Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
5 db Ridge Race berendelve! Már nem írjon akinek esetleg kellett volna!

Next PC upgrade: 2022

Maak
Délig van ido.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hát persze... biztos nagyon sok munka volt a RE4 HD-ben.

grebber
Rengeteg munka van vele!És minden pénzt megér 1-1 gyöngyszem!
Persze ilyenkor mindig abból nem fog készülni soha szebb grafikás felújított verzió amit az ember saját maga személy szerint vár (az én esetemben ez a Gothic 1-2)

Sokszor eljátszom a Stranglehold Unreal Engine 4-es újrakiadásának gondolatával is apám mekkorát ütne!

Na Ride Racer nem kell itt senkinek? Mert akkor megrendelem 3-an már vagyunk!

Botond
A mi generációnknak. De akik most lépnek a piacra (tinik mondjuk), azoktól miért tagadjuk meg az élményt, hogy aoe2t toljanak pl?

Grebber, szerintem gothic1-2 grafikájával nincs semmi gond, az még mai szemmel is játszható. Nem azt mondom, hogy nem lehetne hûdelátványosra megcsinálni, de szerintem teljesen oké, nem annyira gáz (nem 640*480 a max meg ilyenek), hogy ne lehessen ma is tolni. Sztori meg bestof.
Fpocok
Speciel nekem nincs gondom azzal, amikor egy játékot újra kiadnak más grafikával, pl resident evil... viszont a HDsítástól kimegy a hajam. Pénzlehúzás 0 munkával.

grebber
Mert a régi nagy király game-ek sosem merülnek feledésbe és látják bennük a rációt hogy ha újra kiadják akkor is kelendõ lesz!
Gothic 1-2 full remake-ért mai grafikai színvonalon ölnék!

CRYENGINE Free SDK Showcase Trailer - GDC 2014 O Jézus. Na egy ilyen grafikával a Gothic <#wow1><#wow1>

Scooter
Mostanában mánia ez a HD-sítés. Fantasztikus játék volt. Pár éve vittem végig, mert valahogy kimaradt. Hiába volt meg egy újság teljes játékaként. Mindig halasztottam, de ez a csillagkapus dolog mindig vonzott (a Kurt Russell-es). Nagyon jól néz ki, de valahogy félek tõle, hogy elcseszik. A zenék remélem nem változnak. Azok adták az egész játék hangulatát. A rizsföldes pálya zenéje valami döbbenetesen nagyszerû volt. Az elõzetes videóban 1 hasonló zenét se hallottam. Reménykedek benne, hogy a régi verziót ültetik át és nem változtatnak a történeten, zenén kívül semmit, csak a grafikát turbózzák fel.
grebber
Hm közben szépen robog az Outcast HD kampánya már 117k felett

grebber
Az a driftes okádmánya ami ingyenes!

Ez amirõl szó van 10 euro ott!

Fpocok
Az nem ingyenes a steamen? <#fejvakaras>

grebber
Ridge Racer Unbounded érdekel valakit innen?
Engem igen ,szóval én rendelnék magamhoz többet is (pick pack pont összeget osztanák sokfelé) és küldeném a cd kulcsokat!

sz4bolcs
Hali! Rome2-t honnan érdemes beszerezni? Érdemes várni egy újabb steames akcióig?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

wesker24
Na ez nekem is jöhet ide vele azonnal ! 😄
DarkSector
Úristen akarom most! 😄

Csak tudnám hol lehetne megszerezni a teljes kollekciót:......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Fasza. 😄
Ki sem csomagolom õket. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Nem.
DarkSector
Ezek a dobozos Fable és Sega Rally játékok vajon regelhetõk steam-re?

grebber
Ridge Racer Unbounded 490ft

A cdgalaxisban!(steames)

Valaki nem jár arrafelé és venne?

wantonly
Van ami jobban néz ki, van ami nem. A sziklák és a talaj elég csúnya, a víz meg olyan, mint egy olajfolt, de a vége felé a belsõ tér már mutatósabb.

Én sokkal jobban izgulok azon, hogy jól optimalizálták-e.
zorrobomber
Az elsõ rész sem a grafikájától lett híres és valószínûleg ennek sem ez lesz a sorsa. Tõcsd be a Crysis-t ha a shaderek érdekelnek. Megnéztem a hivatalos oldalt, szokásos PR képek, nem haladják meg az ingerküszöbömet. Egyébként igen, valahol a 2006-os Oblivion szintje körül mozog a dolog, de az elõd szerintem annál is rondább volt, ergo a fejlõdés megkérdõjelezhetetlen! 😊 Továbbra is ez a kérdésem, és akkor mi van? Vagy megveszed, vagy nem, más kérdés nincs. Generációváltás, muhaha 😊 Szabad piac van, az hogy a mammut cégek ilyen fejlõdés bullshit-el etetik a népet nem jelenti azt hogy mindenkinek be kell zabálnia, és ez nem csak a játékosokra, hanem a fejlesztõkre is vonatkozik.

Most ami megfordult az agyamban: Vajon lesz olyan szopatós, mint az elsõ rész volt (Ne Tinman és Merlin ne kezdjétek, hogy nem volt az és én vagyok a noob. Ezt mindenki tudja).

Jó legyen. Szóval lesznek-e olyan "nehezítések", érdekes megoldások, mint Blighttown, Sen's Fortress, O&s és Capratgab nehézségû ellenfelek, illetve Tomb of Giants szerû kihívások. Ez nagyon érdekelne (már csak azért is, mert a lenti videó nagydarab böszme ellenfele elég hülyének tûnik és könnyen kicselezhetõnek, mondjuk biztos kezdõzóna.... upsz Tin úgyse nézi meg spoilerveszély miatt XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Lehet poénkodni, de tényleg úgy néz ki, mint egy korai prevgen játék, pedig már lassan fél éve generációváltás volt.
Emellett a játék hivatalos oldalán a mai napig a kamu képek szerepelnek.
Vártam a váltást low-ról high-ra, hogy na most majd és erre gyakorlatilag ugyanaz a látvány fogad. Érdekes. Mielõtt valaki belekötne az én vén szemem nem látja a különbséget (na és ha vak vagyok akkor mi van..:-D)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Június vagy júliusig még él a GFWL. Le kéne tölteni és megnézni, hogy kivették-e belõle.

Megkoptak az emlékek ezek szerint.

Totti5
Dúrván??? mi a dúrva benne és hol? én csak szar bevilágítást és staikusságot látok, nem túl acélos textúrákat, silány környezeti objecteket, fényárnyék hatások nyomát sem. A víz amitõl majd bepissantanak az sehonnan néze sem szép. Nézzenek meg egy GTA5öt hogy milyen egy víz, meg egy látvány úgy capp pakk.

Szó se róla, el lett baszva, konzolon nagyon, PCn az erõfölénybõl adódó dolgokon kívül nem nyújt többet. Amit mutogattak tavaly, ahhoz ennek semi köze sincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Bundle Stars Reboot Bundle 3.0 - 1.79 euro
Rune Classic
X-Blades
Hoard Complete Pack
Ion Assault
Knights & Merchants
Planets Under Attack

zorrobomber
"2006os színvonalú ez a látvány"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát ha te ilyen könnyen hagyod magad átbaszni 😄

egyébként meg max 2006os színvonalú ez a látvány, ez tényleg durva így 2014 ben 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Valóban elmarad attól a látványtól, de én már elfogadtam, hogy azok mind kamuk.

arty
lehet úgy értette, hogy ocsmánydurva 😊)

Forza.

zorrobomber
a konzolos verziót lehet veri de hogy durván nézne ki?
még ez is bõven elmarad az e3as, meg más bemutatóktól

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Ide linkelem, mert nem merek bemenni a topikjába.
Dark Souls 2 a PCn
Durván néz ki. Lowon veri a konzol verziót.

zorrobomber
Nagyon jó kikapcsolódás egy fárasztó nap után!

arty
én is berántottam 😊 kösz az ajánlót.

Forza.

TBTPumpa
Milyen felbontásban? Mert a tesztek alapján kemény 30FPS-t produkál átlagban az R9 270X (ami egy módosított, átnevezett 7870).
Persze, ha kicsi felbontásban akarunk játszani, akkor hozhat 40-50 FPS-t átlagban, de én már hozzászoktam a FHD nyújtotta élményhez.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Multizni akarsz vele? Csak mert a single tudtommal menni fog GFWL után is.

Rapid81
Akinek megvan, az regélhetne róla. Ha nem, akkor sajna nincs értelme megvenni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egyáltalán nem kevés hozzá, mivel azon toltam...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Akkor ultimate. Tök mindegy. Én a maximumra gondoltam, ami a játékban beállítható...

zorrobomber
Humble PC Android 9-hez hozzáadtak 3 játékot:
The Shivah
Savant - Ascent
Syder Arcade

Utóbbi kettõt nem ismerem, a Shivah viszont a Blackwell sorozat készítõinek játéka, érdemes lehet egy próbára.

TBTPumpa
Nah. Nem Ultra, Ultimate. Ultrán a jelenlegi is viszi 60FPS-sel, igaz 80 fokon és 300-400W fogyasztással.
Ultimate grafikai beállításhoz már kevés a 7870 is (R9 270X is).

Rapid81
Az én 7870-es OC-m röccenésmentesen viszi a TR-t ultrán FHD-ban és közel semkerült 100k-ba... Honnan vetted ezt a butaságot?

zorrobomber
Ne már, ez komoly, hogy 90-100k-s kártya kell Tomb Raider ultra-hoz? Életemben soha nem költöttem többet 30-40ezernél egy kártyára.

TBTPumpa
Én sem játszok nagyon Ultra grafikán. Csak egy kivétel van. A Tomb Raider, azzal jó lenne Ultra grafikán játszani fullHD-ben, de ahhoz már kevés a VGA-m. Olyasmi kéne, ami reccenésmentesen viszi azt, de azok a VGA-k 90-100 000 Ft-os értékhatárt képviselnek, annyit pedig sajnálok költeni egy VGA-ra már. Ez is 95k volt anno, most pedig örülök neki, ha 30k-ért el tudom adni. Bár annyira "rossz" nem lehet, mert nálam is a játékok többsége maximális grafikai szint mellett akar menni, holott a kártya nem is bírja. StarCraft 2-t sem tudom maximális grafikán játszani, mert az új fizikai modellezéstõl megfekszik a kártya. Diablo 3-nál szintén. Örültem, mert az alapjáték reccenésmentesen futott, aztán jött a Reaper of Souls, új fizikai motorral és ettõl kifekszik a VGA. Eszméletlen FPS dropokat produkál a játék, ami zavaró egy nagyobb harcban. Ideje lenne cserélnem a VGA-t, de sajnos nem találtam megfelelõ jelöltet. Ilyen átnevezett VGA-kra pedig fõleg sajnálom a pénzt, hisz anno már megjártam egy ilyennel (Nvidia vonalon). Meg kéne várnom már az új VGA-k érkezését. Nvidia jövevényeinek lassan itt lenne az ideje (május-júniusban szoktak érkezni). Remélem már tényleg lesz valami elõrelépés és nem a 2012-es VGA-kat nevezgetik át megint. <#idiota>

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Nem számít semmi, hörcsögök vagyunk. 😄 Ugyse inditanm el soha. 😄