Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
+1
csak nálam ez a határ 15-20 óra (kivéve ótókák - ott vagy mégelõbb vagy sokkal késõbb (se))

Forza.

tomsolo
ja fel is rakom fél ojróért darabját 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
és steam-en is ad kártyákat 😄

"Nulla tenaci invia est via"

tomsolo
5.65-ért vettem Goat Simut - ráadásul náluk -, az egyik rewards-ot (imho) már azért nem adta meg (lásd 0 font a teljesítésért) mert már így is õk fizetnek nekem 😊 vagyis végeredményben 130 forintot adtak hogy nyomjam. 😊

Nem értem hol éri ez meg nekik...

arty
Hála az égnek, hogy nem kérdez minden második kattintás után ez a "fos".
Pontosan ugy mûködik a felhõs mentés-töltés, ahogy annak kell. Háttérben, a seggem is kinyalva. 10/10

Forza.

Rapid81
Mert 10-bõl 9.5 IndieGala egy kalap <#vomit>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
naVÉGRE! (10/10-re értve)

Forza.

grebber
Ti tudjátok nektek mi az!

A lényeg ,hogy én csinálom mert vannak sokan akik 1200-500ft helyett csak 360-490Ft-ot fizetnek és ezáltal spórolnak.
Az utóbbi indiegalaban pedig 1 jó game mindig volt és az maga is megérte ez a kevesebb mint 500ft-os és mellé még úgy jár raklap game!

Csak engem meglep hogy mindig az árak a téma és itt egyszer se vett senki olcsóbban indiegalát.

Next PC upgrade: 2022

arty
"a véleményem: ez egy XXI-i gamer-kompatibilis-QTE-fesztiválra-gyúrt-akciójáték. "

options menüre ezekszerint nem jutott idõ 😉
ott _MINDEN_ 21. századi fícsör ki/be kapcsolgatható (tudtommal - videot láttam a lehetõségekrõl)

Forza.

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam mostanában amiért játszok és feloldom nem adja meg egy hét után se, de ha valamit SAM-el bekapcsolok arra 12órán belül a kreditek is megjönnek -.-

(igen, utána törlöm a SAM-el szerzett acsikat)

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
Várni kell amíg átkerül a GMG-re. Valamikor azonnal ott van, máskor meg várhatsz napokat.
tomsolo
Mondjuk több hiba is van, de nem pont erre gondoltam. 😊

Rapid81
Kaptál érte 0 fontot. Most mi ezzel a baj? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
Érdekes ez a playfire, keresd a hibát

w77d
én be is húztam tegnap gyorsan... régóta ki akarom próbálni és kb ez az ár amiért megéri

zorrobomber
Lehet azért mert szar?

Rapid81
Május 20-án leáll a GameSpy.

Érintett játékok:

Alien vs Predator (Classic)
Alien vs Predator 2
ARMA
Battlefield 1942
Battlefield 2
Battlefield 2142
Battlefield Vietnam
Battlefield Bad Company 2
Borderlands
Call of Duty
Call of Duty United Offense
Call of Duty 2
Call of Juarez
Call of Juarez Bound in Blood
Civilization III
Commandos 2
Commandos 3
Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos: Behind the Call of Duty
Company of Heroes
Company of Heroes Opposing Fronts
Company of Heroes Tales of Valor
Crysis
Crysis Warhead
Crysis Wars
Far Cry
Halo
Hexen
Hexen 2
Jagged Alliance
Jagged Alliance 2
Medal of Honor: Pacific Assault
Medal of Honor: Allied Assault
Medieval Total War
Medieval Total War 2
Multiwinia
Quake 2
Quake 3
Quake 4
Need For Speed: Hot Pursuit
Need For Speed: Hot Pursuit 2
Postal 2
Shogun Total War
Soldier of Fortune
Soldier of Fortune 2
Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Jedi Outcast
Star Wars Jedi Academy
Star Wars Republic Commando
SWAT 2
SWAT 3
SWAT 4
Titan Quest
Tom Clancy's Ghost Recon
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Tom Clancy's HAWX
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
(Starsiege) Tribes
Tribes 2
Tribes Vengeance
Two Worlds
Two Worlds 2
Unreal Gold
Warhammer 40K: Dawn of War
Warhammer 40K: Dark Crusade
Warhammer 40K: Soulstorm
Warhammer 40K: Winter Assault
Unreal Tournament
Unreal 2

grebber
Szervezem én mindig az indiegala Happy Hour vásárlást de itt a kutyát nem érdekli soha pedig nem egy helyre szoktam beiírni! PH szinte csak gy vesznek a népek ,mert így mindenki jól jár (csak én nem)!Most is a fullos pak 360fr-ra jött ki!

Rapid81
Weekend deal - Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition

Tegnap még 7 ojró volt. Gondolkodtam, hogy megveszem. Erre a nagy hétvégi akciónak péntek este vége és ismét 30 ojró...

Botond
Oknytt-ra ráadásul happy hour van.
Tinman
Pont azok vannak neki, amik nekem nincsenek... nem akarok ennyi felesleget. A másik bundliból is sok megvan már.

Shep szelleme kísért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Mit szarozol grebberel, nincs egy dollárod?

Dzsini
Mondjuk a "könyvek" tipográfiája tényleg szégyenletes néha.

A Clarendont meg nem fogom halál nélkül megcsinálni, toll a fülükbe. Marad a 11/12 acsi, a játék viszont teljesen rendben volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nekem is kéne Kami, meg Oknytt is, de Grebber nem adja... se játékért, se TF2 kulcsért, se Paypal-ért. Gondolom nem szereti a vidékieket :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
De most Blood Dragon mert azt az ötszáz forintot, már a tutorialért megérte.

tomsolo
Engem nem fogott meg, mondjuk nálam már az is megalapozta nem tetszést hogy Betûk, Tipográfia meg Minden aztán egy sima space tologatós justify vana könyvekben (shame).

Ellenben a KAMI az nagyon bejött, mindenestõl ötös a maga stílusában.

Tinman
Harvester Steam-en! Ejha ^^

Anno nagyon érdekelt, de még wrzban sem tudtam beszerezni, aztán huss elreppent 18 év.

Atyaég... 18 év, mintha csak 4-5 éve lett volna :-(

Tinman
Yep :-)

Rider-t akartam írni, de nemrég a Typewriter történetét olvastam :-D

Tinman
Nem jól. Planescape ma teljesen lepergett, könnyed átkötésre vágytam... nem lehet mindig hácéskedni :-/

Rapid81
Én mondtam. <#awink>

Botond
Gog.com-ra valók azok.
Botond
Dark Souls2 végigjátszással hogy haladsz?
grebber
Dune 2000 vagy az Emperor Battle for Dune kerülhetne már fel steam-re.

Tinman
Ez a Type: Writer iskolapéldája annak, hogy mirõl kéne szólnia az indie játékoknak.

- eredeti ötletek megvalósulása kis pénzbõl
- élvezetes játékmenet csilivili effektparádé nélkül
- ART
- kazuárok számára is élvezhetõ nehézség, de az öreg rókák is eltudnak vele maszatolni (minden betû/minden extra gyûjtése)

Bonus: Oktat, ismertet.

Utoljára ennyire az Unmechanical-t kedveltem. Örülök, hogy az n+1 nulla grafikás indifosok mellett ilyenek is létezhetnek. Amúgy volt egy sejtésem, hogy a franciák keze benne van a dologban, utánanéztem és tényleg. Van bennük kakaó, ha ötletelni kell :-)

Tinman
Mert mindenki rájött, hogy már megvan neki :-(

grebber
Halo 4.99 euro Megvárom a -50%ot és be is rántom!

Fpocok
CoD:MW2 DLC

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Én sem. Minden méreg drága, szóval semmi extra.
zorrobomber
Én nem látok semmi különöset.

Rapid81
Örülök, hogy csak 1 ember maradt... Köszönöm!

Fpocok
LOL
Nézzétek meg a steam klienst. Áruház, egybõl felül a nagy képeknél. Nézzétek meg õket. Megtaláljátok a kakukktojást? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Hát, azért az utolsó (rejtett) pályán én már párszor majdnem elkezdtem nyelveken szólni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Elkezdtem ezt a Face Noir ha már megvan és sikeresen eljutottam vagy 5 percig benne 😞

Fogalmam sincs mit kéne<#falbav>

Teljesen egyetértek. Amikor valamit félbehagy az ember igazság szerint a teljes élményért ezeket elõlrõl kéne kezdeni.

Nekem gyakorlatilag ilyenkor legtöbbször irányítási gondjaim vannak (nem tudom mi mit csinál, melyik gomb mit okoz....XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
az uj - ahogyan írod is - egy hangulattalan grindfest (már nem emlékszem, hogy a régiben is ennyit kellett-e szenvedni 1-1 upgradeért)
az eventet jól megválasztva kihívás nincs, tutira bejön a körök végén a pénz, fejlesztesz, mész a következõre a jobb kocsival

irányítás is sajnos béna igen és itt a kihívásmentesség mellett valódi problémát is jelent - ellentétben pl az ignitionnal, ahol legalább nehézség volt
ha a nézet amugy vonz, javaslok egy bang-bang racing beszerzést 😊 3+ óra karrier, 0 grind, gyönyörû, made in hungary 😊

Forza.

tomsolo
Most nézem lesz új Jane Jensen játék, GK sorozatot hogy szerettem. Emlékszem a 3-mal S3 Savage 3D-vel azt hittem ennél jobb már nem lehet 😄

zorrobomber
Igen, ez nekem is örök keresztem, hogy elkezdek valamit kivesézni, elveszek benne, picit elunom, váltok másra, aztán amikor folytatnám elõbbit pár nap/hét/hónap után csak pislogok hogy oké akkor most mi van. Rosszabb esetben mentést keresgélek. Jellemzõ példa erre a Witcher 1 a millió potionnel és kukázással.

zorrobomber
Persze, tisztában vagyok ezzel, csak a fránya konkurencia. Most az vett rá, hogy mocorgott bennem a kérdés, hogy mit tudok tolni az Intel HD 4000-en. Torchlight 2 lett volna a célpont(tavaly Kínában az 1et toltam le), de hiába fut, nagy tömegeknél slideshow, úgyhogy stornóztam.

RPG játék: Szerepjáték játék. Ülj le, egyes!
Ezért nem kezdek bele régi RPG játékokba. 100 óra után beleunok bármilyen játékba, akármilyen jó is legyen. Kivéve, ha valamilyen multi mókáról van szó. Ha meg pár hét szünetet tartok és utána térek vissza, akkor teljesen el vagyok veszve.