Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ojrópából van 25 cent adó. Érdemes Hola-t mondani neki. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ingyenes a Lyne az Amazon Appstoreban. Beteg egy játék, de nagyon jó!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zorrobomber
Akciós volt, 90 dollár <#nezze>
Ha nem is 75% kedvezmény, de nem indifos szóval belefér 😄

genndy
Ha nem volt minimum -75%-os akcióban akkor nem számít hörcsögölésnek. Akkor csak vettél valamit teljes áron. Kitagadunk.
<#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
zorrobomber
Kódnév Hörcsög
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak Tinman kedvéért - hogy nehogy megint elsüsse a vettél egy képet poént - bizonyítékként még a cipõm is belelógattam a képbe 😊

DarkSector
Énis keresztfiamnak venném.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Július, és remélem a hónap elején, mert fiamnak beígértem a szülinapjára. 😊
DarkSector
Basszameg.
Azért thx az infót.
Keresztfiamnak kellett volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Június/július környékén.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
/off

Srácok.

Lego Kaland, DVD vagy Bluray mikor jelenik meg kb magyarországon? Lehet tudni?

davidka003
Ugye, hogy ugye? 😄
Egy percig se untam. Szuper volt. Jó színészek, érdekes sztori.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
12 years a slave-et nézzétek inkább...majdnem elhalogattam mint sok más oscar killert, de szerencsére tegnap megnéztem, mestermû

grebber
Én most pusztítom napról napra a 3D-s cuccokat mert verdeste már az 1Tb-ot.Hamarosan sorra kerül a Frozen is.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Imi!

Frozen-t megnéztük párommal.

Párom: "Aranyos volt, meg a története is, csak ne énekeltek volna benne ennyit."

Én:

+ 1080p-be szépek voltak a színek, lemászott az egész a képernyõrõl, ellenben számos jelenetnél csúnya spórolást véltem felfedezni a háttérben
+ 3D-be biztos jó lehetett, de én én le nem kapom még abba is
+ Walt Disney csavart mert tenni egy meséjébe. WTF? Call nájnvánván!!!!^^
+ Ez a hóember, így mellékszereplõnek nem is volt vészes...

- éneklés, táncikálás lehet jó, lásd Nightmare Before Christmas vagy Moulin Rouge, de itt erõs jó indulattal 2 dal híján kivágtam volna az összeset a 'csába
- harmatgyenge történet
- majdnem 1 óra 45 perces, rémesen elnyújtott... az éneklõsdi simán nettó
20 perc
- Wald Disney még mindig olyan mocskosul, undorítóan messze van egy Nauszika, Chihiro szinttõl, hogy az valami rettentõ kínos. Ez a mese komplett agyhalál ezekhez képest, sõt ezekhez képest értékelhetetlen.
- HONNAN. A. B. CSÁBÓL. VOLT. A KISCSAJNAK. MEG. AZ. A KÉPESSÉGE??? Mé'? Hogyan? HONNAN?

Párom: 6/10
Én: 4/10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
<#nevetes2><#taps>

Tinman
:-DDDD

Ezt elég frankón összeraktad <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
<#eljen>

off psy mashup témában

genndy
<#eljen>

Tinman

Ez valami hatalmas. <#worship>
zorrobomber
Nem igazán. Olvasd el a cikket.

Botond
60%on van a civ4col letöltés. Civ5 vagy col, ez a dilemma. Nem könnyû az élet! Bár a hátsó gondolataim között ott mozog, hogy a maradék 150 zombi agyat is kilõhetnél bl1 zombi dlcben. ^^
Botond
Amerikába jöttem film megvan? A mcdonalds jele az aranyív, a mcdowellsé az aranyboltív. Tudsz követni? 😊
zorrobomber
Ha elolvasod a cikket, abban írják hogy nem AC 2 lesz, még ha merítenek is ihletet belõle. Nyilván ennek jogi oka is van(az AC jogai az EA-nél vannak 😞 ), de azért látszik hogy van új ötlet is bõven. Nemrég amúgy nyomtam egy kört az Alpha Centauri-n és elképesztõ volt mennyire különbözik a Civ 5 ritmusától 😊

Botond
Igen, csak ez alpha centauri remake lesz civ5 motorral. Jóság! Valszeg szokásos 10/10, kivéve ha jön iOSre is, mert akkor 12/10. 😄
kigyi
lol és még csak nem is teljes a lista, de 6200-nál járok a hivatalos szerint 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Fuh, nagyon bízom benne lesz igazad, az nekem nagyon nem jött be. Nagyon finoman fogalmazva 😄

kigyi
Nahát van valahol ilyen statisztika is?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
Le is töltöm, ma este az lesz a program! 😄
Botond
Inkább mint az új colonization a civ4 motorral.
5x meghallgattam egymás után... <#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
viccbõl megnéztem (ügyes munka), erre a kölkök még 2x lejátszatták... kérték volna újra, de nem bírtam idegekkel 😄 poénnak elment, de ezt zeneként hallgatni.... remélem senki nem tesz ilyet 😄

Forza.

zorrobomber
Mert ugyanazzal a motorral csinálják? Tényleg, lópáncél DLC

IMYke2.0.0.0
Hú gyerekek, majdnem 5000 videót néztem meg már a Youtube-on... <4916>. Nem semmi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ingame képek alapján inkább önálló dlc lesz ez.
Jah. Akkor nem szóltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
30 mp... 😊
Az egész egy "demo" - a csatornámon mindig megosztom az éppen készülõ zenéimet is. Ez is egy olyan 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Apró kritika 3:30-tól az az utolsó 30 perc egy nagyon picit furára sikeredett. Mondhatni némileg kilóg az elõtte tapasztalt harmóniából, ahogy összeillesztetted a zenéket.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

Most derült ki számomra - a Youtube ugye jobb oldalon ajánl zenéket az éppen nézetthez -, hogy PSY és MC Hammer a valóságban is lépett fel már nem is egy helyen és alkalommal.
Igaz, a "U Can't Touch This"-t még nem adták elõ így, ahogy én bicajozás közben "megálmodtam" pár hete 😊

Zseniális! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Hú de rohadt drága ez még így is - 75% - 9,24 euro: "Sins of a Solar EmpireŸ: Rebellion"

Kipróbáltam régebben "offline" és tetszett.

zorrobomber
zorrobomber
trailer:

zorrobomber
Azta... ezt nem láttam jönni.
Fél év múlva jön az új Cív!

IMYke2.0.0.0
arty: Köszönöm, hogy szóltál 😊

Micsu: nem 😞

Imi befizetted a jogdíjakat? <#banplz><#eplus2>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
donate linkek nem mennek

Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Forza.