311803
  • wesker24
    Jah marhára :D Én egy kis faluban élek ahol max csak 5 MB maximum net kapacitás van, azt jönnek a 30-40 GB-os játékok azt töltheti az ember egész nap ! :D DE majd ha jön az Evil Within akkor azt majd leszedjük nem érdekel hogy 50 GB :D
  • Shep
    Ugye milyen jó ez a digitális világ? :)
  • Totti5
    Van némi köze, de nem Lotr játék a címe sem az.

Middle-earth: Shadow of Mordor is an upcoming action role-playing video game set in The Lord of the Rings universe.

The game takes place between the events of The Hobbit and The Lord of The Rings, as written by J.R.R. Tolkien.[1] The family of Talion, a ranger of Gondor responsible for guarding the Black Gate of Mordor, is killed by Sauron's armies, but Talion (voiced and motion captured by Troy Baker) is revived with "wraith-like abilities" and heads into Mordor to exact his revenge.
  • PeeTeR
    ezé
  • wesker24
    Egyébként azt nem tudom megérteni hogy ez miért is Gyürük ura játék ? :D Azért mert csak orkok vannak benne ? Semmi köze a gyürük urához ! :D
  • wesker24
    Jah én is néztem de nálam alapból SKIP nincs kedvem egy újabb 35 Gb-os játékhoz ! Az 5 MB-os netemmel megint egy egész napig töltené a játékot, meg ahogy elnéztem a videot ez elég bonyolult játék lesz nem ugy van hogy csak csapkodni kell az orkokat ezerrel itt már gondolkodni is kell mit hogyan kell csinálni ! :D
  • Evoluti0N
    Ajajaj! Láttátok, hogy milyen jó értékeléseket kapott az új Gyűrűk Ura játék? Kicsit meglepődtem.
  • MoRT2195
    Ideje volna már, mert az első két részhez a megjelenés után kicsit több, mint fél évvel már kint volt a GOTY kiadás, ehhez viszont még csak bejelentés sincs.

grebber: Nem ígértek semmit. Azt a dátumot csak a német Amazon írta ki.
  • Evoluti0N
    Nem tudom. Az első két részből is kivártam a GOTY-t. Originsszel is így fogok tenni, de egyelőre nem hallottam róla, hogy jönne belőle. Habár úgy hallottam, hogy nem lett olyan jó, mint az első két rész.
  • grebber
    Elvileg augusztus 21-re igérték.....
  • genndy
    Batman: Arkham Origins-ból mindjárt jön a GOTY ugye? Mert akkor nem veszem meg most, inkább azt occsóér.
  • Evoluti0N
    Azon egyáltalán nincs mit rágódni. Hihetetlenül jó lett mindkét rész és ennyiért már ajándék. :)
  • DarkSector
    ha szereted a Batman-t és van rá pized vedd meg nyugodtan.
  • grebber
    Semmi kitekert logika nincs benne. Ha szerintem a grafika nem ér meg 300ezret akkor ha a testem minden porcikája a max grafikát akarja akkor se fogom elkölteni a 300 ezret rá. Van pénzem elég ,de nem azért gyűjtöttem hogy évente elkurjam a függőségemre.
    Jövőre úgyis muszáj lesz új gépet vennem (csak hát AMD-re várni kell ,hogy létrehozzák a 3XX szériát) akkor majd visszamenőleg azt a kb 2x játékot újra végig tudom játszani szépen immáron normális sebességgel.
    Szóval nem fogok lemaradni semmiről.
  • Kmarha
    az első két rész batman-en már egy ideje rágódom. 2000-ért nem fogok sokat gondolkodni

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.27. 22:50:43
  • DarkSector
    :)
  • Shep
    Mindenki szeretne, az is aki tagadja, csak mivel nincs rá keret ezért önámításba kezdtek sokan. Leginkább Grebber kitekert logikáját nem tudom követni de hát szerintem ezzel nem vagyok egyedül :D
  • Kmarha
    köszönöm, megfontolandó bevásárlás :)
  • DarkSector
    "Nem érdekelt hogy PCn szebb, hisz tudtam, meg hogy 30 helyett 60 fps, 720p helyett 1080p. Konzolon szeretek játszani."

Én is így vagyok ezzel.
  • Fpocok
    Mit nem? Nem nagyon értem, hogy jön ez ahhoz, amit én írtam. Azt mondom, hogy jó lesz, ha valamit csinálnak a loottal, hogy ne kelljen exploittal farmolni (amúgy van új "loot cave").
  • ratgab
    Teljes lelki nyugalommal mondom most neked, hogy nem okoz semmilyen problémát nekem levenni a csúszkákat. Nem igénylem a csutkamax grafikát egy picit sem.

Ismétlem: Mercenaries 2-vel játszom most... igen ronda a szentem, de baromi jól szórakozom vele játék közben.
  • ratgab
    Engem a szórakoztatási faktor érdekel kizárólag. Játszottam én már sokféle játékot sokféle stílusból.

Az élményhez hozzáadhat, de nem kizárólag ez szolgáltatja az élményt a számomra.

Totti: Induljunk ki egy normális élvezhető futási teljesítményből. Nyilván a szaggatás nem jó. Illetve induljunk ki egy még ki nem jött játékból, amiből látunk egy videót és már az alapján szarozzuk a grafika miatt (elavult, mi ez már 2014-ben satöbbi dumák). Na nekem ez utóbbitól áll fel a hátamon az összes szőr.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.27. 20:30:43
  • Totti5
    Kezdem én. Ha valami szar fps akkor zavar. Ha valami direktbe gányul néz ki zavar. Ha valami bugos zavar. Ha valami jól meg van csinálva akkor örömmel játszottam a 9 éves x360on is az elmúlt 2 évben, pedig itt volt a másik szobába az új gémer PC ( szimulátorokhoz lett építve ), de minden miltuplat címet 360ra vettem és azon játszottam ( kivéve az ótósokat ). Nem érdekelt hogy PCn szebb, hisz tudtam, meg hogy 30 helyett 60 fps, 720p helyett 1080p. Konzolon szeretek játszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegye fel a kezét az, aki van olyan bolond, hogy NE SZERETNE "minden maxon" játszani...
    Lehet mindenki nyugodtan őszinte magához.

A kényszer nem tészta [magam is ezt nyögöm], de én bizony szeretnék olyan high tech kütyü előtt ülni [nem konzol], amin játszva nem felmerülhet fel bennem, hogy "vajh hogy nézhet ki ez a cím egy csúcsgépen"... mert csúcsgép előtt ülnék.

A 60+ FPS és a látvány bizony KELL(het) a játékélményhez. Amit megkaphat az ember akkor is, ha kikapcsolja a szebbre-jobbra vágyó énét [becsapva önmagát].
  • Zóanagyvarázsló
    Ez attól függ, hogy ki mlyen minőséghez szokott, illetve mit megkövetelő stílusú játékokkal játszik. Más, ha valaki DMC-n nőtt fel, és más, ha valaki DarkSidersen.

A grafikára pedig mindig azt mondom, hogy fontos a látvány, de általában nem nyers számok adják a lényeget (lásd Braid vagy kalandjátékok, de a Mirror's Edge vagy a Remember Me is "egész pofás"). Ettől függetlenül érdekes lehet a technikai fejlődés, és hozzá is tehet az élményhez.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.09.27. 20:12:41
  • Totti5
    Fontos a jó gameplay, tartalom, grafika és sebssség. Ezek együtt adnak ki egy egészet. Persze Zó is előszeretettel játszik low frém címeket PS3on, szóval a játékélmény mindig erősebb mint a teknózás, de az amikor a teknó hibái miatt befolyásolja a játékélményt egy címnél az már baj.
  • ratgab
    Furcsállom, hogy valakinek a grafika jelenti az élményt. Valószínű én vagyok fordítva bekötve.

Amúgy olyan sűrűn nem rontom a levegőt itt újabban.

Ha kockaság=grafika és fps örület akkor nem vagyok kocka. Nem fáj egyik sem... Mindenki úgy áltatja magát ahogy akarja, nekem ahhoz sok közöm nincs.
  • Zóanagyvarázsló
    Csak az zavar, ha valaki szóvá teszi, mert jössz ide, a nemkockulós topikba leszólni ;)
  • ratgab
    Kicsit elégedettséggel tölt azért el, hogy már ennyire se vagyok kocka, hogy az általad leírt jelenségek közül bármi is zavarjon...
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.27. 19:46:46
  • Zóanagyvarázsló
    A 15-30 fps prevgenen szinte általános volt a gépigényesebb multiplatformoknál. A Brütal Legendben bukni egy fél órás csatát, mert a QTE gitározás diavetítéssé vált, elég rossz élmény volt. De egy Bayonettánál sem mindegy - már csak a műfaj sem -, hogy 30 (PS3) vagy 60 fps (Xbox 360). Az a kérdés, hogy melyik platformon van nagyobb biztonságban az ember (a magasabb felbontás is mutatja ezt), és ha az egyiknek látszik a következetes lemaradása, azt nem árt figyelembe venni.

Egyébként már az 55-60 között ingadozó fps is sokat veszít a reszponzivitásából a fix 60-hoz képest, egy bunyós játéknál nagyon gáz lenne, szerencsére nem is jellemző.

Szóval az eredeti kiindulópont miatt reagáltam. Maga a 900p vs 1080p engem sem dönt kardomba, de paltformválasztásnál valóban érdemes figyelni erre is, már csaka korábbi tapasztalatok miatt is, így DarkSector bagatellizálását éppúgy nem osztom, mint hogy sima grafbuzulással legyen letudva a kérdéskör. (Az meg már egy másik dolog, hogy ha a játékosok nem lovagolnak rajta, mert jó a kevesebb is, akkor aztán végképp a szemetet is szállítják nekik.)

Én is magukért a játékokért játszom, de úgy gondolom, hogy valmennyire és valakinek ezekkel is kell foglalkozni; annak pedig külön örülök, ha ez jól dokumentált, "köztudott". A "tirexizisét" hagyjuk, ő már egy más állatfaj.
  • Totti5
    Nem. Visszajelzések alapaján javítják a rendszer, mint ahogy szokás, ez alol a Destiny sem kivétel.
  • Fpocok
    Jah, az jó lesz, mert már megint találtak egy új barlangot.
  • Totti5
    Bungie átdolgozza, javítja, finomítja, változtatja a loot rendszert a Destiny 1.02-es frissítésével. ( csak hogy nem mindig a rugdosás legyen itt téma, ha szóba jön a játék ).
  • DarkSector
    :)
  • DarkSector
    Igen. Naponta látjuk.
  • genndy
    Beszámoló: L.A. Noire
    Sztori teljesítve, 37 óra, elég sok achi is sikerült. Nem rossz, egészen különleges játék a nyomozósdi miatt, de pont ezért unalmas is, mert mindig ugyanazt kell csinálni. Viszont a neveket érdemes figyelni meg megjegyezni (mondjuk bazi sok van), mert a vége felé jól összefutnak a szálak.
    Achik kimaxolása még hátravan. Ami nem lesz egyszerű, főleg az autóstól félek (10db-ot kell már csak megtalálni, de hogy hogy és hol fogom őket, fingom sincs. Sajnos van egy csomó, ami csak bizonyos ügy közben elérhető, de mindet újrajátszani csak ezért nincs kedvem. Elvileg mindegyik megtalálható egyébként is, hát ezt majd még meglátom).
  • Scooter
    Szerintetek a Tropico 3 gift-ek még működnek? A linkek jónak tűnnek.
  • Fpocok
    Én minden PC-s játékot szeretek! Gondolom már észrevetted, hogy belőlem mennyi szeretet árad. :)
  • ratgab
    Mellesleg a Beyond Good and Evil-t én annó 640x480-ban játszottam végig úgy, hogy mindent levettem amit lehetett és a végső Bossfightnál bizony diavetítés volt (és most nem túlzok tényleg alig volt fps-em). Mégis maradandó élmény maradt az a játék is.
  • ratgab
    Kicsit azért elbeszélünk egymás mellett. Más a futás és nem futás közti különbség, meg más a 45 és 50 fps közti különbség.

Első nyilván zavarja a játékmenetet, ellenben a +2, +3 fps nem fogja... A grafika milyensége meg végképp nem.

És most a multis fps-eket ne keverjük ide, mert nem arról beszélek.