Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
2 évadot bírtam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyáron nem egyszer látni azt, hogy délelõtt, estefelé világít a közvilágítás. NYÁRON, nem õsszel vagy télen, hanem nyáron. A legvilágosabb évszakban. 10-11 óra fele még mindig világítanak a lámpák, dél fele lövik ki õket, 17-18 óra fele kapcsolják fel õket, amikor még mindig világos van. Nyáron még 22 órakor sincs teljesen sötét. Egy kis odafigyelés kéne, és máris nagy összegeket lehetne spórolni. Szerintem ez több pénzt hozna vissza, mint az óraátállításos megoldás. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én ennyit hallottam hogy ez végett használjuk.
Nem háborogni kell, de napirenden kell tartani a témát, hogy elhagyjuk már ezt az idegesítõ, értelmetlen szokást. Több országban már eltörölték.
Az oroszok például már 2011-ben eltörölték a téli idõszámítást.
Én is kiprobálnám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Belépek akarok csereajánlatot adni és a nevek listáját nem tudom lejebb görgetni. Csak mert õ a Steam.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor min. 1 hónap múlva beállok erre a ritmusra óra nélkül is max. 10 perc különbséggel megmondom hány óra van, éjjel ha felébredek akkor is. Amikor eltelik több hónap, akkor még kisebb a difi, néha percre pontosan sikerül.
Nyilván mások vagyunk. Engem iszonyat megzavar. Ha beállok egy ritmusra, akkor a kajálástól elkezdve, a futáson át egészen az alvásig, mindig meglehetõsen pontosan történik nálam. Gyûlölöm, amikor át kell állnom újra és újra.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még a 150-200-at reálisnak tartom koreai srácoktól, de 1000? Come on -.-
Nem tudom elhinni, hogy emberi lény ebben a játékban el tud érni ennyi pontot. Ez minimum fél órás folyamatos koncentrációt igényel a legapróbb hiba nélkül. Megnézném akár a legutolsó helyezettet egy YT videón hogyan csinálja... Ja, hogy nem fogom, mert ezek gépek.