Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.06.04. 20:28:56
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.04. 20:25:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
Mert a korábbi AC részekben is volt ilyen DLC megoldásban, hogy könnyítéseket vehettél pénzért. Aki meg a fullost vette, annak alapból minden járt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.04. 20:09:56
- Amnesia: A Machine For Pigs
- Banished
- Banner Saga
- FTL: Advanced Edition
- Grim Dawn
- Hotline Miami 2: Wrong Number
- Jotun: Valhalla Edition
- Kingdom: New Lands
- Legend of Grimrock
- Omerta: City of Gangsters Gold Edition
- Prison Architect
- Psychonauts
- Starpoint Gemini 2
- Tempest
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Yooka-Laylee kapcsán akkor ment a bizakodás, amikor még koncepciós fázisban volt. Akkor még sok minden lehetett volna belőle, bár feltűnően olcsó volt, és a kampány közben mintha kerülték volna, hogy túl sok pénzt szedjenek össze. Nem borzasztó amúgy, csak tényleg az az ember érzése, hogy ezt még N64-re kellett volna kiadni. Ott ragadtak ezek a múltban, és sajnos nem a legjobb értelemben. De legalább folyamatosan patchelték. Szerintem rajtam kívül csak arty próbálta ki egyáltalán.
//A Fallout 2 és Fallout: New Vegas-on még ő dolgozott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én az első résszel is szívesen játszottam, az én ügyetlenségemnek megfelelően nem-szimulátor játék volt az is, és a mostani hétvége alapján ez is az lett. És nem néz ki túl rosszul 😊 (bár észre lehet venni, hogy hol spórolták össze azt, hogy egy 3-4 éves gépen ultrán 1080p-ben alig-alig mozdul le fix 60-ról - ha kicsit meghúznám a bajszát valószínűleg meg se reccenne)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
@ Imi, nem sok filmet/sorozatot tudnék mondani, ami könyvön alapul és jobb, mint a könyv. (bár sajnos én elég keveset olvastam/olvasok) <#vigyor5>#vigyor5>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha Ken Follett, akkor Tű a Szénakazalban, ami ugye már klasszikus.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De, szerintem, a könyv úgyis helyből jobb.
Én olvastam. Jó vastag, alapos, és bizonyos szempontból izgalmas is --- különösen, ha az olvasót elkapja az 1100-as világ hangulata (a szegénységgel, kiszolgáltatottsággal, nyers brutalitással, hatalommal visszaéléssel, erotikával, stb.), és érdekli, hogy mi is lesz az építészünk életművének szánt katedrális sorsa...
- Destiny 2 - Szeretek képben lenni. A Destiny 1-et fillérekért meg lehet venni PS4-re, hamarosan meg is teszem, végiglövöm, ahogy a GeoW-okat is (nem véletlen a példa, hiszen azokban a is multi elég hangsúlyos, de a single is megjárja.). Tudtommal Destiny 1 nagyjából 10-12 órás single lövölde 2000 Ft-ért kb. gift kategória.
- Ken Follett's The Pillars of the Earth - Öreg róka vagyok veled együtt a gamingben. 2-3 állókép alapján megmondom, hogy mivel érdemes foglalkozni és mivel nem. Ezzel szerintem érdemes. A könyvet nekem is ajánlották, nem olvastam még, de árukapcsolás vanik. Elolvasom és letolom a játékot. Eleve illik a könyvön is túlesni, elvileg az író legsikeresebb műve a Katedrális.
Az interaktív filmes játékoktól szerintem egy lépéssel több, bár lehet, hogy tévedek... de oda senki, akkor is jó kis kalandnak ígérkezik. Engem emlékeztet a Rózsa neve c. klasszikusra és annak a feelingje is erősen tetszett.
- Styx: Shards of Darkness - Ahogy írtam Solo ajánlgatta, sok időt beletett, meg a képek/stílus alapján bejövős. Ennél olcsóbb szerintem nem nagyon lesz. Fajlagosan így ha megnézed vicc/10 az ára, kb. csokit nem kapsz ennyiért
- Yooka-Laylee - Anno a leáldban ezt csatakosra szoptátok. Elnézést, de nincs rá jobb szó. Szívesen linkelem az előzetes véleményedet róla. Na most ha ennyi öreg gamer ráélvezett, akkor nekem nehogymá' kimaradjon és ne nézzen meg?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem azt mondom, hogy ez baj, én sem mindig klasszikusokkal játszom, én is veszek fölösleges dolgokat. De már egyre ritkábban. A következő a linkelt TWD S3 lesz. Kösz, ez is miattad van! 😊
A Mass Effect Andromeda szervereit lelőtték?Nem enged belépni a multiba azzal hogy Missing Online Acces.Volt amikor volt ea acces előfizu de most nincs.De nem hiszem hogy az a baja.
Next PC upgrade: 2022
5%-os kupon, ha még nem vásároltál ott: pcgames5off
5%-os, ha már vásároltál: puddinn
4.99$ volt náluk már korábban 1x, ami netszerte a legolcsóbb ár ever, de arról úgy tűnik itt is lemaradt mindenki. Mindegy, az a 0.93$ szerintem nem vág senkit a földhöz, ennyit már simán megér a kaland.
100%-os honosítás: ITT
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.02. 09:21:29
Day1 ezekért eszem ágában nem lett volna összesen: 60€+30€+40€+40€-t adni és akkor az engem nem érdeklő aprójószágokat ebbe még bele se toltam.
Ez a 4 cím bőven van annyira érdekes, hogy az ember felvegye a sorba. Nálam a Styx pl. eléggé elől van, Solo bácsi eléggé dicsérte.
Te tényleg akarsz ezzel játszani? Egyedül? Tényleg kíváncsi vagyok, mert nem értem az örömködést azon túl, hogy viszonylag friss Activision-játék olcsón.
- Ken Follett's The Pillars of the Earth - must play kaland cím! A "A katedrális" című regény adaptációja!!!
A regényt ajánlod? Én csak a sorozatot láttam. A játék amúgy miért must play? Nem mondom, engem is érdekel, de erősen interaktív filmes hullámot lovaglónak tűnik ez már, és mintha érződne a Daedalicen is, hogy felvásárolták. Nálam elég hátul van a sorban, de talán keveset tudok róla.
- Styx: Shards of Darkness - WOHOHOHOHOHOHOH!!! FCK YEAAAH!!!!
Ja, ez tökre kell nekem is, de mivel az előző másfél részt nem játszottam, egyelőre nem sürgős.
[ig- Yooka-Laylee - Azannya'! Hamar bundlis lett... kissé túl kiddie, de kellően classic platformer feelin', sok minden benne van, kellemes darab!
Backerként azt mondom, hogy lehetne kellemesebb. 2 óra után a süllyesztőbe került. Nagyon rossz értelemben is "klasszikus". Majd folytatom egyszer.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hogy mennyire "életszerű" a játék? Asimov-i mércével nézve nyilván semennyire, inkább a Spielberg féle AI-hez lehetne hasonlítani (annál mondjuk sokkal jobb szerintem).
A döntési fa egy fejezetnél egyébként így néz ki:

- Destiny 2 - van single is, simán megérte, a többi cím, csak bonus lenne, de van még itt finomság
- Destiny 2 Planet of Peace Exclusive Emblem - érdektelen
- Cook, Serve, Delicious 2 - hidegen hagy
- Acceleration of SUGURI 2 - felejtős, bár NXS biztos elcsöppen majd tőle
- Bear With Me - Collector's Edition - egy unalmas délutánt megérhet
- Ken Follett's The Pillars of the Earth - must play kaland cím! A "A katedrális" című regény adaptációja!!!
- Styx: Shards of Darkness - WOHOHOHOHOHOHOH!!! FCK YEAAAH!!!!
- Yooka-Laylee - Azannya'! Hamar bundlis lett... kissé túl kiddie, de kellően classic platformer feelin', sok minden benne van, kellemes darab!
Magyarul NÉGY eléggé kellemes cím! (Nekem 11$ volt csak az éves előfizetés miatt.)
Júliusi? Gyalázat.
- Hearts of Iron IV - bocs, nincs nekem se időm, se erőm ezekre a nograph szarokra. Nem érdekel, hogy a stratégia megtestesült esszenciája, amikor az "új" CiV tud úgy kinézni ahogy kell!
- Blackwake - Pffff... kalózosmultisfos.
- Portal Knight - Meh.
Hát ezt a 3-at már cserélném is el valami értelmesebbre, vagy adom majd el a francba. Viszont ha 3 ilyen rétegjátékot toltak be a monthly-ba, akkor majd indie fronton fognak nagyot domborítani. Kénytelenek lesznek, mert a júliusi bundli után, ha a többi is ilyen retek lesz, sokan fognak tőlük elpártolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.01. 20:02:52
Ahogy az is, ha az író korábbi munkásságából következő fenntartásaimat előre gyűlölésként kezeled. Én nem annak szánom, csak nem játszom el, hogy a korábbi tapasztalatok és az előzetesek ellenére totálisan prekoncepció nélkül állok a játékhoz. Ez értelmes embernél nem jelenti azt, hogy ezért nem fog neki tetszeni vagy nem képes revideálni az álláspontját, akkor is ha X év tapasztalat után többnyire nem kínál nagy meglepetést egy szórakoztatóipari termék. A Sony-exkluzívok amúgy jellemzően felülteljesítették az elvárásaimat, ha nem is ellenszenvről indult a viszonyunk, és nem is rajongásba csapott át.
Most sem arról tartok, hogy nem fogok a Detroiton jól szórakozni (guilty pleasure-nek a legrosszabb esetben is jó lenne) mint B/C/D... ZS-filmen, hanem attól, hogy csak annyi lesz benne. A játéknak az nem árt, ha nem emelem az egekbe az elváraimat. Nem rajongva vártam a Beyondot, de az - a GoW: Ascension mellett szinte egyetlen PS3-exkluzívként - tagadhatatlanul mélyen alulteljesített nálam.
Ha nem így működne is egy zseniális játék lenne, de így működik. Ettől még képes leszel meggyőzni magad, hogy miért rossz játék, én nem is feltétlenül állnék ennek útjába, de akkor legyen attól az, ami, és ne attól ami meg nem 😊
Adversus solem ne loquitor
Egyszerűen fenntartom a jogot, hogy a hasonló feedbacket fenntartásokkal fogadjam, ahogy azt egy szintén PS4-gyel nem rendelkező fórumtárs tökjózására megjegyeztem. A saját véleményemet leírtam, ennél jobban nincs értelme belemennem, sem a játékot jól vagy elnézően fogadó rivjúkat és játékosi véleményeket linkelnem, melyekben negatívan ítélték meg. Majd ha játszottam vele, elmondom, hogy akkor és ott hogyan érintett. Lehet, hogy úgy fog mint téged, de ezt bizony magamat jobban, téged kevésbé ismerve garantálni egyáltalán nem tudom. Szeritnem ezen a ponton ezt tényleg fölösleges túlpörögni.
Valójában a játéktól sokkal jobban félek azért, mert nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy David Cage nem valami bullshit álokoskodást nyomott. Eddig - nem popcornnal hátradőlősen - minden írása borzasztó volt, ami sci-fi-szerűbe csapott. A Heavy Rain a mechanikai okokon és a döntési lehetőségeken túl ezért is tudott sokkal jobban működni a Fahrenheit második felénél és a Beyondnál nálam. Nem mintha plot hole-ok vagy csacskaságok nem lennének benne, és ne lenne egyre inkább veszélyes előkapni az idő múlásával.
Nagyon drukkolok azért, hogy a félelmeim ne igazolódjanak be (ahogy írtam korábban máshol: ha lenne PS4-em venném, hogy kiderüljön), és az önmagában nyilván biztató, hogy neked ennyire tetszett, akkor is, ha a Beyond nálad annak idején betalált, míg nálam maximálisan pozitív hozzáállás ellenére és bárki más véleményének előzetes megismerése nélkül is kivágta a biztosítékot.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.01. 10:18:17
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Meg. Sem. Tudod. Nézni. Akarattal sem.
Azt mutatja meg, hogy _hol_ választottál, és mit. Ezt enélkül is tudod, hisz ott voltál. Nem tudod meg belőle mi lett volna ha. Nem tudod meg mit nem vettél észre. Nem tudsz meg belőle semmit. Egy dolgot tud(hat)sz meg belőle: rajtad kívül a világban/baráti körödben hányan választották ugyanazt, amit te.
És még ehhez is gombot meg kell nyomnia a usernek...na hát ennyire tolja az arcodba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.01. 08:14:48