy hétre az egyik feléhez😊

[merlinw.org]

Fpocok
Sokat. És nagyon jónak találtam... csak hát a szokásos haveri csapatból nem kapott rá senki 😞

MerlinW
Ne dobd ki, nemsokára megnyílik Toyko, egy Solomon méretû új játszótér a sztori folytatásával és soksok küldetéssel.

[merlinw.org]

zorrobomber
Kb. 5 dollár lehetett az eddigi legolcsóbb ár érte, és mivel ez steam-es, ezért hiába Mac verzió, valószínûleg PC-n is gond nélkül aktiválható.