Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Batman-t nekem az muszáj letolni, ismerni, mert gyerekkorom egy tekintélyes részét behálózta. Az idehaza kiadott ELSÕ Batman képregény pl. megvan a mai napig. Szvsz a hazai képregénygyártás legminõségibb darabjai voltak. A papír anyagminõsége, a festék, a tónusok és nem utolsósorban a rajz is durván odacsapott. Rengeteg Marvel/DC képregényem volt. Rengeteg.
Ezzel elképesztõ mennyit játszottam anno:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És persze a Pro7-en rongyosra néztem ezt is:
Jó, gagyi volt, szar volt, nevetséges volt, de egy 8-10 éves gyereket biztos akkoriban ez érdekelte ugye? Dehogy. Batman volt és kész, csak ez számított.
A közben érkezõ filmeket pedig szinte mind a moziba néztem meg.
Aztán ahogy jöttek-mentek a platformok és volt valami Batman-es cucc, azt nekem le kellett tolnom... és aztán jött az Arkham Asylum.
Az a játék a Batman-es "életmûvem" koronája. Iszonyat bejött.
Az Arkham City-vel is jól elvoltam, de kimaxolós énem belebolondult abba, hogy szó szerint 1 méterenként volt valami, riddle, valami apró bizbasz amivel foglalkoznom kellett. Ehhez hozzájött az, hogy elég gyakran kidobott a desktopra és volt, hogy 20 perceket elbuktam, köztük egy raklap ilyen apró bizbaszt. Eluntam, de úgy hagytam abba, hogy tudtam folytatni fogom és folytatni is akarom!
Tehát ezek után még mindig gáz, hogy egy magamfajta gamer megvett egy olcsójancsi Batman Originst?
Ezzel nem azt mondom, hogy Batman a kedvenc szuperhõsöm, mert ez nem igaz, de mindig is kifejezetten szerettem a kalandjait.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és mindjárt itt reményteli, valódi Rocksteady folytatás 😊
Forza.
de a mindenki által gyengébbnek tartott B:AO majd áttörést hoz 😉
neeem, ez csak simán a kellmindháromasteamaccomramer'hörcsögvagyok kategória (mint nekem a HL1Source - mi az esély, h valaha letolom? 1-2 órát játszok az elejébõl, aztán kuka)
Forza.
1 H Gold -----> 2.2 euro
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más: Most nézem az Age of Wonders 3-at. Egy random pályán játszik a srác, de már most mocsok jónak néz ki a játék!
Van neki Warlock 2 videója is azt is nézzük mindjárt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kaspersky Get One
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
viszont 2 x360 játékom rotty lett:
Forza 3 és Riddick
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Titkon reménykedek benne, h kilövik a gamefly accom és nem kapom meg az említett két valve játékot.... így legalább nem tudnak majd "jól" jönni évek múlva 😄
Forza.
... ezzel ne engem etessetek!!! gyõzködje csak magát és te is õt, hogy jól döntött! 😛P
Forza.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy semmi közöm hozzá, de a hegyen futás, se lefelé, se felfelé nem tesz jót se az ízületeknek, se a térdnek, se a VISSZERES lábaknak. Mondom, te tudod.
Ezért is van még nekem 1-2 eredetim, xbox classic-ps2
Amazonon volt olyan hogy megvettem és régios de hogy eleve megvenni nem engedi ez nekem új.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
*
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kaspersky Internet Security 2014 - 7000 Ft (12 000 Ft helyett)
A következõ generáció (hiába köszöntek be az új gépek, szinte még itt sincs az idejük), még piros pozsgás képû óvodás Piroska képében ugrabugrál türelmetlenül a pénzünkre apellálva a bezárt ajtónk elõtt - egy darabig még teheti is, mert bölcs játékos inkább kivár a beleinvesztálással
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Próféta szóljon belõled tesó 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kívánom, hogy megvalósuljon az álomom, ha nem is a gép kapcsán de egy olyan anyagi háttér kapcsán mindenképp ami ilyen befektetést olyan könnyedén, mint az álmomban megvalósulhasson.
Csak gondoltam megosztom érdekességképpen (az álom második felében akkora bulit rendeztünk nálad, amekkorát még nem látott a föld, szétrúgtuk a ház oldalát... szó szerint...XD).
Full ugyanaz minden mint a rendes csak oldalnézetesbe!
Ebbõl jöhet mobilra is is meg mindenre ami létezik AC-et felül kell múlni!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Más játéknál, ahol nem volt régiókorlátos kiírás, mindegyiket be tudtuk lõni Steam-re, mivel itt sincs ilyen kiírás, gondolom megy ez is.
a dead spaceról tudok.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bocsánat a fülbe ültetett bogárért... 😊
vagy te vetted? 😄

Karcmentes mindkét lemez, van kézikönyv is. Ebayen durva ára van
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Forza.
"Réges régen egy messzi-messzi galaxisban élt egy élõlény. És jött egy téli akció, mégpedig steam-en egy szenes kis akciós minijáték, a megvett és ingyenes játékokkal meg egyébb feladatokkal lehetett szerezni, szeneket, ajándékokat, dijjakat.
Ez az élõlény meg belemerült az akcióba és csak játszott, játszott, szerezte a sok szenet és egyébb ajándékokat és még vásárolt is akciós játékokat, hogy még többet tudjon játszani.
És mikor véget ért a szenes minijáték, egy nagy üresség maradt, várta a lény hogy legyen megint, vagy csak hasonló, de nem állt meg, vette az akciós játékokat, többi nem akkora de mégsem elhanyagolható mini játékokban aktivizálta magát és szépen telt múlt az idõ, következõ szenes grandiózus akciós minijáték, sehol, de még csak hasonló sem, de a lény nem búsult és folytatta tovább.
Már évek teltek el de folytatta, egészen máig. Pedig szenes akciós minijátékhoz mérten semmi nem volt azóta.
A kis lény akkor vette észre hogy van steam a földön, a kis lény akkor vált hörcsöggé, a kis lény én vagyok."
Már tudom pontosan mikor vált belõlem hörcsög. 😊