Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Inkább ilyeneket látnék személy szerint többet a topikban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Next PC upgrade: 2022
(rák, hormon,vér, terheléses ekg, tüdõkapacitás, mindenféle ultrahang, csontritkulás mérés, csontkovács átnéz stb.)
Mivel én rákkeltõ anyaggal is dolgozom nekem ezekre alapból kö9telezõ elmennem 2 évente!
Bár amikor ilyen ultrahang vizsgálaton rákérdeztem az orvosnál, hogy ez tök zsivány hogy mindent szart néznek de ez az ultrhang jó frankó elõrejelez bajokat? És nézett rám bambán majdnem hogy kiröhögött hogy ez csak a már kialakult bajt mutatja. Kösz megnyugodtam<#falbav>#falbav>
amúgy vízálló? Én ha futnék, maradnék pl a suunto vonalon. G shockot hordok mindenhez meló, öltöny, úszás, bringázás stb
Az éjszakát egy MÁV-os álló szerelvényben töltötte, mert még biciklivel is csak picivel több, mint a felére volt képes, pedig rendszeresen sportolt. Oké, nem volt pro bringás, de nem volt gyenge gyerek.
Utána 1 hétig járni is alig bírt. Mindezt biciklivel.
Ezt a távot lefutni csak extrém hosszútávfutók tudják, akik cirka 15+ éve napi szinten csak ezzel foglalkoznak és a maratont azt edzésnek futják HETENTE.
Nagyon, de nagyon ajánlom, hogy végig olvasd.
Másnak is érdekes lehet: Terheléses törésrõl + egy remek sztori.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De hol futsz te annyit, hogy futás közben lemerüljön az akksija?
Múltkor 21km-t lenyomtad 1 óra 44 perc alatt. Ennyi idõ alatt ennek a kütyünek az akksija még a feléig se merül le.
42 km-t elvileg 4 órán belül fogod futni. Elég lesz. Hidd el elég, micoach oldalon is írják, hogy csak azoknak merül le, akik nagyon amatõrök és 5 óra FELETT futják a 42 km-t.
Sõt van olyan opciója, hogy zene off, BT off, és 5 mp-enként rögzít jelet. Ezzel még 50km-es táv is okés és az 5 mp-es rögzítéssel is nagyon pontos eredményt kapsz a teljesítményedrõl.
Edzéshez mindenképpen kiváló... Spartathlonhoz (246km), Balaton körhöz (212 km) persze hulladék, de szerintem mi olyat soha a büdös életben nem fogunk futni, de még sétálni sem.
Drága? Nekem mocskosul az, abs. nem engedhetem meg magamnak, így csak álmodozok róla.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval csak várni kell egy értelmesebbre jó áron és lecsapni rá!
Bár "biztosan" különleges lesz legyõzni, hogy aztán megint elmeneküljön/megszököjn és a következõ részben hatalmas meglepetésként ismét megharcolhassunk vele.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Futáshoz ez való. GPS, pulzusmérés a csuklódról közvetlenül, szokásos, sebesség, kalória, km, edzéstervek, zenelejátszó, etc.
110k-ról, 87k-ra csökkent már az ára. Akksi ideje ennek is szar, mint a legtöbb mindent tudó kütyünek, de maraton bevállalható vele!
Remélem gps meg minden jóság lesz benne és akkor futáshoz nem kell a mobilt cipelni!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez jópofa nem? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más:
Blackguards - 20 dollár
Errõl nem szabad több videót megnézni. Se hírt. Se kommentet. Se videót. Semmit.
.
.
.
.
MIKOR LEHET MÁR ELÕRENDELNI?!?!
<#banplz>#banplz>
(nagy ûrszimulátor-rajongó vagyok, ja. Tie Fighter egérrel mindenkinek megvolt? <#alien>#alien>
Asszem elõveszem az X-sorozatot amíg ez megjelenik)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!