Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
y

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Annak oka van ha nappal is világít az adott szakaszon a közvilágítás, mégpedig többnyire szervizelési okok, nem pedig azért, mert valaki elfelejtett lekapcsolni egy kapcsolót, pláne, hogy ma már leginkább számítógép szabályozza a közvilágítást.

Fpocok
Kockás? Max az elsõ 2-3 évad. Utána átmegy tucat szarba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez az a kockás sorozat, nem?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Szerintem, jól is teszi.
2 évadot bírtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
RTL2-õn megy ez a sorozat, bár én nem szeretem, 2-3 részbe belenéztem de nekem fárasztó ez a sorozat, a vv6 elõtti idõpontba szokott kezdõdni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nem nézed a sorozatot???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Spórolnak a világítással? WTF
Nyáron nem egyszer látni azt, hogy délelõtt, estefelé világít a közvilágítás. NYÁRON, nem õsszel vagy télen, hanem nyáron. A legvilágosabb évszakban. 10-11 óra fele még mindig világítanak a lámpák, dél fele lövik ki õket, 17-18 óra fele kapcsolják fel õket, amikor még mindig világos van. Nyáron még 22 órakor sincs teljesen sötét. Egy kis odafigyelés kéne, és máris nagy összegeket lehetne spórolni. Szerintem ez több pénzt hozna vissza, mint az óraátállításos megoldás. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Akkor lehet kezdeni 😊

Sippie
már többször kiszámolták, hogy nagyon minimális az a spórolás, lebontva a 10 millió lakosra 100 Ft se kb.
DarkSector
1 dolog van tudtommal ami miatt csinálják, hogy spórolnak vele állítólag, világítás szempontjából.
Én ennyit hallottam hogy ez végett használjuk.

Sippie
aláírásgyûjtés -> népszavazás -> eltörlés
wantonly
Én el tudom fogadni, viszonylag gyorsan átáll a szervezetem, de megérteni nem tudom.

Nem háborogni kell, de napirenden kell tartani a témát, hogy elhagyjuk már ezt az idegesítõ, értelmetlen szokást. Több országban már eltörölték.

Az oroszok például már 2011-ben eltörölték a téli idõszámítást.
DarkSector
Beszarás. 😄
Én is kiprobálnám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én sem szeretem ha felborul a rendszer de ettõl még nem sok értelme van minden egyes alkalommal 1 hétig háborogni a dolgon.

arty
ha már le kéne szopni valamelyiket, akkor a steamét venném be - TÉNY

Forza.

tomsolo
Keep Calm and Bazinga.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Rapid81
De van, csak ezek szerint a tiednél rugalmasabb...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ezkiezezki?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nem vagyok én rossz ember, megvárnám. 😊

Tinman
Érdekes elmélet, fõleg annak tükrében, hogy itt sokan leszopnák :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ha a Steam-nek lenne pöcse , befogatnám a legnagyobb satuba és addig tekerném, préselném, amíg erõmmel bírnám!!!!!!!!!!!
Belépek akarok csereajánlatot adni és a nevek listáját nem tudom lejebb görgetni. Csak mert õ a Steam.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Én sem szeretem az óra átállításokat - kölyökkorom óta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Eddig én sem foglalkoztam az óraátállítással, de most kifejezetten zavart, hogy már hajnali 5 elõtt a pofámba süt a nap. Tõlem maradhatnánk ezen a nyárin mostmár.
Tinman
Ilyen veszély nem fenyeget... egyelõre a Balaton is komoly feladat.
Igaz most "csak" 320k-val tartoznak -.-

Botond
Akkor te ne utazz soha másik idõzónába. 😊 Egy amcsi vagy ausztrál kirándulás utáni jetlagba lehet bele is halnál. 😄
Tinman
Nektek nincs biológiai órátok?

Amikor min. 1 hónap múlva beállok erre a ritmusra óra nélkül is max. 10 perc különbséggel megmondom hány óra van, éjjel ha felébredek akkor is. Amikor eltelik több hónap, akkor még kisebb a difi, néha percre pontosan sikerül.

Nyilván mások vagyunk. Engem iszonyat megzavar. Ha beállok egy ritmusra, akkor a kajálástól elkezdve, a futáson át egészen az alvásig, mindig meglehetõsen pontosan történik nálam. Gyûlölöm, amikor át kell állnom újra és újra.

Rapid81
Tudnám mit kell ezen pörögni. Sosem foglalkoztam vele. Életemben soha egyszer sem tûnt fel, hogy bármi más lenne emiatt, ti meg itt nyavalyogtok miatta évrõl-évre...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Miért? Most 1 hétig megint lesz mirõl témáznotok 😊

lalakov
Én észre sem veszek 1 óra eltérést. Végre este tovább lesz világos.
grebber
Aki lenne olyan kedves és tudna nekem segíteni egy kis magyar szöveget angolra fordítani kérem jelezze! (Okádék telefon full refund ügyében)

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Már egy ideje nagy hülyeség ez az óraátállítósdi. Csak arra jó, hogy felb*ssza az ember józan eszét.

Botond
45 perc és rajt!
Tinman
9:15 van. A k. életbe már ebbe a köcsög átállításos faxságba, hogy rohadna meg amelyik kitalálta.

Dzsini
Egy single barlang van hozzá a DLC-k között, meg néhány ruha.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Ugyehogyugye?😊

[merlinw.org]

wesker24
Nagyon helyes ! 😄
Holnap délelõtt jár le a Secret World trial. Hétfõn veszem is a játékot. Ez nekem KELL.
Totti5
Mire jó? Tudtommal single dlc nincs. Ennyire multizik mindenki?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Halom gem? 12 vagyok és most van 660 😄

Fabio Capello
ha elérted a tizes szintet, kaptál rá egy halom gemet (RP).

Fpocok
Most rakom fel újra. Remélem még megvan az accountom, amin aktiválva van minden cucc 😄

Bitang jó a Smite.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
STEAM <#banplz>

Tinman
Ezt én sem értem... 1000? Ebben a játékban? ^^

Még a 150-200-at reálisnak tartom koreai srácoktól, de 1000? Come on -.-

Fpocok
Ezért nincs értelme az online játékoknál a leaderboardnak. MINDEGYIKBEN CSALNAK.

wantonly
Ez egyre viccesebb. <#vigyor>

Nem tudom elhinni, hogy emberi lény ebben a játékban el tud érni ennyi pontot. Ez minimum fél órás folyamatos koncentrációt igényel a legapróbb hiba nélkül. Megnézném akár a legutolsó helyezettet egy YT videón hogyan csinálja... Ja, hogy nem fogom, mert ezek gépek.
TBTPumpa
Tomb Raider megint akciós Steam-en.
GotY változat: 7,5 euró

Akinek megvan az alapjáték, az 4,75 euróval frissítheti a játékot Game of the Year változatra (Complete DLC collection).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."