Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
csá F1 2013-ban hol tudok hangot állítani?
5.1-re vagy 7.1-re?
és hogy lehet a grafikát állítani pc-n? 😄

Nem találom a menüben4 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Csak iOSre is jöjjön!
Scooter
Javítva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Civilization Beyond Earth! Civilization: Beyond Earth
IMYke2.0.0.0
OFF:

Mi történt volna, ha MC Hammer és PSY egy idõben <1990> tevékenykednek, és úgy döntenek, hogy Rick James zeneszámát (Super Freak) EGYÜTT dolgozzák fel?
Hallgasd meg a remixemet (klikk a linkre): PSY vs. MC Hammer...U Can't Touch This Style (i2k'014's Mashed Up DEMO) - 03:52

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Ez fincsi lehet!

https://www.youtube.com/watch?v=v2grKk4Fv0k
arty
+1

és szvsz a helik irányítása is jópoga, nem olyan primkó, mint sok játékban

Forza.

zorrobomber
Pedig az autók irányítása rendben van. Na nem a valóság, hanem szórakoztatóság szempontjából - ellentétben a GTA5-ben útra ragasztott szuperatókkal.

zorrobomber
<#wave>

wesker24
Jah kb nálam is a helikoptereznél kapott egy uninstallt addig jó volt de a helikopteres irányítás kritikán aluli volt igy tõlem is megkapta az uninstallt !
tomsolo
a KAMI-ért megéri grebbert ütni 😊 a többirõl nincs véleményem... 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Ez a GTA4 helikopterezés egy vicc. Irányíthatatlan. Már az autók taknyon csúszkálása is közröhely, de ez a helikopterezés meg egyenesen idiótaság. Asszem nyomok rá egy uninstallt aztán béke poraira.
Tinman
<#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egy egyszerû cseresznyefa sor is milyen szép tud lenni, ha szépen van elhelyezve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valamelyik bundleba most van/volt a Lyne (nem keresem ki melyikbe de gondolom az andoidosba) olcsóért!

Az amazon erre kontráz most és ingyen letölthetõ náluk! (Be is zsebeltem)

TBTPumpa
Zenei Off:
4 év után megjelent a Kowalsky meg a Vega új albuma. Mol kutakon kapható 990 Ft-ért. Jók a dalok, jó a hangzás és maga az album külcsín is, dalszöveges könyvecske is van hozzá, szóval nagyon korrekt kiadás ez 990 Ft-ért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty

Sajnálom, de lesújtó a véleményem a magyar hangsávok minõségérõl 😊 A dvd korszakban is brutális volt a különbség, azóta pedig csak még kevesebb pénz jut rá...

aki teheti, az a nézze meg az Underworld 1 dvd (vagy a dvd hangját használó blurayrip) metrós-lövöldözõs jelenetét angol hangsávval és a magyar szinkronnal is, egymás után. extrém példának ez a kedvencem. aki ezután marad a szinkronoknál, el tudja fogadni a hallottakat, annak TÉNYLEG nem kell a minõséggel foglalkoznia 😊

bluray remux -> 1:1 bluray kép és 1:1 bluray hang, sallangoktól megtisztítva (pl szlovák hangsáv, héber felirat). a flac az veszteségmentes tömörítés, tehát mindegy h truehd/dtshd a sáv vagy flac - viszont utóbbi méretben kisebb, a pécés lejátszók által dekódolható, s így a régebbi erõsítõk is megeszik

a tömörített képminõség jelzõd nem értem a szövegben... valami vagy remux vagy tömöritett rip, a kettõ együtt értelmezhetetlen
ha egy remuxnál azt látod mégis, hogy a video bitráta alacsonyabb, mint egy BD50-es ISO esetén, akkor az egy másik régiós BD 1:1 videosávját kapta

Forza.

Totti5
Jólvan kimaradt a 'meg a monszták'

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Most ha beléd akarnék kötni azt mondanám, hogy nem is robotok püfölik egymást. <#nevetes1> Ellenben értem mit akarsz mondani. Kicsit Power Rangers feeling volt a film kapcsán.

Sajnos belõlem nem váltotta ki azt, amire számítottam (azt hittem nagyon jól fogok szórakozni, ellenben csak egynek elment lett a végére).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Igen nagyon komoly minõségi követelményeknek kell megfelelnie annak a hangrendszernek ami képes is megszólaltatni a különbséget a két hangsáv között. Az, hogy jelzi a hangsávot és elvileg azt játssza le az még nem jelent semmit. Ez csupán a marketing része sok hangrendszer esetében. Az én hangrendszerem is az igazi házimozi belépõ kategóriája csak, de már képes rá, hogy valamilyen szinten hallható és megnyugtató különbséget mutasson a két hangsáv között.
Viszont nagyon sok a rossz minõségû keverés és ez vonatkozik a szinkronok 90%-ra, sajnos rettenetes minõségben keverik újra a hangsávokat és ez nagyon nagyon kihat a végeredményre hiába a DTS vagy véletlenül DTSHD-Master audio hangsáv, ha szinkron az többnyire szar is 😞

Viszont az eredeti hangsáv az többnyire csudajó 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Ejnye.

Viszont találtam filmet FLAC hangsávval:

The.Secret.Life.of.Walter.Mitty.2013.REMUX.1080p.BluRay.AVC.FLAC7.1.HuN-OCB

Amúgy a kettõ között nagy különbség lehet a képtömörítés miatt?
X264 (20526 kbps) (tömörített képminõség - BD Remux) vagy AVC (26934 kbps) (gyári, érintetlen képminõség)

Totti5
Volt bizony. Ha a hülyeségeket mellõzöm ( emberes részek ) akkor újra gyerek voltam a film alatt és fülig ért a szám. Nagy robotok mindenhol püffölik egymást valami döbbenetesen jó rendezéssel és CGIvel. Zene is király volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
* Digital Theater Systems

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért is bátorkodtam leírni, hogy valódi Digital Theatre Soundra hajtani ripek esetében luxus.

arty
jahogy szinkronhangsáv.... aki magyar hangal nézi a filmeket, annak nem tökmindegy a kódolás? a szar magasabb bitrátán is szar marad

Forza.

IMYke2.0.0.0
Igen - 2014.01.03-a óta ez van 😊

arty
Az átlag fülét/hangrendszerét tekintve kevesek lehetnek rászolrulva a raw (dtshdma/truehd/flac) hangsávokra... (értsd: _VALÓBAN_ hallaná os a különbséget a jobb hangsávval)

Ami biztosan jobban és feltehetõen sokkal jobban szól egy tökátlagos rendszert tekintve: jobb erõsítõ/hangfal páros.
Bár az ugye nincs ingyen, ellentétben egy flacos mkv az ac3assal szemben 😊)

Forza.

TBTPumpa
Törölt torrent, de még megtaláltam gépen a rölízt: "Magyar DTS hangsáv, rontva 448-as AC3-ra."

Fpocok
Bazz, most nézem, hogy neked mozog a logód.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
HappyHunter: Boldog születésnapot! 😊

IMYke2.0.0.0
Rögzítsük: valódi DTS-re hiába hajtasz ripek esetében. A valóban "minõségi" anyagok a RAW-k ilyenkor. Azok meg ugye 20+ GB-osak...

arty
konkrétan melyik film nfo-ját nézzem? 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hú, de beszálltam én is az OFF-ba 😞(((

A Demi Lovatós "Let It Go" verzió egy szégyen.

TBTPumpa
Hát pedig szokás DTS-t lekonvertálni. A múltkori 2 filmnél is ez volt az NFO fájlban, pedig mindkét cucc egy ismert csapat "munkája" volt:
MWT

Bár tényleg nem népszerû dolog ez, de akkor is.

IMYke2.0.0.0
Filmek esetében nem is fogsz - a releaserek nem fáradoznak ezzel.
Ellenben, a minõségi anime-release csapatok a FLAC-re esküsznek <és nem tévednek>.

TBTPumpa
FLAC-es filmekkel még nem is találkoztam. Az is jó lenne, mert közel ugyanaz, mint a DTS-HD, hisz nincs hangtömörítés. Csak magát a formátumot egy asztali lejátszó sem viszi. Hiába visz MKV-t, ha FLAC-et nem ismeri (szerintem).

Amúgy meg Disney hétvége van Xpress-en.
Mindegyik film kapott kemény 20% kedvezményt. Még a Frozen is, bár ott vigyázni kell. A magyar hangsávnál a stáblista alatt a Let It Go címû dal lengyel változata szól. Nemsemmi. Ha már nem a magyart tették alá, mehetett volna az angol is, de nem. <#idiota>

arty
Ez azért masszív általánosítás, az x264 mára a kevésbé avatatlan kezekben is tûrhetõ eredményt produkál 😊
DTS-t pedig kb soha nem konvertál le senki AC3-ba. 10 random ac3as torrentbõl kb 0 lenne ilyen, ha most a két hazai legnagyobbról szednék mintákat. (BD a legtöbb esetben felesleges (=nemlátod-nemhallod a difit), csak ügyes kinti és/vagy azok munkáit használo hazai csapatoktól kell cuccot szerezni, akik értik a módját, h közel 1:1 az eredeti képét kapd.)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Animéknél a történet nagyon egyszerû - FLAC-es release-eket szerzel be, és kész.
Minden más esetben a minõségre törekvés egyenesen arányban nagyobb tárhelyet, több idõt követel meg.
S valljuk meg: vannak olyan filmek <10-bõl 9>, ahol az audió minõségére hajtás felesleges helypocsékolás. AC3-ban is jó az 5.1 / 7.1.
Aki annyira minõségre hajt, az úgy is megveszi az eredeti kiadványokat 7.1-es DTS-el.

arty
Nekem se jött be. Ennyire drága filmek után legalább azt szoktam érezni, hogy a "grafika" miatt egynek elment.

Itt még azt se.

Forza.

TBTPumpa
Jó az. MKV-t töltenék én is, ha lennének normális rilízek, de csak ilyen össze-vissza tömörített vackok vannak (némelyiken még az Angol DTS-t is lekonvertálják AC3-ra). Siralmas. Ezért kéne BD, de azt meg nem HDD-kre tervezték.

IMYke2.0.0.0
99%-ban mindent - animét, egész estést, sorozatot.
Most a japán "1 Litre no Namida" (1 Litre of Tears) - dráma, megtörtént események alapján, létezõ személyekrõl mintázva - élõszereplõs sorozatot kivételesen "csak" 720-ban (tehát downsampling), de még így is olyan a minõsége, hogy pelenkát kellett cserélnem, mikor megláttam - Japánban ugye ezer éve FullHD adás van.

TBTPumpa
Mindent HD-ban nézel? <#idiota>

Amúgy megelõlegezem, hogy a Trafó 4 is ilyen "szar" lesz (tele logikai bukfencekkel és idétlen dialógusokkal). Csak csöcsökkel és amerikai zászlóval. Aki a robotok miatt nézné, az ne tegye. 3 rész alatt alig szerepeltek a robotok a filmben. Inkább a srácot, annak barátnõjét (és melleit), idétlen szüleit, katonákat és az amerikai zászlót mutogatták, robotokat csak nyomokban tartalmazott. A végén meg úgy is Happy End lesz, mint mindig.
Na látjátok, meg is spóroltam 1500 Ft mozijegyet/sávszélt a letöltésre. <#idiota>

Azt kell mondjam dobozosban ez egész jól néz ki.

IMYke2.0.0.0
Én azért nem szóltam, mert PayPalon nincs egy fillérem sem.
A játék amúgy egy ideje a kívánságlistámon van.

Nagyjából egyetértek. Nekem felejthetõbb produktum lett így csak 5 pont.

Na de tényleg nem offolok tovább.

Mondjuk ha azt nézzük úgy fogtam neki 10 órakkor, hogy olyan 11 felé legkésõbb kikapcsolom aztán majd ma folytatom. Ennek ellenére egy ültõ helyemben végignéztem.

De túl sok volt a lelkizés, meg a duma (basszus grebberesedem....<#nevetes1>). A harcok jók voltak, de az meg nálam nem vitte el a hátán a dolgot (igazából a fõszereplõ se volt szimpatikus). Valahogy a történet eléggé kiforratlan volt és csak a látványt hivatott igazolni, így kevéskéne éreztem. Na mindegy, filmes off vége. Köszönöm a türelmet.

IMYke2.0.0.0

grebber
Éltem a saját és mások "hörcsög" mivoltával így feltettem a kérdést kinek kell!

Velem együtt 5-en lettünk így megrendeltem!
Senkinek nem kellett sehova futkározni érte és a kiszállítási összeg is 5 felé oszlott. Így a lehetõ legolcsóbban mozzanás nélkül megkapták a játékukat (steam cd key) A mai világban a doboz kb senkinek nem kell úgyse!

Cd galaxist se értem hogy az ilyen olcsó cuccokat miért nem rakja be a digitális részlgbe kibontják és odaadják a kódot. Mert nem hiszem hogy a futáros szállítással tartják fent magukat<#eplus2>

TBTPumpa
Látvány, hangzás és az ázsiai csaj szuper volt.
Minden más kuka. Tipikusan olyan film, ami hamarosan a retekklub vagy a Film+ repertoárjában szerepelni fog. Bár én sok új filmmel így vagyok. <#idiota>