Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hangsúlyozom, nem az én stílusom a CoD, mint FPS, sõt kevésbé az, mint 2005-ben, a multiját pedig az elsõ résznek szerettem igazán. Rajta kívül mondjuk csak a 2-t erõltettem, a szintlépéses húzás miatt sem érdekeltek az újabbak, de nem is volt sok érv amellett, hogy az 1-et hajdan kedvelõként foglalkoznom kellene velük.
Amúgy megcsinálható, mert a World at War-ig azt összes Cod-ot végigjátszottam legnehezebb fokozaton. Második részt többször is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyéni véleményem szerint legalábbis.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elsõ futamomon 80millió restart után nagynehezen szereztem egy második helyet,de most a második futamon 76-odszori nekiindulásra sincs dobogós hely<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ha jól értem a drifetélsre adja powert amiért tudok nitrozni.De a gép már a start után 2méterrel a nyíl egyenes pályaszakaszon nitrozik.
NFS szintû csalást érzek a dologban ott volt hasonló hogy atomnitrot nyomva is elmegy melletted a nitrot mellõzõ gép<#idiota>#idiota>
Ezzel el fogok kín szenvedni egy jó darabig az biztos. Ezért a 608ft-ért fogok diliházba kerülni az is biztos<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A COD1 tényleg semmilyen már. Csak mész a random küldiken és unfair szar, fõleg nehezebb fokozaton, mert nem egyszer van, hogy mögéd spawnolja le az ellenséget és simán meghalsz. Pedig szívesen vittem volna veteránon azt is.
Embertelen mennyiségû enemy
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sztem nem idegesítõ mivel halalkor nincs backtrack
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(~1300ft 😄D)
4órás végigjátszás videó van fent yt-on, én 4óra alatt 55%ig jutottam el :/
"Nulla tenaci invia est via"
A 2 DLC-t kihagytam.
Majd 'eccer', amikor rohadt olcsó lesz a complete, és kedvem is lesz megvenni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én meg végigszendvedtem azt a részt is GTA 4-ben és csak utána uninstalláltam.... <#nevetes1>#nevetes1>
"Nulla tenaci invia est via"
Fallout3 már nem aktiválható liveon, nem jön belõle öcsi. 😞
Azt kell mondjam az évek során elég magasra tették a mércét hangulati szinten mert ez az 1 most elég semmilyen. Már nem érezni semmi wtf hatást mint a mostani Codoknál hogy mész pörög akciózol ezerrel.
Next PC upgrade: 2022
Mi a fax van a Youtube-bal? Bármit töltök fel, dokumentációt kér a monetizációhoz. Nem mintha nagyon töltögetni akarnék, csak most tegnap észrevettem? Ilyenkor mit kell csinálni?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annyi a lényeg, hogy csak a Chapter elején van mindig mentés. Ha meghalsz bárhol akkor mindig az adott chapter elejére rak vissza. Plusz sietni kell, mert idõre megy. Ha letelik az idõ szintén jön a chapter restart.
Chapter 13 elég szopatós már.
Nem is értem ki az aki nekiesik ezek után a New York Minute hardcore-nak. Ott az egész játékot kell végigvinni halál nélkül idõre.
Remélem, nem lesz flame: Én az Oroszlánkirálytól sem estem hanyatt akkoriban. Nem is tartom minden idõk legjobb animációs filmjének.
Sõt, nagy bajban is lennék, ha elõ kéne venni egy filmcímet erre a titulusra.
2010 óta nézek igazából, kifejezetten animéket.
Addig be-becsúszott egy-egy ilyen filmecske
Viszont, mióta kitágítottam a kört, és kifejezetten rájuk startoltam, elfogadóbb és egyben kritikusabb is lettem bizonyos témákkal, stílusokkal szemben.
Amerika már nem tud megetetni velem oly' sok mindent, míg korábban.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(szerintem akarva akaratlanul a sok rajzolt(!)/cgi anime után más lett a mérce/-céd!)
Forza.
Croodsot nem láttam még, így neveldet igen, az szerintem is jó - viszont elszomorít, hogy folytatják 😞((
Forza.
Én például szeretem a Frozent, és egyáltalán nem érdekel / zavar, hogy honnan származik Elsa képessége
Arról (mert vannak hasonló taktusaik) meg ez jutott eszembe: Youtube
Ruszki pop.
Nekem a Tatu is bejött, lehet köpködni, de ez most egész elkapott:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Különbözõek vagyunk.
Nem egy rossz mese, bár nekem is sok volt már az éneklés. De a karakterek legalább aranyosak, viszont az engem is zavart, hogy nem magyarázzák el Elsa képességét (miez, honnét jött, tesója miért nem tud varázsolni satöbbi). Emiatt van gondom a filmmel. Ha ez meglenne sokkal jobban tetszene, így csak átlag fölötti alkotás. Viszont jobban tetszett, mint az Aranyhaj. Amire emlékszem belõle:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb. ennyi maradt meg az Aranyhajból. <#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
graf bejön... amugy meg szokásosnak tûnik, pár skirmishre 5$-ért jó lett volna :/
Forza.
Frozent végignyáladza (még nem volt meg neki, de esélyes).
Nem. Neked. Készült. (?*)
(*aranyhajat imádtam, 3x is láttam már - neked az bejött?)
Forza.
Ha mail címemre jön egy értesítés és rányomok, tuti, hogy a másik fiókba dob át, ami nem a TinmanHU, hanem a gmail címes.
Annyira idegesítõ, hogy azt elmondani nem tudom.
1. bejelentkezel Youtube-ra
2. Bal oldalon, a Youtube lapján: Elõzmények (History)
3. Az általad megtekintett videók felsorolásának tetején: "Megtekintési elõzmények (4 916)"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/