Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Arty:

A Batman-t nekem az muszáj letolni, ismerni, mert gyerekkorom egy tekintélyes részét behálózta. Az idehaza kiadott ELSÕ Batman képregény pl. megvan a mai napig. Szvsz a hazai képregénygyártás legminõségibb darabjai voltak. A papír anyagminõsége, a festék, a tónusok és nem utolsósorban a rajz is durván odacsapott. Rengeteg Marvel/DC képregényem volt. Rengeteg.

Ezzel elképesztõ mennyit játszottam anno:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És persze a Pro7-en rongyosra néztem ezt is:

Jó, gagyi volt, szar volt, nevetséges volt, de egy 8-10 éves gyereket biztos akkoriban ez érdekelte ugye? Dehogy. Batman volt és kész, csak ez számított.

A közben érkezõ filmeket pedig szinte mind a moziba néztem meg.

Aztán ahogy jöttek-mentek a platformok és volt valami Batman-es cucc, azt nekem le kellett tolnom... és aztán jött az Arkham Asylum.

Az a játék a Batman-es "életmûvem" koronája. Iszonyat bejött.

Az Arkham City-vel is jól elvoltam, de kimaxolós énem belebolondult abba, hogy szó szerint 1 méterenként volt valami, riddle, valami apró bizbasz amivel foglalkoznom kellett. Ehhez hozzájött az, hogy elég gyakran kidobott a desktopra és volt, hogy 20 perceket elbuktam, köztük egy raklap ilyen apró bizbaszt. Eluntam, de úgy hagytam abba, hogy tudtam folytatni fogom és folytatni is akarom!

Tehát ezek után még mindig gáz, hogy egy magamfajta gamer megvett egy olcsójancsi Batman Originst?

Ezzel nem azt mondom, hogy Batman a kedvenc szuperhõsöm, mert ez nem igaz, de mindig is kifejezetten szerettem a kalandjait.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nyilván érzed te is, hogy most magadat próbálod másokra kivetíteni. Mellesleg az AC-t is azért hagyta félbe, mert akkor elveszett a sok mellékküldetés között. Lehet, hogy máskor vagy máshogy megközelítve ízleni fog neki. Ha mégsem, az a mi nyereségünk: éppen te akarsz vele minden mocskot végigjátszatni, hogy írjon róla 😉
Nem is értem mirõl beszélsz. az elsõ még csak-csak, ha valaki NAGYON bírta az elsõ kettõt... de már a második is akkora copipaste, h nekem is nehezen ment le :/ Ezt dekódold légyszíves!

IMYke2.0.0.0
Pécsett véged lenne 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
~1:1 ugyanaz harmadszor, végigjátszhatatlanubugos - ez lenne a korrektség szinonimája? az elsõ még csak-csak, ha valaki NAGYON bírta az elsõ kettõt... de már a második is akkora copipaste, h nekem is nehezen ment le :/

és mindjárt itt reményteli, valódi Rocksteady folytatás 😊

Forza.

arty
Mindhármat végigjátszotta vs. B:AC-t félbehagyta 😉
de a mindenki által gyengébbnek tartott B:AO majd áttörést hoz 😉

neeem, ez csak simán a kellmindháromasteamaccomramer'hörcsögvagyok kategória (mint nekem a HL1Source - mi az esély, h valaha letolom? 1-2 órát játszok az elejébõl, aztán kuka)

Forza.

DarkSector
Paypal-os xboxos felhasználóknak!
1 H Gold -----> 2.2 euro

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Direkt nem akartam elspoilerelni, de igen. Az egy nagyon jó bossfight véleményem szerint.

Más: Most nézem az Age of Wonders 3-at. Egy random pályán játszik a srác, de már most mocsok jónak néz ki a játék!

Van neki Warlock 2 videója is azt is nézzük mindjárt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lostprophet
Vagy 6 hónapig innen ingyen, ha meg lejár, biztos lesz újabb 6 hónapos verzió:
Kaspersky Get One

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Deathstroke? Lesznek még húzós részek.

Nem rémlik, hogy a Cursed Crusade-et, a Neverdeadet, a Sine Morát vagy a Catherine-t kaviárnak minõsítette volna. Ezektõl simán többet várnék én egy Arkham Originstõl. (Bár én csak a Catherine-t játszottam végig, ami egyáltalán nem rossz, csak sajnos nem is jó.)
*megy helyett természetesen meg

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Hát igen, amiket viszont hoztál vagy hozattál nekem az fasza. 😊 Black

viszont 2 x360 játékom rotty lett:

Forza 3 és Riddick

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Minap volt megy az egyik legnehezebb boss. Szénné ízzadtam magam és volt QTE is benne bõven, de nagyon jó volt. Eddig élvezem az Origins-t.

Nem értem mi ez a lejárató kampány az Origins ellen, teljesen korrekt játék.

arty
nekem már csak egy outrun2 kellene xboxra 😞 (vettem egyet, de nem olvassa a box, látszik rajta a dvd-rohadás jele... nem merem másikat venni, gondolom mind ilyen hulladvány... 2 boltal is beszéltem, h venném, csak próbálják ki, mielõtt postázzák, de elhajtottak, h küldöem vissza ha gáz.... nanem.)

Forza.

arty
* 😄D

Titkon reménykedek benne, h kilövik a gamefly accom és nem kapom meg az említett két valve játékot.... így legalább nem tudnak majd "jól" jönni évek múlva 😄

Forza.

arty
Beleunt az ACitybe is (nem elítélhetõ módon!), azóta csak (számára legalábbis) kaviárt fogyaszt, nyilván lesz értelme az unalmasabbnál is unalmasabb és emellett atombugos, szemét folytatással játszania ...

... ezzel ne engem etessetek!!! gyõzködje csak magát és te is õt, hogy jól döntött! 😛P

Forza.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
<#circling>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bezony... tavaly tettem be képeket 200 méteres szintkülönbségrõl. Ott 7-8km/h-ás átlaggal futottam és közben úgy éreztem magam, mint egy katonai kiképzésen. Tavaly decemberben, mikor 10km-t futottam le elõször, az is tele volt heggyel, nem is tudtam 1 óra alatt lefutni. Most sík terepen ennyit lazán 20 perccel kevesebb idõ alatt teljesítek.

Amúgy semmi közöm hozzá, de a hegyen futás, se lefelé, se felfelé nem tesz jót se az ízületeknek, se a térdnek, se a VISSZERES lábaknak. Mondom, te tudod.

DarkSector
Grat, igen aki nem tudja mit ér egy ilyen lemez, vagy nem értékeli saját maga, attól olcsón lehet ilyeneket venni, e-bay-en meg tudják hogy ennek értéke van, Crash a platform egyik ékköve, és eredetibe? régen 2 eredeti ps1-es játékom volt max.
Ezért is van még nekem 1-2 eredetim, xbox classic-ps2

DarkSector
Az fasza, én még nem jártam így hogy nem engedett nuveem, nekem ez friss infó.
Amazonon volt olyan hogy megvettem és régios de hogy eleve megvenni nem engedi ez nekem új.

Totti5
Az még kocsival is fárasztó😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Éppen Tinman esetében nem látom a remény hiányát, de speciel nálam se. Persze én majd sokára veszem még, idén Arkham City lesz majd (nagy dilemma, hogy PC-n vagy PS3-on játsszam elõször, utóbbira nincs meg a csodálatos DLC, miattad nem vettem akcióban se).
Én beérem egy 70%-os akcióval is. Direkt nem is mertem linkelni az Interplayes akciót, 50%-os kedvezményért itt nem kéne senkinek, nekem is fel van mát halmozva, amivel a közeljövõben játszanék, drágán nem veszek olyat, ami évek múlva jön majd jól*.

*
Ezt én nem hiszem el, de hátha valakit át tudok verni.
Nem mintha végigjátszottam volna az elsõt, eszelõs a mentési rendszer, a Demon's Souls nyaralás volt hozzá képest, casual Dark Soulsszal pedig elvbõl nem égetem magam.
Nekem a második rész kéne, mert magyar PSN-en az nincsen 😞 Mondjuk ennek van értelme polcra is, már ha lehet a gyûjtõszenvedélynek 😊
shaddam
Egy ezrest mondott érte az árus, mondtam neki 500 amit kapsz érte. Aztán 700-ért elvittem (piacos fillérbaszás FTW 😄) Ebayen ilyen 5-10 ezer +posta ahogy gyorsan ránéztem telefonon

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rapid81
Nem tudod megvenni, mert kiírja, hogy ebben a régióban nem vásárolható meg. BL2 DLC-kkel így jártam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
OFF: (Futás)

Azt a a rohadt tegnap voltam hegyre futni (Esztergom Vaskapuba fel).Eddig azt hittem hogy csak a minél hosszabb távok jelenthetnek nagy kihívást.A ló...zt 😄 Felküzdeni magad a hegyre na az igen.Szerintem majd a maraton alatt (feltéve ha sikerül lefutnom) nem fogok ennyire elfáradni mint ebben a hegymenetben.Haladsz elõre ,de kb mintha megállna az idõ és nem haladnál mégse 😄 Most már itt fogok felszaladgálni a sima szokásos 5-8 kmjeim helyett

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

IMYke2.0.0.0
IRL (hú de fájt leírni) én voltaképp inkább elõzõ generációval kezdenék.

A következõ generáció (hiába köszöntek be az új gépek, szinte még itt sincs az idejük), még piros pozsgás képû óvodás Piroska képében ugrabugrál türelmetlenül a pénzünkre apellálva a bezárt ajtónk elõtt - egy darabig még teheti is, mert bölcs játékos inkább kivár a beleinvesztálással .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
😊))))))))))))))))))))))))
A Próféta szóljon belõled tesó 😊

Fpocok
Szerintem fogalmunk sincs. De ha lesz megint valami, akkor ide be fogja írni valaki. Garantálom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jah és amikor az xbox1-ról volt szó benyögtem én is, hogy majd olyan 90k körül elgondolkodok rajta. Rohadt tudatalattiba már befészkelte magát a gondolat...XD

Más: Igazi fûszálnézegetõ gémer módjára elvégeztem a Dishonored elsõ küldetését újra (régen warezben megvolt, jobban mondva végigrohantam rajta) kb. 2 óra alatt. Hihetetlen mekkora tartalmat suvasztottak abba a játékba, osonkodva meg kifejezetten nehéz lett.

Azt álmodtam Imy, hogy meglátogattunk téged (nem tudom már kikkel arra nem emlékszem) és mutogattad nagy büszkén az xboxone-odat. Kérdeztük, hogy dehát ez murvadrága és hogy biztos megérte-e. Mondtad, hogy te úgyse adod el és elkezded rá gyûjteni a játékokat!

Kívánom, hogy megvalósuljon az álomom, ha nem is a gép kapcsán de egy olyan anyagi háttér kapcsán mindenképp ami ilyen befektetést olyan könnyedén, mint az álmomban megvalósulhasson.

Csak gondoltam megosztom érdekességképpen (az álom második felében akkora bulit rendeztünk nálad, amekkorát még nem látott a föld, szétrúgtuk a ház oldalát... szó szerint...XD).

grebber
Kipróbáltam ezt a Batman Blackgate-et!
Full ugyanaz minden mint a rendes csak oldalnézetesbe!
Ebbõl jöhet mobilra is is meg mindenre ami létezik AC-et felül kell múlni!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én csak a Warped-del játszottam. Szerintem k*rva jó játék!

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Elvileg regisztrálható, mert itt nem ír régiókorlátot. Múltkor ugyanitt néztem egy Company of Heroes Complete kiadást, és ott fel volt tüntetve, hogy csak Dél-Amerikában lehet beregisztrálni. Gondolom, ha valami ilyesmi korlát lenne itt is, akkor feltüntetnék.
Más játéknál, ahol nem volt régiókorlátos kiírás, mindegyiket be tudtuk lõni Steam-re, mivel itt sincs ilyen kiírás, gondolom megy ez is.

RoboKutya78
Srácok mit tudtok milyen játékok dlck lesznek elérhetõek állítólag az originen mostanság ingyé?
a dead spaceról tudok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
megnek meg tudod venni, gondolom max beregelni nem tudod.

Rapid81
Ha nálunk nem jó, akkor meg sem tudod venni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
😊))))))))
Bocsánat a fülbe ültetett bogárért... 😊

DarkSector
atyauristen, mennyit kérnél érte?
vagy te vetted? 😄

shaddam
Eredetileg ps2 játékokat akartam nézni, de közbeszólt az élet

Karcmentes mindkét lemez, van kézikönyv is. Ebayen durva ára van

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
Tropico 4 "GOTY"

steames, nuuvemes, ezresért.
a kérdés, h nálunk-tõlünk regelhetõ-e ...

Forza.

DarkSector
Srácok minap elgondolkoztam kicsit:

"Réges régen egy messzi-messzi galaxisban élt egy élõlény. És jött egy téli akció, mégpedig steam-en egy szenes kis akciós minijáték, a megvett és ingyenes játékokkal meg egyébb feladatokkal lehetett szerezni, szeneket, ajándékokat, dijjakat.
Ez az élõlény meg belemerült az akcióba és csak játszott, játszott, szerezte a sok szenet és egyébb ajándékokat és még vásárolt is akciós játékokat, hogy még többet tudjon játszani.
És mikor véget ért a szenes minijáték, egy nagy üresség maradt, várta a lény hogy legyen megint, vagy csak hasonló, de nem állt meg, vette az akciós játékokat, többi nem akkora de mégsem elhanyagolható mini játékokban aktivizálta magát és szépen telt múlt az idõ, következõ szenes grandiózus akciós minijáték, sehol, de még csak hasonló sem, de a lény nem búsult és folytatta tovább.

Már évek teltek el de folytatta, egészen máig. Pedig szenes akciós minijátékhoz mérten semmi nem volt azóta.
A kis lény akkor vette észre hogy van steam a földön, a kis lény akkor vált hörcsöggé, a kis lény én vagyok."

Már tudom pontosan mikor vált belõlem hörcsög. 😊