Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
szerk.: Bár igaz, a Steam-es 60 eurós árnál még mindig jobb deal ha zöld boltból akarná az ember.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.07.10. 17:26:05
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Darksiders 2 - "természetesen" végigjátszottam (offline), ahogy az 1. részt is. Stímre azért lett, hogy e-pénisz növelő öcsivmentek is meglegyenek, őszintén. S nem utolsó sorban: támogatásként.
A 3. részt is meg fogom venni, de most már nem volt "kedvem" az 50+. ezrest is ellökni gammára... pre-order.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Darksiders II is lepergett már nálad? Nálam még csak az 1. rész, a 2.-ra még mindig rá sem néztem. Az az igazság, hogy az 1. részt elégé untam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Saját pénzemmel, saját időmre szavazok --- semmi kedvem várakozni egy 1-2-3 éven belüli "jó" leárazásra.
Ilyen címek esetében semmiképp sem vártam:
-- Final Fantasy XV Windows Edition
-- Shadow of the Tomb Raider
-- DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age - Digital Edition of Light
//Érdekesség, hogy mind három esetében: "PUBLISHER: Square Enix"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.09. 22:05:53
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.09. 21:47:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A kupon július 15-ig érvényes.
Kérdés, hogy megér-e ennyit ez a játék. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.09. 20:56:17
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Cuphead - 9.09€
Frostpunk - 12.49€
Conan nekem sajna ugyanúgy fosul optimalizált mint az összes hasonló EA survival cucc. Kivétel erősíti a szabályt: a Subnautica korrektül össze van pofozva, azt kéne inkább tolnom (persze tudom, ehhez hozzá kell tenni hogy az már papíron is kész van). 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.08. 23:01:36
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.08. 20:34:34
Illetve hasonló kérdés a Fallout 3-al kapcsolatban, bár ott csak felirat volt, szinkron nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jut eszembe, Secret World zseniális sztori része megvolt már? TSW Legends-el még jobb és hosszabb lett.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.07.07. 19:26:17
[merlinw.org]
Agony 9.09€
COD IW + Cod 4 Remastered 10.79€
CONAN Exile 17€ epic gigalol
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.07. 14:08:10