Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Freespace 1 + DLC 😄 3$
Freespace 2 5$
még várok egy egybecsomagolt, freespace frencsájz (bocs rapid! 😄 ) akcióra.
Forza.
Impulzusvásároltam, annak öröme nélkül 😞(
(De nem gáz, lemondtam a reklámleveleiket is és ignorálom a gameflyos linkeket itt mostantól, nekem ez baromira nem hiányzik.
Egyszer elmegy a verify-blöff, de minden vásárlásomnál nem kívánom bizonygatni, hogy én én vagyok és a hitelkártya az enyém.)
Forza.
Visszakeressem, mit összesírtam DeS kapcsán, mikor elõször találkoztam vele. Többször fel akartam adni. Zsigeri szinten tiltakoztam a nehézkessége és a nem éppen gamer friendly megoldásai iránt. Aztán 1 évvel késõbb kiplatináztam. Raptoron se vagyok éppen a vége a listában ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Illetve #201388-ben leírtam, hogy hogyan lehet 5 dollárért Arkham Origins alapjátékot venni
"Everything that happens, happens for a reason"
Annyit dumálunk Batmanról, hogy egyre nagyobb bennem a kísértés, hogy játsszak vele :-D
Eközben a DaS 2-ket lepi a por <#confused>#confused><#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Dzsini: #201505
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
gyökerek.
--------------------------------------------------
what do you want to verify again??
very annoyed with your service, this isn't the first time I bought sg in your shop and again - no keys immediately but this bullshit email about "verify". you can't verify anything as I sit a thousand miles away and can write anything I want you to believe.
if you don't want to sell - don't do it. cancel my account, my order and let's forget each other.
I will post this story in a very popular forum in hungary and will NOT RECOMMEND you as place to shop
regards,
Attila (oh, this name you CAN'T VERIFY either.... shit... you need to BELEIVE what you can't, moronic world-police-shop)
On Sat, Mar 29, 2014 at 8:56 AM, GameFly Digital Support <[email protected]> wrote:
Response
Dear Gamer,
Thanks for your recent order on GameFly! We are hoping to speak with you directly to verify this purchase. We will reach out to you as soon as possible using the email address or phone number located on your account during the following times, Monday –Friday from 8AM CST to 7PM CST and Saturday/Sunday from 8AM CST to 6PM CST.
You are also welcome to call us directly at 888-986-6400 Monday-Friday during our phone hours of 12:00PM-4:00PM CST.
If there is a time that works best for you, please let us know and we would be more than happy to reach out to you to authorize this order so you can start enjoying the game!
We look forward to assisting you.
Thank you,
The GameFly Tech Team
Forza.
(dzsini te halgass!!! 😄 )
Forza.
Még jönnek hozzá DLC-k nem? És azokat már nem tartalmazza a Season Pass, vagy tévedek?
De amúgy igaz, amit írsz, mert jelenleg tényleg Teljes a Batman Arkham Origins játékod.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Day of Defeat Source
Half Life 1 Source
~450/db lett a 20%-os kuponnal
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán Imi felbujtására megvettem a 2 valamit is érõ DLC-t (1.49 + 0.49 Euro = ~610 Ft)
Aztán eszembe jutott, hogy sokan voltak akiknek maradt korábbi Humble-bõl New Millennium Skins (1.24 Euro) pakkja. Ez a pakk nem érdekel, de hogy csökkentsem felesleges kulcsaim számát, -meg még teljesebb legyen pakk- ezért egy rendes/kedves SG-s sráccal elcseréltem egy Alpha Prime-ra, ami szintén Humble része volt. Értéke 0.5 euro (~155 Ft) körül van. (Steam is árulta ennyiért nemrég.)
Tehát, számomra(!) a teljes Batman Origins pakk 2255 Ft-ba került, ami persze nem egészen igaz van, mert kártyapénz.
Örülök :-)
Next PC upgrade: 2022
Annak idején az egyik kedves topiklakó (talán Aullah/FPocok) volt olyan kedves, és küldött nekem egy elérhetõséget egy teljesen funkcionális Dxtoryhoz (nem részletezem milyen verzió, mindenki tudja úgyis... 😛). Sokáig õrizgettem a linket hozzá, de most nem találom sehol sem, ha megvan még az illetõnek, lenne olyan kedves, hogy privátban elküldi? Hálám örökké üldözné. 😊
Batman™: Arkham Origins Season Pass - 1200 Ft
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Travel back to the days before there was a Batman™ and take control of a young Bruce Wayne as he completes his martial arts training. Experience exotic locales including a bamboo forest and mountain-top monastery. This pack contains Bruce Wayne and Vigilante skins, four challenge maps, and a challenge campaign.
Black Mask Challenge Map:
Take on Gotham City's most notorious criminal kingpin in the Black Mask Challenge Pack. Unlock two all-new Black Mask-themed challenge maps: Lot Full and Hidden Facility. Play as either Batman™ or Deathstroke and show Black Mask who really runs Gotham!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
2 dlc-t beszereztem hozzá, amire picit is rávetül a + értékelhetõ content árnyéka, meg 1 dlc-t múltkori bundle-bõl tradelek. Többi DLC tényleg kuka :-)
FF VII:
Toltam vele pár órácskát (azért csak ennyit, mert Planescape-en kívül nem létezik más egyelõre) és rendben van. De tényleg! Abs. superior verza!
Jó, ha nem tudsz túllendülni az akkori kor kocka kezein/testein, akkor nem a te játékod. Szerencsére te nem ilyen vagy úgy tudom :-)
Jelenleg meg megalázóan olcsó Steam-en.