Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak olyan részek? A 4 is ilyen, mondjuk úgy 95%-ban.
Megjelenéskor játszottam a CoD 2-vel, a 4-gyel pedig tavaly (ugye a 3 egy konzol-only CoD 2-klón volt melee-vel). Na most pontosan emlékeztem a 2 kínos szkript-elmebetegségeire, így bár a 4 sem lett kedvenc, sokkal jobban mûködött játékként és filmként is. Hogy azóta hol tartanak, azt nem tudom, ahogy azt sem, hogy a 4 nálad belefér-e az elsõ CoD-ok közé, de én nagy elõrelépésnek tartom, és azt is kétlem, hogy azóta az összes visszalépett volna színvonalban. (Bár filmszerû, helyszínen átélõs csõ-FPS-ként persze nem jelentéktelen az elsõ két rész, a maguk idejében nagyot szóltak.)

Hangsúlyozom, nem az én stílusom a CoD, mint FPS, sõt kevésbé az, mint 2005-ben, a multiját pedig az elsõ résznek szerettem igazán. Rajta kívül mondjuk csak a 2-t erõltettem, a szintlépéses húzás miatt sem érdekeltek az újabbak, de nem is volt sok érv amellett, hogy az 1-et hajdan kedvelõként foglalkoznom kellene velük.
Vannak olyan részek, ahol addig spawnol az ellenfél, amíg át nem haladsz egy ponton. Medal of Honor Allied Assaultban is így volt. Régen ez volt a divat.

Amúgy megcsinálható, mert a World at War-ig azt összes Cod-ot végigjátszottam legnehezebb fokozaton. Második részt többször is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De jó, hogy helyettem válaszoltál. Elsõ Cod-ok voltak a legjobbak, azóta mélyrepülés. Ahogy jöttek ki az újak egyre jobbak lennének? Még viccnek is rossz.

Egyéni véleményem szerint legalábbis.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ej ez a Ridge Racer kiba**ott nehéz!
Elsõ futamomon 80millió restart után nagynehezen szereztem egy második helyet,de most a második futamon 76-odszori nekiindulásra sincs dobogós hely<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Ha jól értem a drifetélsre adja powert amiért tudok nitrozni.De a gép már a start után 2méterrel a nyíl egyenes pályaszakaszon nitrozik.
NFS szintû csalást érzek a dologban ott volt hasonló hogy atomnitrot nyomva is elmegy melletted a nitrot mellõzõ gép<#idiota>

Ezzel el fogok kín szenvedni egy jó darabig az biztos. Ezért a 608ft-ért fogok diliházba kerülni az is biztos<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Még tesztben is említették, hogy rakás szar a térkép úgyhogy nem csak bennem van a hiba.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
COD4 volt az elsõ ami teljesen filmszerû volt.
A COD1 tényleg semmilyen már. Csak mész a random küldiken és unfair szar, fõleg nehezebb fokozaton, mert nem egyszer van, hogy mögéd spawnolja le az ellenséget és simán meghalsz. Pedig szívesen vittem volna veteránon azt is.

Embertelen mennyiségû enemy

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Annyira azert nem szar a cod hogy ne lehessen szeretni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Szerintem irreveláns a kérdés szempontjából. Nem azért akarom tudni, hogy mi fax van, hogy halálra keressem magam, hanem mert kiváncsi vagyok és dühít az egész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Van normális térkép max te nem tudsz eligazodni rajta

Sztem nem idegesítõ mivel halalkor nincs backtrack

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Jólvan, oké hivatalos. Te semmi más nem vagy csak egy kics. troll. Ilyet csak kitalálni lehet.

Szabi
gmg-re egy csomo zsetont lehet vele kapni az acsikért 😄

(~1300ft 😄D)

4órás végigjátszás videó van fent yt-on, én 4óra alatt 55%ig jutottam el :/

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Én is teljesen végigjátszottam .
A 2 DLC-t kihagytam.
Majd 'eccer', amikor rohadt olcsó lesz a complete, és kedvem is lesz megvenni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
3 helikopteres küldi van. És nem nehéz, hanem nincs összefüggés s gombok nyomogatása és a helikopter mûködése között. Gondoltam egy számot tálald ki, hopp nem nyert. Fun.
IMYke2.0.0.0
Olyan sok a látogatód, hogy megéri a monetizálás?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma van a hivatalos uninstalláltam, mert nehéz nap vagy mi? XD

Én meg végigszendvedtem azt a részt is GTA 4-ben és csak utána uninstalláltam.... <#nevetes1>

davidka003
Én töröltem kb pár óra játék után. Nincs normális térkép és azt se tudod hova kell menni. Én nem fogom szopatni magam vele.

davidka003
GTA 4-et én is töröltem az utolsó helikopteres résznél. Szopjon vele az akinek két anyja van. 😄

Szabi
pfúú ez a FEZ zseniális és kbsztt idegesítõ egyszerre 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Botond
Kontrollerrel kap még egy esélyt, ha azzal is irányíthatatlan akkor kuka.

Fallout3 már nem aktiválható liveon, nem jön belõle öcsi. 😞
grebber
Úgy gondoltam hogy most kivégzem a régi Codokat a Call of Duty 4: Modern Warfare-al bezárólag!

Azt kell mondjam az évek során elég magasra tették a mércét hangulati szinten mert ez az 1 most elég semmilyen. Már nem érezni semmi wtf hatást mint a mostani Codoknál hogy mész pörög akciózol ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
OFF

Mi a fax van a Youtube-bal? Bármit töltök fel, dokumentációt kér a monetizációhoz. Nem mintha nagyon töltögetni akarnék, csak most tegnap észrevettem? Ilyenkor mit kell csinálni?

davidka003
Max Payne 3-at játszom New York Minute módban. Brutális.
Annyi a lényeg, hogy csak a Chapter elején van mindig mentés. Ha meghalsz bárhol akkor mindig az adott chapter elejére rak vissza. Plusz sietni kell, mert idõre megy. Ha letelik az idõ szintén jön a chapter restart.
Chapter 13 elég szopatós már.

Nem is értem ki az aki nekiesik ezek után a New York Minute hardcore-nak. Ott az egész játékot kell végigvinni halál nélkül idõre.

IMYke2.0.0.0
* Hauru no Ugoku Shiro = Howl's Moving Castle

IMYke2.0.0.0
Három szó: pénz, pénz, pénz.

IMYke2.0.0.0
Tény vén fütyi vagyok. Cserébe és talán már megy a saját értékrend általi rangsorolás - nem úgy, mint mondjuk 14-18 évesen.

Remélem, nem lesz flame: Én az Oroszlánkirálytól sem estem hanyatt akkoriban. Nem is tartom minden idõk legjobb animációs filmjének.
Sõt, nagy bajban is lennék, ha elõ kéne venni egy filmcímet erre a titulusra.

2010 óta nézek igazából, kifejezetten animéket.
Addig be-becsúszott egy-egy ilyen filmecske , de nem célirányosan kerestem a sztorikat.
Viszont, mióta kitágítottam a kört, és kifejezetten rájuk startoltam, elfogadóbb és egyben kritikusabb is lettem bizonyos témákkal, stílusokkal szemben.
Amerika már nem tud megetetni velem oly' sok mindent, míg korábban.

TBTPumpa
Wreck-It Ralph-ot is folytatják, de minek? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
te vén fa..... 😄DD

(szerintem akarva akaratlanul a sok rajzolt(!)/cgi anime után más lett a mérce/-céd!)

Forza.

arty
Látod-látod 😉 Ezek tényleg nagyon gyermeteg gyermekmesék pár felnõtteknek is szóló poénnal.
Croodsot nem láttam még, így neveldet igen, az szerintem is jó - viszont elszomorít, hogy folytatják 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
😊))

Én például szeretem a Frozent, és egyáltalán nem érdekel / zavar, hogy honnan származik Elsa képessége ...

IMYke2.0.0.0
Tegnap 2 jó filmet is megnéztem - utóbbiban meg ott a "Pavane" (nagy zenekariban).
Arról (mert vannak hasonló taktusaik) meg ez jutott eszembe: Youtube

TBTPumpa
Szintén zenész. <#smile>

Tinman
OFF:

Ruszki pop.

Nekem a Tatu is bejött, lehet köpködni, de ez most egész elkapott:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én vér cikinek tartottam az "Így neveld a sárkányodat" filmet. A Croodék is harmatos volt.
Különbözõek vagyunk.

TBTPumpa
Yep. A látvány néhol egész elképesztõ volt, néhol pedig összecsapott. Hangzás rendben volt (angol DTS-HD + magyar AC3 is).

Nem egy rossz mese, bár nekem is sok volt már az éneklés. De a karakterek legalább aranyosak, viszont az engem is zavart, hogy nem magyarázzák el Elsa képességét (miez, honnét jött, tesója miért nem tud varázsolni satöbbi). Emiatt van gondom a filmmel. Ha ez meglenne sokkal jobban tetszene, így csak átlag fölötti alkotás. Viszont jobban tetszett, mint az Aranyhaj. Amire emlékszem belõle:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hosszú hajú csaj (elrabolják a királyi családból), aki mindig énekel. A film végén elmegy fodrászhoz. Volt egy aranyos kaméleon állatkája. Meg volt egy gonosz boszorka, aki mindig a "lányát" fésülgette, meg egy srác, akit üldöztek és a plakáton sosem tudták rendesen lerajzolni az orrát.

Kb. ennyi maradt meg az Aranyhajból. <#idiota>

Tinman
Nem jött be az sem... 1x nézhetõ volt, jobban tetszett, mint a Frozen. Ellenben az Így neveld a sárkányodat és a Croodék az erõsen bejött, párom is osztja ezt a véleményt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Igen. Ez a lelõtt játék, de nem is kár érte. Fizetõs singleplayer + mikrotranzakciók? Ugyanmár! Kukába való!

arty
+1

4200 + 1600 videom van nézve a két aliassal.

Forza.

arty
ez a lelõtt, cancelt kapott c&c?

graf bejön... amugy meg szokásosnak tûnik, pár skirmishre 5$-ért jó lett volna :/

Forza.

arty
Chihiron a kölköm bealszik.
Frozent végignyáladza (még nem volt meg neki, de esélyes).

Nem. Neked. Készült. (?*)

(*aranyhajat imádtam, 3x is láttam már - neked az bejött?)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Amikor bejelentkezem, nekem is ezt csinálja - és én is gyûlölöm, hogy mindig kattintanom kell az igazi fiókra...

Tinman
Arra mi a megoldás, hogy jó ideje 2 fiókot tol nekem ez a szerencsétlen?

Ha mail címemre jön egy értesítés és rányomok, tuti, hogy a másik fiókba dob át, ami nem a TinmanHU, hanem a gmail címes.

Annyira idegesítõ, hogy azt elmondani nem tudom.

Cipõt is vettél? <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Jól nyomod 😊

Fpocok
9909 😄

IMYke2.0.0.0
Felnõtt fejjel nézzük mi már ezeket a filmeket. Ez van 😊

IMYke2.0.0.0
Bizony van.

1. bejelentkezel Youtube-ra
2. Bal oldalon, a Youtube lapján: Elõzmények (History)
3. Az általad megtekintett videók felsorolásának tetején: "Megtekintési elõzmények (4 916)"

Tinman
<#law><#worship>

Rapid81
Amikor elküldtem, akkor még az volt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Már nem ingyenes.