Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az biztos, mert többet feléjük sem nézek 😊

[merlinw.org]

Sippie
225
DarkSector
Grat ehez, hogy van erõd ezt megállni, További sok kitartást! <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen? 😄
Na grat, én sem panaszkodom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bár, azt sem tudom mennyi egy lottó 😄

Ötszörös pénz, az jó.

Fpocok
1525 :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tök jó, hogy én még bele se kezdtem ebbe az évadba...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mennyit fizet 250Ft-ot? 😄

grebber
Nem elõzetes az hanem a teljes rész leírása,hogy mi történik!
Epekedve várom,hogy láthassam is.Elolvasva (igaz nehéz volt és sokadszorra lehet kivenni,de elég epic)

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nem néztem elõzetest. Nagyon izgulok 😄

Smite döntõ

Húúú gyerekek Red Alert 3-at Weskerrel Coopban nyomjuk. Ma Soviet utolsó küldetésnek szerintem 8x fogtunk neki. Valamelyikünket mindig megfingatta a gép.

Most megpróbáltam Wesker nélkül (Hardon toljuk persze) és elsõre meglett. Visszahúztál haver.... Ez van....<#eplus2> Miattad nem sikerült...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezek csak elsõre köcsögölnek, aztán már nem fognak.

grebber
Már ellõtték az utolsó rész történetét ,elég epic lesz!!!!!!!Nem gyengén odabasz!

Fpocok
OFF

Márcsak pár óra! Addig denevéremberezek kicsit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Tovább kitart, mint bármilyen kaja.
Fogyózom
NEM ESZEK SEMMILYEN GYORS KAJÁT! (Több mint egy éve meg már csokoládét sem).

Fpocok
26giga a Batman:AO?

DAFUQ?

grebber
Daylight-ot én is beszereztem már ,de még messze a megjelenés!
Egy jóakarómnak köszönhetõen félelmetes áron jutottam hozzá,de olyannyira hogy le sem írhatom!<#worship><#eljen><#taps>

DarkSector
Grat, de basszus, pont Batman-t veszel? miért nem eszel egy pizza-t? 😄

Grat! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
egyet szereztem, ez ROW-os....Szóval ezzel nem lesz problem. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Szóval egy lottó árába volt a Batman. Megvettem 😄

Fpocok

Tinman
Fák.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Orosz + a környezõ országok. De nem régiózáras.

DarkSector
Szerintem nem baj, de CIS nekem kinai egyenlõre, hallottam már valahol csak nem tudom mit jelent. 😄

Fpocok
"Igen, még legalábbis igen, CIS tag-es de angol és régiózár mentes, ezért olcsó. Üdv"

Ezért annyi. Remélem nem gond, hogy belinkeltem.

tomsolo
Nekem azt írta már van ilyen paypal(!) regisztrálva náluk, innentõl csak bankártyát tudok megadni 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Amúgy a PayPal tõlem nem vonta le. Viszont ma vásároltam ugyanígy a steam-en, azzal semmi gond nem volt. Szóval nem hinném, hogy PP fail.
wantonly
Én is visszaírtam nekik nagyjából ugyanezt. Engem ne hívogassanak £0.60 miatt... Pláne én nem fogok.
MerlinW
Visszaírtam a supportnak, hogy kapják be. Adtam pénz, kérem a terméket. Vagy adják vissza a pénzt és felejtsük el egymást örökre. Még hogy hétfõig várjak, meg telefonos megerõsítés... rádaásul PPal-os fizetés után. Ezek nem normálisak.

[merlinw.org]

DarkSector
Most néztem tlleg olcsó, neten néztem 5 euro. 😄
1500ft (steam walletbõl fizetve)
Én azt hittem drágább

TBTPumpa
Dehogynem!

Amúgy tényleg elcsesztem. Bocsánat!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
nem jo a link.
jó inflálofdik minden de nemrég jelent meg, azért ez elég kevés.

TBTPumpa
Nvidia kupon. Én is azt vettem még tavaly novemberben. Akkor volt 2990 Ft a játék, azóta pedig már eltelt néhány hónap, szóval inflálódott a játék ára.

DarkSector
1600 az meg hogy?
ilyen olcsó lenne?

DarkSector
Jó értem, de ettõl még kurvaszar leszedni minden használatkor.
Az agyam eldobom ha ez a 7.5 ezres lemez elpattan egyszer ha éppen ki szeretném venni megnézni, nem mosolyognék õszintén.

TBTPumpa
Így nyugdíjas tempóban, végére értem a Diablo 3: Reaper of Souls történeti szálának. Aztakutyaköcsögit, de hosszú és nehéz Act volt ez.

TBTPumpa
1600 Ft-ért van Danih-nál.

Amúgy kártyás, 4-5 kártyát dob, szóval hoz valamennyit a Steam wallet-re. <#idiota>

Tinman
Azért tartják szorosan, mert sokat utaznak a lemezek a kiadótól a végfelhasználóig. Az utazás közben ha kiesik, a bontatlan pakkba össze-vissza ütõdhet/karcolódhat.

Pont most volt egy ilyen gond, hogy az egyik régebbi, de bontatlan játékom mire odaért, állítólag elszabadult a tokba. Ha felbontom és pzs-t teszek bele, akkor meg már nem bontatlan -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
meh.
az gáz, ha nekem ettõl nyálelválasztás indult be?

5$-ért meg lehet venni valahol? 😄

Forza.

DarkSector
nincs rá idõm. 😄

Rapid81
Ja, meg a Ricochet sincs meg. 😄

Amúgy ez a csomag, amit ad, nem a Valve Complete Pack.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
A HL sorozat nem ér egy dollárt sem? Az igen😊

[merlinw.org]

wantonly
Nekem az elsõ rész (is) megvan ugyan dobozosan (elsõ játékvásárlásom volt talán), de az még egy régi steam accountom-ra volt regisztrálva, ami már nem az én tulajdonomban van... Nem mintha már játszanék vele, elég volt az a 5-10 végigjátszás amit régen rááldoztam. 😊
Rapid81
"This work with one retail copy of Half Life 1 too"

TF Classic, Day of Defeat és a CS nincs még meg. 😄 Bár úgysem játszanék velük soha...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
ez most épp nem érdekel, de kösz a linket, találtam mást:
DTM 2013 15 EUR

már majdnem jó!

Forza.

Fpocok
Nekem. És szerintem 1 dollárt sem ér.

DarkSector
Igen. Jelentkezem. 😄

Vicces ha ezt a pakkot 1 dolcsiba lehetne venni, nemrég meg gamefly-on vagy hol milyen drágán lehetett venni elvileg AKCIÓ keretében....

De gondolom ez az 1 dolcsis csomag egy agyszülemény.

Szabi
pl. én 😄

"Nulla tenaci invia est via"