Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A bevezetõ akciózást és az elsõ küldetés(?) elejét megcsináltam - úgy, hogy annak idején is játszottam az 1. résszel, majd belenéztem a 2.-ba is, a véleményem: ez egy XXI-i gamer-kompatibilis-QTE-fesztiválra-gyúrt-akciójáték. Ami ráadásul bivaly erõs gépet követel.
A kíváncsiságom (és Höri) gyõzni fog, de az biztos, hogy nem mostanában veszem meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megyek és ki is fizetem KP-ban azt a 90Ft-ot!
Futárt azért nem kértem, mert annak illik borravalót is adni, az meg már kétszer annyi, mint a játék ára. 😄
(én mostanában csak két bundlet meg egy Fable-t vettem 😊 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Évente átlag 40-50 játékot játszok végig.
1k-s Steam gyûjtemény mellett alsó hangon is 55 éves leszek, mire letolom õket... és akkor még a GoG, Origin, Uplay, Desura, dobozos gyûjteményrõl nem beszéltünk.
Végül is nem olyan kilátástalan a helyzet, ha mától egyetlen egy játékot se veszek meg <#miaz>#miaz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kár tagadni, meg 3-400 játékos gyûjteménnyel tudatos vásárlásról papolni, meg arról, hogy semmi olyat nem veszünk ami felesleges. :-D
Kinek nem inge...
//BTW a méretén feleslegesen rugóztok, mert a háttérképhez viszonyítva minden __látható hörcsög mérete irreális üljön bárhol is a mezõn.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De addig is, amíg ez tökéletes lesz, addig is kidobhatnák rise of nationst is steamre. 😊 Mert age of myth hamar le fog pörögni, utána is kell vmi jó rts. 😊
Nekem mondjuk egyelõre mindegy, a polcról bármikor lekaphatok õket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi a baj a Death Rally remake-kel pontosan az eredetihez képest? Tudom, hogy a régi ingyenes, de õszintén szólva csak az újat próbáltam ingyenes hétvégén, és az lelohasztóan hangulattalan volt, az irányítás sem jött be.
Mondjuk az Ignitioné se soha, sõt a GTA 1-2-é se túlzottan, csak azokkal megérte gyürkõzni. A nézet sem nekem való. A régit ennek ellenére élvezhetném?
Legszemetebb a Goat Flappy volt - a lányom besegített, de ott is kellet okoskodás - meg a 2+ millás highscore. A trailerben látható zúzdázás utóbbihoz kellett egyedül de ott is okosan.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Könny csordul a szemembe.
A játék egy nagy fos.
Az emlékek amiket felidéz, na az!!!!!!!!!!!!
Mobil 1 Rally Championship 2000
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
South Park the Stick of Truth - RU 44% OFF 6,99€
South Park the Stick of Truth - GLOBAL 55% OFF 17,99€
Ez a kivételezés igazán szánalmas. Bekaphatják. <#fogmosas>#fogmosas>
Mondom én hogy minden régi game hamarosan fent lesz majd!
Már csak -90%-os sale-ek kellenek és cserélõdik le a warez tárházam eredetire!
Next PC upgrade: 2022
undercovert kezdtem szedni, az csak 5giga.
700k-val jön. wow. (torrent, steam süvít maxon, nem a netemmel van a gond)
Forza.
Aztán egy idõ után ilyenkor is vesztettél, de rájöttünk, hogy 1 kört beminuszol a gép, így ha VÉR-pró módban végignitróztál és rájukvertél egy kört, akkor mégis nyertél.
Csak ez annyi nitrót "zabált", h annyi pénzt meg nem kaptál 😞 Úgyhogy szép lassan végünk lett. Haver is, én is kb ugyan addig jutottunk.
3-an sose sikerült játszani.
Ebbõl bírnék egy remaket (nem akkora trágyakupacot, mint a DeathRallyRemake, hanem valami szépet, mai fizikával, de ahol a játékmenet a régi)!
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3