Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Multi játéknál ökör aki ilyen tényezõket nem vesz figyelembe. Ráadásul már több gen Battlefield jött utána, szóval nem fognak visszamenni az emberek, hacsak nem lenne F2P és szerveznek köré reklámkampányt. A Titanfall árnyékában ez sohanapján kiskedden fog megtörténni 😊

Botond
Elsõ részben nincs uplay, ha steamen veszed. Én is tavaly kezdtem neki a sorozatnak, érdemes rászánni az idõt.
Abban volt egyáltalán?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Haragudol bádogember? <#szomoru1><#sir>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
De hörcsög akció. 😄
Nem számit mit veszel csak 1 dollár. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Keresztfiamnak is chieftecet választottunk végül (pénz szûk keresztmetszet volt és kellett neki az erõs vas a gaminghez így inkább arra költöttünk). Azt majd cserélget ha akar. Most azt találta ki, hogy jobb vga kell, hogy ultrán tudjon játszani. Egyelõre sikerült lebeszélni, mert hogy most vettük a gépet kb 2 hónapja és mi a bánatnak abba egy verzióval több vga, mikor annyival nem tud többet. Meg eleve mi a bánatnak az az Ultra, fõleg, hogy régebbi játékokkal játszik elsõsorban.

zorrobomber
Szerintem ezt csak óvatosan, nem lehet túl sok szerver.

DarkSector
Ugy esetleg, én mondjuk kihagytam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Az a legjobb rész, akkor még úgy tûnt lehet belõle egy jó kis sorozat. Csak ki kell hagyni a sallangot, végigvinni a fõszálat és kész.

DarkSector

Rapid81
A GRID-bõl kivésték a GFWL-t?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hááát. Nem tudom megéri-e azt végigszenvedni.

wantonly
Az megvan steam-re, de gondolom a történet miatt illik az elsõvel kezdeni.
Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Picsadrágák a játékok szerintem. 😄

Azért jó, hogy néha el kell jönnöm dolgozni, legalább nem olvasod egész nap a kötözködésem.. :-)

DarkSector
2. rész a legjobb. 😄

wantonly
wantonly
Nem. 😄

Úgy voltam vele, hogy majd egyszer elkezdem, csak közben megjelent vagy 4-5 rész, úgyhogy már mindegy. 😊

Az elsõ rész meg "ubiwarez" DRM-el van meg azért is kerültem.
DarkSector
Most ugye viccelsz. 😄

wantonly
Ja, viszont még az elsõ résszel sem játszottam. 😄
DarkSector
Elvileg kell hogy legyen.
1100ft , szinte ingyé van. 😄

genndy
SteamDB szerint igen, mert csak egy változat létezik, bárhonnan veszed azt kapod, abban pedig benne van a magyar nyelvi csomag is.
Illetve PH-n is olvastam már egy megerõsítést.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Mohács -> Tesco -> Inmedio 😊

wantonly
Melyik bolt ez? Legközelebb oda rendelek. 😄
wantonly
PH-n vettem olcsóbban, de sajnos már nem árulja, mert közben lejárt a steam-es akció.
DarkSector
Hát a gépbe 0ft volt. 😄
Pedig ott szorongattam a kezembe a 180ft-ot 😛

Rapid81
Az jó, mert nekem meg nem jön meg...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Volt már, viszont nem tudni, hogy van-e benne szép magyar nyelvünk felirat formájában. 😊
Szabi
ajándék 😄D

#203333: hol volt 900ft ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
Akkor a boltban cseszték el, de hihetetlen, hogy odaadta ingyen és nem is furcsállta, hogy ez most mi? 😄
DarkSector
Jó szerintem nem lett volna ingyen, de furcsa mert az ED nekem a csomagba kiszámlázta a 90ft-ot, de a Pikk-ben valamiért kinyomtatta és 0ft volt. 😄

Hát ezt a Batman Blackgate témát is kerüljétek, legalábbis nagy gépeken. Hasonlóan béna kategória, mint a Castlevania Mirror of Fate. Itt is azzal operálnak ,hogy 6x kell végigmászni ugyanazokon a helyszíneken, mert mindig eszébe jut, hogy jaj de hát még nincsen meg a megfelelõ kulcs, nosza akkor menjünk vissza, ráadásul a 2,5 miatt nagyon könnyen bele lehet zavarodni az egészbe és egy labirintussá válik itt is a helyszín, mint a C:MoF-ben. Na de ha ez még mind nem lenne elég akkor hozzá lehet még csapni a roppant gyenge karakter animációt, persze vita port de akkor is PC-n 3 olyan rész után ami kijött ez nagyon vérlázító és akkor még az irányításban is vannak problémák amik fõleg a bunyóknál kerülnek elõtérbe, ennek köszönhetõen még ez a része is a szinte már élvezhetetlen kategóriába csúszik. Én azt mondom nem kellenek ezek a kézikonzolos, mobilos portok PC-re, eddig egyetlen élvezhetõ darab született belõlük, az pedig a Resi Re. volt de az is inkább csak azért, mert valamennyire hozta a régi részek hangulatát és a kiéhezett rajongóknak ez a morzsa is felért egy lakomával.

wantonly
Basszus, akkor kár, hogy nem Titanfall-t vagy valami drága cuccot rendeltél. 😄
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nem, semmit, 1 ft-ot sse. 😄

wantonly
Én meg vettem ma Euro Truck 2 GOLD-ot 900Ft-ért. Ez már fele annyi, mint a SPAR-os.
DarkSector

wantonly
Most komolyan nem fizettél semmit? Amúgy nekem meg "elfelejtettek" számlát adni, amikor átvettem.
DarkSector
Jaj de jó!

Fable és Sega Rally-ért kibicikliztem Pikk-Pakk pontba.
180ft-ot keményen bekészítve, a nagy költekezésre.
Erre kaptam 2 darab 0ft-os számlát.
Dejó, 2 darab ingyenes játék. 😄

Csak így tovább!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
Én nem szavaztam de így is küldték a kulcsot 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MerlinW
Akkor nem maradtam le semmirõl😊 Teljesen meg vagyok nyugodva xD

[merlinw.org]

wantonly
Én semmi említésre méltóra nem emlékszem, azon kívül, hogy nagyobb lett a hörcsög. 😊
Dzsini
90% off, a maradék nem igazán érdekes 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Visszatértem😊
Kérhetek egy rövid összefoglalót az elmúlt hétrõl?😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Ácsi legyen mosmár! Olvasd el a topik címét, nehogy már NEKEM kelljen megszokni téged! Az meg hogy milyen az életed marhára nem érdekel, bármennyire is reklámozod.

zorrobomber
Engem nem zavar, hogy játékvásárlás mellett még warezolsz, de a topik legyen tiszta terep.

grebber
Isten után én voltam az elsõ nemtudtad?
Én olyan vagyok itt mint Batmannek a Joker!
Megszoksz vagy megszöksz.

29 éves vagyok, a muterékkal élek, függõ vagyok és ne legyek kemény?
Minden másra ott a mastercard.

<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Aki szavazott a Motte Island-re Greenlighton, az ezen az oldalon jelentkezhet Steam kulcsért.

ZsZso
grebber az umami íz az EJ topik tortájában. <#vigyor>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.