Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Free Until June 8 at 11am Pacific. Add the game to your account now and keep it forever!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Ja, meg is lett a korábbi hsz-em amikor erről ömlengek: #278269
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az Andromeda 10 órás ingyenes trialja továbbra is rendelkezésre áll, ha épp arra jársz kóstolj bele, hátha neked stimmel az is. Nekem stimmelt és megvettem később, más meg villámgyorsan dobta nagyon messzire, úgyhogy sose lehet tudni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk a Mass Effect 3-nál a Citadel DLC-vel nagyon helyrerázták a reputációt, az az ultimate fanservice volt 😊
(és az Andromeda megjelenése óta a 3 "még tökéletesebb" lett - én speciel azzal is jól szórakoztam, de az is megkapta a magáét)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet nem jön át, de a harmadik részt baromira nem szerettem, csak ez az utolsó pár óra jött be 😊 Olyan ez mint amikor elkezdel egy jó sorozatot, a végére lezüllik, de azért mégiscsak jó "együtt" letolni a végét.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.06.06. 18:25:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ME3 vége (tényleg csak pár óra volt hátra) baromira tetszett. Értem és látom, hogy mi volt a problémájuk egyes embereknek, és még mindig a leggyengébb ME résznek tartom a harmadikat, de a sztori befejezése... az lehetne az EPIC definíciója a szótárban. Sokkal rosszabbra számítottam 😊 Emellett a kihívás érezhetően emelkedett a végéig, és bár legszívesebben átváltottam volna FPS módra, azért így is végiggyűrtem magam rajta. Rendesen keresgélek most valami hasonló játékot (annak ellenére, hogy csak nagy bociszemekkel tudtam megvásárolni feleségemtől azt a pár óra szabadidőt is a múlt hétvégén) - a három jelölt a Deus Ex HR (csak beleszagoltam eddig), az Alpha Protocol (szarul fejlesztettem anno az első karakterem és kukáztam az első(?) bossnál), illetve a legkézenfekvőbb, az Andromeda.
VISZONT: gyakorló szülőnek és ehhez pénzkeresőnek lenni nagyobb, komolyabb és időrabló "foglalkozás"... fórumokon arctalan emberekre (joggal) nem jut idő és energia. <#wink>#wink>
Mondják a fejlesztőről is, hogy igért fűt-fát, aztán nem lett szinte semmiből semmi. Ami meg van, az kevés, és sovány.
Nem tudom, igaz-e, nagy WH40k fan vagyok, és még nem mertem mélyebben utánanézni, félek, hogy esetleg igazak a fenti pletykák. Meg aztán most kicsit be is vagyok tárazva.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(Read-only-ban néha vagyok. Néha játszok (vasárnap végigtoltam végre a ME3-at, igen, először), nő a gyerek, stb. Mindenkinek jobb így)
video
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.06.06. 13:23:33
[merlinw.org]
Igaz, nem ismerem túlságosan 😊
Next PC upgrade: 2022
Bár részben igazad van, mivel a legmagasabb árkategóriát ez a játék indokolná.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Itt fröcsögtök a méregdrága játékokról, de hetekig elkerülni valami dolgot neten ? (Ez nem is élet <#idiota>#idiota>) És bántja a lelketek ha valaki emiatt a barlanglakokkal azonosítja ezt az stílust? Pedig ez manapság ennyit tesz sajnos.
"Steamgiften jól eladom!" LOL ilyet biztos nem írtam soha,mert ott csak nyerni lehet eladni nem.<#taps>#taps>
+ az én viszonyomban amiket ti irogattuk az számomra ugyanaz amiket felsoroltál. De mint írtam én nem replyzek mindig rájuk ,mert nem vagyok gyökér hogy szóvátegyem
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.06. 10:36:34
Az első olcsó modell pedig annyiért nyilván megéri, de én az újabbat venném (vettem), az jobb.
Egyébiránt elsősorban vezeték nélküliként ajánlom, és MS-adapterrel. Persze így még drágábbra jön ki, de nekem a kábelezésből és a Bluetoothból is elegem lett.
Ki írogatja? Rajtad kívül senki más.
Ugyanakkor a te hozzászólásaid nagy része annyi, hogy
"HÁH, jó szar ez is, mindjárt olcsó lesz"
"Várjuk filléres bundliba!"
"Jó lesz ez kártapénzen"
"Steamgiften jól eladom!"
"Bundliszökevény lesz mindjárt ez is!"
Ha más ír a játékok áráról az max tipp a többieknek, hogy hol olcsó. Amúgy meg, tenném hozzá, épp te vagy az, aki mindenkit hülyének nézel, aki nem úgy áll a dologhoz, mint te. Idézzek? Tessék, friss:
""De most nem lehet" A barlangi életmódnak sajnos ezek a határai"
Szóval ezen a "miért nehéz feldolgozni, hogy mások az emberek" témán a helyedben elgondolkodnék kicsit.
" Mindenki leszarja, hogy szerzed a játékokat, és mennyiért" De más nyugodtam irogathatja hogy ő mennyiért szerzi be és hol igaz? True humanity<#falbav>#falbav>
Csak a különbség ,hogy érdekes módon én nem teszem szóvá sehol ,mert engem nem zavar ,hogy gazdagok honnan szerzik be a szarjaikat<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.06. 09:42:16
Ennyi. De megint tök feleslegesen koptattam a billentyűket, mert felfogni úgysem fogod.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.06. 09:38:31
De jó látni a fórumokon ,hogy ez a gyűlölet sokakban ott honol. Ha én megveszek egy 20 ezres játékot ,de a másik várja hogy majd ingyen utánakurják (mert ugye ez erről szól később) az már egy féreg szar szemét a világ mocska. Így is van ez rendjén. Van aki fizet és van aki mert total freeba visít a rá aggatott jelzőkön
Nem vagyok benne biztos, hogy 1-5 ezer forint plusz költséget megér az eredeti microsoft microusb kábel...
más fórumokon random módon igen és nem válaszokat is találtam, így a tippem az, hogy igen, csak megfelelő áramot és adatot átvivő kábel kell hozzá - személyes tapasztalat van valakinek?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.06. 09:05:01
(És ez sok szempontból szomorú)
Ha nem vagy allt ime neten sokmindenről lemarad az ember. Szerencsére a technika ma már ezt lehetetlenné teszi <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.05. 20:59:09
A csomagból a Shadow-n kívül még talán a Silence jó lehet, a többi elég vegyes, de így nem veszem meg.
Mondjuk büszke vagyok magamra, már nagyon rég óta nem vettem semmit.
1$:
Memoria + Official Soundtrack
Caravan
Deponia: The Complete Journey
Anna's Quest
BTA:
Witch It
Silence
Deponia Doomsday + Official Soundtrack
12$:
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
The Long Journey Home
Bounty Train
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Rendben. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.06.05. 13:10:13
[merlinw.org]