Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Brutál kivesézõsen volt nekem olyan 300 óra körül, de nevetve letolható a fele alatt is.

Amire emlékszem, hogy nagyon lassan ment mert elóvatoskodtam az Durlag tornya. Ott a tolvaj egy kicsit volt használatban :-D

Egy biztos... ha szereted az RPG-ket ezeket le kell tolnod, míg megteheted, mert kihagyhatatlanok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sorry efelett elsiklottam, spoiler fóbia :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az bizony még nagyon az eleje. A Halottasházból mikor kijutsz Sigilbe az igazából 5-6 fõbb helyszínt jelent. Tonnányi küldetés. Kicsit olyan, mint a BG2, ahol a játék laza 1/3-át a városban elquesteled. Feltételezem Dakkon és talán Fall From Grace lehet a két társad. A csóka akirõl írtál az szerintem Pharod a szemétszedõk fõnöke. Hosszú az út ozzá, holott már a játék elsõ percében hallasz róla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Anno, még a 2000-es évek elején beletört a bicskám, pedig már akkor is konyítottam valamit az RPG-khez. Ha most nem tolom végig akkor soha, mert már most is azért kopottas a fénye külcsíny szempontjából. Semmi min/max-olást nem tervezek, csak élve jussak el a végéig...

zorrobomber
Egy dolog akarni valamit, és másik oldal a tények ismerete, azaz a rendelkezésre álló szabadidõ 😞

Tinman
A végéig! Ez a minimum :-)

Tinman
Tudom senki nem hisz nekem, de igazából ami az accomon van, azt nem lenne rossz végig is tolni és nem csak azért, mert megvettem :-)

Tessék, most is egy indei-vel csapatom a Type: Rider személyében. Frankó kis múzeumi körséta, nagyon kellemes art, jó hangulat, nem túl frusztráló árkád és logikai megoldások. Korrekt.

Tinman

Fpocok
Na megjött az új kártya. Beszereltem és minden faxán megy!

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
zorrobomber
Tegnap belekezdtem BG1-be... Half-elf Blade, kíváncsi leszek ezúttal meddig jutok.

grebber
Hátha valakit érdekel a drm free: Deep Silver játékok a GOG-on!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Ja mert amibe csak pár órát belejátszol, az kidobott pénz? Nem feltétlenül.

Sippie
és már rendelni se lehet 😞
Dzsini
Nekem simán rögtön abban indult és 1080p-ben megy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Nekem a Dead Space 3 mókázott a mentéssel, csak ott meg látszólag random elfelejtette a chekpointokat és ilyen fél fejezetekkel visszább rakott visza, amikor újra beléptem játszani.
Igaz ez origin, de itt is a clous save-el lehetett valami turpisság, mert akik a warezt végigjátszották ismerõseim nem panaszkodtak ilyenre.
Tinman
HKEY_CURRENT_USER - Software - ExNihilo - Type:Rider

Hexába van a felbontás, de ott a dec opció, és be lehet írni ami kell.

Miért kell ehhez reg. adatbázist túrni 2014-be faxba már? -.-

Tinman
Nincs benne 1080p felbontás? Sigh :-(

lostprophet
Na végre megérkezett Amazonról a Gothic Complete Collection, azt hittem, hogy nagyobb dobozban érkezik, de az összes játék mindössze 2 DVD-n terpeszkedik (Gothic 4-et ugye nem tartalmazza).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Találtam youtube-on 11 perces trábülsútingot azzal jó lett. Csodás.

IMYke2.0.0.0
Én Bioshock: Infinite-tól szopókázok hasonló területen - Cloud.
Ki is kapcsoltam a 'csába játékon belül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Steam... már megint.

1. Type: Rider-el akarok játszani itthon.
2. Letöltöttem.
3. Cégben már játszottam vele, hang nélkül, csak gyorsan átpörgetve az 1. részt, itthon elõröl szeretném kezdeni.
4. Elindítom itthon és nem elõröl kezdi, hanem a felhõbõl tölti be a megkérdezésem nélkül a játékállást -.-
5. In-game restartot nyomok, a pálya elejére, de nem a játék elejére dob vissza.
6. Nincs delete cloud save opció, én nem találom.

De unom már, hogy nincs semmi baja és minden szuper ezzel a fossal.

Scooter
Imádom amikor ilyen okos emberek vannak ilyen helyeken. Sógor, koma, jóbarát odaültette és azt se tudja mi van a boltban <#wow2><#wilting><#violent>
kigyi
arról kaptam csak arról nem, hogy kiküldik-e valamikor.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
Lehet, hogy közben elfogyott? Nekem egy percen belül jött az e-mail.
kigyi
nekem sajnos még csak vissza sem igazolták a rendelésem 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
Átvettem a 90Ft-os Fable-t, vicces volt.

Keresgéli a gépen majd felnéz rám kerek szemekkel tátott szájjal, hogy "Ez most mi? Ez komoly?". Mondom, igen. 😊

Odasereglettek még páran, hogy nézd ezt mind elvitték, majd mondja nevetve, hogy "Jó, akkor most megírom a számlát, adhatok-e még valamit?".

Amúgy 4db(!) CD van a dobozban, magyar nyelvû kiskönyv, stb. 😄
davidka003
IWD már akkor sem tetszett amikor a PC GURU teljes játéka volt. Pedig az már vagy 10 éve volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Egyetértek.

Ez elsõre azért elég mély víz. IWD nagyon jó kezdés!

Tinman
99%-ban magyar (valamiért talán a patch miatt 1%-nyi szöveg angol) és a fordítás egyszerûen tökéletes! A fordító elképesztõen jó munkát végzett! (Ég áldja érte Tóth Pétert (Petrus).)

Ha akcióra/harcra vágysz, felejtsd el. Ez egy könyv, ami gyönyörûen ágazik többfelé.

Nehézség csak egyfajta van: a default :-)

Ez feltétlenül szükséges, hogy a lehetõ legjobban nézzen ki a mai gépeken.

Csak 3 lépést kell megtenni, nem kell tõle megijedni.

Még csak annyit, hogy NAGYON LASSAN bontja ki a szárnyait, sokáig azt se fogod tudni, hogy ki van kivel, pont mint a fõhõsöd :-)

van hozzá magyarítás igen, meg sztem ne ezzel kezd a felülnézetes rpgzést, inkább icewind dalel vagy bg, újabbak közül meg dragon age (pcn van felülnézetes mód)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kijutottam a városba, ott már elég sok küldit megcsináltam, szereztem 2 npct is, utána meg kellett találni valami totkos átjárót egy csávó miatt mert valszeg õ tudta ki vagyok vagy valami ilysmi, kb 10 órám volt benne

davidka003
Teljesen magyar? Milyen nehézségen érdemes elkezdeni egy olyannak aki nem nagyon játszott ilyen felülnézetes RPG-kkel?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Csak ki voltak pipálva, hogy letoltam õket. A BG2 pl. eleve jobb szinte minden szempontból, mint az elõdje. :-)

Bezony... tinédzserként kevés voltam hozzá.

Néztem statot minap és valami 3-400 ellenfelet tettem el láb alól a teljes játék ideje alatt (ebben picit direkt farmolás is volt). Ez baromi kevés ám! Ebbõl is jól látszik, hogy a szavak csavarása és az INT, WIS és a CHR dominál a játékban még akkor is, ha harcos kari vagy. Még olyan helyzeteket is meg lehet oldani remek párbeszédekkel, ahol aztán tényleg azt hiszed, hogy tuti harc lesz.

Szóval, igen ne éld le az életed úgy, hogy nem toltad végig. Megérdemlitek egymást :-)

Szabad tudni spoilerben, hogy hol és mikor adtad fel anno?

Tinman
UI-t nagyon nehezen szoktam meg. Elvileg 100%-ban egérrel is vezérelhetõ a játék vele, de 30 óra után se állt rá a kezem, végig használtam a billentyûzetet. Mondjuk ez lehet a BG, IWD negatív hatása is, mert ott annyira megszoktam a kezelésüket, hogy itt is ahhoz ragaszkodtam.

Igen, van 1-2 helyszín, ami nagyon csúnyácska, de olyan is van, amelyik meglepõen kellemes a szemnek.

Az item highlight nagyon hiányzó funkció. Eleve a graf se könnyíti meg a földön heverõ tárgyak észlelhetõségét :-(

... mégis, ezek a hibák, hiányosságok kb. semmit nem számítanak, pedig én aztán azt vallom, hogy nincs tökéletes, de ez a történet/zene/hangulat/egyediség/karakterek kombináció ez etalon.

én is nekiállok majd még1x, amúgy is ez a rajzolt grafika eléggé idõtálló

a 10/10es játékaiddal a múltkor meg teli volt az aláírásod 😄, én inkább úgy fogalmaztam volna hogy életed elsõ 11/10es játéka

egyébként meg nem gond hogy anno nem játszottam végig mert az idõsebb korosztály értékeli jobban a planescapet mint a bgt, fõleg a történet, világ, párbeszédek, mondanivaló végett

davidka003
Na ezt kéne megcsinálni normális UI-val meg jobb grafikával.

Tinman
Hát ennyi? Szaros ~140 órácska és vége? Egy rozsdás csavar se maradt már a Planescape Torment-ben, amit felfedezhetnék? Pfff.

Nem spoiler (kimaxolt karakterem, Lawful Good ofkorsz):

Hatalmas SPOILER! Utolsó helyszín!

Ha egyszer valaki játszana vele és kérdése van tegye fel bátran, mindent tudok róla, ennél jobban nem lehet kivesézni 1 végigvitel alatt.

Kb. fele ennyi idõ alatt is lazán letolható, de akkor nagyon sok minden kimaradhat és a történet TELJES megértése csorbát szenvedhet.

Amúgy apró hibái ellenére, ez életem elsõ 10/10-es játéka.

Jobb volt, mint a Final Fantasy VII, jobb, mint a BG saga és jobb, mint a DeS és DaS.

IMYke2.0.0.0
CSS elõnyei.

Elírások javítva az új menürendszerben. Emellett, hozzáadtam a blank page kódelemet minden linkhez, így mindegyik új fülön nyílik meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Nem az a hülye, aki eladja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

davidka003
Nevetséges a játékipar. Az ilyen ezer éves cuccokat kéne induló áron max 1000-ért adni de még annyiért se venném meg, mert sokszor akcióban kap annyiért újabb játékot az ember.

IMYke2.0.0.0
Hátha megfeledkezik pár emberke róla, miközben érdekelné:

"Age of Mythology: Extended Edition, 20% Off*" - Klikk, ha érdekel!

New in the Extended Edition:
+ Improved Visuals
+ Global Lighting
+ Antialiasing & Ambient Occlusion
+ Full Steamworks Integration
+ Workshop mod manager
+ Multiplayer
+ Achievements
+ Trading Cards
+ Leagues / Badges / Events
+ Cloud saves

Extended Features:
+ Twitch Integration
+ Treaty Mode
+ Enhanced Observer mode

*Offer ends when the game releases on May 8th.

12 éves játékról beszélünk - 28 euró az ára (jó, a "feljavítások" jók, de, na, én azért sokallom).

IMYke2.0.0.0
10 nap? Azért ennyi idõ alatt már az Amazonas közelében is találhatna adótornyot 😊

tomsolo
Vegyél Goat Simut, 6-800 forintból kijössz vele 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Na nekem teljesen külön zseb van, ami "csak ilyen célra" mehet el (ha mást rendelek esetleg neten, akkor azt kipótolom a számlán, szerencsére az átvezetés egyik alszámláról a másikra díjtalan).
Persze nekem egyszerûbb a dolgom, se kocsi, se gyerek 😊

Botond
Utolsó látogatás márc25, biztos 2 hétig a brazil esõerdõkben nyaral, és ott nincs net. 😊
Botond
Nekem is külön kártya van ilyesmire, de ha marad a gémer keretbõl, akkor elköltöm játékra (lego, barbie, ilyesmik, nem game) a gyerekeknek, vagy akkor onnan fizetem a cascokat mondjuk. 😄
IMYke2.0.0.0
"Késik a The Incredible Adventures of Van Helsing 2

A magyar fejlesztésû hack&slash késik, ugyanis a hírek szerint a NeoCore fõhadiszállását ellepték a szörnyek, akiket ki kell tisztogatni, mielõtt kiadhatnák a játékot. Valójában persze arról van szó, hogy még kicsit polírozni szeretnék az anyagot, hogy az minden tekintetben felülmúlja az elõdöt. Azért négy új képet szerencsére küldtek, vigasztalás gyanánt. Az új megjelenési dátum május 22-e!"

Dzsini
Én hónap elején felteszek egy összeget a webes kártyára - ha marad, akkor következõ hónapra több lesz, ha nem marad, akkor lemaradok arról, amit esetleg jobban szeretnék.

És nincs "csak most gyorsan még feldobok rá mert ez most nagyon kell" 😊

Ezzel így egész jól mûködök (plusz egyre több a felhalmozott tartalék rajta, mert bõven nem költöm el a "zsebpénzem", mindig tartalékolós voltam).

IMYke2.0.0.0
AproPopó: Shep hová tûnt?

Sippie
dehogy fos az, atomzsír 😄 még itt van a polcomon 😛 😄