Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
amikor a térképen egy tök üres szobára odaír egy ?-jelet és 20percet ugrálok és végignyomatom a gémpadot és billentyûzetet de nem történik semmi, na az egy kicsit idegesítõ tud lenni... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
Egy metroidvania jellegû játékba azért nem árt a térkép - a FEZ-be se, mert ezer dolgot hagysz hátra, amikért késõbb vissza kell menni, és nem árt, ha legalább jelölés van arról, hogy ott még van-e tennivalód. Annál azért bonyolultabb az a játék, hogy még én rajzoljam a 3D térképet is hozzá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
Megkérdezhetem, hogy játszottál-e a FEZ-el? 😊

(Ha nekem 2014-ben kockásfüzetbe kellene térképet rajzolnom, inkább félbehagynám a játékot.)

Forza.

MerlinW
Ékes példája vagy a mai generáció játékosainak😊 Térkép egy platformerbe? Most komolyan? Mondjuk Toki Tori is gáz mert nem mellékelték a megoldásokat, sõt a Tetris is mert összevissza esnek az elemek😊

[merlinw.org]

Botond
Xboxon is szoktam tolni, autó ott se jobb, helikoptert még nem próbáltam.
arty
PSN+ -on veszel bármilyen akcios játékot, az nemcsak örökre a tiéd, de akkor is játszhatod, ha épp nincs PSN+ -od!

Korlátozott elérés az ingyenjátékokra van!

Forza.

arty
imgburn

Forza.

arty
COD WAW az egyetlen, amit nem toltam végig (pedig én a cod3at is lenyomtam boxon 😄 az is mekkora egy retek volt...) - végre modern combat és elfelejtettük a szarrákoptatott VH2-t, erre megint vissza ... naneeem.

Forza.

arty
nemérted?!

4-6 óra folyamatosan változatos pályákon filmszerû hentelés = uncsiiii.
12 órásra elhuzott, copypaste kampány, végtelenített AI hullámokkal = királyság

😉)))

Forza.

arty
Én pedig grebber mellé állnék - az ujabb codok sokkal jobbak. (hogy kinek melyik, az izlés kérdése)
Látványosság, akció, nem termelõdik végtelenül az ellen és végre hanyagolódik a tré 2. VH is, vannak karakterek, van változatosság (jármüvek, artillery....)

Forza.

Idén lesz 70. Igen, õ akarta. Az egyik öcsém régebbi laptopját kapta el. Egyedül van, unatkozik, látta nálunk, hogy mi mindent lehet csinálni a neten és eldöntötte, hogy õ is a világháló része akar lenni. Nagyon élvezi, de sokszor panaszkodik, hogy odaégeti az ebédet, meg hasonlók, mert túlságosan rákockul. 😄
arty
eleve kontival kellene nyomnod - talán akkor nem hangzott volna el az autós szidás monológod sem 😛

Forza.

arty
van térkép, de jópár óra, mire átlátod - s addigra jól el is igazodsz a pályák közt

az elsõ óra után akkora frusztrációt okozott, mint még semmi, de kaptam bíztatást tottitól és dzsinitõl, hogy nem olyan para és valóban - a látszat ezesetben DURVÁN csal!

Forza.

arty
nehéz, oké, ha kell a kihívás
idõre megy -> fos

Forza.

Botond
Nem voltam benne biztos, hogy ez a játék e amivel ugyanígy jártam xboxon, de akkor ez az. ^^
Tinman
X-2 egy mocsok nagy pénzlehúzás volt.

Az elsõ FF volt, amikor meglépték azt, hogy u.a. a világban egy kvázi folytatást kapsz. Epekedve várta mindenki, hiszen az FF X-et anno mindenki majdnem az FF VII magasságaiba emelte. Igen, szerintem nagyon jó volt ott és akkor, ma már nem tudom mit szólnék hozzá, mert azóta sok jó jRPG-t letoltam köztük a prevgen legjobbját a Lost Odyssey-t is.

Szóval, többek között én is elõrendeltem 12k körül az X-2-öt. Nagyon vártam.
Aztán 10 órányi játék után már nagyon kínos volt, hogy szinte minden ugyan az... ugyan azon a helyen játszódik, csak más 1 soros szöveget kapsz, ugyan azok a szereplõk zömmel és még a zene is 90%-ban ugyan az.

Ellenben a nehézségen sokat emeltek... sokat kellett volna grindelnem, nagyon sokat, így egy idõ után én egyszerûen fogtam bevágtam a sarokba és azóta se értem hozzá. Talán majd HD-t letolom.

X-2 = rókabõr, moneyhat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Hány éves ha szabad kérdezni? Õ akarta a gépet?
Totti5
X is kellõen gáz, az X-2rõl már tudni sem akarok. Engem a hányinger kerülget tõle annyira idétlen. Inkább FF13 csibekeltetõ, de kezd a 7-8al azok etalonok, meg ajánlanám a Lost Odyssey, de az csak X360.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Köszi a válaszokat. Egyébként olvastam, hogy a X jó lett, de a X-2 már nem annyira. Sõt, egyesek azt írják, hogy egyenesen rossz lett. Le tudnád esetleg írni spoilermentesen, hogy mi a gáz az X-2-vel?
Tinman
Világos lesz minden, fõleg, hogy FF-ekben külön help rendszer is van, nagyon bénának kell lenni, hogy ne lásd át a rendszert.

Visszautalások korábbi részekre lehetnek, de ezek külön történetek mindig. FF X és X-2 nyilván összefügg, ahogy a XIII és a XIII-2 is.

FF VII-et elõrébb venném, mint az X-et. Steam-es superior, full magyarítás, achik, imádom, VIII. ugyan ez! Toljad!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Eléggé JPRG noob vagyok. Eddig a Ni No Kuni volt az egyetlen, amivel játszottam. Tervezem megvenni a FF X HD-t, de elõtte lenne pár kérdésem. Ezek a FF játékok összefüggnek valahogy és teljesen értetlenül fogok kinézni a fejembõl, hogy most mi miért és hol van, vagy világos lesz minden? Az ilyen karakterfejlõdés és hasonló játékmeneti elemek világosak és (relatív) könnyen megtanulhatóak olyanoknak is, akiknek ez az elsõ FF játéka, vagy arra számítottak a fejlesztõk, hogy úgyis játszott a korábbi részekkel az, aki ezt megvette és rögtön bedobnak a mély vízbe? Köszi.
Scooter
Nálam csak a II. világháborús (ilyen fajta játékokat szeretek) részek jöttek be (COD 1-2, meg a World at War). Amikor átment a modern verzióba, nálam ott halt meg a sorozat. Talán 1 végigjátszással még el lehet lenni az elsõ Call of Duty 4: Modern Warfare-al, de az is nagyon karcsú volt.
IMYke2.0.0.0
Az LG Blu-Ray íróm mellé kapott eredeti Cyberlinkes programcsomagot használom - van benne író is. Tökéletes.

//elírás miatt újra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Így már világos! Köszönöm szépen!

Neked is köszi Zó az összezavarásért <#smile>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na majd ha rákap az AAA-kra nagyival mehetsz coopozni...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A frissebbek közül csak az MW3 demóját próbáltam. Az tényleg rövid volt 😊
Hülyeség lenen kibabrálni a vásárlókkal, ráadásul komoly vihart is kavarna, gondolj erre. Amúgy a hivatalos verzió is hangsúlyozza, hogy a Plus miatti kedvezménnyel vásárolt játékok a tieid maradnak.

Egy módon lehet pórul járni: ha megkapsz ingyen egy játékot, lejár az elõfizetésed, de utána már nem tudod megvenni olcsón, mert éppen nem akciós, korábban pedig nem tudtad véglegesíteni, mert ingyen járt. Ez viszont már jóval marginálisabb probléma, csak azért hoztam fel, hogy összezavarjalak.
Sippie
én azt látom, ahogy nagybátyám 18+-os vírusvideókra kattintgat, szóval te jobban jártál 😄 😄
Sippie
PSN+ al kedvezményesen megvett játékok akármikor letölthetõek, játszhatóak. Olyan mintha rendesen vetted volna meg, csak kuponnal olcsóbb. Az ingyen játékok a problémásak csak, amiket elõfizetés nélkül nem lehet használni
Jaj! Nagymamám pár hónapja megkapta elsõ számítógépét, megtanítottuk használni és az utóbbi hetekben azt látom Face-n, hogy újabb és újabb játékokkal kezd el játszani. 😄 Szerencsére ott még nem tart, hogy meghívókat küldözgessen. 😊
Sõt még WAW sem volt az.

Cod4 még nem volt rövid, csak az utána következõek. Ellenben ugye az éra, az nekem gyomros volt.

Még mindig nem elég tiszta a dolog számomra_

Tehát ha most PSN+ nélkül veszek valamit, ahhoz nem kell késõbb PSN+, hogy letöltsem, hanem azt bármikor megtehetem?

Mert ha ez az állítás igaz, akkor inkább kibabrálok magammal, ha most veszek Dragon's Dogma-t PSN+-osként, mert azt csak +-osként tudom tõlteni.

Ellenben ha sima userként veszem, azt bármikor leszedhetem sima userként.

A CoD 2 utolsó 2 vagy 3 pályáját sosem lõttem végig, de ezt figyelembe véve is rövidnek tûnt (a szovjet kampányt hardeneden játszottam, majd mivel nem volt annyira izzasztó, felvettem veteranra), sõt már annak idején is kritizálták ezért. Ugyanakkor a CoD 4 sem tûnt kiemelkedõen kurtának tavaly.

A Steam 18 órát ír nálam a Crysisra (ez 10-11 óra nettó) és 15-öt a CoD 4-re, pedig az elõzõben lopakodtam szinte végig (de mint írtam, könnyebb volt, kevesebbszer haltam, viszont az utolsó pályát vagy egy részét újra kellett kezdenem bug miatt).
TBTPumpa
Off kérdésem lenne!
CD/DVD/BD lemez írására milyen programot használtok?
Ilyen meghajtóm van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem most Nero 11 van (eredeti), de valami nem okés vele. Egy Image (ISO) írása 30-40 percig is eltart! Sosem tartott még ennyi ideig (általában 7-8 perc szokott lenni a leglassabb írási sebességgel). Nero 12 pedig leáll hibaüzenettel a képfájl írásakor, a Nero 14 pedig nem ismeri fel a BD írómat. WTF (Mondjuk ezek nem eredeti változatok).
Ashampoo jutott még eszembe, bár azt a régi ASUS DVD íróm és a korábbi LG íróim nem szerették.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet coop minden cod. Ez akkora baromság. 2000-ben megjelent Perfekt Dark-ban olyan jó volt a coop, hogy azóta sem láttam ennyire jót. Volt olyan pálya, ahol két különbözõ helyen születtünk le. Hatalmas élmény volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

WAW-ot is letoltam legnehezebben. Voltak részek, ahol úgy sunnyogtam, mint Sam Fisher. Egy részen csak dobáltam a gránátot ki a mezõre, mert ott gyûltek a rosszarcúak és ha kinéztél headshot és reload...XD

Az akciós vásárlások természetesen megmaradnak.
zorrobomber
Ó és ezt elfelejtettem, igen, a WaW még nagy kedvencem!

zorrobomber
Szerintem a 2 és a 4 volt a legjobb, onnantól lejtmenet. Játékmenetben talán a 4-et élveztem a legjobban, de azért nekem is hiányzott a 2. vh. Kicsit mellékvágány, de a Hell's Highway csapatterelgetõs mókáját is nagyon szerettem!

Én is azt próbáltam hangsúlyozni, hogy a játékon belül annyira vannak olyan részek, hogy gyakorlatilag az egész olyan 😉

Alapvetõen amúgy bírom a II. világháborús témát, nagy kedvencem a Panzer General, végigjátszottam a WWII GI-t (ki mondhatja el ezt rajtam kívül? 😊, tetszett a 2000 évek elején a RtCW, a MoH:A és a CoD is, más élményt is nyújtottak, de a CoD 4 idején egy frissítés nagyon ráfért a témára, ráadásul utána a WaW megint II. vh-s lett. Hogy untam én is? Mert az agyonszkriptelést nem tudom már megemészteni, sõt akkor sem ment annyira könnyen. Ezért is vettem le veteránról a felénél, mert rájöttem, hogy a játékmenetét nem élvezem annyira, hogy megérje. (Hardeneden is sokkal nehezebb, mint a Crysis vagy a BF3-on legnehezebb szinten, pedig az utóbbit gamepaddel játszottam.)
Fpocok
WaW volt a legjobb, mert lehetett coopban tolni. Ez ver mindent.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Figyelj grebber leírtam az érveimet. Én nagyon kedveltem a 2. vh-s Cod-okat. A modernizálást egyfajta arconcsapásnak fogtam fel még akkor is ha tényleg pörgött. Hiányoltam a fegyverzetet, hiányoltam a korábbi érát. Csalódtam a szériában.

A játékidõ mániámra (allergiás vagyok ugye a rövid: 5-10 órás AAA játékokra) meg nem térnék ki újra, mert csak flame-t generálna.

Konkrétan egyébként a második részt tartom a legjobbnak.

Ha teszem azt veszem most a Dragon's dogma Dark Arisen-t 8 fontért PSN+-osként, akkor csak akkor tudom letölteni ha plusszos vagyok.

Ha veszem sima userként (PSN+ elõfizetés nélkül), akkor akármikor letölthetem?

Másik platform csak a pc-. De ki tudja a jövõben lehet lesz még ps4 is.... sohase lehessen tudni.

grebber
Elsõ elsõ Cod-okat a legjobbnak tartod ,de a 4-et szétuntad?

Érdekes pedig az 1-et mindenbe felülmúlja hangulat/pörgés/változatosságban!De mások vagyunk na látszik is!

(Azt meg mellékesen megjegyzem ,érdekes hogy sokan 4-6 órás szinte végig pörgös fps-t tudnak unni<#confused> Ha még full ugyanaz lenne végig ugyanaz a pálya st bakkor megérteném de nem!)

Next PC upgrade: 2022

Igen, de ugye a játékok természetesen csak addig hozzáférhetõk, amíg él az elõfizetés, bár 14 nap azért sok mindenre elég is lehet, és ha késõbb elõfizetsz, akkor újra tudsz velük játszani. Nem mondom, hogy mostanság nem éri meg elõfizetni a Plusra, de egyébként most belevágva az ember PS3-on szerintem lemaradt a javáról, pláne ha van más platformja is.
Jah és igen. Legnehezebb fokozaton toltam.

Negyedik résszel egy nagy fõ gondom volt. Jobban mondva kettõ.

1. Nem 2. vh-s.
2. Már ez is a rövidség jeleit mutatatta, ami azóta még inkább elharapódzott.
3. Szénné untam valamiért, pedig nem kérdés, hogy pörgött rendesen.

Call of Duty 2 meg nálam a második világháborús FPS-ek non plus ultrája. Minden elemét imádtam.

Úgy értem, hogy játékon belül vannak ilyen részek (amúgy meg pont tõled akartam kérdezni, lásd ez alatti hsz... :-D)

PS3 mumuosok (elsõsorban Zó): Ha mai nappal indítok egy playstation + 14 napos trial idõszakot az azt jelenti, hogy a most futó ingyen játékokat megkapom én is a fiókomba?

Továbbá akkor mai naptól kezdve 14 napig PSN+-os áron vásárolhatok a Store-ból is?

Válaszokat érdeklõdve várom és elõre is köszönöm.