311803
  • DarkSector
    A játékosokkal van a baj.
  • zorrobomber
    Sok. Hülye játékokra pazarolják a tehetséges grafikusok munkáját.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.09. 16:13:40
  • DarkSector
    Mihez képest?
  • Fpocok
    Pont jó.
  • ffxi
    Hmmm... sok vagy kevés?
  • zorrobomber
    Hajrá.
    Ryse - 57/100
  • Evoluti0N
    Eredeti јátékaink FPS és felbontás topic
  • DarkSector
    Fantasztikus
  • w77d
    sajnos bele kell törődni, hogy az xbox360-nak már reszeltek.. hétről hétre egyre gyengül a támogatottság és a színvonal. Komoly fejlesztők már nem törődnek vele, a kisebb csapatok is pár hónap alatt átszoknak a One-ra. R.I.P x360
  • grebber
  • Totti5
    Miért félkész, honnan veszed ezt... Horizon2 egy külsős csapat csinálta, azt hogy a játék ezen túl nem kap támogatást érthető dolog.
  • grebber
    Ionball 2: Ionstorm ingyé
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.09. 11:36:32
  • grebber
    Írtam korábban nincs a ps3-amon hely boxra meg még nincs kint. De nyugalom hivatalos megjelenésig végigviszem ezt is
  • kill3r21
    Kipróbáltad már a játékot papa?
  • Zóanagyvarázsló
    Teszek az "ingyenélőkre", engem az zavar, hogy előrendeltem az Originst (CE) és az Awakeninget, day1 vettem a Warden's Keepet és a Return to Ostagart, megvettem az összes többit is, amikor a CDG-ben először féláron voltak a pontok (tehát még mindig drágán), és erre az Originbe nem tudom beültetni őket. No jó, a kozmetikai cuccok nyilván onnan vannak meg, amikor ingyenessé tették őket, de azok nem is érdekelnek, mert teljesen idióta még nem vagyok.

Egyébként a Stone Prisoner itt beszerezhető ingyen a most osztogaott verzióhoz is, ha minden igaz.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.10.09. 11:04:12
  • Botond #227035
    Ultimate editiont simán átreggeltem steamről originre és hasít ott is. Asszem volt már azóta originen is 5 dolláros/eurós akcióban többször. Szóval ez avegyél da:o fapad verziót akár ingyen is azoknak szól, akik sose egy fillért nem fognak dlcre/kiegre költeni. Nálunk a tesziben amúgy van vagy 3 awekening a nagyon leértékelt részen vmi 990ért, szóval ha az kell vkinek akkor másszon el a teszibe oszt üsse be a kódot az originbe és kész.
  • Zóanagyvarázsló
    Originen is ott van a Megvásárlás opció, igaz, nálam nem működik. Éppen az baj, amit te is írsz: ez így borzasztó emgoldás. Mellesleg a ME2-höz a DLC-ket, illetve a Pinnacle Stationt is más felületen vettem (előbbieket pontokért, ugyanott, mint a Dragon Age-hez), de az Origin tud róluk. Esetükben mondjuk fontosabb is, mert macerásabb volt külön letölteni és tleepíteni őket, a DA tudja ezt ingame (csak éppen a Dokumentumok mappát kell máshová tenni, mert különben a C:-re szedi le a sok gigát, az idióta).
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.10.09. 10:55:46
  • Fpocok
    30 FPS “feels more cinematic,” says Assassin’s Creed Unity dev

Guérin went to say that the industry has “collectively dropped” the 60FPS standard, and that 60FPS is not “that great” when it comes to quality of the picture and image.

Elsewhere in the interview, Alex Amancio, Unity’s creative director reiterated the “cinematic” comment. “30 was our goal, it feels more cinematic. 60 is really good for a shooter, action adventure not so much. It actually feels better for people when it’s at that 30fps.

Azt a kurva. Nehéz eldönteni, hogy tényleg ilyen hülye, vagy csak szándékosan hazudik mindenkinek.
  • Fpocok
    Milyen már, hogy rendes áron kihozták a félkész játékot régi konzolra, de arra már szarnak, hogy befejezzék oda. Ez milyen már? Hányás.
    30FPS meg semmilyen formában nem elfogadható PC-n.
  • genndy
    Originen nem jelennek meg, mert nem Originesek, de a játékban ott vannak. Originen ugye még mindig nem is lehet megvenni őket, mert ezek még a Bioware-pontos baromkodással kaphatók csak.
  • Zóanagyvarázsló
    Attól még gyenge, kihozták a minimumot a témából. Az csak külön pofon volt, hogy még időben sem tudta szállítani a nagy BioWare.

Ráadásul megvan az összes DLC, mert fizettem értük, mint a katonatiszt, de erről az Originnek tudomása nincs. Bravó, EA!
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.10.09. 10:31:39
  • Botond #227029
    Én már akkor kapcsolódtam be, amikor kész volt a cucc, szóval ez a várjunk sokat fíling kimaradt. Meg most is ki tud, aki most száll be, mert még mindig kész a cucc. :)
  • Totti5
    Mi ezzel a gond?
  • Totti5
    Jó reggelt, már fél éve tudni. 30fps el semmi baj ha fix lesz. A fekete csík nagyon gáz. De hát japánok....
  • Zóanagyvarázsló
    A beépülő ugye éppen a Stone Prisoner és a Warden's Keep. Valamint a Return to Ostagar, de az szerintem kínos lett. Vicces volt, hogy azzal az 1-1,5 órás, újrahasznosított - tehát végül is nem új helyszínes :) - semmivel is hónapokat késtek.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.10.09. 10:12:45
  • Botond #227025
    Az alaptörténetbe beépülő új helyszínes dlc-t teljesen jók, és szépen kiegészítik az alapjátékot, az a pár ami ilyen külön 1-2 órás sztori dlc azok viszont vicc kategóriások. Főleg azok ahol teljesen más szereplők vannak, mint az alapsztoriban. Kieg is jóság.
  • Zóanagyvarázsló
    Az Awakening hagyományos kiegészítő. A megjelenéskor érkező - kivágott? - Stone Prisoner DLC-nek elég jó, főleg mert ad plusz egy társat is. A dobozoshoz régen járt, talán az előrendelés miatt. A többi között sok a sztoris, de kevés a jó, a "szaksajtó" is 4-6 pontokra értékelte a nagyjukat, némelyiknél talán ezért is fizetni kellett. Azért ha bejön a játék, adaléknak elmehetnek. Talán még a szintén day1 DLC Warden's Keep a viszonylag jobbféle (plusz képességeket is lehet benne szerezni, de annyira nem nagy számok).

Össtzességében a Mass Effect széria DLC-i fényévekkel jobbak, és kevésbé is éreztem, hogy cheates fegyvereket osztanak bennük.
  • grebber
    Vicces ,hogy meg lehetne csinálni pc-n is de direkt nem teszik mert VEGYÉ konzolt köcsög :(
    Így már a legnyugodtabb szívvel warezolom szarrá, ha ők leszarnak sokmillió pc-st én is leszarom őket.
  • Fpocok
    “Shinji Mikami and the team at Tango designed The Evil Within to be played at 30fps and to utilize an aspect ratio of 2.35:1 for all platforms,” the announcement read. “The team has worked the last four years perfecting the game experience with these settings in mind. For PC players, we’ll provide debug commands on how you can alter the framerate and aspect ratio, but these commands and changes are not recommended or supported and we suggest everyone play the game as it was designed and intended for the best experience.”

30fps és még széles monitoron is fekete csík?
    GG EPIC FAIL
  • grebber
    Nesze neked id tech 5 újabb pcs fail a The Evil Withinbe
  • zorrobomber
    Van, szeptemberben a 25%-os is működött vele, illetve most a 20%-os(VBHGBM-JS2VN9-0J5OFM) is.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.09. 09:11:55
  • benőmenő
    Annyira ömézin', hogy a leírtakat senki nem fogja csinálni, max, ha már nagyon unja a banánt, mivel a beépített láthatatlanság cheattel és az erre felkészületlen AI-kkal ez egy csili-vili kukac szimulátor (ugyebár kúszva jelentősen kevésbé fogy a ruha energiája) :D
    Az pedig külön érdekes, hogy pont ezt a pályát emeli ki, ami a mai napig a legfrisebb patch-el is bebugol a tankok kilövése után és nem adja meg a következő feladatot, hanem meg kell nézni steam fórumon, hogy merre kell tovább menni, hogy talán észhez térjen és tovább engedjen..., hogy aztán a következő pályán corruptálódjon a mentésed visítva töröld le miközben mániákus kacajjal hajítod ki a lemezt az ablakon.
    Ez volna az én idei revizitem nagyvonalakban :D
  • Botond #227018
    GMG tűnik befutónak,de lehet még van rá kupon is, úgy pláne. Van?
  • DarkSector
    Most jut eszembe holnap jön a Ryse...szerintem vegyél ki egy szabadnapot. :D
  • mester1987
    Én csak annyit tudok, hogy amit a Shadow Warriorban kombót össze tudtak hozni egy FPS-ben, akkor össze lehet máshol is, legalább hasonló mértékben. Pl. ami müxik jól konzolon is és PC-n is.
  • DarkSector
    Jut eszembe a Vanquish volt az első amiben láttam!!!!
    Most jutott eszemb, mert pont nemrég rendeltem egy példányt.
  • mester1987
    Hát igen egy FPS-hez kellenek a taktikai elemek, ötletek, mert anélkül néha unalamassá válnának.

zorrobomber: Próbacseresznye. 1 olyanra gondoltam ami pörög is.
    Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.09. 00:18:03
  • zorrobomber
    Még egy gfx topik, juhuuu.
  • kill3r21
    Semmi extra, csak bekapcsolod, eldobod amerre akarod, és az ellen felé repül, akárhol legyen is :D
  • mester1987
    Azt nem ismerem, de a Titanfallból jókat nyúlnak el.