311803
-
ajaj, ez baromi kicsi :/
mármint a teljes térkép ... a városka meg, röhej.
jelentem: nem sikerült a küldetésük, h az FH2 marginálisan túllépje elődjét :((
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.06. 18:41:43 -
a térkép szerint nem..
#223658: jah, mert reagáltam egy hülyén megfogalmazott hírre
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.06. 18:41:15 -
Kicsit erős ez az ellenkezésed a játékkal szemben. :) -
Nem értetted most a lényeget. :)
Arra értették hogy olyan minőségben nem tudták volna eddig letérképezni és részleteséggel hogy az eredetihez hűen mutassák be lehetőleg LOADING nélkül.
Legalábbis én így értem amit írtak de javítsanak ki ha tévednék. -
annál ( 6 utcásnál) még az FH1-ben is nagyobb volt a városka :) -
az volt a hír, hogy technikai okokból nem volt eddig város, de most végre megoldották és így lesz végre egy nagy város.. jah... 6 utcával.. -
Nem a méret a lényeg? :D -
és a crew milyen jól mutatja, h a térkép mérete nem minden :) -
De átment rajta mint szellem, vagy csak széttolta maga előtt?
mert elárulom élőben asztalt meg széket egy motorral is ugy elsodrom hogy meg sem kottyan neki. :) -
Új mérföldkő!
Mohácson megnyílt a kis mozi 3D-s vetítésekkel! Yeeee. :D
Igaz nem fogok elmenni de yeee. :) -
a videóba beletekerve pont hogy olyan részeket találtam ahol egy kikányi széken meg asztalon csúszik át driftelve mindenféle lassulás nélkül :D -
Nagyon közeledik a Beyond Earth, gyűjtik az új Civ felhasználókat :) -
http://www.macgamestore.com - MAC - STEAM - "Civilization V: The Complete Edition - 76% - 12 dollár -
A The Crew-ban sokra mész a nagy térképpel :) -
Jah és valszeg a Forzában nem az lesz hogy a fél térképen, a pusztán átmehetsz a tereptárgyakon, mintha levegő lenne.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.06. 15:17:01 -
probálja fikázni a Forzát. :)
Csak annak ellenére hogy a terület valszeg kisebb, messze szebb a Forza, illetve több kocsi is lesz benne szokás szerint.
És gondolom ez még a jéghegy csúcsa.
Kár összeméregetni. -
Ezzel most mit is mondtál? :) -
amindenit.. lesz egy darab város.. hihetetlen.... az egész Horizon 2 térkép kb. akkora mint a The Crew-ban csak a városok.. :) -
Jaj bocs azt hittem még a Crew.
Forza Horizon 1 megvan olyan lesz a 2. is, csak szebb részletesebb.
Semmiféle NFS nincs benne, olyan mint a sima Forza vagy GT csak nem körpályákon. -
Nincs konzolom... [Forza Horizon 2-ről van szó]. -
Pontosabban FIX30 gogo nextgen ami tökéletes. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.06. 14:47:35 -
Olyan mint a Test Drive Unlimited, és ugye van benne nitro szóval Need for Speed-es tempóra kell számítani.
Ha még aktív a beta akkor szólj adok belépést. -
30fps gogo nextgen. -
Nekem Need For Speed-esnek látszik az egész.
Ettől függetlenül, nem sírnék, ha játszhatnék vele :) -
Ütős anyag lesz, nagyon jó most autós játékosnak lenni hogy ilyen címek jönnek a nextgen első évében ( The Crew is ) másfél hét és jön a demó is. Egyik sem az a 10-20 órás játék. -
Amúgy pártatlanul:
1. Semmi gond nincs azzal ha ez a hobby-d, szereted a játékokat, és valamiért nem érdekel az hogy elköltsd a pénzed piára-fűre-cigire.
2. Az hogy van pénzed és olyanra költesz inkább amire én ismerve téged a világon semmi igényed nem lenne amúgy és cserébe lenézed azt ami neked inkább megérné pénzelni, ez már max egy vélemény lehet részemről, a döntés természetesen a tiéd.
Én magam valahol a 2 közé tenném.
Fű tőlem messze áll. Nem is érdekel, ha ütnének sem használnám.
Cigi csak 1-2 hónapig volt nagyon régen fiatal koromban.
Ivás csak alkalmanként, szinte nevezhetjük ritának.
Játékok meg régen igen nagy számban, manapság csak 5-6 olyan cím van amivel tetemes időt és fáradságot el tudok cseszni.
1 évben 5-6 játék, míg ez régebben akár 1-2 hetente lement, persze azok nagy része csak 1 végigjátszásig de lement.
Ennyit a témáról.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.06. 12:40:49 -
Köszi, olvastam! -
Nézzétek gyors M3-at! :D
Nem müködik a telefax. :D
A srác nyert 3 díjat:
Egy gagyi tááska, egy régi öreganyós fa keretes tükröt és egy nagy cipót. :D
Beszarok! :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.06. 11:53:45 -
Úgylátom a Destiny most kimarad :D -
"Várost akartak a Forza Horizon 2-be
Az első részben (főleg technikai limitációk miatt) még nem lehetett egy igazi, nagy város. Ez azonban a folytatásban megváltozik, és alaposan bejárhatjuk majd Nizza gyönyörű városát. Ralph Fulton, a játék kreatív igazgatója szerint jó sok város szóba került, végül azonban az ikonikus és fantasztikusan szép Nizza mellett döntöttek, ha már amúgy is Dél-Franciaországban és Olaszország egy részén játszódik a Forza Horizon 2. Mindez egyébként Fulton szerint a változatosság miatt lesz fontos: míg az első rész a Coloradói vidéken teszi lehetővé az autózást, itt a vidéki utakat megtöri majd Nizza. Egyrészt. Másrészt pedig eleve a vidék is sokkal érdekesebb lesz, hiszen ezeket a területeken találjuk meg az egész világ legjobb autózós útjait."
21 percnyi videó: "Forza Horizon 2 - Gamescom 2014 Gameplay Preview" -
Jah bocs, becsúszott vletlen. :)
Elég lett volna a DURVA szó is. -
Megígérted, hogy nem trágárkodsz... -
Majd jöjjön ide és mondja el :D -
Hiteles vélemény, olyasvalakitől, akit itt sokan ismerünk, évek óta. -
thx :) -
ratgab #223625 Ami élményt egyszer megszerzel az örökké veled marad. A legtöbb maradandó élménye az embernek IRL-ben lesz és nem a virtuális világban...Szerintem.
De ha te virtuális élményekre vágysz érthetetlen számomra is hogy nem teszel ezekért semmit. -
Én megvagyok így és jó ez nekem.A legnagyobb bajom nem mennek a game-ek maxon és nincsenek törve a next gen-ek. Szerintem aki többet lát a világból mint én (engem egyáltalán nem érdekel semmi más) biztos több baja van mint nekem. -
(jéé, apám is a richter féle csodában bízik... :D őt se tartom érte normálisnak... :D )
amugy, ha holnap levinné a villamos mindkét kezedet, nem játszhatnál többet - mit gondolnál magadról akkor?
jól tetted, hogy ... nem tettél semmit? (értsd: nem költöttél a gépre, nem nyomtad le a crysis3-at very-very hájon, stb)
a legjobb-indulattal mondom, hogy pszichóra kéne költened - hogy boldogabb lehess, hogy legalább azt a kicsit, amit azért megélsz a világból, azt egy picit jobb minőségben engedd meg magadnak :) -
Ezekért a játékokért már ezer éve kiadtam a pénzt ,most sok sok idő után valamicskét visszahoz hülye lennék nem kihasználni.
" jól keresel" sokan ezzel el vannak szédülve de nagyon. Ha én nyernék 1 milliárd ft-ot akkor is ugyanazt csinálnám mit most. Tudom valaki nap alatt is elköltené mert lazán el lehet ,de én nem ez a személy vagyok.
Igen a pc az életem a hobbim a függőségem,de attól függetlenül ugyanúgy szarrágonak tartom a cégeket és sajnálok pénzt beleölni mert nem éri meg.
Inkább nem játszok az új game-ekkel mert már kb minden akad hanem megvárom a konzolok feltörését ,mert a pc-be nem érdemes egy fillért se költeni.Inkább veszek majd valamikor 2 konzolt azzal elleszek 4-5+ és nem 250 ezret kell költenem 2 évente. (Amit persze most se teszek ,mert nem éri meg kiadni érte ennyit)
Ha ne adj isten valami fondorlat miatt felmegy a Richter 4300 fölé akkor a részvényekből beleölök 250k-t a gépbe esetleg talán ha legyőzőm a spúr férget magamba.Azt fél év múlva meg majd kamillázhatók,hogy már butítani kell valamit. -
ratgab #223621 Valamit csinálhattak, mert nálam med-high környékén elég jól szalad. Pedig murvasok zombi van mindenfelé, amit meg kell jeleníteni.