Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Akkor másoltam rá egy nagyobb méretû MKV-t, utána csökkent 99%-ra. Április 3.-án szintén másoltam rá egy nagyobb méretû fájlt, akkor lecsökkent 98%-ra.
Azóta ezen a szinten van (igaz azóta nem is került rá másolásra semmi sem, a két nagy fájl is törlésre került).
Lassú formázással (2-3 óra) visszaállítható 100%-ra. Önjavító HDD. Ez az igazi technológia.
Hõmérséklet rendben.
Vezetékek rendben, mert azt cseréltem a múltkor hasonló esetnél.
Ilyen csoda alaplapom van.
Intel® P67(B3) chipset :
2 x SATA 6Gb/s port(s), gray
Ebbe van csatlakoztatva a nagy. De hiába teszem át a másikba, ugyanezt produkálja akkor is.
Illetve van még Marvell-es SATA 3 csatlakozó is rajta. Azzal az az érdekes, hogy amíg nem telepíted fel Windows alá a driver-t, addig nem ismeri fel a SATA3-as meghajtódat. A Bios persze látja, de a Windows 7 nem (Win8 igen). Vannak itt érdekességek.
10GB-os fájlokat tud kezelni maximum, azok fölött elkezd haldoklani. <#idiota>#idiota>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még szerencse, hogy 5 év garanciát adnak ezekre a szennyekre, addig talán nem megy tönkre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(utoljára nekem a soldier of fortune 2 volt ennyire emlékezetesen szakadós)
Forza.
Persze, a kisebb és stabilabb példányról való írás esetében is okozhat a teljes rendszernek gondot az a rakoncátlan Western Digital.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De most nem tudom mi történhetett vele. <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Medal of Honor: Allied Assaultban (A MoH 1 alatt nyilván erre gondolsz, nem a konzol-only elsõ részre) inkább "ügynökök" voltunk, spéci bevetéseken, akinek sztori szerint is egymaga kellett mészárolnia - ezért mondjuk jobban is tetszett. Tudom, abban is volt többek között partraszállás, megvolt. Annak idején arra is nyálaztak sokan, de az éppen CoD-like csõ volt, ahol is az egyetlen lehetséges sávon kellett ütemre átfutni. (Nyilván nem easyn játszottam azt se.) Ezt sose szerettem, még ha alapból bizonyos szempontból részben reális is, de a túlzott szkriptlimitációk megölik számomra a beleélést.
A WaW amúgy a távol-keleti front miatt éppen érdekesnek hatna téma alapján, nem Normandia, no. Tudom, ott a Pacific Asaault is. Meg a Pacific General <#idiota>#idiota>
most csak a singlerõl nyilatkozom mert tudom hogy a cod igazán mindig is a multiban volt király
volt egy kis története, szakadtak a testrészek (nekem ez is kell az real háborús hangulathoz) és kellõen változatos helyszinek voltak
nem tudtam sose megérteni régen se a cod hypeot, halálunalmas volt már az elsõ rész is
Igen én vevõ lennék továbbra is 2. vh-s témára (sniper elite 3-nak örülök is, mondjuk az nem fps).
Látod, tiszta hülyék a kiadók... felteszem ma is vannak akik pénzt áldoznának 2. VH súterre, de most meg mindegyik modern. Anno meg csak 2. VH-s volt.
Forza.
Amúgy a Ghostnál majdnem elgyengültem, elég érdekes próbálkozás. Majd egyszer lehet ránézek.
csak azért, mert van, akinek félúton odáig van a "végig", így egyértelmûbb - bár kicsit spoileresebb - a dolog
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez egy játékstílus jellemzõje, hogy akár a játék elején is találkozol olyan feladványokkal, amivel nem lehet azonnal elbánni.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Forza.