Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De konzolokra (hiszen azokon jelent meg először(!) sima Dark Souls-ként született + DLC-k.
"Dark Souls: Prepare to Die Edition is the PC release, as well as the PS3 and Xbox 360 re-release, of Dark Souls."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Game of the Year Edition-nek sose láttam nevezve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rosszul tudod.
A PC-sek mindent megkaptak a "Prepare To Die Edition"-nel.
A helyzet az, hogy: Artorias of the Abyss DLC
"Dark Souls: Prepare To Die Edition contains the PC port of the critically acclaimed, console-based Dark Souls that thousands of PC gamers petitioned for. It features content also available for consoles via the Artorias of the Abyss DLC.
It has also been released as a full retail version which includes the original game as well as the additional Artorias of the Abyss DLC pack."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.07. 09:55:57
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.07.07. 09:48:37
Az 5. résszel kapcsolatban meg arra kérlek, hogy erőltesd kicsit. Lassan indul be tudom és talán szokatlan is 1-2 húzása, de őrületesen jó móka lesz később egészen az utolsó percig. És végre egy GTA aminek a single része már induláskor is alig tudott komolyabb bugot felmutatni, mára meg szinte teljesen ki van polírozva. Fantasztikus sandbox élmény.
A 3 főhőst eleinte én sem értettem, kellemetlennek is éreztem, de később majd megérted. Amúgy a feka srác összességében a legszimpibb karakter lesz a végére. Trevor a polgárpukkasztás miatt kellett bele, vannak akik imádják, szerintem csak egy fárasztó pszichopata akivel semmilyen szinten nem tudok azonosulni, főleg, hogy a GTA 4 DLC-vel lesz egy összefonódása, ami után majdnem nyomtam egy uninstallt az egész játékra. Hidd el, mind a 3 főhős tisztességgel ki van dolgozva a végére.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
(ami az aláírásodban van sztem simán elég hozzá)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Engem is zavar(t) a 3 főszereplő, a brada témával különösen.
És már pár hónapja elkezdtem az ötödik részt, eddig eltelt vagy 5-6 óra játékidő, de az istenért sem vesz rá semmi hogy folytassam. Annyira unalmas és semmilyen....legalább is az eleje, lehet hogyha haladnék a játékkal, akkor beindulna a sztori, nem tudom. Az se segít a dolgon hogy kapásból kapunk három főhőst. Erre most miért volt szükség? Ehelyett csinálhattak volna egyetlen főhős karaktert akit rendesen kidolgoztak volna. Ez a folytonos karakter váltás mindig kizökkent az élményből. Egyik percben a fekával nyomom gettósan a háremben, a másik pillanatban már egy gazdag, kaukázusi rosszfiúval ropom.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De amúgy: https://store.bandainamcoent.eu/eu/platform/pc-download és a brand választónál "Dark Souls".
404 Page cannot be found.
Oops, it looks like you have the wrong path
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
Available: 4 September
This game will unlock in approximately 8 weeks
STEAM: 59,99 euro (~19450 Ft)
CDKeys: 42,19 euro (~13680 Ft)
GreenManGaming (még 40 percen át): 29,19 font (~10705 Ft)
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.07.06. 16:17:03
Tervezi venni valaki PC-re?
A PC-s verzió nem fog kapni karakterszinkront?
//A másodikra közben megtalálta ma választ: https://www.pcgamer.com/dragon-quest-11-pc-version-voices/
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.06. 16:10:56
Ha a böngészésnél "narrow indie" vagyok, semmivel sem rosszabb az első pár oldal, mint az "exclude indie"-vel. Már csak azért is mert nem indie-ket is beletaggelnek. Számomra a régóta létező "exclude indie" semmi segítséget nem nyújt, mert egyszerűen nem böngészem csak úgy passzióból a Steamet, queue-n kívül alapból sem jön szembe semmi, ami annyira irritálna. Fel se tűnik az sem, hogy filmek és szofverek is elérhetők rajta.
De nem kötözködni akartam, csak jelezni, hogy ez a megváltó feature messze nem tökéletesen használható a létező - de általam alig látott - sok mocsok ellen. Számomra konkrétan semmi haszna nem volt eddig sem és ötletem sincs, hogyan lehetne. Örülök, ha az enyémtől felhasználói szokásaid mellett te profitálsz is belőle, nem hiszem, hogy emiatt tromfolnunk kellene itt egymást, ha sokan valamiért ezt is tartják a topik lényegének.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.07.06. 14:11:58
Akkor
- vagy zseniális programozó vagy, és löktél a STEAM-re magadnak egy scriptet,
- vagy időmilliomos, és kattintgattad a "Not interested"-eket (amikre amúgy magasan tesz ám a rendszer, és ugyanúgy az arcodba tolja Főoldalon (is) a téged nem érdeklőt)
- vagy szimplán csak vak.
Magamtól idézek, másik fórumon:
"Kiegészítem még:
- és mióta vagy 18000+ (nem elírás!) indie-t kell félredobni a turkáláskor
//Szerk.: Sőt, talán keveset is írtam, mert a STEAM keresőjére üres kereséssel klikkelve: "47356 Results"-t dob.
Amiből nagyvonalúan levonhatunk 10-15000 találatot a külön tételezett DLC-kre és demókra, meg bundlikra, a maradék ~75%-a meg indie..."
S még mielőtt jönne az okoskodó riposzt -- íme a sajátom:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.06. 11:51:48
Itt szoktam tájékozódni a jóféle indie címekről, illetve rendszeresen nyálazom a releases.com-ot, ott is fel lehet figyelni érdekességekre.
És csak hogy nem hiába spameljek itt, augusztusban jön a Death´s Gambit, arra érdemes lesz odafigyelni, ha már ígéretes indie cuccokról van szó 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"