Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
King's Bounty: Complete Your Set vásárlása CSOMAG (?)
-15%-79%61,93€
13,27€
Az alapot nagyon szerettem, megvolt az a régi heroes 2-es (várigazgatás nélkül persze) meseszerű hangulata.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.03.31. 17:59:55
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Humble oldalán van Codemasters vásár ahol 5 játékot a kosárba rakva extra kedvezményt kapunk... A sok mindenkinek meglévő "hulladék" mellett így a legújabb Grid csak 5.76 euro lenne... ami szerintem elég jó ár.
Next PC upgrade: 2022

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"First, the report states Nintendo will release "most of Super Mario's 35-year back catalogue this year, remastered for Nintendo Switch".
Gematsu has now confirmed these as Mario 64 and Mario Sunshine, which Eurogamer can corroborate."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Build 42500. Ezt irja a fitt csajunk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Leviathan amugy nincs is a twrkepen, ahogy a labirintus sem. Szoval, eleg konnyu kihagyni dolgokat, hat meg meghalni az ugribugriban, vagy a semmiben platformot remelve... ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
A velemenyem tovabbra is a kozeoesnel jobb pontszamra eleg.
S akkor a direkt a jatekost szivato terkepet (ingame map) megcsak nem is rottam fel hivanak.
Igaz, Hardon kezdtem, aztan az Apocalyptic jott, igy nem tudom, hpgy konnyebben mennyire segit a map (szerintem: semennyire).
Darksidersezni akaroknak azert meg igy is ajanlom, megha nem is komplex 3d.
PSN ID.: Beegabor
Performance is not good. This can be fixed in one way, using the FAR mod to lower the global Illumination setting that isn't toggleable in game. After setting global illumation to "low" in FAR, my old GTX 970 had no issues staying above 100fps
Fps is locked at 60 by default. This can be fixed with FAR if you have a high refresh rate monitor. If your display is 60hz, keep the cap. There's two major story sequences (in the ~25-30 hour story) that don't work in the game when the framerate is higher than 60. These can be bypassed by locking it and unlocking when past the problem areas
The keyboard and mouse controls suck. This can be fixed by another mod that I know exists, but never used myself. This mod also requires FAR.
Now, I heard there are issues with 700 series GPUs, but I've also heard people play through the game on these GPUs fine over at r/nier way back. If you have a 700 series Nvidia card, use the 2 hour refund window to see if it affects you, you'll know immediately because the game will be a blank white screen
So, TL😄R. Use the FAR mod. It takes all of 5 minutes to find the download and install. After that, set global illumination to low in the FAR settings in-game, and you can forget it and enjoy the game
Most of the issues revolve around the port's performance and resolution issue, outside of that the core game has very few issues on PC"
Én kizárólag a Borderless Gaming-et használtam, tehát játékban beállítottam a Windowed módot, a programmal pedig Borderless Windowed módban játszottam.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.29. 11:35:56
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.29. 10:19:25
Ha már mobilis gaming, akkor arra ott van egy rakat handheld, többek között a Switch, ahol az excluk közül kb. vérverítékkel lehet csak 8/10 alatti példányt találni.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.03.29. 09:54:14
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pont azért kell a nagyobb választási lehetőség, mert válogatós vagyok, nem a PC helyett, hanem mellé kellenek olyan cuccok, amik szerintem valóban mobilra valók.
Mivel telefonként viszonylag elégedett vagyok a Xiaomi-val (MI9 SE), így lehet valami használt iPad mini-vel fogom kitölteni az űrt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.29. 09:46:43
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.03.29. 09:43:47
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.28. 23:04:27
Eonok óta mondogatom: Kell. Új. HL. Játék.
Ha a VR ekkorát szólt (várható volt), egy official Valve HL non-vr játék tarolna. De csináljanak csak ArtiFUCKot. Degenerált barmok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.28. 22:33:40
Half Life: Alyx 14 óra alatt végigjátszva. Azt kell mondanom, h az eddigi legjobb VR játék, amivel játszottam.
Hozza a kötelező Half Life minőséget: hangulat, történetmesélés, játékmenet, fantasztikus VR köntösbe bugyolálva.
Nem tökéletes. Néhány szempontból talán visszalépés is néhány újabb VR játékhoz hasonlítva. Nincs közelharc. Az ellenségek nem reagálnak, ha különböző tárgyakkal megütjük őket, valamint a 3 fegyvert is kicsit keveslettem. Ezt a két apróságot leszámítva, azonban olyan minőséget kapunk, ami eddig VR fronton nem fordult elő. Sok a jó VR indie és AA játék, valamint néhány AAA is, de a Valve ezzel a játékkal olyan szintet hozott, amit eddig senkinek se sikerült VR-ban elérnie.
Az a befejezés pedig. Hűű... Remélem, hogy nem kell újabb 13 évet várni a folytatásra.
Szóval kicsit szüneteltettem ma, és visszatértem az Ori-ra, na az ott a megnyugvás szigete, gyönyörű, relaxáló, és imádnivaló - mindezt úgy, hogy a Doom előtt egy szopatós résznél hagytam abba morogva, de azon most úgy átsiklottam, mint kés a vajon 😄
Szóval nehéz kimondanom, de a Doom Eternal nekem csalódás az elődhöz képest, ami dühít, mert amúgy majdhogynem tökéletes lenne, de egyszerűen nem vágyom arra, hogy egy játék a seggemet a kezembe adja folyamatos jelleggel...
Az Ori viszont valóban zseniális, sokminden lesz még az évben, de hogy ez a top 3-ban lesz, az nem kérdés számomra.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
AC: Origins - Deluxe Pack - 4€-ra van lenyomva. Ezzel végre teljes tud lenni az Origins móka! Ráadásul ebből még 20% levarázsolható, 100 Uplay pontért. (3.2€ lesz így.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.27. 17:56:06
Volt olyan random meccsem, amit 1100+ korrel tudtam csak letudni, vereseggel raadasul, hat AI ellen... :-)
<#guluszem1>#guluszem1>

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.27. 17:03:32
Alapvetően én is jobban szeretem a fix pályákat, a roguelike-okat kerülöm, de van, amikor van értelme. És párhuzamosan is működhet. Az öszvér megoldások mellett például lehet pályagenerátor IS, lásd Civ, HoMM, Age of Empires. Ezeket sokan évekig, évtizedekig játsszák.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.26. 20:52:18
És igen, itt meg is cáfolnám a "régen minden jobb volt" teóriát: a régi (1-3) Civilization-ök ritka szarok voltak és csupán azért lehettek híresek és sikeresek, mert nem volt jobb a piacon. Az Alpha Centauri-val lett jó a széria (a 6-kal még nem játszottam).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.