Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Persze ilyenkor mindig abból nem fog készülni soha szebb grafikás felújított verzió amit az ember saját maga személy szerint vár (az én esetemben ez a Gothic 1-2)
Sokszor eljátszom a Stranglehold Unreal Engine 4-es újrakiadásának gondolatával is apám mekkorát ütne!
Na Ride Racer nem kell itt senkinek? Mert akkor megrendelem 3-an már vagyunk!
Next PC upgrade: 2022
Grebber, szerintem gothic1-2 grafikájával nincs semmi gond, az még mai szemmel is játszható. Nem azt mondom, hogy nem lehetne hûdelátványosra megcsinálni, de szerintem teljesen oké, nem annyira gáz (nem 640*480 a max meg ilyenek), hogy ne lehessen ma is tolni. Sztori meg bestof.
Gothic 1-2 full remake-ért mai grafikai színvonalon ölnék!
CRYENGINE Free SDK Showcase Trailer - GDC 2014 O Jézus. Na egy ilyen grafikával a Gothic <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Engem igen ,szóval én rendelnék magamhoz többet is (pick pack pont összeget osztanák sokfelé) és küldeném a cd kulcsokat!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ki sem csomagolom õket. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A cdgalaxisban!(steames)
Valaki nem jár arrafelé és venne?
Én sokkal jobban izgulok azon, hogy jól optimalizálták-e.
Jó legyen. Szóval lesznek-e olyan "nehezítések", érdekes megoldások, mint Blighttown, Sen's Fortress, O&s és Capratgab nehézségû ellenfelek, illetve Tomb of Giants szerû kihívások. Ez nagyon érdekelne (már csak azért is, mert a lenti videó nagydarab böszme ellenfele elég hülyének tûnik és könnyen kicselezhetõnek, mondjuk biztos kezdõzóna.... upsz Tin úgyse nézi meg spoilerveszély miatt XD).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Emellett a játék hivatalos oldalán a mai napig a kamu képek szerepelnek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szó se róla, el lett baszva, konzolon nagyon, PCn az erõfölénybõl adódó dolgokon kívül nem nyújt többet. Amit mutogattak tavaly, ahhoz ennek semi köze sincs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rune Classic
X-Blades
Hoard Complete Pack
Ion Assault
Knights & Merchants
Planets Under Attack
egyébként meg max 2006os színvonalú ez a látvány, ez tényleg durva így 2014 ben 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
még ez is bõven elmarad az e3as, meg más bemutatóktól
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Dark Souls 2 a PCn
Durván néz ki. Lowon veri a konzol verziót.
Persze, ha kicsi felbontásban akarunk játszani, akkor hozhat 40-50 FPS-t átlagban, de én már hozzászoktam a FHD nyújtotta élményhez.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
The Shivah
Savant - Ascent
Syder Arcade
Utóbbi kettõt nem ismerem, a Shivah viszont a Blackwell sorozat készítõinek játéka, érdemes lehet egy próbára.
Ultimate grafikai beállításhoz már kevés a 7870 is (R9 270X is).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)