Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha nem is 75% kedvezmény, de nem indifos szóval belefér 😄
<#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak Tinman kedvéért - hogy nehogy megint elsüsse a vettél egy képet poént - bizonyítékként még a cipõm is belelógattam a képbe 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért thx az infót.
Keresztfiamnak kellett volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Srácok.
Lego Kaland, DVD vagy Bluray mikor jelenik meg kb magyarországon? Lehet tudni?
Egy percig se untam. Szuper volt. Jó színészek, érdekes sztori.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Frozen-t megnéztük párommal.
Párom: "Aranyos volt, meg a története is, csak ne énekeltek volna benne ennyit."
Én:
+ 1080p-be szépek voltak a színek, lemászott az egész a képernyõrõl, ellenben számos jelenetnél csúnya spórolást véltem felfedezni a háttérben
+ 3D-be biztos jó lehetett, de én én le nem kapom még abba is
+ Walt Disney csavart mert tenni egy meséjébe. WTF? Call nájnvánván!!!!^^
+ Ez a hóember, így mellékszereplõnek nem is volt vészes...
- éneklés, táncikálás lehet jó, lásd Nightmare Before Christmas vagy Moulin Rouge, de itt erõs jó indulattal 2 dal híján kivágtam volna az összeset a 'csába
- harmatgyenge történet
- majdnem 1 óra 45 perces, rémesen elnyújtott... az éneklõsdi simán nettó
20 perc
- Wald Disney még mindig olyan mocskosul, undorítóan messze van egy Nauszika, Chihiro szinttõl, hogy az valami rettentõ kínos. Ez a mese komplett agyhalál ezekhez képest, sõt ezekhez képest értékelhetetlen.
- HONNAN. A. B. CSÁBÓL. VOLT. A KISCSAJNAK. MEG. AZ. A KÉPESSÉGE??? Mé'? Hogyan? HONNAN?
Párom: 6/10
Én: 4/10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt elég frankón összeraktad <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az egész egy "demo" - a csatornámon mindig megosztom az éppen készülõ zenéimet is. Ez is egy olyan 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most derült ki számomra - a Youtube ugye jobb oldalon ajánl zenéket az éppen nézetthez -, hogy PSY és MC Hammer a valóságban is lépett fel már nem is egy helyen és alkalommal.
Igaz, a "U Can't Touch This"-t még nem adták elõ így, ahogy én bicajozás közben "megálmodtam" pár hete 😊
Kipróbáltam régebben "offline" és tetszett.
Micsu: nem 😞
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Forza.