Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így simán kibaszás szaga van a dolognak.
16 bukott küldi azért nem kevés tartalmat jelent, fõleg, hogy ebbõl az egyik egy új terület egyik felét nyitja meg (ezt buktam be). Ha ezt kihagyod az a terület nem lesz elérhetõ. Elég nagy érvágásnak érzem, fõleg, hogy mindent szeretek elvégezni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Miért pont az a quest megy a levesbe a többi miért nem? Miért nem azt lehet bebukni, amire nem épül további. Nem a Capcom szerint ez jó poén, hogy tartalmakat lezárunk, mert csak most nem volt szerencséd és kész alapon.
Több mentési helyet meg minek is belerakni a játékba...2 van összesen, ismétlem 2! Egyik autómatikusan ment, de manuálisan rámenthetsz, a másik a checkpoint (ajtókon járkáláskor vagy pihenéskor ment). De mint mondtam túlhaladsz (autómentés folyamatos) akkor rábasztál.
Nekem ilyen szerepjáték kösz nem kell!
Most kezdhetem elõlrõl az egészet. Baromi nagy szerepjáték ez így. Egyszer megszopatott, másodjára már nem tud, akkor már nem is szerepjáték így már? Komolyan mondom vicc az egész! Olcsó, gusztustalan és legfõképp érthetetlen megoldás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minek? Már Totti is felhívta rá figyelmedet - csak persze elkerülte ez is hogy kb két, három csuszka kell ami egy egy float - lebegõpontos változó - értéket tud állítani.
Ezt egy meglévõ frameworkba beletuszkolni marha nagy munka lehet ám, visszafejteni, megkeresni az exeben, memóriában az offseteket és megírni hozzá controlt külön sokkal nagyobb munka - amit a lelkes modderek még is megcsinálnak, hogy olyan raktétudományokat meg se említsek mint Track IR támogatás. Mielõtt még jönne többi fárasztó butaságod egy csomó játékhoz csináltam már ilyeneket - lásd TDU2, FC3.
> kazuár gamer vagyok
Igen, nem értesz egy csomó dologhoz ezért van bátorságod számon kérni Imitõl, hogy miért nem fogad el ilyen arcpirító hülyeségeket a __mammutt cég Codemasterstõl. Értem én, hogy igénytelen vagy de ezért már ne verd a melled pls és ne oktass ki senkit mirõl mondhat véleményt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóltak, hogy te paraszt bukod a mellékküldit? Nem!
Következmény my ass. Szarul van ez így megcsinálva az a nagy büdös helyzet.
Most nézem kb. 3 küldit buktam el így, amire továbbiak (kb 16 további csak hogy pontos legyek)épülnek, mert a játék nem szól. Egy raklapnyi tartalom kimarad, csak mert nem tudsz róla semmit sem. Szerepjáték a faszom az. Ez szándékos kibaszás. 50-50 hogy szerencséd van-e és jó irányba indulsz-e (ráadásul amerre menni kell az még 1-2 órával késõbb is nehéz terep). Jah és természetesen beszopod, mert visszatölteni meg nem tudsz ám. Checkpointig max, de ha túlhaladtál akkor IJ kártya.
Szerepjátékosoknak készülnek ez jó vicc. Nem attól szerepjáték valami, hogy el-elvesznek tartalmat totál indokolatlanul. Még ha idõre megy akkor aláírom (vagy ha döntést hoztam, de nem hoztam döntést, bementem egy sima dungeonba!), hogy kifutottam az idõbõl, de nem áthaladsz a láthatatlan falon volt nincs quest. Tapsikoljunk örömünkben, mert ez a szerepjáték (szarkazmus off).
Mekkora siker is lett így a GRID2, dicshimnuszokban emlékeznek meg a végrejhajtott rezsicsökkentésrõl. "
kb be tudod lõni, hogy milyen összegbe kerül egy belsõnézet?
hogy mennyi pénzt költött összesen a fejlesztésre a codemasters?
hogy mennyi jött be a játékból cserébe?
te mirõl mondtál volna inkább le? -> van róla fogalmad, hogy azt a fícsört mennyien használják/-ták volna, mekkora veszteséget okozott volna a kihagyása?
;-)
gyanítom, annyira nem megy jól a CM-nek ezekkel a gridekkel, dirtekkel... és talán az f1-el sem (ott a licensz drága)
Forza.
következményei vannak egy tettednek, úúúúristen! miért nem lehet kipipálni mindent a játékban, sorról sorra?! 😞
😉))
Forza.
"Mekkora siker is lett így a GRID2, dicshimnuszokban emlékeznek meg a végrejhajtott rezsicsökkentésrõl. "
Sok játék szeretne ~80 körüli metacritic ratingeket.
Parasite Eve 2, best game EVER!
> Amúgy egyik mondatoddal megcáfolod a másikat: kivesznek egy feature-t mert úgy olcsóbb, aztán írod hogy semmi értelme. Az az értelme hogy úgy olcsóbb 😊
Jah olcsóbb vagy 5 centtel - mármint az ülés beállítósdi, de 3ds droidokon sem bukhattak volna olyan nagyot, ha elkészítik a _megszokott, __jólbevállt, ___alap belsõnézeteket.
Mekkora siker is lett így a GRID2, dicshimnuszokban emlékeznek meg a végrejhajtott rezsicsökkentésrõl.
> Nyugodtan told tovább a mérges internetezõ ember szerepet, további jó egészséget, én kiszálltam.
Én is beszoktam vágni a durcit, ha kiderül hogy olyan dolgokról beszélek amikkel nem vagyok tisztában és ez kínos.
Jah és Koar-nál pc-n megvan az az elõnyöd, hogy visszatöltessz. Itt már bajosabb kivitelezni, fõleg hogy azt hittem a canceled azt jelenti még felvehetõ a quest. De sajnos nem ez a helyzet.
Korábban is elkövettem egy ilyen quest breaking dolgot, de azt még mentéssel tudtam orvosolni.
De emberek ez mi már? CSinálod a fõszálat és sorra bukod a mellékes dolgokat? Röhej az egész.
Nem azt max. gondoltad. Ott van pontosan mire - idézet- válaszoltam.
De segítek, ha szerintem XY játékcég gáz döntéseket hoz, nyugodt szívvel kritizálhatom ha nekem nem felel meg. Pláne ilyen faék jellegû dolgok esetén mikor az elõzõ verzióból ___elveszenek egy ficsõrt mert úgy ___olcsóbb. Értelme semmi, de a tényeket érdemes kimondani még akkor is ha ez sérti az interneten önfeledten botladozó emberkéket.
> Azt elfelejtetted megosztani hogy miért is kell ülésbeállítás egy játékon belül?
Talán mert az elõtte lévõ verzióban volt ilyen és szívesen használták az emberek?
A miért gondolta az - azóta csõdbe ment - kiadó, hogy nem tûnnek fel majd ilyen apróságok a usereknek a next verzióban már érdekesebb kérdés, szerencsére az idõ megválaszolta a kérdést még úgyis, hogy bizony mások - modderek - végül is megtették ezt helyettük.
BTW ETS2-ben, is lesz annyira nem érdekel senkit.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt elfelejtetted megosztani hogy miért is kell ülésbeállítás egy játékon belül?
/ Jocker taps GIF /
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Check back here at 11:30 am, because we will be giving out 200 codes for Rising Storm: Game of the Year Edition!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Engem is csak a Call of Juarez érdekelt volna. Esetleg még a Lucius tölteléknek, de azért az egyért külön nem akarok beszállni.
Amúgy, akkor némi esélyem van, hogy jól fusson low-on - mert itt a provi erõsebb, a VGA gyengébb <6000+, 4GB, HD4870>6000+, 4GB, HD4870>.
PVP-hez és World vs World módhoz már nagyon erõs gépek kellenek.
Viszont a grafikát sokféleképpen lehet módosítani, szóval minimális kompromisszumokkal kisebb vassal is futhat a játék. Én nagy felbontásban játszottam Ultra grafikai szinten (mert ahhoz lõtte be magát a gép tesztelése után).
Next PC upgrade: 2022
És imádtam a World bossokat is (huh, az a 80-as szintû Jormag sárkány de baromi nehéz), csak ugye brutális gépigénye van a játéknak. i7 procikat is megeszi reggelire a játék.
Mondjuk itteni arcokkal
De, amilyen bulldog tudok lenni egy-egy játéktéma esetén, félek, hogy addikt lennék - és nem biztos, hogy egészséges lenne nekem az MMO....
Komoly dilemma 😊))
Hogy is szoktátok: world's-first-probleme