311802
-
#310953 [GOG] Witcher 1 - Enhanced Edition (FREE/100% off) if you sign up to Newsletter -
#310952 Mad Dog Mcree? -
#310951 Google fejlécben hátha meglátod a képét amiről felismered
-
#310950 sziasztok!
keresek egy régebbi videojátékot, western téma volt, dvd-n volt asszem. magyar nyelvű volt. nem találtam róla semmit az interneten, az rémlik hogy nem volt gagyi (iyen gun, call of juarez szint talán?) -
#310949 -
El Gigante #310948 Szevasztok! Nincsen valakinek Typing of the dead overkill, elfekvőbe? Hetek óta nézem, sehol sem akciózzák! -
#310947 Emlékeztető:
https://store.steampowered.com/app/1135300/Kings_Bounty_II/: "King's Bounty II" - "Planned Release Date: Coming 2020" -
#310946 Rohadt jó játék - tegyétek próbára, 5 napotok van az ingyenes játékra: Május 12-17 között.
https://store.steampowered.com/app/281990/Stellaris/: "Stellaris" -
#310945 Hátha valakit érdekel. Humblen akciózás van elég sok minden.
Van pl Elex és Dying Light FE cd kulcs bolt alatti árakon
Annyi tétel van 3-8 euroért hogy egész jó bundlekat lehetne létrehozni. Várom
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.11. 22:21:14 -
#310944 Ha nem is könnyű, távol áll a kiba nehéztől (mármint ha ~13 évesen végigjátszottam, annyira nem lehetett vészes).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.05.11. 13:23:49 -
Evoluti0N #310943 Buglands, izé Borderlands 3 végigjátszva.
Ami jóvót: Még több Borderlands. Borderlands humor, őrült Borderlands fegyverek, Borderlands minden. Meg pár újítás is, amik közül a legjobban tetsző az, h ki tudod már választani, h mindenkinek külön legyen a loot (csak a 4. játékig kellett eljutni ehhez) és végre nem kell megbeszélni minden alkalommal, h kinek mi kell.
Ami nemvótjó: Túl könnyű. Nincs nehézségi szint és daráltunk ezerrel. Egyedül nehezebb. Négyen olyan gyorsan öltük a bossokat, h az összes boss fázison se volt idejük végigmenni mielőtt meghaltak. A két főzsgonyosz baromira idegesítő és béna, ahogy az egyik mellékszereplő is, akit mind a négyen teljen szívvel utáltunk és ahogy olvastam, az internet népe is, aki játszotta a játékot.
BUGOK. Erre külön ki kell térni. Annyi bug. 7, lassan talán 8 hónapja jelent meg a játék, mégis olyan, mintha early access lenne. Az apróbb dolgok csak ilyenek, h nem láttuk időnként a másik nevét in-game, vagy nem tudtunk átmenni másik területre a játék újraindításáig. Azonban ilyenek is voltak, h nem volt loot egyik ládában sem, nem tudtuk a boltot használni, crash, sok-sok crash. És kismillió egyéb. Gáz. Azt mondjuk nem tudom, h 4 személyes co-opban több-e a bug, mint amikor az ember egyedül játszik.
Összességében fasza és ahogy írtam, még több Borderlands, de ha ennyi idő után is még ennyi a bug, akkor nem tudom, h ezek valaha ki lesznek-e javítva. -
#310942 Kösz, de az a gány nem érdekel. Amúgy nem is azért kérdeztem. Agyalok, hogy behúzzam-e a steam-en az 1992-est, mert május 11-ig, most csak 0.99€. Viszont próbáltam régen a DOS-os verziót, és arra emlékszem, hogy kibaszott nehéz játék. -
xido #310941 készült belőle remastered verzió és ahhoz magyarítás is van.. -
#310940 Van benne szöveg és érthető a története -
#310939 Játszotta valaki az 1992-es Flashback-et? Az a kérdésem, hogy ez is olyan mint az Another World? Neked kell kitalálni a az egészet, vagy van benne írott történet is? Van benne szöveg? -
#310938 https://store.steampowered.com/app/610370/Desperados_III/ - "Desperados III" - "Coming 16 June" -
#310937 Lepergett a Blasphemous stáblista, nagyon jó volt a cucc. Zseniális artwork, nagyon hangulatos zene, egyszerűm de érzésre jó harcrendszer, nagyon beteg lore és hangulat, kifacsart, a katolicizmusból vett momentumok tömegével, érdekes, Dark Souls-osan obskurus lore-al, és szintén hasonlóan elrejtett, beleszőtt questekkel. Néhol könnyű, máshol izzasztóan, néha idegesítően nehéz, de sehol sem teljesíthetetlen. Vannak beteg bossok is rendesen, bár ezen a téren azért már volt jobb is, de a rossztól messze van.
Röviden, ha valaki szereti a metroidvaniákat, és kedveli a nagyon beteg hangulatot, és világokat, annak feltétlen ajánlom, szerintem én is elő fogom még venni a jövőben. -
#310936 idevele -
#310935 Jön Switch-re is (ha minden igaz)!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.05.07. 10:26:35 -
#310934 Nem tudom, kinek az érdeklődésére tarthat számot, de a Carrion elvileg júni elsején jön.
A demó pedig Steamen, próbáljátok, nekem ez azonnali vétel lesz!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.07. 00:54:28 -
#310933 Showdown Bandit ingyenes egy ideig. Talán érdekel valakit. -
#310932 Remek cucc, de engem csak a Caesar-ok érdekelnek belőle. -
#310931 Végre egy jó 1€-s Humble csomag! A TimeShift miatt! -
#310930 Amugy én is csak egyetlen Bug-al találkoztam az egész játék során amikor Jodie lefagyott és már nem tudott Mozdulni miután az Entity-k kiszabadultak, nyomtam egy restartot és egyböl jó lett minden. -
#310929 Amugy igen a Beyond Two Soulsban csak az irányt kell a megfelelö pillanatban benyomni hogy kitérj az Entity elöl annyit még tehetsz hogy megváltoztatod a játék nehézségét Easy Mode-ra (I played Games very Rare), és megnézed hogy a játék tényleg müxik-e vagy bugos mert easy Mode-ban a játék mutassa hogy milyen irányban térj ki az entity elöl, ha müxik akkor OK ha nem müxik igyse akkor Bugos egy restart checkpoint megoldja a gondot. -
Anonymusxx #310928 Játszott valaki mostanában a beyond two souls -al? A legvégén elakadtam , írtam is a konzolos topijában, de lehet nem sokan látogatják, itt hátha tud valaki segíteni:
"A legvégén a Black sun résznél nem sikerül elugrálnom a lény elől, már vagy 5 -ször próbáltam. Nem tudom hogy mit csináljak, korábban mindent sikerrel teljesítettem. Pc epic gameses eredeti játék.
Így már a végére bele is zavarodtam, csak az irányt kellene megnyomni, nem? Mégse jó. xbox 360 kontrollerrel használom. "
A neten is próbáltam rákeresni, de nem találtam olyat hogy más is elakadt volna. -
#310927 Még 1 óráig ~1400Ft a Vanquish: link -
#310926 Most már biztos, hogy viking témájú lesz a következö AC. -
lonvard #310925 "Az bosszantó hülyeségekkel már telesírtam eddig is az internetet, de a rend kedvéért:"
:-DDD ismerős érzés -
#310924 Lepörgött a Shadow of the Tomb Raider. A Doom és a Resi után raktam fel chill játékank a sok gyűjtögetni való miatt. Végül a dlc Tombokkal együtt 43 óra lett One with the jungle (hard) nehézségen.
Az bosszantó hülyeségekkel már telesírtam eddig is az internetet, de a rend kedvéért:
A sztori és a karakterek értékelhetetlenek. Remélem akiknek ehhez a trilógiához ilyen téren közük volt, már tarhonyát kapálnak, vagy valami hasonló éles pályaváltáson gondolkodnak.
A harcokból kevés van, a valami kihívást nyújtó Trinity katonák ellen pedig talán 5 darab az egész játék alatt. Megőrizték a Rise-ból azt is, hogy rengeteg eszközt kapunk végtelenül egyszerű szituációkra, sőt tovább fokozták. Eleve 6-8 katonánál többel egyszerre nem lesz dolgunk, ráadásul az előző TR-el ellentétben itt nem igazán vettem észre, hogy jönne erősítés, ha lebukunk és észrevesznek.
Történtek fegyver balanszok is, motmár az íjon kívül minden fegyverben szinte vaktöltény van (közelről 2-3 shoti lövés kell a fűszoknyás benszülöttbe is), illetve a melee ellenfeleket egyáltalán nem lehet megcsákányozni.
Zavart még, a sok apró bug és glitch, mint a videón dokumentált kamerás és villódzó fényes. Amikor csákányt kell dobni és azon tovább lendülni, ott kb. 50-50% az esélye, hogy Larának sikerül feldobni jó helyre, vagy csak simán lezuhan. Volt, hogy percekig kerestem a sziklafalról merre kell tovább ugrani, mielőtt kideült, hogy elsőre jófelé mentem, egyzserűen nem mászott tovább...mert csak. Illetve volt egy komplett puzzle, ami kiszopósodott és a játék reset oldotta meg.
A grafika technó szempontjából abszolút AAA, de az összkép abszolút nem áll össze. Karakterek közül is Lara, Jonah és a főgenya voltak kidolgozva, a többiek egy prevgen Rockstar sandboxból sem lógnának ki.
Tomb-okból több lett, talán vagy 3-nál már majdnem gondolkodni is kellett, valamint az egyik sztori küldetésben még egy felszedett nyomot is vissza kellett keresnem a megoldáshoz....oké a játék egy cutscene-ben adja oda kötelezően és 5 percig kerestem vissza káromkodva a tetvedék szar menüben, de meg kell becsülni ennél a szériánál az ilyen apró előrelépéseket is. Lehet a következőben már a képernyő harmadát kitakaró, felugró értesítéseket is ki lehet kapcsolni a füstölgő táborhelyeknél és a csilingelő, sárga koponyákkal díszített, tátongó kazamatáknál.
5/10, az életbe nem fogom többet elindítani.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.04.27. 19:31:25 -
#310923 Fanatical Sanctuary Bundle
8 játék+2 DLC, 5,49 € -
#310922 [Epic Games Store] For The King (Free/100% off) -
#310921 -
Rony94 #310920 Szóval akkor Crysis Remaster lesz. És jön Switchre is. YouTube -
#310919 +1 (nekem még 1 fanaticalos bundliból van meg) -
#310918 Az az igazság, hogy már meg akartam vásárolni akkor, amikor megjelent, de olyan gépigénye volt, hogy elrettentett.. más dolog persze, hogy akkor még nem néztem a gamedebate-et (nem tudom, hogy létezett-e) és gyanítom, hogy futott volna. Aztán ahogy elolvastam a sztorit, az időutazásos, agyhullámos hülyeség teljesen elvette a kedvemet, olyannyira, hogy már semmi késztetést nem érzek hozzá. Kár, mert a lovagkor és a kereszteshadjáratok nagyon érdekesek és meglehetősen alulreprezentált miliő a számítógépes játékok területén. -
#310917 King of Dragon Pass - 1€ -
#310916 Ebben van valami. Bár az Odyssey sztem egy remek játék, csak nem tudom, miért AC a neve... -
Rony94 #310915 Mint tapasztalt gamer, szerintem a Black Flag-ig egy kifejezetten jó szériáról beszélhetünk. De utána sajnos elvesztette teljesen az identitását, ami az Odyssey-ig fajult, amiben pl. már hidden blade sincs és divat openworld/RPG játék lett.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan vágj bele ha meglesz az első rész. Vagy ha gondolod, nézz meg egy sztori központú végigjátszást vagy összegzést és kezdj bele a 2-be. Gameplay-ben és küldetésekben szerintem a 10 év alatt romlott a minőség, de a sztori nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.04.15. 19:08:00 -
#310914 Na igen, de a screenshotok alapján így is elég rossz minőségűnek tűnik.