Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Van még olyan, akinek nincs meg a Complete pack vagy az Orange Box?😊

[merlinw.org]

DarkSector
ez mi a szar? 1 dollárért meg lehet ezeket venni? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
ahhhaa

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Látod. 😄

Viszont ez így mégse Valve Complete Pack, "csak" 8 játék van a listában.
Sippie
nem hiszik el, hogy valóban meg akarod venni? 😄
wantonly
Aha. Viszont most kaptam egy levelet tõlük, hogy telefonon erõsítsem meg a vásárlást vagy õk hívnak. 😄
Sippie
DarkSector
Oks, elfogadom, csak 1 bajom van, az a tok amirõl szó van az amit nemrég vettem és olyan tokot te nem fogsz tudni adni cserébe másik pöcökkel. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sippie
mondjuk vicces hogy egy ingyenes modért pénzt kérnek.
wantonly
FIGYELEM!

A gamefly-os Day of Defeat £0.60-ért állítólag Valve Complete Pack-ot ad! Lásd a linkelt PH-s hozzászólást.

Megvettem, de nekem ezt írja:
"Your order is currently being reviewed. Our Support Team will be contacting you directly to verify your purchase."

Van aki egybõl megkapta, van aki nem.
TBTPumpa
Cseréljünk! Nekem van olyanom, amibõl a lemez is kiesik. Nem, nem rossz a tok, nem is törött. Teljesen újak, csak annyira válság van már anyagi szinten, hogy már azok a pöckök be sem fogják a lemezt a tokba.

Vagy adok helyette talp nélküli zoknikat! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

van egy rakat dead island epidemic meghivó a steam raktáramba érdekel valakit még a játék? vagy ezek már elavultak?
DarkSector
Srácok ti elgondolkoztatok már hogy miért van az hogy a jól bevált , felhasználóbarát kis dvd pöcök helyett néhányan olyant alkalmaznak ami úgy fogja a tokban a dvd-t hogy onnan KIROBBANTANI c4-el nem lehet.
Hogy a jó életbe van ez? Szivatásnak csináálják vagy mi.

Most nem merem kivenni a lemezt a tokjából sokszor mert attól félek hogy elpattan a lemez a ge..ibe.
Egyszerûen nem értem.

TBTPumpa
Ezek minden játékkal elszórakoznak. <#idiota>
Ezzel is: Resident Evil Revelations

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Lézer pénisz beszóláson besírtam. De tényleg úgy nézett ki...XD

Srácok mindenesetre nagyon jól szórakoznak a játékkal....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Kinek jutna eszébe, hogy egy beat 'em up-os játékban megpróbáljon megütni az ellenfél? <#wilting>
Az is elég vicces, hogy az robbanó gél nem viszi le a tetõrõl az ellenfelet, mert csak. Láthatatlan fal. Törõdj bele. Még a végén kreatívan használhatnád a kütyüket.
#201694: Na jó, ez már tényleg túlzás 😄
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
A kutyát(téged) nem, de embereket érdekelhet.

tomsolo
G2A-n a Blackguards cirka 4800-ért vihetõ ma.

3%-os kupon kód: Ello vagy s42.

Paypal gamingben 3 és 3.5-ért megy a Dragon Age 1 meg a 2

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tanulo91
Arkham City sucks link <#nyes>

&#9835; sie sind das essen und wir sind die jäger &#9835;

grebber
Kinek jutott volna eszébe?

Az hogy valaki csak ilyen glicheket keres all day all night és nem játszik a játékkal az kutyát nem érdekel.
Ha valaki ilyen debil aki ezt keresi és emiatt fikázik magára vessen.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"Vicces vagy vicces hogy az X360-as MGS Ground Zero 2990-rõl felemelték 5590-re? VICCES VAGY VICCES?
Még jó hogy megvettem mikor 50%-os off volt.

Még 2990ft-os áron is filóztam nemhogy itt.

Ellenben lesz egy EXCLUIVE Raider DLC, amit feltétlen megveszek majd, csak nem értem még hogy mire lesz jó, tekintve hogy a Rising-ben nem éppen a lopakodás volt a cél, na de mind1."

benőmenő
Ha már az Arkham Originsrõl volt szó mostanában, ezen még mindig elképedek, hogy hogyan nem jutott eszébe senkinek, hogy ez így gáz.
Batman video
Rapid81
Még van idõ. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
<#eljen>

Forza.

davidka003
Nem volt nagy szám a vége. Gyakorlatilag az utolsó évaddal olyan volt, mintha az azt megelõzõ évadok meg sem történtek volna. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lalakov
Már nem is emlékszem mi volt a vége, pedig csak tavaly lett vége. Lehet túl sok sorozatot nézek. 😊
Tinman
Skip, nem fér bele...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Öreg vagyok én már ehhez :-)

IT Crowd-ot bírtam ilyen "bejátszósröhögõs" sorozatból, de máshoz most nincs kedvem. Csípem az Star Trek tudományos, komolykodós légkörét. Lehet öregszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Borzasztó jól lezárták a sorozatot a végén, amikor minden szál összefutott... Szerintem az egyik legkerekebb tu-fa sorozat volt. Kár, hogy vége. Nincs is jelenleg rendes sorozat ilyen témában.

Rapid81
"Gondoltam ezt mindenki nézi"

Még csak RTL 2 sincs nálunk...

Egy-két részt megnéznék a helyedben. Nyomokban jót lehet rajta derülni... Fõleg ezen a fickón szoktam jókat röhögni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Sport off:

1 év eltelt azóta, hogy a fejembe vettem, hogy félmaratont, majd maratont futok.

Honnan indultam?

- Cirka 10 évig semmit nem mozogtam. Fahordás, fûnyírás, egyéb házi munkák persze voltak, de az nem sport.
- Pár emeletes lépcsõzés után magas pulzus (160 körül), lihegés.
- Füldobogás, emésztõrendszeri gondok, ízületi fájdalmak, recsegõ ízületek.
- Terhelés után gyakran lezuhant a vércukrom, gyenge voltam, erõtlen.
- Ritkán volt jó kedvem.

Mit értem el?

+ Régen a nyugalmi pulzusom 65-70 között volt. Most 55-58.
+ Régen a terheléskor elért pulzusom 150-160-ra is felment, most 45 perc futás után is maximum 120.
+ 15 percet úgy lefutok 10km/h sebességgel, hogy a szám még csak ki sem nyitom... utána persze nyitom már én is.
+ Lépcsõzés? 10 emeletes se megterhelõ :-)
+ 10 km-et nem gond lefutnom kevesebb, mint 1 órán belül, 21km-re készülök, júliusban futom le, ha minden jól megy.
+ 5-8 km az már két naponta teljesen természetes.
+ Sorra döntögetem a saját rekordjaim. (X idõ alatt Y táv, átlagsebesség, legmagasabb sebesség.)
+ Füldobogásom nagyon visszaszorult, van, hogy hetekig nincs. Korábbi éveken át tartó emésztõrendszeri gondjaim, már az edzés elsõ KÉT HÓNAPJÁBAN szinte teljesen megszûntek és azóta se jöttek vissza!
Ízületi fájdalmaim nincsenek, a térdem az viszont stagnál :-/
+ Nincsenek már futás utáni rosszullétek. Terhelés után talán még jobban is érzem magam, mint elõtte, sokkal jobban bírom az éhezést.
+ Sokkal szebbnek látom a világot, közelebb kerültem a természethez, jobban értékelem a környezet szépségeit. Örülök, hogy élek, hogy van 2 lábam és futhatok.
+ Gyakrabban vagyok jó kedvû.
+ Tudtam pár embert egészségesebb életvitelre motiválni.
+ Kevésbé vagyok fázós, sokkal jobb a vérkeringésem ^^
+ Az elmúlt 1.5 évben 1x voltam csak beteg, de az is rendkívül enyhe lefolyású volt.
+ Jövõ szombaton indulok az elõször, egy "barátságos" futóversenyen. Igazából jótékony célra megy. Sajna betonon végig, ez azt jelenti, hogy biztos egyéni rekordot döntök majd, de utána fájni fog a térdem. Nyerni nem akarok és esélyem sincs, de jó tempóban akarom lenyomni. Lesz ott egy hölgy, aki már futott párszor 2-300km-t(!!!) is, szóval kicsit más liga :-D

0 - egyetlen dekát se híztam, de nem is fogytam. Nem is akartam. Futás után mindig jól bekajálok... ellenben a hasamról szépen kopik a szalonna, sípcsontom/vádli/comb viszont sokat nõtt.

- Simán 100k-t kifizettem a futáshoz szükséges kellékekre.
- Jobb térdem a gyenge láncszem. Kattog, nyikorog (sajna ezt futás elõtt is tudta üzembiztosan) és 40+ perc feletti futások után megfájdul. Ha nagyon odafigyelek rá és kímélem, akkor nem vészes. Betonra nem nagyon merek menni.
- Látásom mintha picit romlott volna. Sajnos sokáig betonon futottam, az semminek nem tesz jót... igen a látásnak sem :-/
- Kevesebb idõ jut gamingre, olvasásra még kevesebb. Futás után eléggé jól esik az alvás :-/

Bonus:

Grebber 1x betett egy fotót, ahol Rubint Réka 8.1km-t futott le 41 perc alatt. Jelenleg 41 perc alatt 7.5km-t tudok lefutni, de úgy, hogy abból az elsõ 5 perc lazább tempó, amolyan bemelegítõ körök, az utolsó 5 perc pedig "cool down" körök... elméletben már meglenne, de nem kapkodom el. A türelmetlenség ebben a játékban komoly sérülésekhez vezethet.

1 év. Csak 1 év. A faxért nem kezdtem el elõbb? -.-

lalakov
Szerintem a Fringe egyre rosszabb lett évadonként, de nehéz kiszállni, így végignéztem.
DarkSector
Ja 😄
Meg ha ilyet tudnék a valóságban. 😊

Szabi
a kommenteidet olvasva gyakran Jim Parsons sorozatbeli karaktere jut eszembe.. 😄

szerintem érdemes lenne elkezdened nézni 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Gondoltam ezt mindenki nézi, tudja, látta, hisz géming, internet, filmek és minden ami most van ( STAR TREK is erõteljesen ) jelen van benne. Ess neki majd ( 20 percesek a részek ).

DS9 nagyon jó, pedig azt csak tavaly néztem végig elõször teljes hosszában, mert a Star Trek nekem ûtbázisról szól, de nagyon megkedveltem és rengeteg infó tartalmazott amit eddig nem értettem a többi sorozatban.

Babylon 5 után a Fringe-t kezdtem el. Elsõ 2 évad rettentõ jó volt ( így kell 18+os sorozatot csinálni! ). A harmadik gyengébb, de remélem visszatér a régi feeling.

Meg végignéztem a Under the Dome eddigi részeit a múlthéten. Ez is érdekes, kár hogy minden részt ízeire lehet cincálni a sok következetlen dolgai miatt, ez pedig sokat ront az élvezhetõségen, mert kiszúrja az ember szemét. Talán a másdik évadban ezekre odafigyelnek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Másnak se mûködik a steam felhõje? Tegnap óta nem tudok feltenni képet.
Tinman
Mit próbálnál ki? A Sony Vegas trükkmester plugin-jét? :-D

Tinman
Köszi.

Valamiért nem szégyellem magam, hogy nem ismerem. Igazából a sorozat címét hallottam már, de nem forr tõle a média, hogy kihagyhatatlan.

Tinman
Stat Trek DS9-nél tartok éppen, szóval nem, nem nézek más, nem tudom ki ez.

Tinman
Itt a lényeg. Rengeteg embert NEM zavar, rengeteget zavar. Akkor minek van? Elvégre akit nem zavar, annak hót' mindegy, hogy eltörlik-e vagy sem, akit meg zavar, annak meg megkeserít pár hetet az életébõl.

lalakov
<#eljen>
DarkSector
Ezek az új játékok most olcsóbbak Game-en mint használt társaik!!! 😊

Egyetértek!

Totti5
Szerintem egy király sírva röhögõs vígjáték azokról a dolgokról ( is ) amikkel mi is erõteljesen foglalkozunk és átszövi az életünket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Erre kíváncsi leszek. Magyar fejlesztés és végre a single player-re koncentrál. Úgy néz ki, hogy multija nem is lesz.

Meridian: New World
IMYke2.0.0.0
Rövidre zárom a filmes témát a topikban:

Elsõ 2 évad oké is volt. S ezek szerint, jól is jártam, hogy csak azokat néztem meg.
Amúgy sincs kedvem futó szériákat nézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bing Bang Theory-ban az egyik "fõszereplõ". Egy rendkívül elvont elméleti fizikus, aki mindent tudományos alapon közelít meg.

Már többször elgondolkodtam hogy elkezdjem-e nézni. De most inkább tovább halogatom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R