Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Ha nekem 2014-ben kockásfüzetbe kellene térképet rajzolnom, inkább félbehagynám a játékot.)
Forza.
[merlinw.org]
Korlátozott elérés az ingyenjátékokra van!
Forza.
Forza.
4-6 óra folyamatosan változatos pályákon filmszerû hentelés = uncsiiii.
12 órásra elhuzott, copypaste kampány, végtelenített AI hullámokkal = királyság
😉)))
Forza.
Látványosság, akció, nem termelõdik végtelenül az ellen és végre hanyagolódik a tré 2. VH is, vannak karakterek, van változatosság (jármüvek, artillery....)
Forza.
Forza.
az elsõ óra után akkora frusztrációt okozott, mint még semmi, de kaptam bíztatást tottitól és dzsinitõl, hogy nem olyan para és valóban - a látszat ezesetben DURVÁN csal!
Forza.
Az elsõ FF volt, amikor meglépték azt, hogy u.a. a világban egy kvázi folytatást kapsz. Epekedve várta mindenki, hiszen az FF X-et anno mindenki majdnem az FF VII magasságaiba emelte. Igen, szerintem nagyon jó volt ott és akkor, ma már nem tudom mit szólnék hozzá, mert azóta sok jó jRPG-t letoltam köztük a prevgen legjobbját a Lost Odyssey-t is.
Szóval, többek között én is elõrendeltem 12k körül az X-2-öt. Nagyon vártam.
Aztán 10 órányi játék után már nagyon kínos volt, hogy szinte minden ugyan az... ugyan azon a helyen játszódik, csak más 1 soros szöveget kapsz, ugyan azok a szereplõk zömmel és még a zene is 90%-ban ugyan az.
Ellenben a nehézségen sokat emeltek... sokat kellett volna grindelnem, nagyon sokat, így egy idõ után én egyszerûen fogtam bevágtam a sarokba és azóta se értem hozzá. Talán majd HD-t letolom.
X-2 = rókabõr, moneyhat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Visszautalások korábbi részekre lehetnek, de ezek külön történetek mindig. FF X és X-2 nyilván összefügg, ahogy a XIII és a XIII-2 is.
FF VII-et elõrébb venném, mint az X-et. Steam-es superior, full magyarítás, achik, imádom, VIII. ugyan ez! Toljad!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//elírás miatt újra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Neked is köszi Zó az összezavarásért <#smile>#smile>.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy módon lehet pórul járni: ha megkapsz ingyen egy játékot, lejár az elõfizetésed, de utána már nem tudod megvenni olcsón, mert éppen nem akciós, korábban pedig nem tudtad véglegesíteni, mert ingyen járt. Ez viszont már jóval marginálisabb probléma, csak azért hoztam fel, hogy összezavarjalak.
Tehát ha most PSN+ nélkül veszek valamit, ahhoz nem kell késõbb PSN+, hogy letöltsem, hanem azt bármikor megtehetem?
Mert ha ez az állítás igaz, akkor inkább kibabrálok magammal, ha most veszek Dragon's Dogma-t PSN+-osként, mert azt csak +-osként tudom tõlteni.
Ellenben ha sima userként veszem, azt bármikor leszedhetem sima userként.
A Steam 18 órát ír nálam a Crysisra (ez 10-11 óra nettó) és 15-öt a CoD 4-re, pedig az elõzõben lopakodtam szinte végig (de mint írtam, könnyebb volt, kevesebbszer haltam, viszont az utolsó pályát vagy egy részét újra kellett kezdenem bug miatt).
CD/DVD/BD lemez írására milyen programot használtok?
Ilyen meghajtóm van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem most Nero 11 van (eredeti), de valami nem okés vele. Egy Image (ISO) írása 30-40 percig is eltart! Sosem tartott még ennyi ideig (általában 7-8 perc szokott lenni a leglassabb írási sebességgel). Nero 12 pedig leáll hibaüzenettel a képfájl írásakor, a Nero 14 pedig nem ismeri fel a BD írómat. WTF (Mondjuk ezek nem eredeti változatok).
Ashampoo jutott még eszembe, bár azt a régi ASUS DVD íróm és a korábbi LG íróim nem szerették.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Alapvetõen amúgy bírom a II. világháborús témát, nagy kedvencem a Panzer General, végigjátszottam a WWII GI-t (ki mondhatja el ezt rajtam kívül? 😊, tetszett a 2000 évek elején a RtCW, a MoH:A és a CoD is, más élményt is nyújtottak, de a CoD 4 idején egy frissítés nagyon ráfért a témára, ráadásul utána a WaW megint II. vh-s lett. Hogy untam én is? Mert az agyonszkriptelést nem tudom már megemészteni, sõt akkor sem ment annyira könnyen. Ezért is vettem le veteránról a felénél, mert rájöttem, hogy a játékmenetét nem élvezem annyira, hogy megérje. (Hardeneden is sokkal nehezebb, mint a Crysis vagy a BF3-on legnehezebb szinten, pedig az utóbbit gamepaddel játszottam.)
Parasite Eve 2, best game EVER!
A játékidõ mániámra (allergiás vagyok ugye a rövid: 5-10 órás AAA játékokra) meg nem térnék ki újra, mert csak flame-t generálna.
Konkrétan egyébként a második részt tartom a legjobbnak.
Ha veszem sima userként (PSN+ elõfizetés nélkül), akkor akármikor letölthetem?
Másik platform csak a pc-. De ki tudja a jövõben lehet lesz még ps4 is.... sohase lehessen tudni.
Érdekes pedig az 1-et mindenbe felülmúlja hangulat/pörgés/változatosságban!De mások vagyunk na látszik is!
(Azt meg mellékesen megjegyzem ,érdekes hogy sokan 4-6 órás szinte végig pörgös fps-t tudnak unni<#confused>#confused> Ha még full ugyanaz lenne végig ugyanaz a pálya st bakkor megérteném de nem!)
Next PC upgrade: 2022
1. Nem 2. vh-s.
2. Már ez is a rövidség jeleit mutatatta, ami azóta még inkább elharapódzott.
3. Szénné untam valamiért, pedig nem kérdés, hogy pörgött rendesen.
Call of Duty 2 meg nálam a második világháborús FPS-ek non plus ultrája. Minden elemét imádtam.
Továbbá akkor mai naptól kezdve 14 napig PSN+-os áron vásárolhatok a Store-ból is?
Válaszokat érdeklõdve várom és elõre is köszönöm.