Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Hogy rá vagytok ti erre pörögve...
Lelki szemeimmel meg már most látom a "középszar", "szar a grafika", "szar a fizika", "szar az irányítás", "játszhatatlan", "bugos", "játszhatatlanul bugos", "nincs meg a 60 fps" hsz-eket <#whatever>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

BIZONY!!!! *.*

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Még másfél nap!

Parasite Eve 2, best game EVER!

értem
köszi
tomsolo
Nincs rá. Max pontokat tudsz összeszedni vásárláskor amit felhasználhatsz (ráadásul a többi Kinguin üzemeltett oldalak - pl. fast2play - pontjait sem viheted át egyik helyrõl a másikra.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Ebben az esetben nem is az off a lényeg. Kezd kicsit eldurvulni a dolog, ráadásul úgy se gyõzik meg egymást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Szólj nekik, hogy ne offoljanak, itt az a varázsszó 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Isten ments, hogy belepofázzak, de nem unjátok még a vitát?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Érdeklödnék
kinguin.com-ra discount code-t
lehet szerezni

köszi
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Seth
Ilyeneket mutogattak már mióta? Krízis 1 óta?

PSN ID.: Beegabor

tomsolo
Engem max. szórakoztat ez a látványos felszopó mutatványod, a random felbukkanó királyi többeseddel együtt. Nem vagy te itt senki, hogy mások nevében beszélj - pláne cégek nevében LOL - , nem is kért meg rá senki, ettõl független fullba nyomod itt a kretént mint valami játszótéri tinicsapat bölömbikája mikor elveszik tõle a ragasztós zacskót.

Itt vergõdnél velem statisztikai(erre áll fel neked?) adatokon, miközben az általad kiguglizott - metacritic, cm official stat - se érnek szart sem, mivel közben az idõ mégiscsak megválaszolta azt a fene nagy kérdést, hogy nem szánalmas-e egy autós játék belsõ nézet nélkül.

Az meg különösen vicces, hogy meg akarod mondani kinek mirõl mi lehet a véleménye, mindezt a szokásos íróasztalos közhelyekkel teletûzdelve mintha ettõl máris szakértõnek tûnhetnél fel egy adott témában.

IMYke2.0.0.0
A szempillák és az ajkak hibádzanak - amúgy, elsõ gyors pillantásra mindenki megetethetõ azzal, hogy ez egy fénykép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Orrszõr-szimulátor? 😊

(egyébként a szempilláktól eltekintve ez még átvezetõ videónak se rossz)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Idei CoD ingame:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Next PC upgrade: 2022

Nebassz, hogy egy ültõ helyedben toltad le....

Továbbá PC-n ez azért nem probléma, mert általában van egy raklapnyi mentésed és max visszatérsz egy korábbira. Ergó könnyû javítani a hibádat.

Itt meg az autómentés és a checkpoint közül választhatsz, tehát ha figyelmetlen voltál és akár egy átjárón is áthaladtál, akkor bukta. Adott végigjátszásban már nem látod azt a questet (jegyzõkönyv kedvéért száz órás RPG-rõl beszélgetünk).

Demóba én nem emlékszem fõnixre. Sõt ott még nincs olyan monszta, amivel 30 percig kéne gyepálni egymást.

Nyugati RPG-nél ez úgy mûködik, hogy benyögik, hogy no turning back. Na itt nem szól egy árva mukkot sem. Gyakorlatilag ki vagy csapva a mezõre oszt kalandozzál paraszt szindróma van.

Újrakezdtem és kicsit mûvelõdtem. Ugyan nem külön régiókról beszélünk, de mégis ahogy bizonyos fõquesteket elvégez a játékos az adott szinthez tartozó mellékküldetések jó része bizony törlõdik (elsõ fejezetben ezt azért nem vettem észre, mert nem csináltam meg egy darab mellékküldit sem így ezek kapásból mentek a levesbe!)

Szóval kedves leendõ Dogma játékosok (ha van még ilyen) egyrészt ajánlom a Dark Arisen beszerzését, mert ott sokkal könnyebb és olcsóbb gyorsutazni (ellenben kutyagolhattok annyit, hogy az életeteket megunjátok) és mindig nézzünk szét milyen questek vannak és azon melegében végezzük el fõquesteket addig kerülendõ (sajnos nem egyértelmû melyik a fõ és melyik a mellék sok esetben).

Amúgy egy sokkal szimpatikusabb karaktert sikerült másodjára alkotni és már némi tudással felvértezve vágtam bele a kalandba. Mit érdemes venni, mit érdemes fejleszteni, gyakorlatilag némi Know-how-val felvértezõdtem. :-)

grebber
arty
Ha magad is belátod, hogy fingfogalmad sincs róla, hogy mennyibe kerül egy belsõnézet és gazdaságilag mennyire volt racionális a kiadó szemszögébõl a belsõ (és/vagy bármi más feature) kivétele, akkor minek pengetted meg ezt a vonalat? Rinyáltál, hogy kivették a belsõt, oké - ezt eddig mindenki elfogadja, neked spec hiányzott, szar ügy, de hogy próbálsz gazdasági vonalon ellenérvelni az nem kissé volt abszurd 😊)) Aztán amikor ezt felemlegetik, akkor jön a mellédumálós parasztkodás, ahelyett, hogy a kérdéseimre válaszoltál volna. ( Egyébként is, ha bekapcsolódok egy beszélgetésbe, mert nekem is hozzáfûznivalóm van (és az esetleg valamennyire egybecseng más véleményével), az már felszopás-falkaösztön-nincsönnállógondolatod-jajnebáncsatok? Hülyevagy öcsém? 😊))) )

A kintrõl látszó belsõ valódi belsõnézetnek szart sem érne és ha szerinted egy über-szar modellt felhuzni kevesebb fáradtság, mint ujramodellezni nulláról, nos akkor itt megint a fogalmatlanság falába ütköztem... (félve írom le, hogy más mammutcégeknél is újramodelleznek, akár generáción belüli rész-váltáskor is, nemhogy egy fos placeholder külsõ-belsõt.... jajne, ez már gyökér statisztika-szerûség, bocs!)

Szerintem töröld le a habot a szád szélérõl, elvégre a Grid3-ba bekerült a belsõ, gyõztél! 😛

Forza.

Dzsini
10 és fél óra rövid? 😊 Tegnap este fél nyolckor indítottad el...

Fpocok
Eddig tartott a DLC. Elég rövidke volt.

grebber
Végigcsekkoltam a gamersgate akciókat.
Lenne vagy 5-6 game amit azonnal megvennék ,de hát ha nem kell a pénzem nekik ne is adjanak steam kulcsot.

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Max arra világítottál rá, hogy szinte semmilyen önálló gondolatod nincs cserébe olyan dolgokat vársz el tõlem ami nonszensz és mindezt valami elmeháborodott falkaösztön miatt, amikor jössz és megmagyarázod/belekötsz minden olyan témába mikor vmelyik falka tagot - általában jogosan - seggbe berúgják.

Mivel a Grid2-ben a kihagyott belsõ nézet ellenére is kellett foglalkozni a belsõ modellezésével, texturázásával ezért nem csinálták végig* a teljes folyamatot ettõl függetlenül ott állt rendelkezésre a teljes apparát szóval egyértelmû, hogy csak egy nagyon kicsit kellett volna akarni (*de imho simán ott lapulhat a vmelyik folderben full kidolgozva náluk mindegyik csak vmi hozzád hasonló kvalitás "kiinnoválta", hogy nem kell).

Persze ezt felfogni már túl nagy teljesítmény sokkal egyszerûbb kopipészttel kikeresni vmi idevágó gyökér statisztikát a _mammutcégtõl és még le is cseszni azt akinek ez - szintén jogosan - nem tetszik.

A parasztkodásodról meg annyit hogyha már nagy nehezen sikerült végre helyesen leírni a nicknevem azt is észrevehetnéd mit kértem tõled, hogy mellõzd itt mivel nem a steam csoport fórumában irkálsz.

htx

arty
a félórás harcot a demó fõnixénél(?) már tapasztaltam 😊

Forza.

Fpocok
Elõször mindig mellékküldizni kell. Ez az elsõ szabály az rpgknél.

<#nevetes1> Holnap újrakezdem és most alaposabb leszek. Nem nyugatiasan kell ezt a játékot játszani úgy látom.

Amúgy ha letévedsz az útról olyan monsztákba lehet belefutni, hogy félelmetes.

Találkoztam egy Ogre-val.... fél óráig ütöttük a csapattal, de meghalt.

arty
_semmin_ se csodálkozz 😉

Forza.

Capcom... és igen japán.

arty
akkor ez minimum szar 😊) nem japán játék ez véletlenül??? 😄DD

Forza.

arty
és megint jön a kretén tomsolo ...

mivan, tán nem tetszik, hogy rávilágítottam a légbõlkapott ostobaságodra? ha valami konkrét válasz kéne, akkor már csak a parasztkodás megy?

Forza.

Ez az, hogy semmi sem indokolta. Bementem egy a questtõl tök független dungeonbe (mellékquest ilyen keresd meg adott területen az x npc-t típusú lófasz valami volt). Utánaolvastam semmiben nem függ össze. Érthetetlen.

Másik végigjátszásban strider akarok majd lenni (most fighter vagyok, strider meg íjász/tolvaj).

arty
feltételezem nem random törlõdött a quest, hanem úgy alakult a történet.... tévednék?

(szerintem kár újrakezdeni, mert ilyenbe késõbb is belefuthatsz.... nem kezdheted ujra és ujra elölrõl - nézd a jó oldalát: egy második végigjátszás lehet tök más játékot ad majd 😄 )

Forza.

Eldõlt. Holnap újrakezdem a játékot.

tomsolo
> Persze én vagyok a buta 😊

Saját szavaid.

Most azon gondolkodok, hogy nyeljem le a békát egy most így jártam felkiáltással (jelenleg 20-as szintû vagyok már ugyebár és nemigen akaródzik újrakezdeni a játékot), vagy vegyek erõt és fogjak bele újra. Ezúttal biztos gyorsabban haladnék.

zorrobomber
Már ne is haragudj de (sajnos) nem csinálok mást, csak lesüllyedek a szintedre.
"Menj szavazz ki vmi inaktív tagot vagy üldözz el egy meglévõt megint. Lásd Rapid."
"Menj vegyél vmi bundlet."

😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tomsolo
Igen, a durci a legjobb ilyenkor. <#wave>

zorrobomber
Figyelj, marhára nem hat meg a véleményed. Menj inkább állítgasd az ülés helyzetét valami játékban.

genndy
Hát akkor ez azért tényleg elég érthetetlen.
Mentség lehet ha ez azért a játékból kiderül, és azvan annyira jó is, hogy érdemes legyen többször végigvinni, az egyes végigjátszásokban más-más úton (megint csak a DA😮 jut eszembe, ott voltak annyira jók az elõtörténetek Ostagarig (6 db! <#eljen>) hogy érdemes volt mindegyiket legalább addig elvinni. Ezek persze ütötték egymást, és maximum utalásokat kaptunk egyik szereplõvel egy másik történetérõl. De akkor itt nem is errõl van szó).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
Kettõnk közül nem én vagyok az akinek a hozzászólását külön értelmezni kell, mert a pontosan idézet mondatok nem adják vissza az eredeti jelentését.

Külön vicces mikor a saját indoklásodat - "kazuár gamer vagyok" - rajtam keresztül próbálod másokra kivetíteni.

Nem bug! Elvégzed azt a fõszálat és nem végzed el még azt a mellékküldit, akkor bukod a mellékküldit. Ez van. Így találták ki az alkotók nagy bölcsességükben....

zorrobomber
De ez így nem bug??

zorrobomber
Ezzel szerintem nem csak engem igényteleneztél le, hanem a topik 95%-át is, amibe Totti asszem nem tartozik bele. Mint ahogy a kazuár gamer=buta is csak azt bizonyítja hogy nem tartozol a legkedvesebb emberek közé. Whatever. Az eredeti mondandómat úgyse fogod megérteni. Persze én vagyok a buta 😊

tomsolo
> te mirõl mondtál volna inkább le? -> van róla fogalmad, hogy azt a fícsört mennyien használják/-ták volna, mekkora veszteséget okozott volna a kihagyása?

Kicsit fáraszt ez random felszopási kényszer, mikor csak szimplán okoskodni kell érdekes módon sose vagy fáradt. Menj szavazz ki vmi inaktív tagot vagy üldözz el egy meglévõt megint. Lásd Rapid. <#wave>

Épp ez az, hogy nem volt egymást ütõ dolog. Nem is értem, hogy ezt így miért követték el a fejlesztõk. Teljesen érthetetlen (jah és állítólag nem ez az egyetlen ilyen quest és nem én vagyok az egyedüli, aki ezt így megszívta!).

Nem baj. Újrakezdem akkor is (de most már minden fõküldi elõtt megnézem a guide-ot az biztos, hogy nem-e lesz megint ilyen eset valahol), szarjanak sünt!