311803
  • MerlinW
    Én a Culpa Innata-val voltam így. (P&C kalandjáték) Szinte senki sem játszott vele, mert csúnya volt. Én adtam neki egy esélyt, mert érdekesnek tűnt a sztori, és azóta is a top10 kedvenc kalandjaim között van.
    A lent említett "játékosokon" én mindig csak kínosan mosolygom. Később meg kárörvendek, mikor a hűdeszuper (grafika) játék topikja konkrétan üres, mert maga a játék gáz, vagy semmilyen (lásd pl. Watch Dogs). Ha nekik az a játék, hogy a 4-5 órás játékmenet alatt nagyítóval nézik a modellek texturáit, nos... egészségükre:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.27. 15:54:37
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.macgamestore.com - Civilization V: The Complete Edition - MAC/PC/STEAM - 75% - 12,25 dollár
    http://www.greenmangaming.com - Driver San Francisco Deluxe Edition - Uplay - 75% - 3,74 font
  • Zóanagyvarázsló
    Ennek gyakorlati jelentősége főképp akkor van, ha platformok közül választasz (akkor úgy, hogy melyikkel tervezed a jövőt, akár úgy, hogy melyikre vegyed a konkrét játékot), esetleg arra vagy kíváncsi, hogy bevárd-e az aktuális bővítéssel. Én inkább azokat veszem előre, ami tuti kényelmesen elfut. Ami meg két rendelkezésre álló platform közül az egyiken jobban teljesít, azt - egyéb lehetőségektől is függően (pl. a rosszabbikra már meg lehet, a másikra meg drága vagy DRM-től sújtott stb.) - lehetőség szerint a jobbikra szerzem be.

Nem élmény például a kanyarban eldobni a kocsit a szaggatás miatt, vagy egy kombókra építő játékban elrontani az időzítést az fps miatt. De egy pörgős multis játékban sem kellemes jókora hátrányba kerülni. Szerencsére mindig áll annyi régi játék a rendelkezésemre, hogy ez kevésbé legyen gond, de nyilván belefut az ember kellemetlenebb helyzetekbe. PS3 és - relatíve új - PC között ugrálva pedig döbbenetes a különbség (15-30 fps vs 60; fájdalmas töltési idők vs nem létezők). A töltési idők egyébként azért is fontosak, mert nemcsak rongálják esetemben az élményt, kizökkentenek, felbosszantanak (értsd: játékokat hagyok félbe miatta), de bizonyos játékoknál az össze vele töltött idő 20-30%-át is kitehetik. Nos, az idő pénz. Az enyém legalábbis.

Nyilván lehet élvezni a hangalámondásos Star Warst Junoszty készüléken is egy hokedliről, de nekem van jobb ötletem is.

Összességében csak annyit kívánok mondani, hogy nem kell grafikaőrültnek lenni ahhoz, vagy 60 fps-fanatikusnak, hogy ezek a szempontok is fontosak legyenek egy játékosnak.
  • DarkSector
    Én erről beszéltem/ezt kérdeztem, nem a trade oldalak kulcsos értékét, azt gondoltam hogy nem tudják és nem is van kedvük megfigyelni. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván nincsenek mini kínaiak a másik oldalon, hogy gondolatolvasással, múltba látással kiolvassák a fiókodból, hogy hány téefkettő kulcsért vetted szürkéből az adott játékot, vagy melyik bundleből, hanem a - vélhetően! - a megbízható források által rögzített mindenkori minimál árakkal kalkulál.
    Isthereanydeal oldalon ilyet is láthatsz pl., ha egy játékra ránézel.
  • DarkSector
    Ja akkor éppen az aktuális árakat nézi vagy azt hogy az adott játék fentléte óta a legolcsóbb árát?
  • IMYke2.0.0.0
    A SteamDB kalkulátora immáron a kedvezményes árakkal is számol, tehát nem csak a horribilis teljes árakkal, amikor megnézed a fiókod értékét.
  • DarkSector
    Itt van a videóhoz készült zene...nagyon durva. :D
  • DarkSector
    én szeretnék egy ilyen vadonban gyüjtögetős kalandjátékot látni a The Last of Us látványvilágával....túlélős játék, az mennyire király lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Életem egyik legjobb befektetése - Még mindig csak a templomban vagyok (tehát alig haladtam a sztoriban), és már 89 óra: "State of Decay"
    Hiába van alatta CryEngine, szegénykémet nem használták ki a fejlesztők, cserébe még írógépen is elfut.
    Érdekel engem a grafója? Nem nagyon. Ellenben, király játék. Szépen leköt a tamagocsizás, és a túlélőim fejlesztése.

//kiemeltem a lényeget.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.27. 13:58:24
  • DarkSector
    Itt megy valami Batman játék, ez az új, ez elég keményre sikerült ahogy nézem...darkosabb talán mint az eddigiek.
  • DarkSector
    Nem, a jó játék Dark Sector.
    Meg a Resident Evil 1-2-3, Silent Hill 1-2-3.

A többi csak próbál jó lenni. :)
  • DarkSector
    Ezt látnotok kell!!!!!!!!! :D

Aranyos bérgyilkos cicák.
  • ratgab
    Nekem csak azzal van tele a puttyonyom, hogy sokan ezzel azonosítják a jó játékot. Hátamon feláll a szőr, amikor első videóból már fikázzák a grafikát, hogy jajj 2013-as gagyi grafika. Tök mindegy milyen a játékmenet graf alapján leírják. Nem tudom megérteni az ilyen játékost.

Saints Row 2.... nem volt egy szépség amikor játszottam vele, bugos is volt mint fene és mégis olyan játékélményt kaptam, amit soha nem felejtek.

Másik példa: Mercenaries 2-vel játszom most...ocsmány... de marha jól szórakozom vele mégis, mert ilyen játékmenet más játékban nincs (frakciók melyeknek lehet dolgozni és kapsz különböző járműveket, bombákat, mindenféle bizbaszt, amivel lehet szórakozni). Egyedi és szórakoztató számomra.
  • DarkSector
    Én egyet bánok életem során, hogy a Darksiders 2 mentéseit warez-ból nem tudtam átvinni a full-ba, a 2 DLC ezért maradt ki nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy engem mennyire nem izgat a grafika:

Jelenleg nagyon örülök, hogy a háromszor 4 ajtóból sikerült az első blokk 4. ajtaját Normál szinten feloldanom.
    Murva nehéz volt:

• DarkSector
    Gondolj bele mondjuk például egy Witcher 3-at megvennének ennyien ha nem lenne ilyen technikai szemszögből?
    Hát nem!

Senkit nem érdekelt milyen tartalmas, mennyire hosszú, milyen a story, a szavatosság, kijöttek a szép trailerek és rohannak fejt vesztve előrendelni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 13:50:23
  • DarkSector
    Kis részt értelemszerűen ez lengi be a világot hiszen ezt a változást a következő generációt sokan várták.

De igen nem csak erről kellene szólnia egy játéknak, viszont sokat hozzá tud adni a játékmenethez is a technika.
    Beszélni erről nem gond, vitatkozni, már az.
  • ratgab
    Túllihegett dolog ez a grafikabuzulás. Minden topikban ez megy már, hogy basszus hány fps, meg basszus milyen beállításokkal csillan szebben a karakter fején a légy.... Tényleg ez a leglényegesebb része a mai játékoknak? Nem az, hogy szórakoztat-e vagy sem? Komolyan sok mai játékost nem tudok megérteni.

• DarkSector
    Hát butaság akiknek számít 1-2 pixel. :)

/nem azt mondtam hogy nincs eltérés, hanem hogy leírva sokkal durvábbnak hat mint élőben ha játszol.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.27. 13:37:22
  • Scooter
    Ez az amazonos Another World szánalmas. A főmenü bejön, de az intro lejátszásánál fekete a képernyő android-on és mindig kivág belőle. Ez így nulla.
  • DarkSector
    Nem az hogy nem szeretem. Hanem kevés bő 15000-ért.
    Amúgy nem platformfüggő, nem azért tetszik valami mert konzolra vagy nem konzolra jelenik meg.
  • Totti5
    Ne keress benne logikát.
  • Evoluti0N
    Akkor ez a logika alapján te minden PC-s játékot szeretsz?
  • Evoluti0N
    A középszerű kicsit erős kifejezés. Igazából úgy mondanám, hogy vannak számomra(!) sokkal jobb FPS-ek is. Talán úgy a legpontosabb, hogy jól megcsinált játékok, de nincs bennük semmi olyasmi, ami kiemelné őket a tömegből.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tetszik :)

"First we’d like to thank the Gauntlet Community for the overwhelmingly positive response to the game so far. Since the game was launched last Tuesday, we’ve had:

Total Food Shot - 998,123
    Total Crowns Knocked Off - 1,265,200
    Total Keys Used - 2,336,997
    Total Potions Used - 657,415
    Total Pots, Chests, and other Props Destroyed - 53,661,068

As you can see, a lot of people chose to ignore our advice to “Don’t Shoot the Food.”

:)

//A játék vicces töltőképernyős üzenetekkel operál.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor leírom: butaság, amit írtál.
  • DarkSector
    Mitől középszerű
  • DarkSector
    Neeem , már átgondoltam :)
  • grebber
    Hellraid: The Escape - 2,69 euró helyett 0,89 euró IOS tulajoknak jó vétel!
  • Evoluti0N
    Én úgy mondanám, hogy elmegy kategória. Igazából mindkét PS exkluzív FPS sorozat (Resistance, Killzone) elég középszerű. Mindkettőnél felfedezhető fejlődés részről részre,valamint a Resistance esetében a későbbi részeket átjárja a posztapok hangulat, de aligha tartoznak azok az exkluzív címek közé, ami miatt PS-t érdemes venni.
  • IMYke2.0.0.0
    Isti, ezt azért gondold át :)
  • grebber
    El sem hiszem Interstellar Marines kapott egy 500MB-os update-et nézem mi az és végre bekerült a coop!
  • DarkSector
    Olcsó, ki kell próbálni. Én még személyszerint itt nem vettem olyat amit ne tudtam volna aktíválni.
  • DarkSector
    Tudtommal nincs zár....
  • genndy
    Simán, vedd csak.
  • Rony94
    De úgy gondolom a Batman AC GOTY megér 1000 forintot.
  • genndy
    Most már elég sok mindenre van, de ezekre úgy nézem nincs (mindet azért nem pakoltam be a kosárba).
    Nagyon nem kell elkapkodni egyébként, 4 napig tart még az akció.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.26. 23:47:03
  • Rony94
    Nuuvem-nél nincs régiózár, igaz? Nem kell szórakozni a címmel.
  • genndy
    Wow! Erre azért nehéz azt mondani hogy drágák. Ahogy nézem nem is zárasak