Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
"Csak" 17 GB. 2 nagy fájl + exe fájl. Ennyibõl áll a játék. Ezeket lehet másolgatni bármilyen meghajtóra és onnét lehet indítani. Praktikus, mert nem épül bele az operációs rendszerbe túlzottan. És rengeteg contentet ígértek erre az évre és nagyon a mérete nem változott a játéknak. Amikor elõször telepítettem, akkor is 17GB volt, és 1-2 hete is annyi volt még, mikor utoljára beléptem.
+ ugye bejelentkezéskor mindig van e-mail-es ellenõrzés, ami "idegesítõ" lehet türelmetlenebbek számára, de nagyon hasznos dolog.
Tartalom pedig van a játékban bõven.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Majdnem két éve jött ki. Ez nagyon drága még mindig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
A múltkor érdeklõdött az általam hirdetett Guild Wars 2 Deluxe Edition után, csak azt nagyon gyorsan elvitték, de ez is jó alternatíva lehet talán számára.

IMYke2.0.0.0
Ahogy olvasom, elõfizetési díj nincs - ez már plusz pont az én szememben.
S a legszebb, hogy a tárhelyen (25 GB + gondolom a tonnányi content patch) kívül minden más gépigénynek is megfelelnék.
De, jobb ha nem kezdek MMO-zni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
wesker24 most nagyon rá van állva a Red Alert 3 kiegre - alig látom más játékkal játszani - és szerintem, a 7000 Ft-ot sokallni is fogja .
MMO meg amúgy is mindig sokba fáj

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Más kategóriában, de szembesültem régebben és a közelmúltban is a ténnyel, hogy a csapatmunkát idegenektõl nem szabad mindig elvárni 😊
Igaz, én taktikai FPS-bõl szereztem a tapasztalataimat.

LoL-típusú játékban nem játszottam még csapattal. Kooperatív meg ugye megint más tészta .

Nagyon meg lehet szeretni a LoL-t/Dota-t ha eléggé belemélyedsz, viszont a pokolra is küldheted olykor-olykor. Gondolom nem kell kitalálni hogy mi miatt. Ha van csapatjáték, akkor csodálatos perceket/órákat tud okozni a játék, viszont ha a csapatmunka szinte 0, akkor úgy fel tudod b@szni magad rajta hogy az nem igaz. Fogyatékos emberekbõl meg van egy csomó, hidd el.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Guild Wars 2 akcióban a CD Galaxisnál!
Guild Wars 2 - Heroic Edition: 6990 Ft

Wesker most már eléggé "olcsó"? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, a legtöbb amit mozgásban láttam a játékból az videó volt 😊
Még nem próbáltam ki.

TBTPumpa
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy 2012-ben és 2013-ban játszottam. Az idén még nem nagyon játszottam vele. Túl sok idõ és nyugtató kell hozzá.

IMYke2.0.0.0
Játszol LoL-t?
Meglepõdtem 😊

TBTPumpa
IP van dögivel, RP viszont jöhet! Köszi elõre is! <#idiota>

Csak szeretne néhány RP-t vagy IP-t. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Biztos hogy ott? 😄

TBTPumpa
Mától hivatalosan magyarul is elérhetõ a League of Legends!

Regisztráció itt!

DarkSector
Bocs game.co.uk akart lenni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
GAME-rõl? Zavvin nincsen használt játék

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

YOLO

grebber
Bundlestarson Conquest Bundle!

Valaki közösködni nem akar?

Nekem csak a Juarez (ha jól emlékszem nincs meg nekem még.Nem vagyok steam közelben hogy megnézzem ) és az Xpand Rally kell csak.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Azt a k*rva. A hülyeség egy új szintet ért el. Jegyezzük fel, 2014. április 22.

Fpocok
Ne mondj neki ilyen hülyeségeket. Azon a pénzen simán épít egy jobb gépet.

DarkSector
Jött Zavvi-ról egy Black Ops használtan, és annyira pick-pack állapotban mintha most bontottam volna ki, persze havernak lett rendelve, de nem nekem hanem havernak, persze nem kicsit örült neki.3500-é.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Szép, szép, de ez még kevés az üdvösséghez. Ettõl még nem fogom elõrendelni a játékot (mindezt úgy, hogy az elsõ rész CE + második rész SE változatát 0day vettem). És mivel a BioWare + EA már kétszer is átejtett a palánkon, így ezt tuti nem fogom megvenni 0day. Elõször megnézem a demót és utána döntök. Sorry, de nem akarok 10 000 Ft-ot kiadni olyan játékért, amit 2x ha elõveszek életem során, mert annyira unalmasnak találom.
Remélem, hogy az E3-on már tényleg mutogatnak gameplay-t is. Annak már örülök, hogy nem tették át a játékot 2015-re. Ahogy láttam a videóban, az elsõ rész karakterei valóban nem térnek vissza. Oké az egyik igen, de az is csak NPC formájában.
Viszont én jobban örülnék már egy új TR bejelentésnek! Látni akarom milyen is az a ténylegesen nextgen Lara (mármint a következõ és nem a 2013-as változat).
Ja meg amúgy is. Már bõ 1 év eltelt a StarCraft II: Heart of the Swarm (dat Kerrigan ass) megjelenése óta, úgyhogy a Blizzard is bejelenthetné már az utolsó kiegészítõt. <#idiota>

Shep
Inkább vegyél egy PS4-et és még pénzed is marad játékokra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Monitor az van. 😄

DarkSector
Monitorral is.

genndy
200k-ból korrekt játékos gépet? Monitor nélkül igen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Milyen gépet vegyek most topic a hardware-esben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Úgy tûnik nem lesz annyi pénzem a nyár végére amennyit terveztem eredetileg, így a 300k-s Intel-nVidia gépemet el is felejthetem. De talán egy 200k-s AMD gép még összejöhet. Szerintetek ennyibõl össze tudok majd rakni egy korrekt gépet? Nagy kocka vagyok, de elsõsorban nem Battlefield-ek miatt venném, hanem hogy tudjam tartani a tempót manapság, mert már nagyon unom hogy a mostani gépemen semmi se fut rendesen.

zorrobomber
Ezek szerint ha egyiket se toltam, inkább ezt érdemes behúzni?

zorrobomber
Az is le van árazva:
Transformers: Fall of Cybertron - 15 dollár

Totti5
Én is a 2.ra írtam😄

Elsõ annyira nem jött be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Meglássuk, nekem is van season pass-em.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah várjál ez az elsõ rész. Nekem a második rész kéne ilyen áron. Elsõ rész szokott lenni leárazva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Szerintem lesz az 5-6 giga, na de majd kiderül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem lesz az olyan terjedelmes szerintem. 1-2 gb-ra saccolom max.

Fpocok
Nem, még nincs Batman DLC.

Tudom, már végigvittem egyszer még csúnyában és bizony teljes mértékben egyetértek. Sõt nekem az elsõ rész is igazából tetszett. Ennyiért még nem láttam sehol a második részt.

Totti5
Fõleg hogy a játék epic. Baromi látványos, gördülékeny, magába szippantó igényes TF cucc.

Totti5
Engem csak egy dolog zavar, miért nem jön nextgen gépekre.

Megvenni nem kötelezõ, semmi sem garantálja hogy jó lesz. Grid 2 nem volt jó, és a belsõnézet miatt ( az amúgy is rossz a Codie játékokban ), hanem az autó vezethetõsége nem volt kormányra optimalizálva. Ha ez ebben jobb lesz akkor jöhet, de mint mondtam.

Simán elhiszem hogy nem játszanak legtöbben belsõ nézetbõl, mert az biztos hogy az autó seggébõl játszanak. Ez van, ez nyilt titok kb minden autósban. Ha meg nem játszanak akkor minek erõlködjenek... persze hogy megtudtuk nem lesz belsõ hírtelen mindenki csak és kizárólag abból játszik ( én sem játszok abból plánenem Codie játékot, mert nem jó, számomra játszhatalan ). Egy szimulátornál természetes ( hisz tesreszabható ), de ez egy árkéd autós cucc, túl volt lihegve és a játék ettõl még jó lett ( annak aki kontrollerrel tologatja õket ).

Azt nem olvastam hogy hihetetlen újdonság lenne, egyszerûen visszateszik. Ki lett sírva, tessék örülni! Pláne ha komolyabb lesz, jobb fizikábal és vezetési modellel, ami a kormányosokat sem zárja ki ( legalább olyan mint egy Dirt vagy F1 ). Ha olyan lesz mint a Grid 1 ( amit szintén nem kedveltem mert nem volt jó az autók viselkedése akkor még egyik Codie játékban sem )

Fpocok
FAxé offolod szét a topikot a képeddel 😄

Shep
Hát jó lenne ha este tényleg aktiválnák, bár utána még a letöltés, szóval ebbõl ma már nem lesz játék, hacsak nem túl nagy a mérete.

Ez nem is rossz ár érte... hm...

IMYke2.0.0.0
Bocs, de nem kivételezek veled sem, ha ilyen képekkel operálsz.
Ha ez neked "karó volt a menü bolondgombával", akkor egye fene.

zorrobomber
Visszakanyarodva az eredeti témára, az a baj, hogy te arról beszéltél hogy milyen rossz a marketingjük. Még mindig nem értem hogy ennek mi a túró köze van a játékhoz. Hol érdekel engem a marketing? Max. indie fejlesztõktõl olvasok interjúkat, beharangozókat, sose nézek ps-elt elõzetes screenshotokat, és trailert is igen ritkán, kizárólag gameplay-t. A marketing a jövõrõl szól, ami még mindig nem a jelen.

MerlinW
Úgy látom ma karó volt a menü bolondgombával😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Csak akkor szmájlizok, amikor viccelek - amit komolyan gondolok, azt miért vicceljem el?
Ellenben, nem személyeskedésnek szánt volt a zorrobomberes kifejezés, hanem a stílusodra való utalás , és ezt próbáltam lefesteni. Ezek szerint, túl keményen.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy jó a mûsor, de ilyen gifeknek itt nincs helye.

zorrobomber
Ez is személyeskedés 😊 Fõleg mivel te nem raksz smiley-t 😊

zorrobomber
Röviden leírva: nem, hosszabban: igen