Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és miért kell mindent letolni? fõleg úgy hogy rengeteg indie szemét lehet az accodon 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Botond
Én már fél éve tolom a nem veszek semmi projektet. Viszont le kellett kérnem a netbankomból kivonatot, és akkor már bele is olvastam. Februárban 6 oldalnyi kivonatból egy komplett oldal az xbox live vásárlás. 😄 De az elhatározás már megvan!
IMYke2.0.0.0
Tegnap nem-legális-forrásból ránéztem a "Thief" (2014)-re.

A bevezetõ akciózást és az elsõ küldetés(?) elejét megcsináltam - úgy, hogy annak idején is játszottam az 1. résszel, majd belenéztem a 2.-ba is, a véleményem: ez egy XXI-i gamer-kompatibilis-QTE-fesztiválra-gyúrt-akciójáték. Ami ráadásul bivaly erõs gépet követel.

A kíváncsiságom (és Höri) gyõzni fog, de az biztos, hogy nem mostanában veszem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Gondoltam úgyis Nagyböjt van, és ezzel gyakorlod egy kicsit az önmegtartóztatást 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Jövõ hét? Ha a hétvégén nem veszek valamit, akkor súlyos beteg lettem/meghaltam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
"Rendelésed átvehetõ a kiválasztott üzletünkben, melynek pontos címét megtalálod a rendelés adatai között."

Megyek és ki is fizetem KP-ban azt a 90Ft-ot!

Futárt azért nem kértem, mert annak illik borravalót is adni, az meg már kétszer annyi, mint a játék ára. 😄
Dzsini
"mától egyetlen egy játékot se veszek meg" - ... mondjuk jövõ hétig? 😊

(én mostanában csak két bundlet meg egy Fable-t vettem 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Fact!

Évente átlag 40-50 játékot játszok végig.

1k-s Steam gyûjtemény mellett alsó hangon is 55 éves leszek, mire letolom õket... és akkor még a GoG, Origin, Uplay, Desura, dobozos gyûjteményrõl nem beszéltünk.

Végül is nem olyan kilátástalan a helyzet, ha mától egyetlen egy játékot se veszek meg <#miaz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Magamról: 400+ játékkal a hátam mögött eszemben sincs ilyenre hivatkozni 😊))

Tinman
Pontosan!

Kár tagadni, meg 3-400 játékos gyûjteménnyel tudatos vásárlásról papolni, meg arról, hogy semmi olyat nem veszünk ami felesleges. :-D

Kinek nem inge...

Tinman
Lúzer-lúzer-lúzer<#banplz>

Tinman
<#taps>

Dzsini
Csak közel van a kamerához, állványon 😊

tomsolo
Az a hörcsög egyébként maga Tinman a kövérre hízott steam könyvtárával, és nem béke jelet mutat hanem, hogy vannak játékai amit két platformra is megvett 😄

//BTW a méretén feleslegesen rugóztok, mert a háttérképhez viszonyítva minden __látható hörcsög mérete irreális üljön bárhol is a mezõn.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ZsZso
Sziasztok! ZsZso vagyok és már 3 napja 12 órája 34 perce nem vettem egy játékot se, 12 napja 2 órája 11 perce semmit se aktiváltam Steamre. <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Hát arról szól. A beismerés az elsõ lépés a gyógyulás felé. 😄
IMYke2.0.0.0
Amikor elkészítettem az eredeti sajátot, akkor a hörcsög csak feature volt - és ezért is lett kicsi. tomsolo úgy gondolta, hogy a topik a hörcsögrõl szól és ezért tette naggyá 😊

Botond
Azért örömteli dolgok ezek a felhasználónak is. Most vmi olyasmit olvastam, hogy az MS platformok közötti átjárhatóságot is megteremtik vmilyen szinten, és lesz vmi varázslás, hogy win8 phone progik fussanak pc-n, meg xboxon is (nem írták, hogy a 360on vagy az egyesen), szóval hogy ilyen multiplatformosak lehessenek. Kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl.

De addig is, amíg ez tökéletes lesz, addig is kidobhatnák rise of nationst is steamre. 😊 Mert age of myth hamar le fog pörögni, utána is kell vmi jó rts. 😊
Dzsini
Szerintem ugyanaz a "szerelem", mint az új Ms Office megjelenése iPad-ra (ami a napokban történt meg). Változik az üzletpolitika.

Botond
Amúgy meg rise of nations kellene steamre, instant get lenne. Bár már végtelen plusz kettõ órát beletoltam anno, mikor friss cucc volt, de azt hiszem ez a mennyiség ismét beleférne, annyira jóság. 😊
Botond
Én amúgy nem értem mi ez a nagy szerelem mostanában steam és ms között, hogy sorban jelennek meg az ms játék remakekek steamre. És ha ennyire nagy a szerelem, akkor a nem ms gfwl címet miért nem teszik steamworks címmé?
Rapid81
Még van idõ:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Goatsim :o
Ami érdekesebb, hogy Steamen sem látom a Complete Packben õket, pedig korábban valamelyikhez biztosan jártak. Esetleg remake lenne tervben?

Nekem mondjuk egyelõre mindegy, a polcról bármikor lekaphatok õket.
zorrobomber
"The Rockstar Classics free download series is currently unavailable."

ümm

zorrobomber
Giana?

tomsolo
5.6 fontot fizettem a GS-ért, 3.95-t jóvá is írtak a playfiren. Ennyit csak megért 😊

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
GTA 1-2, hoh, nem is rossz ötlet, kösz hogy eszembe juttattad! Megnézem mennyire kopott meg a régi fénye 😊

Ebbõl bírnék egy remaket (nem akkora trágyakupacot, mint a DeathRallyRemake, hanem valami szépet, mai fizikával, de ahol a játékmenet a régi)!

Mi a baj a Death Rally remake-kel pontosan az eredetihez képest? Tudom, hogy a régi ingyenes, de õszintén szólva csak az újat próbáltam ingyenes hétvégén, és az lelohasztóan hangulattalan volt, az irányítás sem jött be.

Mondjuk az Ignitioné se soha, sõt a GTA 1-2-é se túlzottan, csak azokkal megérte gyürkõzni. A nézet sem nekem való. A régit ennek ellenére élvezhetném?
tomsolo
Goat Simu 100%/15 óra és még van pár dolog amit nem próbáltam 😉

Legszemetebb a Goat Flappy volt - a lányom besegített, de ott is kellet okoskodás - meg a 2+ millás highscore. A trailerben látható zúzdázás utóbbihoz kellett egyedül de ott is okosan.

tomsolo
Az a Vrally a TDU Unlimited csapat melója volt: egy szerethetõ fos. 😄

DarkSector
A többi része nekem kimaradt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lostprophet
Húú, én a V-Rally 3-mal játszottam, amikor elõször volt alkalmam kormánnyal irányítani játékot.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
nekem a életem legelsõ emlékezetes rally-ja. V-rally
Könny csordul a szemembe.
A játék egy nagy fos.

Az emlékek amiket felidéz, na az!!!!!!!!!!!!

lostprophet
Óóó, hogy én ezt mennyire imádtam, a bevezetõjét is rengetegszer végignéztem (GTA2 intrójával egyetemben).
Mobil 1 Rally Championship 2000

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Rapid81
A lényeg, hogy 40%-kal leárazva is drágább, mint Steamen leárazás nélkül... Kihagyhatatlan üzlet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
az annyit se ér 😛

Rapid81
Van ott más is...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wantonly
PayPal Gaming Sale:

South Park the Stick of Truth - RU 44% OFF 6,99€
South Park the Stick of Truth - GLOBAL 55% OFF 17,99€

Ez a kivételezés igazán szánalmas. Bekaphatják. <#fogmosas>
grebber
Perimeter steam-en!

Mondom én hogy minden régi game hamarosan fent lesz majd!
Már csak -90%-os sale-ek kellenek és cserélõdik le a warez tárházam eredetire!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Origin pedig nálam elég gyors szokott vala lenni, sõt.

arty
prostreet 12giga.
undercovert kezdtem szedni, az csak 5giga.
700k-val jön. wow. (torrent, steam süvít maxon, nem a netemmel van a gond)

Forza.

arty
Mi borzalom messzire eljutottunk benne, ott már csak ugy tudtál nyerni, ha perfekt mentél ÉS folyamatosan lõtted el a nitrókat.
Aztán egy idõ után ilyenkor is vesztettél, de rájöttünk, hogy 1 kört beminuszol a gép, így ha VÉR-pró módban végignitróztál és rájukvertél egy kört, akkor mégis nyertél.

Csak ez annyi nitrót "zabált", h annyi pénzt meg nem kaptál 😞 Úgyhogy szép lassan végünk lett. Haver is, én is kb ugyan addig jutottunk.
3-an sose sikerült játszani.

Ebbõl bírnék egy remaket (nem akkora trágyakupacot, mint a DeathRallyRemake, hanem valami szépet, mai fizikával, de ahol a játékmenet a régi)!

Forza.

zorrobomber
<#eljen>

zorrobomber
Anno nem figyeltem még ezt ennyire tudatosan, de lehet csak nem emlékszem rá. Jó móka volt mindenesetre.

Sir Quno Jedi
A hörcsögök nõnek, ez a lényájuk!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Nekem hétfõn húztak, de annyira szétbarmolta az ínyem, hogy lehet el kell mennem összevarratni, mert nem akar bezárulni a hely.
Botond
-.-