Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lelki szemeimmel meg már most látom a "középszar", "szar a grafika", "szar a fizika", "szar az irányítás", "játszhatatlan", "bugos", "játszhatatlanul bugos", "nincs meg a 60 fps" hsz-eket <#whatever>#whatever>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
köszi
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kinguin.com-ra discount code-t
lehet szerezni
köszi
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Itt vergõdnél velem statisztikai(erre áll fel neked?) adatokon, miközben az általad kiguglizott - metacritic, cm official stat - se érnek szart sem, mivel közben az idõ mégiscsak megválaszolta azt a fene nagy kérdést, hogy nem szánalmas-e egy autós játék belsõ nézet nélkül.
Az meg különösen vicces, hogy meg akarod mondani kinek mirõl mi lehet a véleménye, mindezt a szokásos íróasztalos közhelyekkel teletûzdelve mintha ettõl máris szakértõnek tûnhetnél fel egy adott témában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(egyébként a szempilláktól eltekintve ez még átvezetõ videónak se rossz)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Itt meg az autómentés és a checkpoint közül választhatsz, tehát ha figyelmetlen voltál és akár egy átjárón is áthaladtál, akkor bukta. Adott végigjátszásban már nem látod azt a questet (jegyzõkönyv kedvéért száz órás RPG-rõl
Szóval kedves leendõ Dogma játékosok (ha van még ilyen) egyrészt ajánlom a Dark Arisen beszerzését, mert ott sokkal könnyebb és olcsóbb gyorsutazni (ellenben kutyagolhattok annyit, hogy az életeteket megunjátok) és mindig nézzünk szét milyen questek vannak és azon melegében végezzük el fõquesteket addig kerülendõ (sajnos nem egyértelmû melyik a fõ és melyik a mellék sok esetben).
Amúgy egy sokkal szimpatikusabb karaktert sikerült másodjára alkotni és már némi tudással felvértezve vágtam bele a kalandba. Mit érdemes venni, mit érdemes fejleszteni, gyakorlatilag némi Know-how-val felvértezõdtem. :-)
A kintrõl látszó belsõ valódi belsõnézetnek szart sem érne és ha szerinted egy über-szar modellt felhuzni kevesebb fáradtság, mint ujramodellezni nulláról, nos akkor itt megint a fogalmatlanság falába ütköztem... (félve írom le, hogy más mammutcégeknél is újramodelleznek, akár generáción belüli rész-váltáskor is, nemhogy egy fos placeholder külsõ-belsõt.... jajne, ez már gyökér statisztika-szerûség, bocs!)
Szerintem töröld le a habot a szád szélérõl, elvégre a Grid3-ba bekerült a belsõ, gyõztél! 😛
Forza.
Lenne vagy 5-6 game amit azonnal megvennék ,de hát ha nem kell a pénzem nekik ne is adjanak steam kulcsot.
Mivel a Grid2-ben a kihagyott belsõ nézet ellenére is kellett foglalkozni a belsõ modellezésével, texturázásával ezért nem csinálták végig* a teljes folyamatot ettõl függetlenül ott állt rendelkezésre a teljes apparát szóval egyértelmû, hogy csak egy nagyon kicsit kellett volna akarni (*de imho simán ott lapulhat a vmelyik folderben full kidolgozva náluk mindegyik csak vmi hozzád hasonló kvalitás "kiinnoválta", hogy nem kell).
Persze ezt felfogni már túl nagy teljesítmény sokkal egyszerûbb kopipészttel kikeresni vmi idevágó gyökér statisztikát a _mammutcégtõl és még le is cseszni azt akinek ez - szintén jogosan - nem tetszik.
A parasztkodásodról meg annyit hogyha már nagy nehezen sikerült végre helyesen leírni a nicknevem azt is észrevehetnéd mit kértem tõled, hogy mellõzd itt mivel nem a steam csoport fórumában irkálsz.
htx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy ha letévedsz az útról olyan monsztákba lehet belefutni, hogy félelmetes.
Találkoztam egy Ogre-val.... fél óráig ütöttük a csapattal, de meghalt.
mivan, tán nem tetszik, hogy rávilágítottam a légbõlkapott ostobaságodra? ha valami konkrét válasz kéne, akkor már csak a parasztkodás megy?
Forza.
Másik végigjátszásban strider akarok majd lenni (most fighter vagyok, strider meg íjász/tolvaj).
(szerintem kár újrakezdeni, mert ilyenbe késõbb is belefuthatsz.... nem kezdheted ujra és ujra elölrõl - nézd a jó oldalát: egy második végigjátszás lehet tök más játékot ad majd 😄 )
Forza.
Saját szavaid.
"Menj szavazz ki vmi inaktív tagot vagy üldözz el egy meglévõt megint. Lásd Rapid."
"Menj vegyél vmi bundlet."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mentség lehet ha ez azért a játékból kiderül, és azvan annyira jó is, hogy érdemes legyen többször végigvinni, az egyes végigjátszásokban más-más úton (megint csak a DA😮 jut eszembe, ott voltak annyira jók az elõtörténetek Ostagarig (6 db! <#eljen>#eljen>) hogy érdemes volt mindegyiket legalább addig elvinni. Ezek persze ütötték egymást, és maximum utalásokat kaptunk egyik szereplõvel egy másik történetérõl. De akkor itt nem is errõl van szó).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Külön vicces mikor a saját indoklásodat - "kazuár gamer vagyok" - rajtam keresztül próbálod másokra kivetíteni.
Kicsit fáraszt ez random felszopási kényszer, mikor csak szimplán okoskodni kell érdekes módon sose vagy fáradt. Menj szavazz ki vmi inaktív tagot vagy üldözz el egy meglévõt megint. Lásd Rapid. <#wave>#wave>
Nem baj. Újrakezdem akkor is (de most már minden fõküldi elõtt megnézem a guide-ot az biztos, hogy nem-e lesz megint ilyen eset valahol), szarjanak sünt!