Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másikra: Nagyon megváltozott a világ és mi is. A változás szükségszerű, esetünkben kiderült, hogy nem is rossz, hiszen filléres árakat hozott. Szó szerint igaz lett mára, hogy 0 vagy rendkívül alacsony költéssel is lehet hc gamer valaki, mert annyira rengeteg cucc vihető ingyen, vagy fillérekért. Ebben most legutóbb az Epic húzott nagyokat, kiosztottak annyi játékot, amit egyikünk sem képes végigjátszani. (Az most mindegy, hogy már megvolt-e vagy sem.)
Amúgy én továbbra is nagyon szeretem a dobozos verzákat, az igényes CE-ket, csak beteg mód elmentek az áraik. Akinek van gamer odúja, oda ezek ultrakirályok. Odú van, pénz (erre) nincs.
A KB:TL-ből én is dobozost toltam végig, méghozzá magyart. Most nem azért, hogy mindenáron ellenkezzek, de nem volt vele gondom, remekül szórakoztam, nagyon nagyon kellemes emlék. Alig várom a KB 2-öt, ami neeem, nem az Armored Princess lesz<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Steam túl nagy, kényszer a kiadóknak ott megjelenni, de nem engednek fel valakit, ha náluk drágábban adja a termékeit. Persze erre is vannak trükkök: anyaplatformra kulcsot adó bundle-ök és kulcsos oldalak (most a fehérekre gondolok), kupon (lásd Epic), UPlayen a pontok (ugye azt is elhisszük, hogy a Ubi játékai után a Ubi platformján több marad a Ubinak azonos alapár mellett), Originen az Access plusz kedvezménye (lásd Ubi), MS-nél a Game Pass (lásd Ubi) stb.
Hogy azt már ne is említsem, hogy nincs is miért elnézést kérni 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos, kiragadtál egy részt a hozzászólásomból és arra válaszoltál, ahogy én is tettem Rony94 hozzászólásával. Az iróniád átléptem.
Első KB, nem a Steam-en az első, vagy az első Steam-es.
Imi: Bocs!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.01. 13:09:41
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Már azt hittem, hogy kijött STEAM-re a "The Last of Us Remastered"....
Erre csak bántjátok itt egymást...
//<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.01. 13:01:44
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Düh? Azt se tudom ki vagy. Reagálok a hsz-ekre, ha írsz még, arra is reagálok. Tök rendi vagyok.
A Steam-es KB? Az baromi jó volt... a 30 éves elődje, meg akkor volt jó. Nem csoda... nem nagyon volt a stílusban kb. semmi hozzá hasonló.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Honnan ez a düh felém? Nem vagy te ilyen.
Beírtam egy hozzászóláshoz, ami nem közvetlen neked szólt! Valamiért fönnakadtál rajta, azóta rugózol.
Nem tehetek róla, ha neked rossz emlékeket, frusztrációt idéz az első King's Bounty!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ja-ja atom nagy megemlékezés volt, még koszorút is vittek a 2003-ban elhunyt NWC sírjára.
Nem veszem személyeskedésnek, mert tudom, hogy valami nagyobb gondod van, én csak pont rossz helyen voltam, rossz időben.
A többieknek respect, a pozitív KB (meg)emlékezésért! <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.01. 11:09:29
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.01. 10:58:10
Nem mellesleg léteznek olyanok hiszen ebben a topikban is vannak akiket nem érdekel semmi se acsi se a többi körítés. Nos ők nem várnak fél/1 évet a steam megjelenésre hanem megveszik a hulladékban
- achikat
- cloud mentést
- stream playt
- user fórumot
Ez aztán versenyképes vaze :-D Már bocs, de ki ne szarja le, hogy a Zen ezen mit húz még le? Nekem, mint játékosnak a végfelhasználói ár és a hozzáadott extrák számítanak.
24.99 abból epic csak 12%-ot von a többi a sajátjuk.
24.99 steamen is amiből a valve 30at von a többi saját.. Szóval nem értem a nyügödet most
Ez pont olyan, mintha beírnám ide ma, hogy megvettem xy €-t a Doom-ot, erre jönnél és Captain Obvious-ként jól lecsapnád, hogy de hát a Doom az 1993-ban jelent meg. Volt az az Emesés reklám...
A kiadó mond egy piaci alapárat, amire a Steam 30%-ot, az Epic meg 12%-ot tesz, akkor nem jön ki a matek az Epic-nél. Lefordítom úgy, hogy te is megértsd:
Steam kapja: 19.22€ -> Steam adja: 24.99€ (Gy.k.: 30%-os haszonkulcs).
Epic kapja: 19.22€ -> Epic adja: 21.52€ (Gy.k.: 12%-os haszonkulcs.) -> Ja nem, mert ők is 30%-ot dobtak rá -> 24.99€
Közben az Epic veri a mellét, hogy ő csak 12%-ot szakít. Valaki hazudik.
Miért adná a Zen magasabb alapáron az Epic-nek, pont annak az Epic-nek a játékát, amelyiknek széthúzták megjelenéskor a farpofákat és vették le Steam-ről, az ottani community-vel lebétáztatott játékot? Vagy talán mégsem igaz a 12%... ebben az esetben úgy tűnik, hogy nem.
Ha valami jót hozol létre az mindig is tarolt mindenhol és azt fogják használni. Nos a steam ilyen. Csak pár elmeroggyant erőlteti a saját szarját
Tény, ez volt az első! Tény, Steam, GoG sem tökéletes! <#eplus2>#eplus2>
Mekkora vihart kavartam! LoL! Mi lenne, ha többet írnék...<#vigyor2>#vigyor2>
Amit leírtál az pont annyit jelent, hogy a Steam 7,5 $-t tart meg és 17,5 a fejlesztő/kiadó-é, az Epicen meg 3 és 22 az arány a 25-ből.
Ja, hogy miért egyforma a kiinduló ár? Erről a Steamet kellene megkérdezni, hogy milyen feltételekkel engedi a játékokat a boltjába. Pl. el lehet gondolkodni rajta, hogy az Ubisoft miért adja ugyanannyiért a saját játékait a boltjában mint a Steamen, és hogy lehet hogy még az akciók is szinte mindig egyszerre vannak. És hogy miért nem egészséges ha egy felületnek ekkora kvázi monopóliuma van mint a Steam-nek.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az Epic 12%-ot nyúl le. A Steam 30%-ot.
A játék az Epic Store-on nyitott 24.99€-s áron, még tavaly nyáron... télen az akciók keretében 2x is kapott 50%-ot. Jelenleg az Epic Store-on 24.99€, a Steam-en pedig 24.99€ (amiből most kapott egy hétig 10%-ot).
Nem tudom érthető-e? Ha a Steam 30%-ot nyúl le, az Epic meg 12%-ot, akkor, hogy a bárcás vagoncédulába kerül ugyan annyiba a játék a 2 store-on???

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.31. 22:16:20

A nem létezőt nem tudta behúzni. De ha neked sikerült, linkeld.
Az, hogy GOG-on nincs fenn, az igaz, de egy a múltban élő régi motorosnak nem annyira papírforma: a lemezes HoMM1-em alapból felinstallálja a mappába a KB-t is, a GOG-os tényleg nem.