Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Én úgy ültem neki, hogy utálni fogom, de jól szórakoztam. Mondjuk nem annyira, mint a kabinon, de hát ez van... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor valószínûleg (újra) velem volt a baj.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Jelentem nekem nagyon tetszett!

Next PC upgrade: 2022

És ebbõl miért van neked 5 db ha szabad tudnom. Tán nem eladó?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megnéztem a Pacific Rim-et. Volt akinek ez a film tetszett?

arty
ezt kár volt spoilerbe tenni 😊

Forza.

arty
fuj, zombis 😞( (amugy próbáltam, nem jött be a "játékmenet", még az elsõ epizódot se vittem végig)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ügyes átkötés erõs OFF-ból erõs ON-ba. <#worship>
Inkább ilyeneket látnék személy szerint többet a topikban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Rige Racer Unbounded a 608ft -os dobozos (steam-es) jószág!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Picit a munkahelyem miatt "védettebbek" érzem magam az átlagnál,mert vizsgálnak minket nagyon.

(rák, hormon,vér, terheléses ekg, tüdõkapacitás, mindenféle ultrahang, csontritkulás mérés, csontkovács átnéz stb.)
Mivel én rákkeltõ anyaggal is dolgozom nekem ezekre alapból kö9telezõ elmennem 2 évente!

Bár amikor ilyen ultrahang vizsgálaton rákérdeztem az orvosnál, hogy ez tök zsivány hogy mindent szart néznek de ez az ultrhang jó frankó elõrejelez bajokat? És nézett rám bambán majdnem hogy kiröhögött hogy ez csak a már kialakult bajt mutatja. Kösz megnyugodtam<#falbav>

Ilyenkor mindig eszembe jut hogy milyen mázlista vagyok a balcsi mellett lakok!

amúgy vízálló? Én ha futnék, maradnék pl a suunto vonalon. G shockot hordok mindenhez meló, öltöny, úszás, bringázás stb

Tinman
Nekem egy régi barátom Nagykanizsáról elindult, hogy 1 nap alatt körbe biciklizze a Balatont.

Az éjszakát egy MÁV-os álló szerelvényben töltötte, mert még biciklivel is csak picivel több, mint a felére volt képes, pedig rendszeresen sportolt. Oké, nem volt pro bringás, de nem volt gyenge gyerek.

Utána 1 hétig járni is alig bírt. Mindezt biciklivel.

Ezt a távot lefutni csak extrém hosszútávfutók tudják, akik cirka 15+ éve napi szinten csak ezzel foglalkoznak és a maratont azt edzésnek futják HETENTE.

Nagyon, de nagyon ajánlom, hogy végig olvasd.

Másnak is érdekes lehet: Terheléses törésrõl + egy remek sztori.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Balaton kör hm. Még az életem során tervezek egy olyat.Elõször felmérem bringával a terepet milyen is hol merre,mert Balatont kb csak a térképen láttam<#idiota> aztán meglátjuk.De ez még nagyon nagyon a jövõ zenéje elõbb éljem túl a nyári maratoni dózist.

Tinman
Tudom, hogy remekül futsz, nem is kérdés.

De hol futsz te annyit, hogy futás közben lemerüljön az akksija?

Múltkor 21km-t lenyomtad 1 óra 44 perc alatt. Ennyi idõ alatt ennek a kütyünek az akksija még a feléig se merül le.

42 km-t elvileg 4 órán belül fogod futni. Elég lesz. Hidd el elég, micoach oldalon is írják, hogy csak azoknak merül le, akik nagyon amatõrök és 5 óra FELETT futják a 42 km-t.

Sõt van olyan opciója, hogy zene off, BT off, és 5 mp-enként rögzít jelet. Ezzel még 50km-es táv is okés és az 5 mp-es rögzítéssel is nagyon pontos eredményt kapsz a teljesítményedrõl.

Edzéshez mindenképpen kiváló... Spartathlonhoz (246km), Balaton körhöz (212 km) persze hulladék, de szerintem mi olyat soha a büdös életben nem fogunk futni, de még sétálni sem.

Drága? Nekem mocskosul az, abs. nem engedhetem meg magamnak, így csak álmodozok róla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Drága nagyon és aksija semmire nem jó. Rohamosan terjednek és egyre jobbak lesznek a mezei okos karkötõk is.

Szóval csak várni kell egy értelmesebbre jó áron és lecsapni rá!

Tinman
Walking Dead lesz a te játékod. Aki ott meghal az max 1x jön vissza zombiként, utána lent marad... mondom lent marad!!!

Tinman
Elég rövid a szerkesztési limit :-(

arty
Ó, Mr Freeze! végre! õ még nem szerepelt az elõzõ betmenben... vagyis... izé... DE.

Bár "biztosan" különleges lesz legyõzni, hogy aztán megint elmeneküljön/megszököjn és a következõ részben hatalmas meglepetésként ismét megharcolhassunk vele.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ja, oké, megtetted Te 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Törlésre került, mert az utólagos szerkesztésed miatt az egészet újra beszúrta.

Tinman
Ez futáshoz egy túlárazott useless shit. UV mérés egy futónak? Totálisan felesleges. A V2O max-ot pedig te is bármikor képes vagy megmérni, ehhez semmi nem kell, csak tudd, hogy 12 perc alatt teljes erõbedobással meddig jutsz. (Cooper) Abból kivonsz 505-öt, majd az eredmény elosztod 45-el. Ez a V2O max-od. Nem egy nagy ügy.

Futáshoz ez való. GPS, pulzusmérés a csuklódról közvetlenül, szokásos, sebesség, kalória, km, edzéstervek, zenelejátszó, etc.

110k-ról, 87k-ra csökkent már az ára. Akksi ideje ennek is szar, mint a legtöbb mindent tudó kütyünek, de maraton bevállalható vele!

grebber
Ezek sajnos nem igen sokkal bírnak többet.
Remélem gps meg minden jóság lesz benne és akkor futáshoz nem kell a mobilt cipelni!

Fpocok
6 óra töltéssel aztán k*rva hasznos lesz...

grebber
Apple iwatch

Ha bírni fog 5-6 órát egy töltéssel én vevõ leszek rá feltéve majd ha földi áron lesz!

MerlinW
Ezek a hajók elvileg exkluzívak, nem lesznek elérhetõk számunkra a játékban. Aztán fene tudja mi lesz. Nekem eddig nagyon nem jön be játék, így annyira nem is izgat. Mondjuk sokat nem láthattunk még belõle.

[merlinw.org]

zorrobomber
Ebbõl nem lehet jól kijönni. Ha olcsóbb lesz/ingyen lesz a hajó akkor a mostani ajándék veszti értékét, ha meg marad minden így akkor végsõ soron mégiscsak a hajót árulják ennyiért. De értem én, nyilván nem tartanak pisztolyt a fejemhez.

MerlinW
Ez nem modell, hanem támogatás. Nem a hajóért fizetsz, hanem támogatod õket 275 dolcsival, amiért köszönetképpen kapsz egy hajót.

[merlinw.org]

zorrobomber
Nagyon gáz ez a modell... ~275 dollár egy ingame hajóért napersze, elmennek a bús picsába.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

grebber

Maak
Tesco gyõr : Dishonored 2.7k - Fallout nw 1.7k - Skyrim Dragonborn (aszem) 2.5k es meg sok mas is felezve..bar nemtom uber arak-e csak szolok, hatha mashol is ez megy.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
Na paypal nem számol díjat ha barátoknak küldesz pénzt, mondjuk huf-huf számláról/ra és nem bankkártyáról, hanem paypal számláról, vagy bankszámláról. Most próbáltam ki, régen is így volt és még most is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Kép.
Ez jópofa nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Egyelõre én nem látom mitõl lenne jobb mint pl. az új Elite. Sõt, a szkriptelt animációk - bár az ilyen videókon jól mutatnak és lehet rájuk visongani - szerintem gyakorlatban inkább idegesítõek és unalmasak, és nem adnak túl sokat egy játék élvezetéhez. Várom, de csak a végleges játékot éljenzõ elsõ review-k után leszek lelkes.

Más:
Blackguards - 20 dollár

MerlinW
1-2 évnyi fejlesztés még tuti kell neki.

[merlinw.org]

genndy
ÁÁÁÁ, szerelmes lettem! <#szeret>
Errõl nem szabad több videót megnézni. Se hírt. Se kommentet. Se videót. Semmit.
.
.
.
.

MIKOR LEHET MÁR ELÕRENDELNI?!?!
<#banplz>

(nagy ûrszimulátor-rajongó vagyok, ja. Tie Fighter egérrel mindenkinek megvolt? <#alien>
Asszem elõveszem az X-sorozatot amíg ez megjelenik)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Hát igen, furák az emberek!
Helmet on! 😊 ->

Fpocok

Nekem is.

Botond
Nálam az oldal jó. Legalább az jó.
zorrobomber
Ezt már én is néztem hogy a mi a híg fos. Csak nekem van széjjelperegve az oldal?

Nem bántásként mondom, csak éppen a minap volt megint akcióban. Mivel itt sokan filléreken lovagolnak, illik szólni, hogy olcsóbb is szokott lenni, különben más szól érte, még bunkóbb módon 😊
Botond
És ne b*sszon meg az ideg, mi? 😄
Sippie
akkor symbiamra van? jeeee 😄
Botond
Ezmiez?

Civ5 mobil port, ami nem fut iOS, Android és Windows Phoneon. Loller.
lalakov
Köszi a DLC-k még hiányoztak.
zorrobomber
Ne bántsd a hír hozóját 😊

Én bírtam PC-n, de azért megijednék, ha N64-en is kiütéssel gyõzne. Annyira nem volt nagy kaliber.
Örömteli, de GOG-on rendszeresen le szokták árazni ennél jobban is, szóval eddig is elérhetõ volt nem Steam-only játékosoknak.
DarkSector
Jó ár ennyi Amazonon volt asszem 1 alkalommal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"