Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nincs ügyfél. Már mondtam, hogy nem eladó vagyok. Az ember, ha IT-s, nem csak eladó lehet. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Éppen ezért kérdeztem, hogy adjak-e.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden IBM 4800-722 tartalmaz egy ilyet gyárilag. Én ilyenekkel dolgozom. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Azért az advanced 2 vagy 3-nál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahol a galériák között kell le, és balra átrepülni a metrólejárat fölött
én elsõre, egérrel néha majdnem csúnyákat mondtam 😊 Aztán kontrollerrel 1-2 évvel késõbb talán harmadikra meg is volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZsZso
Úgy-úgy! Kormánnyal pedig maga a mennyország!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Assassin's Creed III Price: $5.00 DRM: Steam
IMYke2.0.0.0
Köszi, hogy megpróbálod egyedül eldönteni, de inkább ne tedd, jó?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igazán hálás vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Nekem Cityben csak az augmentes tréningek voltak nehezek, egyébként jól elvoltam bill+egérrel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
Euro Truck 2 Gold mennyire megérte az ezer forintját, nesze neked AAAA++ játékok.

Batmanekre rá se tudok nézni, City-n úgy felcsesztem magam az írányításon, hogyha lehet elcserélném az összeset igéretesebb indie fosokra.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

genndy
Jujdejó! <#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Köszönöm. 😊 Nekem mint nem hozzáértõnek jó lesz. A következõ jelöltem már szerepel a listán: Coolermaster Silent 600W.

tomsolo: A megbízhatóság mellett a hang is nagyon fontos nekem, jó ezt olvasni.
Megint csak a terelés. Tesztelési darabszámokról meg semmi (amiben kiderülhetne mennyire releváns az oldal, amit linkeltél ugyebár).... Na jó nem szívom tovább a véred. Köpd ki most már nyugodtan a horgot, nem akarlak kifogni....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomsolo
Nekem Coolermaster Silent 600W van, hangját sosem hallottam, teszi a dolgát cserébe 5-6 havonta kipucolom, 15k volt Iponon.

Tinman
Elsõ hsz.

Nem baj, ha nem tudsz ezekrõl a dolgokról, csak engedj rá kicsit a damilra mert már fáradok :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Szuper, köszönöm. <#worship>
Tinman
Indiegalan, hogy tudok dollárban vásárolni?

Dollárban adom meg az összeget, Paypal fizetésnél már Euro + adó?

Most tényleg VPN kell már ehhez is?

Szépen kikerülted a választ... <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomsolo
<#eljen><#nevetes2>

Tinman
Hozzáadva a többi PH-s véleményét (köztük szervizvezetõk, nagykeresek) gondolom 1 db. alapján hoznak véleményt. Teljesen evidens.

Hány ezer darabot tesztelnek a listába tétel elõtt? <#crazya>

wantonly
Ha megnézed elég hiányos, inkább iránymutató.
Szerintem ne adj ki egy talánra (talán kell) útlevélért ennyi pénzt. Jó lesz ott a személyi is, aztán ha majd egyszer kell csináltatsz útlevelet. Azért hogy legyen totál fölösleges.

Tinman
Igen. Az újabb modelleket is letesztelik az okosok és beteszik a listába.

Tinman

Ne fárassz.

Egyébként egyetértünk, tényleg drága.

lalakov
Ez a lista folyamatosan frissül? Mert akkor elmentem.
Nem a szerencsétlen okmányirodai dolgozók találják ki (sõt mi csak végrehajtók vagyunk). Kormánynál reklamálj. Hatályos illetéktörvény tartalmazza, keresõbe útlevél szócska.

Sajnos kupon nincs. <#smile>

Dzsini
A lakcím ingyen van, azt tudom (hiszen az a "nem választható" része a dolognak, mostanában olvasgattam utána, mert 2 hónap és lejár a füzetkém). Azon gondolkodom, hogy mellé melyik kellene - lesz-e szükségem az útlevélre mostanában, vagy elvagyok az EU-n belül? Igazából az útlevelem 2011-ben járt le, és azóta nem kellett...
Az árakat köszi, azt nem sikerült egy utánanézésbõl kideríteni (az okmányirodánk honlapját nem kommentálnám 😊 ).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha annyi Deákod van adhatnál nekem is. Azt hittem pénzszûke van.

Grammarnáci: Ha már a saját hsz-edet se tudod értelmezni azzal nincs mit tenni. <#nevetes1> Táp szócskába kötöttél bele, ami grammarnáciskodásra utal. Vagy a másik eshetõség a szándékos értetlenkedés utalva az állítólagos hozzá nem értésemre (kissé kétértelmû a dolog).

Tinman
Ebben benne a szaxi?

Mi az apjukfaxára kérnek el 14k-t? Kuponod nincs hozzá?

Jogsi, útlevél, személyi + lakcímákártya. Ezekkel tudod igazolni majd magad.

Útlevél 5 évre 7500, 10 évre 14000 Ft, Személyi 1500 Ft, lakcím úgy tudom ingyen van. Te tudod, hogy megéri-e.

Tinman
Grammarnáci? Hol? Értelmezés nem megy?

Tinman
Idén jár le igen.

A yardokról meg annyit, hogy Deák Ferencre a legtöbb betérdel... pfff.

Dzsini
De, úgy tudom idén járnak le az utolsó füzetes személyik (az enyém is, nem sokkal azelõtt kaptam, mikor bevezették a kártyás változatokat).

Lakcímkártyám lesz, azon gondolkodom, hogy személyi helyett útlevelet is csináltathatnék, ha már úgyis pénzbe kerül, legalább valami hasznom legyen belõle (jogosítványom nincs, az is kiválthatná).

Grammarnáci kártyát elõvetted! <#nevetes1> Akkor ez a vita is kifújt, elfogytak az érveid....<#eplus2>

Tinman
Az ok, de az ügyfeleknek mivel állítod össze a gépet? Értékesebb hsz lett volna.

Apropó, ha személyidben van a lakcímed, akkor az régi típusú (borda, illetva barnás) személyi. Nem fog az idén lejárni esetleg? Csak szakmai érdeklõdés részemrõl. Kártyásba már nem fogják beleírni a lakcímet, hanem majd külön lakcímkártyára,de majd géppel.

Tinman
A hsz-ben szerepel a táp szó, így számomra értelmezhetetlen karakterek halmaza :-(

Hal és kutyatáp ügyben majd igyekszem azért szelektálni, ha szóba kerül.

wantonly
<#worship>
Dzsini
Nekem Acer laptoptápom van - passzív hûtésû, nem hangos, nem füstöl, bárhol elhelyezhetõ (még ház se kell hozzá), és egyetlen, hosszú kábellel ellátja a teljes gépet 😊

Hát tessék neki occsóé szerezni, nagyker áron...<#wink>

Ennyi. Úgyis olyat vesz az ember, amivel kapcsolatban van tapasztalata. Én is olyat veszek, amilyen már volt és esetleg bevállt. Nyilván ha beszopom a következõ corsair tápot, akkor majd másikat veszek.

Addig meg marhára nem izgat, hogy ki gyártja a belét, ha jól mûködik... <#nevetes1>

Tinman
Igen, biztos van Fpocoknál raktáron, sõt ahol veszi ott is van biztos... bmeg, még nálunk sincs, pedig itt aztán a soros átalakítótól egészen a PCMCIA kártyáig minden van.

Maak
<#kuss>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Pedig:
- Nekem 5 évig ment a Trust 520W-os és még most is megy a fiam gépében, tehát I'm trust in Trust! <#idiota>
- A HKC-m lassan 1 éve üzemel és halk, alig fogyaszt, valamint nincs füstszaga. Vegyétek! <#banplz>

/Sarcasm off

Sippie
ez gagyi lista, nincs benne az én tápom, pedig jó táp 😛
Magas lóról beszélésben még mindig te vagy a király...<#nevetes1>

Milyen magabiztosságról beszélsz amúgy? Elmondtam nekem mi vált be. Ez egy egyéni vélemény volt (tudod szerintem), amit te nem tudsz elfogadni, mert nem szereltem több ezer gépet. Szûk látókörûséged megértés kapcsán határtalan (vagy vannak már szövegértelmezési problémáid is?). <#nevetes1>

Megértésed határtalan. Nem írtam, hogy szarok az említette tápok, csak én nem vennék.... Ebben mit nem lehet felfogni??? Áruld már el nekem légy oly kedves! Olvass vissza, sehol nem fikáztam a tápokat. Annyit mondtam én mit vennék, ha most kéne. Flame-t, okoskodást látsz ott is ahol nincs.

Okmányiroda flame-d meg iszonyat gyenge amúgy... Ne is gyere okmányirodába, majd megbasznak a rendõrök a lejárt jogosítványért 5000-50000 Ft-ig terjedõleg (betellik a forgalmi akkor se gyere be véletlen sem, mert minek arra a kocsira mûszaki címke....XD), ha nem tudod magad igazolni meg jól bevisznek az örsre ott éjszakázni. Sok sikert.

Sippie
áhá thx. Csak mert ilyenem van 7 éve és eddig semmi gond nem volt vele, legközelebb is simán vettem volna corsairt, anélkül hogy tudnám, hogy az másik gyártó, és lehet hogy szar... szeméccség
😄
Dzsini
Érdemes lenne az alapismeretek között a ctrl+c és ctrl+v funkciókat tanítani az iskolában...

Rapid81
1. Létezik hosszabbító. Adjak? Mennyi kell?