Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nálam ez a határ 15-20 óra (kivéve ótókák - ott vagy mégelõbb vagy sokkal késõbb (se))
Forza.
Nem értem hol éri ez meg nekik...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Pontosan ugy mûködik a felhõs mentés-töltés, ahogy annak kell. Háttérben, a seggem is kinyalva. 10/10
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A lényeg ,hogy én csinálom mert vannak sokan akik 1200-500ft helyett csak 360-490Ft-ot fizetnek és ezáltal spórolnak.
Az utóbbi indiegalaban pedig 1 jó game mindig volt és az maga is megérte ez a kevesebb mint 500ft-os és mellé még úgy jár raklap game!
Csak engem meglep hogy mindig az árak a téma és itt egyszer se vett senki olcsóbban indiegalát.
Next PC upgrade: 2022
options menüre ezekszerint nem jutott idõ 😉
ott _MINDEN_ 21. századi fícsör ki/be kapcsolgatható (tudtommal - videot láttam a lehetõségekrõl)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(igen, utána törlöm a SAM-el szerzett acsikat)
"Nulla tenaci invia est via"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Érintett játékok:
Alien vs Predator (Classic)
Alien vs Predator 2
ARMA
Battlefield 1942
Battlefield 2
Battlefield 2142
Battlefield Vietnam
Battlefield Bad Company 2
Borderlands
Call of Duty
Call of Duty United Offense
Call of Duty 2
Call of Juarez
Call of Juarez Bound in Blood
Civilization III
Commandos 2
Commandos 3
Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos: Behind the Call of Duty
Company of Heroes
Company of Heroes Opposing Fronts
Company of Heroes Tales of Valor
Crysis
Crysis Warhead
Crysis Wars
Far Cry
Halo
Hexen
Hexen 2
Jagged Alliance
Jagged Alliance 2
Medal of Honor: Pacific Assault
Medal of Honor: Allied Assault
Medieval Total War
Medieval Total War 2
Multiwinia
Quake 2
Quake 3
Quake 4
Need For Speed: Hot Pursuit
Need For Speed: Hot Pursuit 2
Postal 2
Shogun Total War
Soldier of Fortune
Soldier of Fortune 2
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Jedi Outcast
Star Wars Jedi Academy
Star Wars Republic Commando
SWAT 2
SWAT 3
SWAT 4
Titan Quest
Tom Clancy's Ghost Recon
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Tom Clancy's HAWX
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
(Starsiege) Tribes
Tribes 2
Tribes Vengeance
Two Worlds
Two Worlds 2
Unreal Gold
Warhammer 40K: Dawn of War
Warhammer 40K: Dark Crusade
Warhammer 40K: Soulstorm
Warhammer 40K: Winter Assault
Unreal Tournament
Unreal 2
Tegnap még 7 ojró volt. Gondolkodtam, hogy megveszem. Erre a nagy hétvégi akciónak péntek este vége és ismét 30 ojró...
Shep szelleme kísért.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Clarendont meg nem fogom halál nélkül megcsinálni, toll a fülükbe. Marad a 11/12 acsi, a játék viszont teljesen rendben volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ellenben a KAMI az nagyon bejött, mindenestõl ötös a maga stílusában.
Anno nagyon érdekelt, de még wrzban sem tudtam beszerezni, aztán huss elreppent 18 év.
Atyaég... 18 év, mintha csak 4-5 éve lett volna :-(
Rider-t akartam írni, de nemrég a Typewriter történetét olvastam :-D
- eredeti ötletek megvalósulása kis pénzbõl
- élvezetes játékmenet csilivili effektparádé nélkül
- ART
- kazuárok számára is élvezhetõ nehézség, de az öreg rókák is eltudnak vele maszatolni (minden betû/minden extra gyûjtése)
Bonus: Oktat, ismertet.
Utoljára ennyire az Unmechanical-t kedveltem. Örülök, hogy az n+1 nulla grafikás indifosok mellett ilyenek is létezhetnek. Amúgy volt egy sejtésem, hogy a franciák keze benne van a dologban, utánanéztem és tényleg. Van bennük kakaó, ha ötletelni kell :-)
Nézzétek meg a steam klienst. Áruház, egybõl felül a nagy képeknél. Nézzétek meg õket. Megtaláljátok a kakukktojást? 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fogalmam sincs mit kéne<#falbav>#falbav>
Nekem gyakorlatilag ilyenkor legtöbbször irányítási gondjaim vannak (nem tudom mi mit csinál, melyik gomb mit okoz....XD)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az eventet jól megválasztva kihívás nincs, tutira bejön a körök végén a pénz, fejlesztesz, mész a következõre a jobb kocsival
irányítás is sajnos béna igen és itt a kihívásmentesség mellett valódi problémát is jelent - ellentétben pl az ignitionnal, ahol legalább nehézség volt
ha a nézet amugy vonz, javaslok egy bang-bang racing beszerzést 😊 3+ óra karrier, 0 grind, gyönyörû, made in hungary 😊
Forza.