311803
  • grebber
    Playfire pénzt is ad a kipróbálásért!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.17. 15:01:29
  • Csokiturmix
    Szép vagy mondhatom, ok nélkül letrógerezni a másikat! :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha érdekel valakit: a következők lettek elérhetők a STEAM-en:
    első: "Blitzkrieg Anthology"
    második: "Blitzkrieg 2 Anthology"
  • wesker24
    Troger Merlin köszi !
  • Troger911
    Boldog szülinapot!
  • MerlinW
    Boldogot!
  • wesker24
    Köszi !
  • wesker24
    Köszi !
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot wesker24!
  • Sir Quno Jedi
    Boldog szülinapot Wesker/Phoenix úrnak!

• kigyi
    Kell hozzá egy nvidia kártya ami natívan támogatja a felvételkészítést így lehet megoldani lényegében fps vesztés nélkül (2-3 fps elvileg ebben az esetben is elvész). Vagy kell egy olyan gép aminek ez meg sem kottyan és akkor észre sem veszed :D Én a napokban fogom tesztelni ezt egy AMD kártyán, hogy mennyire fogja vissza a különböző minőségű felvétel készítésekor.

A hétvégén csak ultra részletességre állított játékokat teszteltem 3D-ben (2 nézőpontból renderelt képpel). A felvétel készítését még nem néztem mennyit merre vesz el, de megfelelő teljesítményű processzorral már a HD 5830-al sem esett az fps drasztikusan.
  • DarkSector
    FF nem microsoft játék, simán jöhhet steamre, bitang jó játék, a kiegjét is végig kéne vinnem :)
  • DarkSector
    Légyszíves tudom nem itteni téma de privátban leírod hogy kell?
    Mert nekem fraps akár 480p-ben ia ha vesz fel. A játékban LEGALÁBB 10-20fps esés van. Jó ha csak 20fps van alapon akkor lemegy 13-15-re kb.

Ha azt mondod megoldható fps esés nélkül akkor érdekel a dolog. Amúgy nem az a lényeg hogy felvesz videót, mert 1080pben gondolom akkor rögzit ha 1080p-t állitok a konzol menüjében. Hanem arra gondoltam hogy azt az erőforrást ami elmegy a felvételre meg másra,ezekszrint a játékok nem is tudják majd használni.
  • Sirch
    A vombatom már rágja a pénztárcámat.
  • darkling
    És ha minden igaz a Final Fantasy IV is megjelenik ma PC-re, valamint a XIII japán oldalán ott egy steam logó.

Remélem előbb-utóbb az összes FF játék megjelenik PC-re :)
  • IMYke2.0.0.0
    No, akkor lehet, hogy vénségemre újra Quake-ezni kezdek...
  • kigyi
    Én nem állítom, hogy szar eddig szívni mindig (biztos valami poén, de) csak nvidiaval sikerült :D Számtech boltban dolgozok 12 éve és kipróbáltam mindent ami a piacon volt eddig. Régebben még naprakészen szinte 0day most már kevésbé vagyok aktív csak kifutó szériákat vásárolok magamnak mint pl. a mostani R9 280 is csak az őszi játékszezonra újítottam meg azért, mert ha már másfél éve van 3D-s monitorom végre játékok alatt is használhassam :) (ez brutális élmény még nekem is).
    Ritkán veszek fel videót ez inkább régebben volt rám jellemző most már lusta vagyok rögzíteni ,de a raptor is jól teszi a dolgát az instant replay-el az nekem elég, ha valamin elbámulok és látni szeretném újra :) Ja igen ha valakinek szüksége van egy még használható HD5830 lett inaktív nálam a csere miatt. FullHD-ben ment rajta eddig minden az Ultra beállítások már megkínozzák, de a High beállítás minden új játékban eddig 30-40fps-t hozott magabiztosan.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2014.09.17. 09:45:26
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is túl van misztifikálva a videorögzítés téma.
    720-ban még a kaki 4850-essel, vagy itt a 4870-essel is tudok rögzíteni. Nyilván, nem teljesen akadás mentesen, de hát 5-7 éves hardvertől mit vár az ember...?
    Ha a játékosnak 4 magos CPU-ja, 4-64 GB RAM-ja, 5000+ / 460+ VGA-ja és sok tárhelye, valamint nem "mindent maxra" mániája van, akkor a felvétel nem okozhat gondot.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.17. 09:42:01
  • Rapid81
    Ma érkezik a Quake Live Steamre.
  • Rapid81
    Sosem volt bajom a videofelvétellel játék közben. 2-5 FPS esést okoz maximum a FRAPS is... Tudnám, hogy mi köze ennek egyébként az AMD-hez. Örök életemben ATI/AMD-m volt és sosem voltak gondjaim sem fagyással, driverrel, felvétellel, sem semmivel... Persze, tudom, én mindig kifogtam... A 4 éves 5670 is azért megy a fiam gépében tovább, mióta én megvettem a 7870-et, mert xar...
  • kigyi
    Igen erre gondoltam, jó lenne, ha az AMD is csinálna valamit már, de ha nem hát nem azért még 46k-t kiadtam egy R9 280-as kártyára és valahogy megbirkózok azzal, hogy a videófelvétel problémásabb mint a konkurenciánál cserébe ennyi pénzért labdába sem rúghatott volna az nvidia kategórián belül persze :)
  • Fpocok
    Minden idők legjobb böngészős játéka végre magyarul is elérhető, tutorial meg minden.

MÁS: Legjobb felvevő program az ACTION. Legalábbis a tapasztalataim alapján (próbáltam mindegyiket).
  • Dzsini
    Jaja, az nVidia ShadowPlay rögzít/streamel szinte teljesítménycsökkenés nélkül. 2-4 százalék
  • kigyi
    Már PC-n is meg van oldva a felvétel készítés kis erőforrás igénybevételével játék közben.
  • Rapid81
    Legalább a cikket olvastad volna el...
  • grebber
    Tévedés csak ezt a sírást halani a kiadoktól.Nem én találtam ki
  • Rapid81
    Mindenki magából indul ki...
  • DarkSector
    // Felmentem az IFL elvileg legmagasabb pontjára. :D (legalábbis ahogy láttam ettől nincs feljebb)

Töltsd le a DOWNLOAD felirattal, és rendesen a gépeden inditsd el, mert amugy kockás lesz a kép ha stream-be nézed.
    mp4 fájl 113MB.
    Megéri meglesni 1x legalább. :D

// Amúgy azon filóztam, ezt a fájlt a ps4 rögzítette, játék közben, na már most azon gondolkodtam, ha a pc-men elinditok egy játéknál mondjuk felvételt (ahogy néztem 720p-ben vesz fel, 720p-s tv-men, és ránézésre a minőség ugyanaz mint a tv-ben amit látok játék alatt), az keményen leszívja a gépet és a játék jó ha nem szaggat be.
    Namármost azt nem tudom itt a ps-en a felvételt meg mondjuk x játék letöltését hogy tudja kezelni a háttérben miközben zavartalanul fut a játék és játszom, ezt nem értem. Mindegy ez csak kis érdekesség.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.17. 02:10:32
  • DarkSector
    Igen haverral erről beszéltünk 18+ : kudva zavaró!!!!
    És reméli ő is hogy ez opcionális lesz nem alap.
  • zorrobomber
    Jól tele van szemetelve a kép, tudom, kikapcsolható. A videó nagyon swag.
  • Szabi #224552
    mindig is gagyi "irodai" lapjaim voltak erős procival :D
  • DarkSector
    Nézd, amit dumáltunk ac....

4 vs 5. :D
    Nekem maga a karakter tetszik, ahogy a ruhája meg van csinálja, jo lett.

És COOP TRAILER új videó elvileg!

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 22:55:44
  • DarkSector
    Hát abban egyetértek BON-al hogy az alap-procit cseréled ritkábban, az legyen minnél korszerübb, ram vga lehet kicsit kompromisszumosabb.
  • grebber
    A drága alaplap világ életben a tuningosok kiváltsága. Én mindig a legalapabb ótvart veszem az elég bőven játékra.15 éves pc-s pályafutásom alatt semmim nem ment tönkre az alaplap miatt. Procinak meg bőven elég az i5 4690-et néztem ki de ez még bőven változhat jövőre.
  • bon
    Procin és alaplapon nem spórolnék, Corei7 valami komolyabb alaplappal, a vga mellé erősen ajánlott.
  • DarkSector
    DriveClub stream....jopofa.
    csak fos a minősége ....

valami ilyen youtube-on, pedig youtube is maszatol rendesen. Hát gondolom élőben azért még jobb lehet, Október 8.-án meglátjuk akkor lesz demo.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 22:39:28
  • DarkSector
    Én sem költenék szívesen sokat pc-n egy főleg digitális játékra, talán ez a fos accounthoz kötés miatt, nem érzem biztonságba a megvett dolgaimat.
    Mindegy nem lényeg.
    Konzolon sem szívesen sokat költök, de dobozosan mondjuk most Killzone, 4000ft az ahoz képest van multija is ha kedvem lenne, sokat elleszek vele.

PC-n megvettem anno 5700-é kb a Sniper Elite V2-őt mondjuk, és 2.pálya után mondom pihenő, csak jött más cim azzal is kicsit-ezzel is kicsit....AZÓTA nem indítottam még el!!!!
  • DarkSector
    Jah de írod hogy később is előveszed őket stb stb, miért nem jo ha pc-n játszod a multi cimeket kompromisszumokkal és azt az évi 4-5 exclusive-ot megveszed és elteszed konzolokra? csak mert én így csinálom.

Nem vagyok pap ne akarok prédikálni, te izlésed tény így, csak arra számíts hogy évekig vagy inkább soha nem lesz törrés, annyira bonyolult rendszerek egyre joban levédik odafigyelnek mindenre, hogy nagyon nehezen tudjanak belenyulni....szóval én szerintem akkor soha nem fogsz játszani konzolokon, persze 250+ -os pécével ez nem is gond, ha nem gáz hogy kimaradnak a Microsoft+Sony exek.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 22:32:26
  • grebber
    Meglehet nézni most is mennyit költök pc-s játékokra.... mind filléres cucc. Én next gen konzolon egy fillért nem adnék ki játékért max annyit mint a pc-sért annyi meg sosem lesz ott.
    Hidd e inkább vennék next gen konzolokat mind pc-t aminél már 1 év után majd butíthatok vérbe dolgokat ,de mocsok drágák a játékok. És engem nem érdekel a használt piac a játékaim "az enyémek" senki másnak nem adom oda. Nem egyszer játszom őket végig időnként elő előszedem őket 5-7 végigjátszás stb.
    Az hogy más cserélget az engem nem érdekel az az ő dolga.Vennék 10 next gen címet az már egy új VGA ára nem érné meg nekem.Inkább szopok pc-n még..

" legalább 5-7 évig simán eljátszol majd" Ez PC ember ilyen nincs. Ja de van mint a mostani gépemmel minden megy. (LA Noire-t is milyen szépen viszi átlag 8-13 fps-el csutka lowon de megy )Itt lesz a példám majd alig várom az első game-et ami nem fog menni maxon állítom nekem nem kell 1 év se hozzá és butítani kell majd.

"4-5 exclusive-ot megveszed és elteszed konzolokra?" Nekem ne exklúzivoljanak szórják ki pc-re eskü megveszem mindet.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.16. 22:30:52
  • DarkSector
    Jah hogy a PC-t érted most gép alatt...jah de akkor kapsz egy durva gépet azt legalább 5-7 évig simán eljátszol majd....és nem lesz gondod....ennyiből a 2 konzolt megvehetnéd, és kb 40 exclusive AAA++++ játékkal játszhatnál.
    Vehettek játékot összeállva 2-en is. Felesbe akár.