Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Imy, biztos sokszor kérdezték már, de miért is tûröd meg itt grebber-t, azon kívül hogy sajnálod?

IMYke2.0.0.0
Ilyet fejlettet akarok mondjuk a következõ Saints Row-ba, vagy egy jobbféle single player RPG-be!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Phising levél. Ha nyomtál volna a linkre, beírod az adataid, aztán bájbáj gmail acc.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dj Tommy
Kiss off:
Ha már tápegység, akkor nekem most ilyen van:
CHIEFTEC CTG-450-80P

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sippie
köszi az infót!
Scooter
Nekem 6 évig bírta az Enermax 600W-os tápom. 1x szedtem darabokra, hogy megtisztítsam, de alig volt benne por. Egy U alakú mûanyag volt benne, ami minimálisra csökkentette, hogy por jusson bele. Egyedül az ára volt akkor húzós amikor vettem (40150 Ft). Kiszolgálta az idejét. Nagyszerû táp volt. 2 ventillátoros és fordulatszámszabályozós volt. A kikapcsolás után még 5 percig hûtött.
Enermax 600W
Azóta nem veszek ilyen drágát. Most Corsair 430W-os van.
tomsolo
Nem azt írtam, hogy grebber szaladj az Intersparba, hanem akit érdekel a dolog annak jól jöhet.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

TBTPumpa
Chieftec-bõl is van olcsóbb és drágább változat. Az olcsóbb változatok nem tudom milyenek, de az enyém az teljesen korrekt. Halk és hûvös, mondjuk nem is volt olcsó (38k), 80 pluszos + 5 év garancia is van rá.
Persze én az általam nagyra tartott WD merevlemezekbõl fogtam ki egy rossz modellt, arra is van 5 év gari, de bármi is történik vele, úgysem cserélik, mert formázás után megjavul. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Akkor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Új HM2 trailer

grebber
A játékok megvételét nõttem ki ,nem a játékot!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Én úgy tudtam az Arma-ba belenõni lehet inkább, nem éppen egy Sims.

grebber
Úgy néz ki Magyarországon akarnak eladást produkálni ha a steam-en aranyáron a kutya se veszi<#banplz>

Régen kellett volna ennyiért ,de mivel már kinõttem belõle nem érdekel ennyiért se!

Azt hiszem, hogy ez a legrészletesebb karakterkészítõ, amit eddig valaha játékban láttam.
tomsolo
Arma 3 már 999Ft az Intersparban megint 😛

zorrobomber
Xbox marketplace-en hogy viszonyulnak egymáshoz a különbözõ valuták?
Crackdown akciós most és régóta be akarom húzni, szóval rányomtam a Buy gombra, elvileg 3.95 font, de forintban 656,70 Ft. Soha nagyobb gondot, csak furcsállom 😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen - az egész komplett sorozat-univerzum <és még én sem ismerem>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nem igazán csípem a stílust, ez csak azért keltette fel az érdeklõdésem, mert visual novel, és idõutazás, de már látom hogy felejtõs, hisz tele van animés utalásokkal.

IMYke2.0.0.0
Chaos;HEAd-et például bírtam. 7 pontot kapott tõlem

zorrobomber
Logikus lépésnek tûnik 😊

IMYke2.0.0.0
Én elõbb az animét nézem majd meg.

zorrobomber
lalakov
Tegnap jött a Google-tõl egy verification code, de a kétlépcsõs beléptetés nincsen bekapcsolva. Kiléptem gmail-bõl, hogy megnézzem belépésnél kéri-e, de semmi. Valaki máshonnan próbált belépni?
kigyi
Még nincs meg steam-en, de a telepítés egyenlõre csak a bolti gépre lesz, ha egyáltalán kibontom 😄 😄

Amúgy volt már olyan játék pl. humble-ben aminél azért vettem meg a csomagot, hogy meglegyen közben nézem jé mér meg volt steam-en 😄 😄 persze pont az volt egybe kulcsos.

A hörcsög skill pontok pedig csak jönnek 😄 A Sega meg már megy is odaadtam a kolléganõ fiának, bár õ nem fogja értékelni szerintem 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ZsZso
Nagyobb összeget tennék rá, hogy
- Steamen már megvan
- Sose fogod feltelepíteni

Hörcsög szintet léptél! Oszd el a skill pontod. <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor3>

kigyi
Na megérkeztek 😊 Hiába a hörcsög dolgozik 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Letölteni steam-en mindig egyfélét tudunk mily meglepõ igaz?
De a netszerte 675 ezer féle webshopban ki a szar tudja mit hol merre.

Majd csak akad egy emberke aki megvette!

Botond
Azt írja, hogy steamen aktiválhatod, ott meg egyfélét tudsz letölteni egy régióban szerintem. Szóval a kérdésed akkor inkább ha jól értem az, hogy ez régiózáras lenne avagy sem. 😊

Ezt viszont én sem tudom, nekem steamre nincs AC3 egyáltalán, xboxra elég az a rész.
grebber
Ha onnan veszem van magyar nyelv,de ez amazonos amcsi nem biztos hogy lesz benne!
Ezért kérdeztem hátha valaki megvette anno vagy majd most!

Botond
Steam ac3 oldalon nem írják, hogy milyen nyelvek vannak benne? Megnézném én is, de innen nem tudom megnyitni steamet.
Dzsini
digitalizálják hozzá filmekbõl a fantasztikus akcentusát, "színészi" képességeit, a sárga-fekete ruciját és a kukorékolását 😊

(a videót majd otthon megnézem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZsZso
De! Ráadásul ahogy néztem nem is zombis játék. Feltehetõleg még halála elõtti állapotában fogják beletenni a mestert. <#zavart1>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
PC-re már megvettem 0-day az AC 3 Collectors Editiont ,de az uplay-es.
És ott nem igen szokták akciózni a season pass-t.

Most steam-re meglenne az egész koceráj 12,5 dollárért ~3000ft-ért! De ha nem lesz benne magyar nyelv úgy nem érdekel!

Botond
xboxon van magyar felirat ac3ra meg egy csomó cuccra, lehet ideje lenne abba beruháznod. 😊
IMYke2.0.0.0
Ha kellõen meglódul a gyûjtés akár még össze is jöhet az a 600,000 dollár az "Outcast Reboot HD"-hoz.

tomsolo
Nem halt meg? :o

IMYke2.0.0.0

grebber
Ha a magyar nyelv is választható lenne még meg is venném ,de szerintem tuti nem lehet választani 😞

Aki esetleg megveszi írja már le ,hogy jól gondolom-e és valóban nem lesz magyar nyelvû!

tomsolo
Kontrollerrel szarabb mint billel. Nem a verekedésekkel van gondom - azok kb. AC szintûek és ezzel mindent el is mondtam - hanem ahogy teperni kell az öreg Bruce-szal van az egészben vmi iszonyú gyökérség - kedvencem a csákyla expert HOLD és NYOMD kombinációja egy gombon egy kretén volt aki ilyeneket kitalált...

Dzsini
egy kis képgyûjtemény szépségekrõl 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Nem eldöntöm, felsorolom a tapasztalatok alapján a lehetõségeket.

Az elsõ változatot is bõvítettem hozzászólás alapján, ha van még olyan változat, amit kihagytam szólj nyugodtan 😊

Rapid81
Attól függ, hogy melyik áll rendelkezésre. Ha csak komplett van, akkor vagy kiveszem a tápot és átrakom vagy ha nincs kedv, akkor csak a vinyót rakom át. <#idiota> Ha van táp, akkor hozzá való van és cserélem.

Tinman
"Egy kicsit mûszerész, egy kicsit rendszergazda, egy kicsi távfelügyelet és távjavítás is van benne, meg sok-sok autózás."

Ez is mind van.

Mi történik, ha ilyen egybevasba tápot kell cserélned? Kicseréled a komplett gépet vagy a csak a tápot? Mert ugye nem szabvány.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nekem is sokrétû a munkám, de nem tartozik bele az informatikai cuccok értékesítése, mert nem eladó vagyok, mint ahogy már mondtam. Egy kicsit mûszerész, egy kicsit rendszergazda, egy kicsi távfelügyelet és távjavítás is van benne, meg sok-sok autózás. <#idiota>

Mindenütt ugyanaz a 3-4 féle eszköz áll rendelkezésre, amikkel dolgozunk. Maximum ezekrõl tudok nyilatkozni. Dell Poweredge, HL ProLiant, HP DC 7-8000 szerverek, Cisco hálózati eszközök és IBM és HP PC-k/vékonykliensek. Amit tutira megtudok neked állapítani, az az IBM tápok szívóssága. 6-7 évig úgy elmegy, hogy rá sem kell nézni és akkor is a por fogja meg a ventit, de a táp még akkor is megy. <#idiota>

genndy
Én mondtam is csúnyákat <#nevetes1> Azért írtam, hogy azok nehezek voltak. De a verekedéseknél nem volt gondom.
Tehát ha az ember nem ragaszkodik a mellékküldetésekhez (az augok is azok), akkor szerintem nem olyan vészes a bill+egér sem.

tomsolo: kontrollerer nem tudod megpróbálni?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Nekem IT melóhelyeken eddig mindig mindent csinálnom kellett, aminek köze van az IT-hez. A lev. szervertõl a kettes létrán kábelcsatornázásig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem, csak Opera Mini. <#crazya>