Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bezony-bizony.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Hát az elõzõ táp nekem egy Enermax Liberty 400 Watt-os táp volt, jó kis táp volt csak már túl kevés volt a géphez, ezért vettem hozzá anno régen egy Enermax 550 Wattos tápot (modulárisat)nem volt kedvem bajlódni a kábelekkel 😄 azóta is egész jól megy a gép.
MerlinW
Ha fele annyira jó lesz, mint a Driver SF, akkor engem azért érdekelne😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Porderlendsz mindig jöhet. Kitalálnak ezek úgyis valamit, amitõl bexarsz!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
INGYEN Hitman Absolution Xbox-ra! Nem kell Gold!

IMYke2.0.0.0
Engem például ez nem érdekel: The Crew
A Borderlands-világ viszont maximálisan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Namost én anno a jó drága chieftec-eket vettem, de azok még élettartam garisok voltak (volt amelyiket 7 év után is azonnal cseréltek pl., pedig még ki sem purcant, csak gyanús volt). Manapság sajnos õk is gyártanak szart is, de nem azt kell venni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Ez esetben úgy értettem, hogy ha nem is chieftec, akkor még jó hogy szar. -.-
MerlinW
Én is tegnap vettem egy újat, miután a régi megdöglött egy hét áramtalanítás után (amíg elutaztam) 😄 Ez kell az embernek, elutazik, elkölt egy valag pénzt, hazajön és mehet venni tápot 30k-ért. Szuper😊

[merlinw.org]

genndy
Szerettem az 1+2-t, de nem vagyok ráizgulva egyáltalán.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
fsp-t vettem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Ha még az évezredben végigérek az elsõn és bele tudok kezdeni a másodikba, akkor már fogom tudni a választ a kérdésedre. 😄
Botond
Szar chieftec az volt a baja, nema kábel! -.-
Rapid81
0 újdonság, tök ugyanaz a kinézet és játékmenet. Mitõl is új rész ez és nem egy újabb 1000 + 1. DLC?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Csak engem nem izgat az új Borderlands játék? Úgy értem... a második rész és az elsõ jó volt... de valahogy nem tudnám elviselni mégegyszer ugyanazt a játékot.

Fpocok
OFF

Na megjött a táp, beszereltem és második indításra el is találtam a jó kábel kombinációt 😄

Rapid81
Nekem az Infinity van meg és nekem is megvan a 85% kedvezmény.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Röviden: ebbõl is GOTY-t érdemes majd venni - 2016 tavaszán.

IMYke2.0.0.0
A Te oldaladon állok.
99%-ban nõi karakterrel nyomulok, ha lehet választani. Indokokat az elmúlt 4 évben ha nem írtam le egy tucatszor, akkor egyszer se 😊

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Nekem is megvan már a 6000 pontom a Raptr-ban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Watch Dogs Season Pass

"Már azt is tudjuk, hogy egy új egyjátékos kampánnyal is felvértezik a produktumot, kapunk egy rakás új küldetést és fegyvert, valamint egy vadiúj játszható karaktert is DLC-k formájában."

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Grafban nem túl acélos, talán a peccs óta vállalhatóbb, de AAA címtól nem ezt várjuk. Bugos, AI rettentõszar, emberek ellen sokat kell harcolni. Fõ gond hogy b kategória, nem lett rendesen megcsinálva, összecsapott munka.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Nettó faxság, egy nõ éppúgy el tudná ezt a sunnyogó hekker alakot játszani. Mindjárt ott van Summer Glau. Csak akkor kell két voice acting színész egy helyett, soroljam.

IMYke2.0.0.0
Én kétszer játszottam végig. Valamikor meglesznek a DLC-k, akkor újra.
Szerintem is vállalható a játék. Én jól éreztem magam a vele töltött idõ alatt.

w77d
Nem tudom miért volt úgy lehordva ez az Alien: Colonial Marines, de 3 óra játék után azt kell mondanom, hogy nem rossz ez.

IMYke2.0.0.0
Én is szívesebben játszom olyan játékkal, amiben lehet válogatni a karakterek között.
A Watch_Dogs (Max Payne, No One Lives Forever, és ezernyi más] játékban a sztori miatt nincs választási lehetõség.

Tinman
Ja-ja facial az jóak <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Kösszdekössznem. Full female voice acting, storyline, facial mocap és breast physics kell!

majd jön hozzá vmi patch és indíthatsz egy elfuserált átoperált férfit <#bohoc>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Xbox One-ra pénteken jön, veszem, érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Az a bajom a wecsdegszszel, hogy pl. nem egy Saintsrow, nem lehet benne tetszõleges karim.

IMYke2.0.0.0
Bizony így van.
S ami talán meglepõbb - lassan már az akcióik sem olyan olcsóak... 😞

IMYke2.0.0.0
Képet, vagy nem-is-igaz-e... 😊

grebber
Steam a létezõ legrdágább:

Konzolokszervize: 9400+ 500ft
Uberkonzol: 9900+990
576: 10999Ft
Galaxis: 10790 Ft+ 590ft

wantonly
Berántva! <#bohoc>
wantonly
Köszi, de dobozost szeretnék, kulcsért nem adok ennyi pénzt. Akkor már kiteszem a polcra.
IMYke2.0.0.0
Vedd meg 17%-al olcsóbban, mert na - "Watch_Dogs" - 49,99 euro...

Kulcsos oldalakon van 7e körül.

wantonly
Hol érdemes Dark Souls II-t elõrendelni?

Körbenéztem cdgalaxis, konzolokszervize, 576 oldalkon, mindenhol 10-11k körül van. Ennél olcsóbban felejtõs?
grebber
nem vagyok nagy hdsítés párti nade ez pont az a játék aminek kijár már

és melyik laptom nem az? szvsz már a dellektõl kezdve a thinkpadek sem érnek egy kalap szart se, rengeteg gond van mind1ikel

Dzsini
Amíg valaki nem szól miatta, hogy off... 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Jaj, ne kötözködj vele, akkor ma is egész nap ez fog menni <#szomoru1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
Részemrõl jöhet, bár a HD képektõl nem vagyok elájulva eddig...

Egyébként én egy Unreal 1-nek is örülnék felturbózva annak még sztorija is volt nem úgy mint a 3-nak.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Imho a Toshiba laptopok dicsõsége már csak kósza emlék... ráadásul olyan ocsmány lett mind, hogy szörnyû. Laptopoknál egyébként is olyan van csak, hogy drága és talán jó is, minden más hazugság. 😄

Chieftec-rõl meg annyi nekem elég volt, hogy a régi cégemnél egyszerre - percre pontosan - döglött ki az összes chieftec táp, nem véletlen hogy nem nyerték meg a második beruházást 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Strike Suit Zero Director's Cut.

Akinek megvan az eredeti SSZ, annak 85%-os engedmény (2,7 euró lesz). A DC tartalmazza a 2 DLC-t, meg elvileg grafika, hangok updatelve.

Kár, h. az OST nincs benne.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Minden nap akad egy hozzád hasonló ügyfél, akinek a tapasztalata az adott területen kimerül a legjobb esetben 5 gépbe, de ebbõl olyan mély bölcsességeket von le, hogy beszarsz.

De nem ez a baj. Hanem az, amikor tanácsot kér, mert elmondása szerint nem tudja, majd elkezdi vitatni a tanácsot, hogy a bátya szobatársának lányának a gépébe állítólag egyszer ez és ez volt és neki azt mondták xyz helyen, hogy az különben is jó/nem jó.

Régen voltam olyan balga, hogy még garos dossziékat is mutogattam az ilyeneknek, ma már egyszerûen csak elzavarom a picsába.

Nyilván lehet Mercedes-bõl is hibás, elvégre jártam a merci szalonba ájtískedni, Mercedes oszt' mégis állandóan volt munkájuk. Szar a merci. Lófaxt. Szar a Chieftec? Lófaxt. Ilyen egyszerû.

A PH-sokról annyit, hogy az a réteg mely a tápos kérdéskörben benne van azok nem ma kezdték a szaGmát. Van köztük olyan, aki 30 éve napi szinten javítgat is tápegység áramköröket. Az ilyen emberek szava és tapasztalata szentírás. Lehet vitatkozni vele, de teljesen felesleges, mert a nagy számok mellette állnak.

Ilyen a Toshiba laptop is. Van aki élbõl elutasítja. Veszi a Dell-t, majd még gar idõn belül itt tobzódik nekem kínlódva. Egyszerûen sokkoló, hogy mennyire nem mennek vissza garba Toshiba notik. Mennek amíg szét nem törik õket. De pl. a vinyóikról ez már nem mondható el... azok erõsen felejtõsek.

grebber
Hátha valaki bétázik még manapság:

EverQuest Landmak beta:

Your unique activation code: 4J7D-MAA3-M9AA-T662-GPMA

How to Redeem Your Beta Key:

Visit www.landmarkthegame.com
Enter code in the box on upper right hand corner and click the 'Redeem a code'.