Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire emlékszem, hogy nagyon lassan ment mert elóvatoskodtam az Durlag tornya. Ott a tolvaj egy kicsit volt használatban :-D
Egy biztos... ha szereted az RPG-ket ezeket le kell tolnod, míg megteheted, mert kihagyhatatlanok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tessék, most is egy indei-vel csapatom a Type: Rider személyében. Frankó kis múzeumi körséta, nagyon kellemes art, jó hangulat, nem túl frusztráló árkád és logikai megoldások. Korrekt.
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igaz ez origin, de itt is a clous save-el lehetett valami turpisság, mert akik a warezt végigjátszották ismerõseim nem panaszkodtak ilyenre.
Hexába van a felbontás, de ott a dec opció, és be lehet írni ami kell.
Miért kell ehhez reg. adatbázist túrni 2014-be faxba már? -.-
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Ki is kapcsoltam a 'csába játékon belül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Type: Rider-el akarok játszani itthon.
2. Letöltöttem.
3. Cégben már játszottam vele, hang nélkül, csak gyorsan átpörgetve az 1. részt, itthon elõröl szeretném kezdeni.
4. Elindítom itthon és nem elõröl kezdi, hanem a felhõbõl tölti be a megkérdezésem nélkül a játékállást -.-
5. In-game restartot nyomok, a pálya elejére, de nem a játék elejére dob vissza.
6. Nincs delete cloud save opció, én nem találom.
De unom már, hogy nincs semmi baja és minden szuper ezzel a fossal.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Keresgéli a gépen majd felnéz rám kerek szemekkel tátott szájjal, hogy "Ez most mi? Ez komoly?". Mondom, igen. 😊
Odasereglettek még páran, hogy nézd ezt mind elvitték, majd mondja nevetve, hogy "Jó, akkor most megírom a számlát, adhatok-e még valamit?".
Amúgy 4db(!) CD van a dobozban, magyar nyelvû kiskönyv, stb. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez elsõre azért elég mély víz. IWD nagyon jó kezdés!
Ha akcióra/harcra vágysz, felejtsd el. Ez egy könyv, ami gyönyörûen ágazik többfelé.
Nehézség csak egyfajta van: a default :-)
Ez feltétlenül szükséges, hogy a lehetõ legjobban nézzen ki a mai gépeken.
Csak 3 lépést kell megtenni, nem kell tõle megijedni.
Még csak annyit, hogy NAGYON LASSAN bontja ki a szárnyait, sokáig azt se fogod tudni, hogy ki van kivel, pont mint a fõhõsöd :-)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bezony... tinédzserként kevés voltam hozzá.
Néztem statot minap és valami 3-400 ellenfelet tettem el láb alól a teljes játék ideje alatt (ebben picit direkt farmolás is volt). Ez baromi kevés ám! Ebbõl is jól látszik, hogy a szavak csavarása és az INT, WIS és a CHR dominál a játékban még akkor is, ha harcos kari vagy. Még olyan helyzeteket is meg lehet oldani remek párbeszédekkel, ahol aztán tényleg azt hiszed, hogy tuti harc lesz.
Szóval, igen ne éld le az életed úgy, hogy nem toltad végig. Megérdemlitek egymást :-)
Szabad tudni spoilerben, hogy hol és mikor adtad fel anno?
Igen, van 1-2 helyszín, ami nagyon csúnyácska, de olyan is van, amelyik meglepõen kellemes a szemnek.
Az item highlight nagyon hiányzó funkció. Eleve a graf se könnyíti meg a földön heverõ tárgyak észlelhetõségét :-(
... mégis, ezek a hibák, hiányosságok kb. semmit nem számítanak, pedig én aztán azt vallom, hogy nincs tökéletes, de ez a történet/zene/hangulat/egyediség/karakterek kombináció ez etalon.
a 10/10es játékaiddal a múltkor meg teli volt az aláírásod 😄, én inkább úgy fogalmaztam volna hogy életed elsõ 11/10es játéka
egyébként meg nem gond hogy anno nem játszottam végig mert az idõsebb korosztály értékeli jobban a planescapet mint a bgt, fõleg a történet, világ, párbeszédek, mondanivaló végett
Nem spoiler (kimaxolt karakterem, Lawful Good ofkorsz):
Hatalmas SPOILER! Utolsó helyszín!
Ha egyszer valaki játszana vele és kérdése van tegye fel bátran, mindent tudok róla, ennél jobban nem lehet kivesézni 1 végigvitel alatt.
Kb. fele ennyi idõ alatt is lazán letolható, de akkor nagyon sok minden kimaradhat és a történet TELJES megértése csorbát szenvedhet.
Amúgy apró hibái ellenére, ez életem elsõ 10/10-es játéka.
Jobb volt, mint a Final Fantasy VII, jobb, mint a BG saga és jobb, mint a DeS és DaS.
Elírások javítva az új menürendszerben. Emellett, hozzáadtam a blank page kódelemet minden linkhez, így mindegyik új fülön nyílik meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Age of Mythology: Extended Edition, 20% Off*" - Klikk, ha érdekel!
New in the Extended Edition:
+ Improved Visuals
+ Global Lighting
+ Antialiasing & Ambient Occlusion
+ Full Steamworks Integration
+ Workshop mod manager
+ Multiplayer
+ Achievements
+ Trading Cards
+ Leagues / Badges / Events
+ Cloud saves
Extended Features:
+ Twitch Integration
+ Treaty Mode
+ Enhanced Observer mode
*Offer ends when the game releases on May 8th.
12 éves játékról beszélünk - 28 euró az ára (jó, a "feljavítások" jók, de, na, én azért sokallom).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Persze nekem egyszerûbb a dolgom, se kocsi, se gyerek 😊
A magyar fejlesztésû hack&slash késik, ugyanis a hírek szerint a NeoCore fõhadiszállását ellepték a szörnyek, akiket ki kell tisztogatni, mielõtt kiadhatnák a játékot. Valójában persze arról van szó, hogy még kicsit polírozni szeretnék az anyagot, hogy az minden tekintetben felülmúlja az elõdöt. Azért négy új képet szerencsére küldtek, vigasztalás gyanánt. Az új megjelenési dátum május 22-e!"
És nincs "csak most gyorsan még feldobok rá mert ez most nagyon kell" 😊
Ezzel így egész jól mûködök (plusz egyre több a felhalmozott tartalék rajta, mert bõven nem költöm el a "zsebpénzem", mindig tartalékolós voltam).