311802
  • zorrobomber
    Ja, én nemrég felpakoltam, ugyanígy jártam mint te, aztán uninstall, nem sokat morfodíroztam rajta.
  • blackcalibra
    Sziasztok!
    Járt már úgy valaki az L.A. Noire Steames kópiájával mostanában, hogy nem indul? Teljesen friss telepítés, elvileg nem az alap verzió, valami Bundle DLC megvan hozzá, a Complete Edition steames oldalán azt írja, hogy a könyvtáramban van. A launcher bejön, a kis töltő kép is, de a játékba be sem lép. Nincs hibaüzenet.
  • zorrobomber
    Uh, emberek vagyunk, van olyan hogy nem értünk egyet dolgokban, ez most pont ilyen. Szerintem csak jót tett a topiknak hogy lelépett, végre szóhoz jut más is, és olvasgass vissza, hogy azóta milyen értelmes, több résztvevős beszélgetések vannak. Azt persze értem, hogy mindketten adnak/adtak hozzá is a topikhoz, de milyen áron...

Amúgy olyan szempontból veled vagyok, hogy én is próbálom otthon beadni, hogy a fing:
    1: vicces
    2: otthonos illata van

...de valahogy eddig még nem sikerült meggyőzni a feleségem :)
  • lalakov
    Ha mindenki eltűnik a topikból az nem lesz jó. Ő is egy színfolt.
    Tinman sosem tér már vissza?
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2020.06.05. 15:33:17
  • MerlinW
    17 éve mondogatom magamnak, hogy áh, majd benő a feje lágya, de már egy ideje tiszta, hogy menthetetlen. Ez már csak rosszabb lesz :) Azt meg mindenki tudja, hogy csak azért fórumozik még az SG-n, mert rám lett szólva, hogy ne. Pedig mindig a ban wishlist-em első helyezete volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szep osszefoglalo az elmult evekrol. Tenyleg. (No irony)
  • zorrobomber
    Plusz a developerek is, mert az exkluzivitásért járó pénz oda folyik.
  • grebber
    Ha 20 millió $-t adnának se használnám a szarjukat féreg osztalék nem kell nekem. Mást megvehetnek kilóra engem nem igen.Majd ha steammé alakul én leszek az első aki ajnározom őket..
  • Probatbicol
    Szerintem senki sem mondja hogy szar a Valve. Pláne itt.
    Az Epicben nekem egy dolog nagyon szimpatikus. Ott van nekik az a baromi nagy extra profit amit pl a Fortnite termel. És valaki(k) a vezetőségből úgy döntöttek, hogy nem az egészet szórják el kurvákra meg kokóra, hanem egy részét visszaforgatják a store felfuttatására. Ráadásul olyan módon, hogy gyakorlatilag a haszon egy részét szétosztják a játékosok között. Hát mi a fene kúl dolog ha nem ez? Gyakorlatilag mint egyszerű kis gémer, osztalékot kapsz a Fortnite brutális sikeréből.
  • zorrobomber
    Jesus... akit érdekel a cikk, az az eredetit olvassa el, ne ezt a gyenge "fordítást". Legalább fel van tüntetve...
  • Evoluti0N
    Nekem a sírva fetrengő röhögéshez elég csak a te hozzászólásaidat olvasnom.
  • grebber
    Ezt már ide is beírtam.. ez is jó nagy epic fail nekik ezen is látszik a vásárlás mindenhol zajlik csak abban a szarban nem. De legalább bevallják sőt még a nevetséges pénzügyi adataikat is közzé teszik. Ezt az egyet becsülöm bennünk.

Már nagyon várom a 2020-as számokat szeretnék sírva fetrengve röhögni
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 19:00:19
  • wantonly
    Az Epic Games ingyenes játékai más platformok eladásait növelik
  • grebber
    "Mintha minden csak plusz egy sor lenne"

Megérkeztünk az epic ingyen szórázshoz...welcome 2019-2020... ingyen accountok százmilliói, sorjai nőnek csak...életemet teszem rá hogy 60%-uk 0 gametime-al majd miután behuzták nagypofával mennek kürtölni ingyen megvan, szar a valve...
    Mondjuk való igaz erre jó az epic szó se róla.. én azt is el tudom képzelni az ottani vezetőség ezt direkt parancsba adta hogy a fosnájton kívül és az engine-en kivül MEGNE próbáljanak bevételt szerezni másból és lám így lett az epic store. Ezt hozzák is, le a kalappal
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 18:49:55
  • zorrobomber
    Sosem azért voltál részemről minősítve, mert bundle-zol, hanem mindig a stílus miatt, ahogy most is. Mivel már akkor sem értetted, így nem csodálkozom hogy most is értetlenkedsz. Szerintem itt a többség leszarja, hogy ki warezol, ki vásárol 0day, és ki bundle-zik, tradel, vagy akárhogy szerzi be a játékait, és csak azt nézzük, hogy mindannyian szeretjük a játékokat, és tiszteljük azokat, akik segítenek nekünk hozzájutni a játékokhoz. Legyen ez Humble bundle, akármelyik fejlesztő aki jó játékot csinál, normális kiadó, Steam Sale, vagy Epic kupon, tök mindegy. A lényeg a játékok szeretete, értékelése és tisztelete. Na, belőled minden sugárzik, csak szeretet, tisztelet, és a normális, kulturált hozzáállás a témához nem. Mintha minden csak plusz egy sor lenne, pörögjön, minden ingyen, tolod ezredjére ugyanazokat a címeket, meg a fos walking sim-eket, egészségedre.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.03. 18:40:10
  • grebber
    Az igazságot mondom csak az epic lefizetgetése elvakít kiscsillag.

De milyen érdekes amíg nem volt epic voltam minden szar, szemét, féreg, moslék, gerinctelen,hazudózó n+1 degradáló jelzős nem ember,csak mert bundlezok ingyen és akkor most meg ti akik csüngtők az epic farkon mik is vagytok??
  • darkSectorxxx #310977
    Én bírom Grebber-t is, de ilyen téren mint pl az Epic, hogy "ingyen szarjai" meg nem tudom mi, ezeket soha nem fogom megérteni, de nem tartom földönkívülinek, csak szerintem kicsit rá van görcsölve nagyon erre az Epic Store-ra. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.03. 18:24:22
  • zorrobomber
    Arra, hogy grebber egy egyszerű troll. Bulvár-ember. A lényeg, hogy nagyot mondjon, és ragaszkodjon a hülyeségéhez, így figyelem irányul rá. Máshol kétlem hogy sok figyelmet kapna.

Valaki tudja hogy behúzza -e az ingyen cuccokat? Túl nagy a kussolás részéről a témában.
  • grebber
    Te meg akkor egy vak vagy nekem így is jó
  • Evoluti0N
    Arra, h grebber egy földönkívüli, aki elég sikertelenül próbálkozik beolvadni az emberek közé.
  • darkSectorxxx #310973
    Ez mire bizonyíték?
  • Evoluti0N

Röviden: Nem tudod megmagyarázni, h miért jobb a Steam.
  • grebber
    Képekben a magyarázat mert látom a jelenlegi két db program ami ott van a gépeden kevés hogy lásd miért ótvar mocskos szar az epic store (meg az is amit az epic képvisel)

Steam:

Ótvar:

Ha még mindig nem esett le a fogyatékosságot nem tudom gyógyítani
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 18:12:28
  • Probatbicol
    De itt most nyilván nem rólad van szó, képzelj el egy Total War rajongót aki amúgy Steam elkötelezett, azért egy ilyen ajánlatra, hogy megkapod ma ingyen a legújabb részt, vagy megveheted 1 év múlva steam-en 40/50/60 euróért, már csak meg fog remegni a bajusza.
  • zorrobomber
    Hát, már ne is haragudj, de ha a fos/szar (+Epic) szavakat nem vagy lusta 456 ezredszerre leírni, akkor az a minimum, hogy ugyanennyiszer meg is magyarázod a saját agyfaszodat, vagy lehet menni más fórumba, ha képtelen vagy társalogni.
  • Evoluti0N
    A sok másik baromságodat nem restellsz ezerszer leírni, de amikor meg kéne indokolnod, h miért szar az Epic gamer szempontból, akkor az már túl megerőltető.
  • grebber
    Adtam , mások is adtak azt hogy te nem fogod fel vagy eleve nem látod ,nem az én bajom biztos nem fogom 456 ezredszerre leírni
  • Evoluti0N
    Nem csak az Epic nem tudja felfogni. Én sem tudom felfogni, h miért imádod ennyire a Steamet és gyűlölöd az Epicet. Ráadásul soha nem adtál semmilyen észérv magyarázatot rá. Csak folyamatosan vergődsz itt és olyan dolgokat hozol fel, ami maximum Epic befektetőknek lehet negatív és nem játékosoknak.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.03. 16:28:06
  • grebber
    Megtörés nem lesz ,mert ahhoz az kell epic = steam legyen. Ahogy elnézem felfogni se tudják miért gyűlölik őket és miért imádják a steamet az emberek.. Szóval a megtöréstől én nem félek.
  • IMYke2.0.0.0
    Jo nehany hozzaszolasodat archicalni kellene, hogy majd a "megtoresedkor" szepen az orrod ala lehessen dorgolni ;-)

//fogadjunk, hogy csendben mindegyik free jarekot aktivalod naluk a nem hasznalt fiokodra ;-)
  • grebber
    A megveszem steam emberek meg szép kis fricskát nyomnak a vásárlásukkal mind az epic mind a epicnek pucsitó kiadónak hogy ott a szarjuk még ingyen se kell. Steamen meg csengetik a 60-at mert az egy értelmes store/szolgáltatásközpont
    Epic pedig trollkodhat nyugodtam a veszteséges storejával csak önmagukat égetik sikerrel
  • Probatbicol
    Az oké, de ingyen gondolom nem csak a törzsvásárlóknak kell majd. És ha nem is játszanak vele rengetegen, hallani azért már hallott róla mindenki.
    Meg eleve az érzés, hogy egy vadiúj játékot ingyen adnak, ezt még ízlelgetni kell.
    Mindenesetre ha bedől a szerverük, az elég nagy öngól lesz mert még jobban fogják szidni őket. Ettől függetlenül ez egy elég vagány trollkodás a "majd megveszem Steamen ha megjelenik" játékosokkal szemben.
  • MerlinW
    A statisztikák alapján kemény 100 ezer játékosa van a TW sorozatnak. Nem hiszem hogy gondot okozna, elég rétegjáték.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.06.03. 12:53:14
  • Probatbicol
    Majd augusztus 13-án hogy fog lehalni az Epic, amikor az aznap megjelenő Total war: Troy 1 napig ingyen lesz. Akkor tényleg lesz tétje is, hogy azon a napon be tudod-e regisztrálni.
    Az Epic tényleg nem szarral gurigázik, köszönjük kedves Fortnite játékosok ! :)
  • 3Error #310959
    Horpasztja azt minden... Ettől függetlenül az exkluzív címeket (pl. Metro, Control, Observation, etc.) onnan szerzem be. (aztán várok, hogy óccsó legyen Steamen)
  • Malakai
    GTA kiemelkedő lehetett, meg szerintem elég nagyban közrejátszott, hogy egyszerre volt a live services megnyitásával is, szóval fejlesztők is valszeg terhelték rendesen a rendszert épp egy friss update után.
  • Andule
    Nekem tegnap delutan/este zokkenomentesen ment. Csodalkoztam is, h problemamentes volt mert szamitottam nemi akadasra.
  • benőmenő
    Ez is rendesen be fogja horpasztani az Epic sztórt. Telón azt írja owned, de a kliensben nincs ott a library-ba, és a mystery game visszaszámláló ki van akadva 0-nál (böngészőből is).
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.05.22. 14:07:02
  • wantonly
    [Epic Games] Civilization VI (Free/100 off)
  • IMYke2.0.0.0
    Serious Sam 4 --- Már elő lehet rendelni.