Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Ha már tápegység, akkor nekem most ilyen van:
CHIEFTEC CTG-450-80P
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Enermax 600W
Azóta nem veszek ilyen drágát. Most Corsair 430W-os van.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Persze én az általam nagyra tartott WD merevlemezekbõl fogtam ki egy rossz modellt, arra is van 5 év gari, de bármi is történik vele, úgysem cserélik, mert formázás után megjavul. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Régen kellett volna ennyiért ,de mivel már kinõttem belõle nem érdekel ennyiért se!
Crackdown akciós most és régóta be akarom húzni, szóval rányomtam a Buy gombra, elvileg 3.95 font, de forintban 656,70 Ft. Soha nagyobb gondot, csak furcsállom 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy volt már olyan játék pl. humble-ben aminél azért vettem meg a csomagot, hogy meglegyen közben nézem jé mér meg volt steam-en 😄 😄 persze pont az volt egybe kulcsos.
A hörcsög skill pontok pedig csak jönnek 😄 A Sega meg már megy is odaadtam a kolléganõ fiának, bár õ nem fogja értékelni szerintem 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
- Steamen már megvan
- Sose fogod feltelepíteni
Hörcsög szintet léptél! Oszd el a skill pontod. <#idiota>#idiota>
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De a netszerte 675 ezer féle webshopban ki a szar tudja mit hol merre.
Majd csak akad egy emberke aki megvette!
Ezt viszont én sem tudom, nekem steamre nincs AC3 egyáltalán, xboxra elég az a rész.
Ezért kérdeztem hátha valaki megvette anno vagy majd most!
(a videót majd otthon megnézem)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
És ott nem igen szokták akciózni a season pass-t.
Most steam-re meglenne az egész koceráj 12,5 dollárért ~3000ft-ért! De ha nem lesz benne magyar nyelv úgy nem érdekel!
Aki esetleg megveszi írja már le ,hogy jól gondolom-e és valóban nem lesz magyar nyelvû!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az elsõ változatot is bõvítettem hozzászólás alapján, ha van még olyan változat, amit kihagytam szólj nyugodtan 😊
Ez is mind van.
Mi történik, ha ilyen egybevasba tápot kell cserélned? Kicseréled a komplett gépet vagy a csak a tápot? Mert ugye nem szabvány.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindenütt ugyanaz a 3-4 féle eszköz áll rendelkezésre, amikkel dolgozunk. Maximum ezekrõl tudok nyilatkozni. Dell Poweredge, HL ProLiant, HP DC 7-8000 szerverek, Cisco hálózati eszközök és IBM és HP PC-k/vékonykliensek. Amit tutira megtudok neked állapítani, az az IBM tápok szívóssága. 6-7 évig úgy elmegy, hogy rá sem kell nézni és akkor is a por fogja meg a ventit, de a táp még akkor is megy. <#idiota>#idiota>
Tehát ha az ember nem ragaszkodik a mellékküldetésekhez (az augok is azok), akkor szerintem nem olyan vészes a bill+egér sem.
tomsolo: kontrollerer nem tudod megpróbálni?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.