Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Borderlands-világ viszont maximálisan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Na megjött a táp, beszereltem és második indításra el is találtam a jó kábel kombinációt 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
99%-ban nõi karakterrel nyomulok, ha lehet választani. Indokokat az elmúlt 4 évben ha nem írtam le egy tucatszor, akkor egyszer se 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Már azt is tudjuk, hogy egy új egyjátékos kampánnyal is felvértezik a produktumot, kapunk egy rakás új küldetést és fegyvert, valamint egy vadiúj játszható karaktert is DLC-k formájában."
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem is vállalható a játék. Én jól éreztem magam a vele töltött idõ alatt.
A Watch_Dogs (Max Payne, No One Lives Forever, és ezernyi más] játékban a sztori miatt nincs választási lehetõség.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
S ami talán meglepõbb - lassan már az akcióik sem olyan olcsóak... 😞
Konzolokszervize: 9400+ 500ft
Uberkonzol: 9900+990
576: 10999Ft
Galaxis: 10790 Ft+ 590ft
Körbenéztem cdgalaxis, konzolokszervize, 576 oldalkon, mindenhol 10-11k körül van. Ennél olcsóbban felejtõs?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként én egy Unreal 1-nek is örülnék felturbózva annak még sztorija is volt nem úgy mint a 3-nak.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Chieftec-rõl meg annyi nekem elég volt, hogy a régi cégemnél egyszerre - percre pontosan - döglött ki az összes chieftec táp, nem véletlen hogy nem nyerték meg a második beruházást 😉
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Akinek megvan az eredeti SSZ, annak 85%-os engedmény (2,7 euró lesz). A DC tartalmazza a 2 DLC-t, meg elvileg grafika, hangok updatelve.
Kár, h. az OST nincs benne.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
De nem ez a baj. Hanem az, amikor tanácsot kér, mert elmondása szerint nem tudja, majd elkezdi vitatni a tanácsot, hogy a bátya szobatársának lányának a gépébe állítólag egyszer ez és ez volt és neki azt mondták xyz helyen, hogy az különben is jó/nem jó.
Régen voltam olyan balga, hogy még garos dossziékat is mutogattam az ilyeneknek, ma már egyszerûen csak elzavarom a picsába.
Nyilván lehet Mercedes-bõl is hibás, elvégre jártam a merci szalonba ájtískedni, Mercedes oszt' mégis állandóan volt munkájuk. Szar a merci. Lófaxt. Szar a Chieftec? Lófaxt. Ilyen egyszerû.
A PH-sokról annyit, hogy az a réteg mely a tápos kérdéskörben benne van azok nem ma kezdték a szaGmát. Van köztük olyan, aki 30 éve napi szinten javítgat is tápegység áramköröket. Az ilyen emberek szava és tapasztalata szentírás. Lehet vitatkozni vele, de teljesen felesleges, mert a nagy számok mellette állnak.
Ilyen a Toshiba laptop is. Van aki élbõl elutasítja. Veszi a Dell-t, majd még gar idõn belül itt tobzódik nekem kínlódva. Egyszerûen sokkoló, hogy mennyire nem mennek vissza garba Toshiba notik. Mennek amíg szét nem törik õket. De pl. a vinyóikról ez már nem mondható el... azok erõsen felejtõsek.