311803
-
Na ez a nem semmi nemrég jelent meg és bundleban: August Heat Bundle Unlocks its final game - Lifeless Planet! -
QTE a kivégzésénél van, így hogy tömve lenne nem hiszem... a kivégzések meg minden játékban már alaptétel amit QTEvel oldanak meg hogy ne csak mozi legyen. God of War és hasonlók? kb minden h&s. -
Költői túlzás. Gyakorlatilag annyit jelent hogy egyszerű hack and slash, QTE-vel tömve. -
ratgab #223577 Egy percig nem volt téma, hogy kinek mi tetszik. Az volt a téma, hogy press x to win... ami videó alapján nem megállapítható. Szerintem. -
WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NOVEMBER 4! -
Tottinak is más az ízlése mint nekem, a kommentjeinkből csak annyi következik, hogy neki tetszik, nekem nem. És igen, neki mérvadó a véleménye, nekem nem. Semmi többet nem állítottam és nem is sugalltam. Azt se mondtam hogy könnyű, simán csak egyszerűnek tűnik mint a bot. Az nálam is stimmel hogy látványos meg imádom a római témakört, egyszerűen nálam ez kevés, és emiatt hátrébb sorolódik a rangsorban. A világon az összes játékkal szívesen játszanék ha egy lakatlan szigeten lennék és csak adott játék lenne előttem, most viszont ~500 cím közül válogathatok. Légyszi hadd ítéljem már meg videó alapján mit tetszik nekem. :) A Dark Souls-ról simán megállapítottam cikkek(nem Gamestar) és videók alapján hogy egy nehéz, de jó játék. A nehézség nem jött át a videókból(a cikkekből igen), a játékmenet viszont egyértelműen látszik, nem tudom mi ezen a művészet :) Az általában nem érdekel mennyire nehéz egy játék, szívesen játszok nagyon könnyűekkel, és nehezekkel is.
A nehézség nem minden témakörre jó példa az Assassins Creed 100% szinkronizációja. Igen, nehezebb lesz tőle a játék, de totál megöli a beleélést. Igen, meg lehet magyarázni, és meg is magyarázza a történet, de az egésznek magyarázkodós szaga van.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.05. 19:09:16 -
ratgab #223574 Videóból azt nem tudod megítélni, hogy mennyire nehéz valami. Darksouls se tűnik annyira nehéznek vidi alapján, mint amennyira az sokak számára. Ha Tin-t figyeltem Darksouls közben az tényleg marha könnyűnek tűnik.
AC-s hasonlatodat nem veszem fel. Nem azért várom a Ryse-t mert "könnyű", hanem azért mert egyrészt látványos, másrészt meg imádom a római témakört. Hasonló TPS játék ebben a környezetben meg nemigen van. Ergó nekem hiánypótló alkotás.
Ismétlem azért hátha átmegy az infót: Kipróbálás nélkül ítéled meg a játékot...Biztos neked van igazad (Not!) Kipróbálás után is ugyanezt mondod, akkor elfogadom a véleményed minden további nélkül. Az a legkevésbé se zavar, hogy a játék neked nem tetszik. Nem kell mindenkinek ugyannak tetszeni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.05. 18:43:40 -
ratgab #223573 Szerintem meg addig, amíg nem próbáltad (már nem is mondom, hogy játsszd végig), addig halvány lilád nincs róla, hogy milyen valójában a játék. Addig csak találgatsz.
Amúgy meg Zorro nem azt írta rá, hogy nem tetszik neki (azt nincs jogom eldönteni kinek mi tetszik), hanem azt írta press x to win játék.
Erre jött Totti, aki játszott is vele (ergó mérvadó a véleménye) és közölte, hogy nincs így. Erre Zorro, hogy ő ezt videó alapján ítélte meg....Vajon kinek is higgyünk.... Jah lehet, hogy a játékot végigjátszó játékos véleménye mérvadóbb?? -
Mindenkinek más igényei vannak. El tudnék én egy kvarcjátékkal is játszani, mert egyszerűen ez a hobbim, ezt szeretem csinálni, viszont időkeret van, válogatni kell, a válogatásban pedig nagy előny, ha videó alapján is el tudom dönteni hogy mi kell nekem. Nektek bejön ez a press X to win stílus, én mást kedvelek, ennyi. Nyilvánvaló volt hogy az AC után ez is tetszeni fog neked. A grafikája tényleg jó, de az különösebben sose érdekelt. -
én videó alapján is megítélem hogy soha nem fogok ezzel a játékkal játszani :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért mert van aki nem fogja fel amit a videókban lát más még eldöntheti róla tetszik-e neki vagy sem az adott játék. -
ratgab #223569 Jah, hogy videó alapján ítéled meg....Biztos igazad van... -
Koszi szepen,Revelation gold edition ennyit nekem megert :) -
"Hatalmas" Assassin's Creed-leárazások. -
Természetes külön-külön bődületesen olcsóbb a 2 game! -
Rendeld elő a Uplay boltjában: "Alien: Isolation - Nostromo Edition - 50 euro
és választhatsz ajándékot:
* Far Cry Blood Dragon vagy
* Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Uplay Deluxe Edition
Eredeti: Pre-purchase Alien: Isolation - Nostromo Edition and get Far Cry Blood Dragon or Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Uplay Deluxe Edition for free! -
Steam-en -75% a Dirt3-ra viszont a DLC-k csak GFWL keresztül vásárolhatók meg. Ott nem -75% :S -
Nagyon jó, hogy nem kell megvárnom az október 18-at, hogy ingyen legyen a PAYDAY: The Heist. Bejött steamgifts-en
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
-
darkling #223562 GMG-n Lego játékok -75% -
Így belegondolva kevés hack and slash jött be igazán, szóval vszleg velem van a gond, egyszerűen nem az én stílusom. Ha lehet annak nevezni, akkor a Jade Empire az egyedüli kivétel ez alól.
@Dzsini: rákerestem, jók tényleg :)
A 20 éves Collegium Gladiatorium jubíleumi gladiátorjátéka a Savaria Történelmi Karneválon -
Mint minden Akcio-RPGben, vagy játékban. Játék nem valóság és a játékmechanika mindenek felett áll. Amúgy a római katonán akivel megyünk éppen nem nehézpáncélzat van, hanem olyan felszerelés amivel eleve könnyű mozogni, persze nem is véd mindenhol. -
Nézd meg Savarián a római gladiátoros hagyományőrzőket, full római páncélzatban cifrábbakat is csinálnak, mint egy tigrisbukfenc :) -
Nyilván nem játszottam vele, elég volt videókat nézni, ahogy tigrisbukfencezik a fószer a full római páncélzatban, meg ahogy villog a képernyőn a sok qte :) -
Értem, akkor mi nem ugyan azzal a játékkal játszottunk, mert a védekezés, helyezkedés, kitérés a támadások elöl, a megfelelő időben a megfelelő támadás indítása, az ellenfél védelmének feloldása, képességek használata nálam fontos játékelemek voltak és ha csak Xet nyomogattam volna akkor máig nem érek a játék végére, mert az elején bámulom a Game Over feliratot.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.05. 14:13:22 -
Press X to win. -
Teljesen jól végigvezetett és jól felépített story s karakterek vannak benne, fura volt ilyet látni a Crytektől mert még sosem csinált :D
Mitől iprai hulladék techedemó? -
Pontosabban, ha már kevés a valós interakció, akkor tényleg filmszerű legyen(értsd: sztori) és ne nonstop kaszabolás. -
Egykori videódat megnéztem, és éreztem, hogy ehhez nekem nem lenne türelmem.
Témától függetlenül: egyre kevésbé tűröm el, ha valami "filmszerű" - főképp ZS hálivúdi sztájl... -
Azt most hagyjuk mekkora ipari hulladék techdemo a Ryse :), viszont jön egy, a római korból inspirációt merítő dark fantasy RPG:
Age of Decadence
Könnyen lehet, hogy a többi Early Access sorsára jut, mindenesetre szépen update-elik, van remény. -
Ha Róma és az akkora világ érdekel akkor érdemes végigkasználni. Mivel rettentő változatos végig pörög, sok helyszínel, az audio-vizuális hatások pedig nagyon jók benne. Ez a játák egy nextgen demonstráció, crytek módra, de van hangulata. Iyen korban játszódó játék amúgy sincs másik, pláne nem TPS vagy FPS csak stratégiában pl Total War. 3szor nyomtam le, mindig magával ragad a világ. Jó lett volna folytatás belőle... -
Hú, bocs - még Wasteland-es hangulatom van :)
Szerk.: A Ryse nekem nem tetszik. Sosem játszanék vele.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.05. 10:49:47 -
Tudom a Wasteland milyen,azt be is fogom szerezni amint elerheto aron lesz.Az ilyen stilust nagyon csipem.
Most a Ryse-ra reagaltam :) -
Ez körökre osztott posztapokaliptikus akció-RPG.
Hasonlók: Fallout 1-2-Tactics, Wasteland (1).
Nekem is tetszik. Jó ideje figyelem a fejlődését. Kíváncsi leszek, hogy a topiklakók, akik megvásárolják majd, milyen véleménnyel lesznek róla. -
Verjetek meg de nekem ez tetszik ez a jatek.Legalabbis ami trailert vagy gameplayt eddig lattam,azok alapjan.
Annak ellenere hogy utalom a hackNslash-t,romai kontosbe oltoztetve ez irdatlan pofasnak tunik. -
Érdekes!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény kecske :) -
"Wasteland 2" Combat Trailer
Érdemes megnézni :) -
Tank jú. 1 USD -ért ez nekem elég. Metacritic is jókat írt, de kellett egy személyes vélemény is. -
Kipróbáltam a játékot. Nekem bejött. Viszont érdemes sok élelemmel bekészülni, mert úgy éreztem, hogy nem rövid játék elejét vizslattam meg :) -

//S láttam lelki szemeim vetítővásznán az egészet :) -
XD